Bana yazdığını düşünmedim zaten..
Ferguson alternatifleri hazırlamıştır kesin, sonuçta Ronaldo ilk geldiğinde şimdiki halinde değildi. Merakla bekliyorum yeni transfelerini ManU'nun..
Bana yazdığını düşünmedim zaten..
Ferguson alternatifleri hazırlamıştır kesin, sonuçta Ronaldo ilk geldiğinde şimdiki halinde değildi. Merakla bekliyorum yeni transfelerini ManU'nun..
asıl müthiş şey madrid böyle adamlar alıyor ama asla zarar etmiyor acayipbir pazarlama güçleri var. beckham dan 4 senede 440m € kzanmıştı.marketingden
kakadan da yılda 75m € bekliyorlar. ronaldo zaten 3 sene kalsa 3 transferin parasını çıkarır. yani adamda nakit varsa sorun yok, sonra kasa kendisi doluyor![]()
Real Madrid, Chelsea gibi kapitalist kulüpler futbolu para karsiliginda oynanan bir aktiviteye dönüstürdüler. Alt yapidan adam cikardiklari yok, tribün kültürü yok hepsi burjuva. Tek yaptiklari sey baska kulüplerin yetistirdigi, dünya yildizi yaptigi futbolculara 60-70-80-90 milyon € vererek kendi takimlarina transfer etmek. Bunlar futbolu cirkinlestiren, haksiz rekabeti saglamak isteyen, futbol terörüne hizmet eden takimlardir ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gidip Ronaldo'yu, Kaka'yi alabilirsin ama onlari asla Messi ile, Puyol ile, Xavi ile, Totti ile, Gerrard ile kiyaslayamazsin. Esas olan alt yapidan futbolcu yetistirmektir.
Barcelona örnegi var önümüz de.
Last edited by El Comandante : 11.Haziran.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Millet Cristiano Ronaldo'yu alıyo biz hala Mehmet Topuz için kavga ediyoruz![]()
emperor haklı, bir adam yıllık 9.5m € alıyorum diye mi daha fazla mücadele eder [kaka], yoksa ben bu kulüpte yetiştim, beni bunlar büyütttü ve ben buralıyım diye mi daha fazla mücadele eder. tabiki 2.si
seneye 1 barca
2 chelsea
3 madrid
bence
Perez coştu iyice.Hücum hattı süper oldu.Sevdiğim iki oyuncuyu aldılar.Sempatim giderek artıyo takıma (:
xavi barca da, kaka madrid de. hangisini tutsam ciddiyim şaşırdım![]()
Paraya bak, Alex Ferguson icin sorun olcani pek sanmiyorum. Tevez'in bonservisini alcaktir ve baska bi Ronaldo getircektir![]()
Paranın gözü kör olsunGeçen sezon Barça'ya kaptırdıkları 3 kupayı hazmedememiş Perez,bakalım sırada kimler var.
Ayrıca bu transferden sonra bir futbolsever olarak neden Xavi,Gerrard,Puyol,Maldini gibi futbolcuları çok sevdiğimi bir kez daha anladım ..![]()
Last edited by omersal : 11.Haziran.2009 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
omersal doğru söylüyor. Kaka'nın ailesi Brezilya'nın, belki de Dünya'nın en zengin ailelerinden. Para için bu işi yapmadığını her fırsatta dile getiriyor zaten. Futbolu çok sevdiği için ve zevk aldığı için oynadığını sık sık söylüyor...
Kaka'nin zengin bir ailenin cocugu oldugunu biliyorum. Ama Kaka'nin Real Madrid'in oltasina yem olarak düsmesini anlayamiyorum.
Kaka City'nin o muhtesem teklifini reddederken taraftarlari umutlandirdi. Kulübünde kalacagini söyledi. Eger Kaka Real Madrid'e gitmek istemeseydi Milan onu kesinlikle satmazdi.
Ronaldo zaten karaktersiz birisi. Aciklamalariyla cok iyi bir dansöz oldugunu belli ediyordu. Sonunda da Manchester onun oyunlarina dayanamadi, yolladi.
Ama futbol aleminde böyle futbolcular fazla sayginlik kazanmazlar. Bir Gerrard, bir Puyol, bir Xavi, bir Totti, bir Del Piero kadar büyük futbolcu olamayacak bunlar ...
kaka nın ilk tercihi her zaman milan olmuştur. ama kulübü kabul edince hem kulübünü zor durumda bırakmamak hem de kariyerine yeni bi dev eklemek içni gitti. yani milan kabul etmese mutsuz olmayacaktı kaka. kulübü bu parayı istiyorsa kaka kulübünü paradan ederek böyle bir sorumlulğun altına girmek istemedi.
milanda çok nadirdir ki bir futbolcu ayrılmak istesin.
RonaLdo Sonunda ezeLi rakibi Messi iLe karşıLaşma fırsatını buLdu. Ben neLer yapabiLeceğini çok merak ediyorum.
Takım oyununda Dünyanın en iyisi Barca mı, Dünyanın en zengini ReaL Madrid mi..
BakaLım Para mı kazanıcak, taktik mi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
barca bence. bu kdr yeni yıldız direk anlaşamayabilir. geçen senenin kopyası bir madrid bekliyorm sonlara doru iyi olurlar.
bence parayLa taktiği bir arada sağLıkLı bi şekiLde oynatabiLen takım kazanıcak Barca dada para var ReaL kadar oLmasa da...
Screw you guys, I'm goin' home
RonaLdo + Kaka = 94M€ + 65M€ = 159M€ MaşaLLah bi de bunun menejer bedeLi maaşı FaLan var bunnar sadece Bonservis![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Real Madrid altyapıyı da gerektiği gibi geliştirebilirse, Barca'nın bugünki konumunda kalması fazla sürmez. Tebrikler.
robbenı yollarlarmı bılmıyorum ama takımın en ıyı oyuncusu robben -ronaldo-kaka muthıs oyuncular oldukları kesın ama eto-messı-henry tarzı bı uclu olmaları ııcın en az 1 sene gecmesı gereklı
Yuh be ne para var adamlarda süper transfer yapıyolar ama önemli olan takım oyunu bakalım onu halledeceklermi
Real Madrid Makelele gittikten sonra hic bi zaman toparlanamadiki yanlis yere transferler yapiolar
Asıl ilginç olan şey Gourcuff'un satılması, ne kadar düşünsemde bir anlam yükleyemiyorum..
David Villa olayı ne oldu ?
Onu da alır Perez![]()
Real yaptığı son iki transferle resmen transfer piyasasını değiştirdi. Bütün takımların kadrosu değişecek.
Şuan en iyi lig La Liga oldu, çokta iyi oldu.
CR7 hiç yakışmadı bence Real Madrid'e. Manchester United ' a daha çok yakışıyordu.. Bence hatalı bir tercih yaptı takım değiştirmekle.
Bir Dost
Hellbells
C.Ronaldo'nun performansının istikrarlı olmasının sebebi Alex Feguson..
Ferguson'a saygı duyduyu için ve Ferguson'un harika disiplin anlayışı ile C.Ronaldo çok iyi bir performans sergiliyordu istikrarlıydı hemde ama C.Ronaldo Madrid'de kafasına buyruk oynuyacaktır bence..