Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 265 / 422 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
7,921 ile 7,950 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana yazdığını düşünmedim zaten..

Ferguson alternatifleri hazırlamıştır kesin, sonuçta Ronaldo ilk geldiğinde şimdiki halinde değildi. Merakla bekliyorum yeni transfelerini ManU'nun..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kahrolsun Endüstriyel Futbol. Ne diyeyim ...
    Haklısın da İngiltere, İspanya, nispeten Almanya, Fransa böyle dönmüyoru mu?

asıl müthiş şey madrid böyle adamlar alıyor ama asla zarar etmiyor acayipbir pazarlama güçleri var. beckham dan 4 senede 440m € kzanmıştı.marketingden
    kakadan da yılda 75m € bekliyorlar. ronaldo zaten 3 sene kalsa 3 transferin parasını çıkarır. yani adamda nakit varsa sorun yok, sonra kasa kendisi doluyor

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Haklısın da İngiltere, İspanya, nispeten Almanya, Fransa böyle dönmüyoru mu?

Real Madrid, Chelsea gibi kapitalist kulüpler futbolu para karsiliginda oynanan bir aktiviteye dönüstürdüler. Alt yapidan adam cikardiklari yok, tribün kültürü yok hepsi burjuva. Tek yaptiklari sey baska kulüplerin yetistirdigi, dünya yildizi yaptigi futbolculara 60-70-80-90 milyon € vererek kendi takimlarina transfer etmek. Bunlar futbolu cirkinlestiren, haksiz rekabeti saglamak isteyen, futbol terörüne hizmet eden takimlardir ...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gidip Ronaldo'yu, Kaka'yi alabilirsin ama onlari asla Messi ile, Puyol ile, Xavi ile, Totti ile, Gerrard ile kiyaslayamazsin. Esas olan alt yapidan futbolcu yetistirmektir.
    Barcelona örnegi var önümüz de.
    Last edited by El Comandante : 11.Haziran.2009 at 17:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by skinclub View Post

ya arkadaşlar o yaptıklarından sonra hala Pepe demeyin yahu hem o maçtan sonra Casillas bile bir Real Madrid'li oyuncuya yakışmayan hareketler yaptı demişti.

Bende sevmiyorum pepeyi hele o hareketinden sonra ama takımda kalacak büyük ihtimalle sevdiğim için yazmadım zaten onu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Millet Cristiano Ronaldo'yu alıyo biz hala Mehmet Topuz için kavga ediyoruz

emperor haklı, bir adam yıllık 9.5m € alıyorum diye mi daha fazla mücadele eder [kaka], yoksa ben bu kulüpte yetiştim, beni bunlar büyütttü ve ben buralıyım diye mi daha fazla mücadele eder. tabiki 2.si
    seneye 1 barca
    2 chelsea
    3 madrid
    bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Perez coştu iyice.Hücum hattı süper oldu.Sevdiğim iki oyuncuyu aldılar.Sempatim giderek artıyo takıma (:

xavi barca da, kaka madrid de. hangisini tutsam ciddiyim şaşırdım

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Paraya bak, Alex Ferguson icin sorun olcani pek sanmiyorum. Tevez'in bonservisini alcaktir ve baska bi Ronaldo getircektir

Paranın gözü kör olsun Geçen sezon Barça'ya kaptırdıkları 3 kupayı hazmedememiş Perez,bakalım sırada kimler var.

Ayrıca bu transferden sonra bir futbolsever olarak neden Xavi,Gerrard,Puyol,Maldini gibi futbolcuları çok sevdiğimi bir kez daha anladım ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Real Madrid ise her sene bomba transferler adi altinda bu endüstriyel futbola hizmetini sürdürüyor.Ama bu sene iyice kantarin topuzunu kacirdilar. Ronaldo, Kaka ikilisine toplam da 160 milyon € ödeyerek gelmis gecmis en pahali transferleri yaptilar. Para ugruna kisiliklerini satabilen oyunculari transfer ederek, basaridan basariya kosmayi hedefliyorlarsa yine yanilacaklardir.
    Kbakma ama Kaka para için gitmedi Reale ki zaten adamın paraya ihtiyacı yok.Babası Brezilyanın en ünlü işadamı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Artık Riberyi Manuda görürsek şaşırmayalım ama ben Silvayı istiyom
    Last edited by omersal : 11.Haziran.2009 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

omersal doğru söylüyor. Kaka'nın ailesi Brezilya'nın, belki de Dünya'nın en zengin ailelerinden. Para için bu işi yapmadığını her fırsatta dile getiriyor zaten. Futbolu çok sevdiği için ve zevk aldığı için oynadığını sık sık söylüyor...

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Kbakma ama Kaka para için gitmedi Reale ki zaten adamın paraya ihtiyacı yok.Babası Brezilyanın en ünlü işadamı
    Kaka'nin zengin bir ailenin cocugu oldugunu biliyorum. Ama Kaka'nin Real Madrid'in oltasina yem olarak düsmesini anlayamiyorum.
    Kaka City'nin o muhtesem teklifini reddederken taraftarlari umutlandirdi. Kulübünde kalacagini söyledi. Eger Kaka Real Madrid'e gitmek istemeseydi Milan onu kesinlikle satmazdi.

Ronaldo zaten karaktersiz birisi. Aciklamalariyla cok iyi bir dansöz oldugunu belli ediyordu. Sonunda da Manchester onun oyunlarina dayanamadi, yolladi.

Ama futbol aleminde böyle futbolcular fazla sayginlik kazanmazlar. Bir Gerrard, bir Puyol, bir Xavi, bir Totti, bir Del Piero kadar büyük futbolcu olamayacak bunlar ...

kaka nın ilk tercihi her zaman milan olmuştur. ama kulübü kabul edince hem kulübünü zor durumda bırakmamak hem de kariyerine yeni bi dev eklemek içni gitti. yani milan kabul etmese mutsuz olmayacaktı kaka. kulübü bu parayı istiyorsa kaka kulübünü paradan ederek böyle bir sorumlulğun altına girmek istemedi.
    milanda çok nadirdir ki bir futbolcu ayrılmak istesin.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RonaLdo Sonunda ezeLi rakibi Messi iLe karşıLaşma fırsatını buLdu. Ben neLer yapabiLeceğini çok merak ediyorum.

Takım oyununda Dünyanın en iyisi Barca mı, Dünyanın en zengini ReaL Madrid mi..

BakaLım Para mı kazanıcak, taktik mi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

barca bence. bu kdr yeni yıldız direk anlaşamayabilir. geçen senenin kopyası bir madrid bekliyorm sonlara doru iyi olurlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence parayLa taktiği bir arada sağLıkLı bi şekiLde oynatabiLen takım kazanıcak Barca dada para var ReaL kadar oLmasa da...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

RonaLdo + Kaka = 94M€ + 65M€ = 159M€ MaşaLLah bi de bunun menejer bedeLi maaşı FaLan var bunnar sadece Bonservis
    Screw you guys, I'm goin' home

Enterokinaz Misafir

Real Madrid altyapıyı da gerektiği gibi geliştirebilirse, Barca'nın bugünki konumunda kalması fazla sürmez. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

robbenı yollarlarmı bılmıyorum ama takımın en ıyı oyuncusu robben -ronaldo-kaka muthıs oyuncular oldukları kesın ama eto-messı-henry tarzı bı uclu olmaları ııcın en az 1 sene gecmesı gereklı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yuh be ne para var adamlarda süper transfer yapıyolar ama önemli olan takım oyunu bakalım onu halledeceklermi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Real Madrid Makelele gittikten sonra hic bi zaman toparlanamadiki yanlis yere transferler yapiolar

Nesil
    2006
    Yer
    -

Asıl ilginç olan şey Gourcuff'un satılması, ne kadar düşünsemde bir anlam yükleyemiyorum..

Enterokinaz Misafir

David Villa olayı ne oldu ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Onu da alır Perez

Nesil
    2006
    Yer
    -

Real yaptığı son iki transferle resmen transfer piyasasını değiştirdi. Bütün takımların kadrosu değişecek.

Şuan en iyi lig La Liga oldu, çokta iyi oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

CR7 hiç yakışmadı bence Real Madrid'e. Manchester United ' a daha çok yakışıyordu.. Bence hatalı bir tercih yaptı takım değiştirmekle.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

C.Ronaldo'nun performansının istikrarlı olmasının sebebi Alex Feguson..
    Ferguson'a saygı duyduyu için ve Ferguson'un harika disiplin anlayışı ile C.Ronaldo çok iyi bir performans sergiliyordu istikrarlıydı hemde ama C.Ronaldo Madrid'de kafasına buyruk oynuyacaktır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    David Villa olayı ne oldu ?
    38 m €'luk teklif edilmiş. Ve kabul edilmiş diye ntvspor günler öncesinde söylemişti.

Ayrıca Umut'tan ( Rassoneri ) den şöyle bir mesaj.
    David Villa Real Madrid'de. 38 milyon avro ödendi. Büyük ihtimalle bundan sonra R. Madrid forması giyecek.

Mesaj Yetkileri