Bu arada tüm FM'cilerin merak ettiği soruyu Selman abiye sordum.
Soru: Evlilik FM'yi öldürür mü?
Cevap: Hayır öyle olsa ben burada olmazdım.
Bu arada tüm FM'cilerin merak ettiği soruyu Selman abiye sordum.
Soru: Evlilik FM'yi öldürür mü?
Cevap: Hayır öyle olsa ben burada olmazdım.
Olur abi, ben buralardayım zatenBiraz mekik çekeyim bende.
(/s)
Umut hadi yattım ben Selman abiye tutun iyice bitek o kaldı sohbet edebileceğin yoksa 9 gibi uyursun![]()
Günaydın ....
Günaydıns
. , .
selamun aleyküm..
hayırlı gunler.
Aleyküm selam
Bu kadar çok smile ile kotam aşıldı be bu ne![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
nasılsınız..arkadaşlar
LimeWire yi açamıyorum acaba sizdede aynı sorun var mı yoksa sadece bende mi sorun var
Merhabalar.Yorucu bir tatilin ardından geri döndüm.Teknik sorunlarda da ben olmayalı amma konu çıkmış
![]()
5 saatlik yorucu bir beklemenin sonunda Antalya-Beşiktaş maçına bilet alabildim ama maalesef Antalya taraftarının arasında seyredeceğim..
So what?
Saike
Beşiktaş gol atınca falan üzülmüş gibi yapabileceksen git derim ben yoksa aksiyon yaşayabilirsin![]()
Orada gruplarlar kesin ayrıca orada daha fazla olacağız bende 4 saatlik beklemenin sonunda aldım![]()
Yanına Al,Duruma göre Giyersin ..
Beşiktaş formasının üsütne Başka birşey Giy, Bjk'li varsa Çıkarırsın Üstündekini![]()
Aynen yanına al veya giyeceğin şeyin altına giy ortama bakarsın uygunsa çıkarır kalırsın formayla.Hadi size iyi günler ben bir havuz sefası yapayım![]()
Evet bunu düşünüyorum.Katlayıp katlayıp cebime sokmayı düşünüyordum ( kotumun diz bölümünde büyük bir cep var) ama çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.Bakalım olmazsa siyah bir poşete koyup giderim maça ama onuda orada taşıma derdi olacak..
Şu an üstümde hiç bir şey yok ve ben su gibi terliyorum.Gerisini sen düşün artık..![]()
So what?
Saike
Özlemediniz mi beni![]()
İki formayı birleştir öyle git.Soranlara kardeşliği temsilen giydim formayı de![]()
Antalya formam yok.Olsa nasıl birleştireceğim?
So what?
Saike