Ohooo.Hiçde üşenmek yok sende be abi.Gecenin bi yarısı harbi dediğini yaptın gittin geldin.![]()
Ohooo.Hiçde üşenmek yok sende be abi.Gecenin bi yarısı harbi dediğini yaptın gittin geldin.![]()
Afiyet Olsun Sinan Abişimdi umarım o işkembeler karnını ağrıtmaz
gittim geldim...
bak hikayeyi dinle.
bir gün amatör küme maçındayım. edirnespor ve edirnenin bir mahallesi aynı gruptalar. mahallenin adıda ayşekadın.
ayşekadın yenilirse düşecek. edirnespor kazanırsa playoff oynayacak.
ayşekadın da benim bir arkadaşım oynuyor sağ bekte adıda emre
emrede müthiş bir ciğer var 90 dk ileri geri adam.
ama maçta öyle bir adranalin varki insan trübünde izlerken şişiyor.
neyse ilk yarı emre falan süper bindirmeler yapıyor. herkes emre yürü be oğlum bilmemne... trübün direk emreye oynuyor...
tabi dakika 70 oldu emre çöktü. gidiyorda geri gelemiyor. beraberlikte ayşekadına yarıyor tabi... bütün ayşe kadınlı cahil sporseyircileri yürü be emre yürü be emre diyor. emre gidiyor gelemiyor. rakip emrenin boşalttığı kannattan atak geliştiriyor.
Dakika 87 oluyor emre yine geri dönemiyor. edirne spor soldan geliyor bir orta ve gol. emre piyasada yok.
neyse maç bitiyor ayşe kadın düşüyor. herkes ağlıyor vs vs. (ben gülüyom içimden)
soyunma odasına iniyoruz. bende iniyorum beni tanıyorlar vs.
kimsede çıt yok.
teknik direktör duruyor duruyor..
ulan emre!!! oğlum benim...
gittin--- geldin
gittin--- geldin
gittin--- gelemedin anamızı ...tin
bende kapıdayım ama nasıl tutuyorum kendimi gülmemek için varya çatlayacaktım bir an. çıktım tualete gittim orda güldüm 20 dakika. bu anıyı hiç unutmam süper bişeydi çünkü
Fikirlerim burada
gittin--- geldin
gittin--- geldin
gittin--- gelemedin anamızı ...tinsüpermiş abi
işkembe yaradı
afiyet olsun.
Kafiye Güzelmiş
![]()
ahahaha.
Gittin-geldin
Gittin-geldin.
Gittin-gelemedin a...![]()
Güzel anıymış
![]()
Selamlar...
hoca süperdi yaaa son yirmi dk emreeeeeee gel ulan geri diye diye sesi kısıldı adamın.
taraftarda yürü be oğlum yürü be oğlum bi kontra atak kimsede çıt yok
ben kahkaha attım linç edeceklerdi.
Fikirlerim burada
Selam millet![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Sen gelir miydin buralara Gökçe abla ?![]()
mehmet kardeşim hikayede bir sorun yok değilmi istersen editleyebilirsin. kural dışına çıkmayalım bbir hikaye anlatacağız diye
Fikirlerim burada
Gökçe Abla Kim Aygünün Hayali Arkadaşımı![]()
Pardon Gerçekmişsiniz =)
Eet en az senin kadarama senin tanıman gerekiyordu hatırlıyorum seni sanırım : ))
Sizi görüyordum ara sıra ama ilk kez diyalog halindeyiz cinsiyetiniz hakkında bir bilgim yoktu afedersiniz=)
vay aramızda bir bayan futbolcu arkadaşımız mı var?
ne gurur ama... hangi mevkiide oynuyorsunuz hanfendi. sağbek demeyin![]()
Fikirlerim burada
selamun aleyküm..
hayırlı geceler , sabahlar nasılsınız arkadaşlar..![]()
=) Yok yok sorun değill tanışmış olduk ben Gökçe senin adın ne?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben sağ bek oynadım bi ara ama şuan önliberoyum yani şuan derken 4 aydır top oynamıyorum lig ara verdi![]()
Last edited by physicist87 : 27.Ağustos.2008 at 04:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gidip de dönememek varSerhat sana da merhaba nerelerdesin sen yav
![]()
Benim Adım Eralp resimlerdeki biz platformundan resimlerime bakabilirsiniz bende tanıştığıma memnun oldum ayrıca gökçe adında çok sevdiğim bi arkadaşım var =)
Last edited by extensor : 27.Ağustos.2008 at 04:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fikirlerim burada
Bence Maldonado Tarzıdır![]()
Bende tanıştığıma memnun oldum EralpcimGökçeler sıcaktır içten ve samimidir
Dur bakiim resimlerinee : ))
Hadi Bak Bakalım Bekliyorum ablacımbaktıktan sonra yorum yazmayı unutma
![]()
![]()
Gattusoya çok benzetirim kendimi bi ara Kemalettin vardı hatırlarmısınız bilmem ona da benzetirim ama o kadar da kazma değilimdir yahuZor bir mevki bi öne çıkıosun bi geri geliosun sadece sen koşuosun o derece o şekilde ama ben en çok orda oynamayı seviyorum, eskiden yani küçükken bana defansın bel kemiği derlerdi Bayernli mateusa benzetirlerdi bazen de saçımdan dolayı batigol derlerdi : )) inanın erkeklerle oynamak çok daha zevkli ben iki yıldır bayanlarla oynuyorum ve pek keyifli değil
![]()