kendine yazk etti..yolu açk olsn
kendine yazk etti..yolu açk olsn
dün atremana katılan gökhan ve mehmet topuz antremanda çok sevinçli ve şakacı tevır sergilediler anlaşılna transfer dedikoduları etkilememiş oyuncuları
fevzinin yaptığı davranış hoş değildi yeni kaleci gelirse ben giderim tarzında bir sözü olmuş bence yönetim onun gençliğine verip affedebilrdi çünkü oynadığı maçlarda kaleyi bana göre aykuttan daha iyi koruyodu....
fevzi çk kaliteli bi kaleci ama nerde oynadıgını bilecekti Galatasaray da oynamak koly degil
Galatasaray gibi bir camia'da kimsenin Don Kişot'luk yapmaya hakkı yoktur. İyi oldu Fevzi'nin gitmesi![]()
I'm back...
Serhat Beşiktaş'a gidecek galiba. Spor bültenlerinde bundan bahsediliyor ama gelse Fenerbahçe açısından çok iyi olur. Gönderilmesi de hataydı zaten. Aslında pek gönderildi diyemeyiz,Fenerbahçe daha iyi teklif yapmıştı ama Avrupa aşkına gitti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
katiliyorum rekabetten kacmasaydi
güle güle fevzi.kendine iyi bak.Erciyestende kupada 5 gol yemişti zaten![]()
O da gitmedi mi zaten?
Saka bir yana, Fevzi icin hep iyi seyler duydum ama izledigim hic bir macta beni pek etkilemedi. Fevzi gibi kisa boylu kalecilerin ozellikle cok iyi yer tutmasi gerekir ki kisa boyunun verdigi dezavantaji kapatabilsin. Ben bunu Fevzi'de pek gormedim acikcasi.
Ayrica yaptigi aciklamalarla zaten bir yarisin icine girmek istemedigini belli etti. O zaman da oynayabilecegi bir baska takima gitmesi daha dogru olurdu. Belki 4-5 sene sonra kendisini gelistirince ve zihinsel olarak da hazir olunca tekrar onemli bir takimda oynamaya hak kazanir. Artik top Fevzi'de..
Ben de öyle düşünüyorum ama bizim yönetim düşünmüyor işte santrafor almayı.
Kalli zaten daha ilk geldiginde solemedi mi haketmeyen hicbir kimseye forma vermeyecegim diye... Fevzi zaten bunu biliyordu. Bence gitmesi cok da iyi oldu. Tamam yonetim Orkun'u almis olabilir ama Kalli calisana formayi veriyor. Formayi ya Aykut kaparsa ne olacak? O zaman Fevzi'nin halinin dusunemiyorum iste. Kafalarini taslara vurur o zaman. Calismadan hicbisey elde edemezsiniz ben bunu bilir bunu solerim.
Müthiş hamle
Yıldız oyuncu için ısrarını sürdüren yönetimin, Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a cazip bir öneri yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi.
F.Bahçe, Kayserisporlu Mehmet Topuz ısrarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin, yeni sezon hazırlıklarının başlamasına az bir süre kala yıldız oyuncunun transferini bitirmek için tekrardan Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bağlantıya geçtiği öğrenildi. Sarı- lacivertlilerin son bir hamle daha yaparak, Mamur'a "Mehmet Topuz'un bonservisi için 5 milyon dolar vermeye hazırız" dediği belirtildi. Şimdi sarı-kırmızılıların cevabı bekleniyor.
BİR ZAM DAHA...
F.Bahçe'nin, böyle cazip bir teklif yapmasına rağmen Kayserispor'un bunu kabul etmemesi halinde 5 milyon doların biraz daha üstüne çıkabileceği de gelen haberler arasında. Günlerdir sarı-lacivertli kulübün gündeminden düşmeyen Mehmet Topuz'un da F.Bahçe'ye sıcak baktığı biliniyor. Sarı- lacivertliler, Kayseri'den gelecek olumlu habere kilitlenirken, bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
FotoMaç
Orkunda kendine oldukça güveniyor ve iyi de bir kaleci G.Saray'ın kalesi bu sene 2 yetenekli Türk'ün elinde olacak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sivasspor kadrosuna katmak için uzun süredir uğraştığı Ze Kalenga ile prensip anlaşmasına vardı.
Pazartesi günü İstanbul’a geleceği belirtilen Angolalı oyuncuyla tüm şartları konuşacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, Azerbaycan’ın Khazar Lenkoran takımında forma giyen Ilgar Kurbanov’u da renklerine bağladı. Sivasspor, 100 bin dolar bonservis bedeli ödenen genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalarken, Gençlerbirliği’nde oynayan Sedat Yeşilkaya için de çalışmalarını sürdürüyor.
Beşiktaş Nasıl Oynayacak?
1 Rüştü ile kale emin ellerde. Sağ beklerinde de Serdar var. Geçen sezon orta saha yeterli olmadığı için her hızlı topta rakiple karşı karşıya kalıp düzenleri bozulan ve Tigana'nın garip ofsayt taktiği yüzünden şaşkına dönen Toraman-Zan ikilisi bence bu sene daha iyi performans gösterecekler ama oraya 1 takviye daha gerekli olacak. Sol kanadın arkasında Üzülmez, onun önünde Tello iyi bir ikili oluşturacaklar.
2 Orta alanın ortasındaki Cisse ve Rico da birbirlerini iyi tamamlayacaklar. Delgado'ya bu düzende yer bulmak zorlaşacak. Delgado-Rico aynı anda oynayamayacak. Orta 4'lünün sağ kanadı ise bence Mehmet Yozgatlı'nın olacak. 2 kanat, Nobre ve Bobo'ya yağmur tarzında ortalar yapacaklar ve bence Kartal bu sene maç başı ceza alanına orta sayısı bakımından 25'in altında kalmayacak. Bu sayede de, Türkiye'nin Fener'de oynadığı sırada kaleye 6 metre mesafe içinde en çok gol atan adamı olan Nobre, ligimizde iç saha maçlarının en çok gol atan adamı olacak.
Dr. Gürkan KUBİLAY
G.Saray Nasıl Oynayacak?
1 Kaleyi sanırım Aykut alacak. Orkun da iyi kaleci ama ben Aykut'u daha şanslı görüyorum. Sağ bek yok .Sol beki aylar önce kimsenin haberi yokken yazdığım Volkan kaptı. Stoperlerden biri kesin Servet olacak. Diğeri tamamen EUROduygusal!!! bağlantılardan sonra belli olacak. Ama görünen o ki; Bouzid ile Servet ikiz kuleler olarak görev yapacaklar. Bu durum da G.Saray; Lincoln, Servet, Bouzid, Hakan Şükür 4'lüsü sayesinde serbest vuruşlar ve kornerlerden en çok gol atan takım olacak.
2 Orta alanın ortası muhteşem oldu. Bence Linderoth-Lincoln ikilisi bu sezonun en iyi orta alanın göbek taşı ikilisi olacak. Forvette ise 2 yıldır Türkiye'nin en çok gol pozisyonuna giren oyuncularını barındırdığından zaten sorun yok. Orta sahanın sağ tarafına kesinlikle Sabri yerleştirilmeli. Adam alınmayacaksa sol kanat da Arda'nın olmalı. Dolayısı ile Cimbom bu sayede hem 4-4-2 oynayacak hem de Linderoth'u tek ön libero kullanıp 4-1-3-2 taktiğine kolayca dönebilecek.
Dr. Gürkan KUBİLAY
Yakın kaynaklara göre bende onların yalancısıyım Martins ile 12 milyon dolara anlaşılmış para vodafone ve d smart karşılaşmış ama dedim ya bende onların yalancısıyım ama bu kaynak güvenilir dedi bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak hayırlısı diyelim umarım gelir...
sağ bekte bence uğur var ona şans verilmeli artık şimdi oynamıcakta kim onucak? ayrıca orhanı yollucaklarına sağ beke oynatabilrerdi..
Boumsong diyordu bu akşamki haberlerde Boumsong gelebilir
Song'un yanında Servet kesinlikle oynamamalı..Sağ bekte genç Uğura daha fazla şans verilebilir..Orhan Ak da kadro genişliği açısından takımda tutulmalıdır.
Mantins haberine de sadece iyi niyetle hadi bakalım diyebilirim..![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
bakalım bende pek ihtimal vermiyorum duyduklarımı söyledim ilerleyen günlerde belli olur bizede hayırlısı demek düşer
Arsenal almak için uğraşıyordu Martins'i
(/s)
hayırlısı Fatih Tekke ile ilgileniyormuş Trabzonspor büyük ihtimal kiralık gelicekmiş
Brezilyalı Lima, İsviçre kampına yetiştirilecek
Santrfor arayışlarına iyice hız veren Galatasaray, Lima'nın transferini mutlu sonla noktalamak üzere... Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Botafogo'nun her şeyi durumundaki 22 yaşındaki Lima ile yaptığı dördüncü görüşmenin ardından prensipte anlaşmaya vardı. Brezilyalı forvetin, sarı-kırmızılı ekibin İsviçre kampına yetiştirileceği sızan haberler arasında.