Başkan gitmiş belki getirir yaw Adnan Sezgin yok bu sefer![]()
Başkan gitmiş belki getirir yaw Adnan Sezgin yok bu sefer![]()
Ledesmayla anlaşılmış.
Kesin mi acaba ?
Öyle deniliyor. TSN diye Galatasarayı takip eden bir site anlaşıldı demiş. Başkanın da İtalya'da olması bu ihtimali güçlendiriyor.
ÖNCE TRANSFERİ BİTİRECEKLER, SONRA POLAT VE ALİ GÜVEN YİNE BİRLİKTE OFK BELGRAD MAÇI İÇİN BELGRAD'A UÇACAKLAR..
Tsn gecenin ilerleyen saatlerine kadar yaptığı istihbaratı sizlere aktardığı şu dakikalardan bir kaç saat sonra ROMA'da LEDESMA için LAZİO kulübü ile görüşmeler sonlandırılacak, LADESMA G.Saray'ın ORTA SAHADA BEKLEDİĞİ İSİM OLARAK, büyük ihtimalle OFK maçından sonra RESMİ SİTEDEN açıklanacak.
AVRUPA LİGİ - OFK BELGRAD MAÇI ÖNEMLİ..
Sözleşmede, bugün oynanacak OFK BELGRAD maçında aksi bir durum olur ve Galatasaray beklenmeyen bir sonuçla karşılaşırsa, AVRUPA LİGİNE VEDA etmesi durumuna karşı sözleşmeye özel bir madde konulması istendiği de gelen bilgiler arasında..
Ledesma Kimdir?
Adı soyadı: C. Daniel Ledesma
Doğum tarihi: 24.09.1982
Doğum yeri: Buenos Aires-Arjantin
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: Boca Juniors, Lecce, Lazio
TSN ÖZEL HABER..
FRİKİK USTASI, UZAK MESAFELERİN ADAMI...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
hadi bakalım inşallaheğer yarın turu geçersek ve ledesma'da açıklanırsa baya sevinirim açıkcası
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen Ledesma gelsiyse süper olmuş böyle kaliteli bi oyuncu ile anlaşmamız süper olur![]()
orta üçlüyü Lorik Cana, Ledesma ve önlerinde Elano olarak kurabilirsek zaten sorun yaşamayız.
al riquelmeyi bırak ledesmayı![]()
Scoutgs, Ledesma ve Rosicky'nin Galatasaray'da olduğunu açıkladı.
Evet. Cana ve Pino transferlerini önceden açıklamışlardı. Bunlarda da bir bildikleri vardır mutlaka.
Rosicky gelirse olay olur..
Rosicky eyvallah gelsin de niye illa sakat adam alıyoruz ya? Bu adam yarım sezonu rehabilitasyon ekibiyle geçirecekse hiç gelmesin daha iyi..
2. macinda bacagini eline vermezler ins![]()
anaaaammm.....
scoutgs rosicky ve ledesma diyor..........
yuhh....
eğer bu iki transfer doğruysa ve elano gidiyorsa florya'ya çelenk bırakmak lazım....
müthiş müthiş...
ledesma tam aradığımız çift yönlü adam ,
rosicky ise elano'nun yerine gelebilecek en sağlam adamlardan biri...
helal olsun diyorum....
gecen sezon toplamda 33 maçta oynadı rosicky yani sakatlıgı atlattı emirates kupasındada oynadı maçlarda.umarım rosicky gelmez tmm başkası gelsin ama o olmaz guti ve rosicky en begendigim adamları niye rakipler alıyo kigerrard'ı da alın oldu olacak be
![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ledesma da cok saglam bi transfere benziyor Seria A tecrübesi de var bence yararli olacak yeter ki sakatlanmasin 2 transferimiz de.
Ledesmanin videosunu izledim long shots 20 galiba![]()
Türkiye'deki futbol mantığı değişmezse bi Linderoth vakası daha görebiliriz Rosicky üzerinde ama şu bi gerçek sonuçta Rosicky yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sanki Rosicky gelmişte konuşuyorsunuz arkadaşlar. Bir gelsin ondan sonra değerlendirilir. Gerçi ne Rosicky'nin nede Ledesma'nın geleceğini sanmıyorum ama neyse.
Lazio'nun Hernanes'i alma planları var; sözleşme uzatmayan Ledesma'yı satabilirler. Rosicky Emirates Cup'ta iyi gözüktü ancak Eduardo gibi onu da satmayı düşünebilir Arsenal. Bana göre imkansız transferler değil ama alınırlarsa Galatasaray yönetimi iyi iş çıkarmış olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Scoutgs'ye inanıyorum.Gerçekten çok iyi transferler. İkisi de fizik yükünün ağır olduğu liglerden geliyor bu yüzden bizim ligimizde pek zorluk çekmezler gibi. Aynı zamanda, Rosicky yani adı var adamın.
![]()
Ne diyo bunlar Rosicky Ledesma falan
Rüya mı doğru mu okudum
Scoutgs haberleri tutan bi site ve eğer doğruysa mükemmel 2 transfer yapmış olduk
Şu dakikadan sonra A.Sezgin kankamdır laf söyleyeni yakarım uleynnn![]()
Altidore da kiralanacakmis galiba olursa bu transfer de fayda saglar.