Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 266 / 422 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
7,951 ile 7,980 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Endüstriyel futbola lanet olsun. Artık böyle sahneler görmek istemiyorum. Haksız rekabet istemiyorum bu sahalarda...

Enterokinaz Misafir

Figo, Zidane gibi futbolcularda Madrid'e geldiğinde büyük tepkiler olmuştu. Beklentiler düşmüştü ama onlar futbollarını paşa paşa oynadılar, takdirleri topladılar. Ben yine böyle şeyler olacağını bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazık olmus paraya , bence hiç bifutbolcu için bu kadar para degmez.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

RonaLdo'nun bonservisi yarım miLyon asgari ücretLe çaLışan kişinin bir ayLık maaşLarının topLamına eşitmiş adam yarım miLyon kişiyi doyuracak paraya transfer oLdu bide bu konuştuğumuz bonservis bedeLi bunun içinde imzaLama bedeLi var menejer masrafı var maaşı var o su var bu su var, var oğLu var...
    Screw you guys, I'm goin' home

perezin umrunda mı yarım milyon fakir insan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ronaldo geceyi Paris Hilton'la geçirdi

94 milyon euroya Real'e transfer olan Ronaldo, Paris Hilton'la mı beraber?

Valla olayları ben anlatayım. Artık öyle mi değil mi siz karar verin.
    Ronaldo bir süredir Los Angeles'ta daha önce yazmıştım. Portekizli'nin Real Madrid'e transferi 2 gündür belliydi zaten. Ronaldo da belli bunu kutlayacak. Partneri işinin ne olduğunu hala bilmediğim sadece ünlü Paris Hilton.
    İkili "My House" adlı bir gece kulübüne gidiyorlar Los Angeles'ta. Eğleniyorlar, yiyip içiyorlar, Ronaldo 20 bin pound hesap ödüyor. Önce Paris çıkıyor, kardeşi Nicky Hilton'un evine gidiyor. Ardından 03:00 sularında taksiyle Ronaldo geliyor. Dışarıdan evin içi kamerayla görüntüleniyor. Ronaldo ve Paris'in halleri samimi. 05:00'te Ronaldo evden çıkıyor.
    İşin ilginç yanı Paris Hilton'un henüz 2 gün önce 6 aylık sevgilisi Doug Reinhard'tan ayrılmış olmadı. Daha da ilginç yanı ise bu ayrılığı açıkladıktan sadece 2 saat sonra Ronaldo'yla buluşup geceyi onunla geçirmesi.
    Yılın transferinden sonra yılın aşkına yelkenler açılıyor galiba.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

o gece neler oldu tahmin etmek hiçde zor degil
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    o gece neler oldu tahmin etmek hiçde zor degil
    evet aynen öyle Alican

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

geçirirse geçirsin allah allah ... para var adamda istediğini yapar yahu kurcalamayın işte

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    real iyi olmak istiyorsa robbeni göndermeli. ve artık takım oyunu oynamalı. robben zeka seviyesi düşük bir messi [bence]
    nisterooy-raul
    ronaldo kaka ribery
    ---diarra -- sneijder
    iyi bir hücum hattı. nisterrooy yerine villa olabilir. ronaldo alınırsa gerisi gelir ve los galacticos geri döner
    3-5-2 mi oynayacaklar, defans hariç 7 kişi dizmişsiniz.

Lamine Diarra tam aradıkları isimdi.Şimdi çift yönlü ofansif bir orta saha bulup Diarra´nın yanına koyarlarsa o zaman herşey tamamlanır.

Xabi Alonso´nun gidebileceğini düşünüyorum..

Nokta transfer olur aslında Xabi.

Belli ki Ribery´i de alıp sol kanata koyacaklar‚ David Villa da bitmiş gibi.

Defansta sorunları yok aslında.
    Heinze - Metzelder - Pepe - Ramos

Efsane olurlar kador uyum sağlarsa.

---------------- Villa ------------------

Ribery ------- Kaka ---------- Ronaldo

--------- Xabi ---- L. Diarra --------

Heinze - Metzelder - Pepe - Ramos

--------------- Casillas ------------------
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada konu hariç herşeyi yazdık, Robben çok kaliteli bir oyuncu, kesinlikle göndermezler.

Robben hariç Hollandalı tayfasının Ribery karşılığında Bayern'e gitmesi de büyük olasılık.Van Gaal etkisi..
    Last edited by Cengo : 12.Haziran.2009 at 04:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default Ronaldo: “Real Madrid’in teklifi gururumu okşadı”

Portekizli yıldız Real Madrid’in resmi teklifinin ardından ilk kez konuştu.

Real Madrid’in 96 milyon avroluk teklifinin Manchester United tarafından kabul eilmesinin ardından ilk kez konuşan Cristiano Ronaldo, yapılan teklifin gururunu okşadığını belirtti.

Amerika’da tatilde bulunan yıldız oyuncu Fox Sports’a yaptığı açıklamada, dünyanın en iyi takımlarından ikisinin kendisini istemesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Ronaldo, “Teklifi ve kabul edildiğini Los Angeles’ta öğrendim. Ayrıca Madrid ekibini sağlık kurulunun beni kontrol etmek istediği söylendi” dedi. Ronaldo ayrıca her hangi bir sakatlığı bulunmadığını da belirtti.

Bir kaç gün içerisinde sonlanması beklenen transfer gerçekleştiğinde Ronaldo gelmiş geçmiş en pahalı futbolcu ünvanına erişecek.

Ronaldo son olarak yapılan teklifin tarihi bir miktar olduğunu ve 96 milyon avronun çok önemli bir meblağ olduğunu söyledi.

Goal

Del Piero_10 Misafir

Magazin bizi bağlamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Insallah Manchester City deliligine daha az yetenekli bi futbolcuya cok para verip su rekoru kirar. Ronaldo ne kadar iyi bi futbolcu olsada kendisini hic sevmiyorum

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Insallah Manchester City deliligine daha az yetenekli bi futbolcuya cok para verip su rekoru kirar. Ronaldo ne kadar iyi bi futbolcu olsada kendisini hic sevmiyorum
    bendensin

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ronaldo somut olarak 94 milyon € değerinde olabilir ama benim gözümde Gerrard'ın,Totti'nin,Del Piero'nun yarısı bile değil.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyuncunun oyun zekasini gelistirmekte teknik direktore duser.

Bugun Ronaldo 80 milyon ediosa en buyuk pay sahibi Alex Fergusondur. Ilk geldiginde yetenek vardi ama kosup kosup ne gol atabiliodu cok nede asist yapiyordu. Ama pi$ti biraz Sir Alex'in takiminda ve suan dunyanin en iyilerinden biri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bordeoux aLdı bonservisi iLe..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Asıl ilginç olan şey Gourcuff'un satılması, ne kadar düşünsemde bir anlam yükleyemiyorum..
    Oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamışlardı.Bordeaux 15 milyonu verip Milan'dan söz almadan transferi bitirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Oyuncuyu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamışlardı.Bordeaux 15 milyonu verip Milan'dan söz almadan transferi bitirdi.
    Biliyorum bunu ancak Milan gibi bir kulüp istese Gourcuff zaten Milan'dan ayrılmaz. Düşünün Gourcuff'a yeni Kaka'mız() olacaksın diyecekler ve Gourcuff'ta gidecek..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Biliyorum bunu ancak Milan gibi bir kulüp istese Gourcuff zaten Milan'dan ayrılmaz. Düşünün Gourcuff'a yeni Kaka'mız() olacaksın diyecekler ve Gourcuff'ta gidecek..
    Gourcuff Milan kal dediği halde kalmadı.
    Geçen sene uyguladığı tavırdan inanılmaz rahatsız olmuş.

Bordeaux'da sistemin parçası olarak sorumluluk almasından dolayı imzalamayı kabul etti.Şampiyon oldular ve ŞL mücadelesi verecek takım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Bende Zidane'nin yarısı kadar olmadığını ancak 30 - 40 milyon euro fazlasına transfer olmasını hayretle karşılıyorum. Büyük ihtimalle transfer gerçekleşecek ve Ronaldo rekoru kıracak. Edeceği en yüksek rakamda 65 milyon euro filandı. Ama iyi bir transfer oldu faydalı olur.. Bu para edermiydi? Orası tartışılır..

Default Paranın kaynağını açıkladı!

Real neden batmaz? İspanya La Liga'nın çılgın takımı Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, transferde Kaka ve Cristiano Ronaldo'ya yaklaşık 150 milyon avro harcamalarının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi. Perez, bu iki oyuncunun gelmesiyle Real Madrid'in finansal durumunun asla sarsılmayacağını söyledi. Florentino Perez, yapılan transferlerin uzun vadede kulübe para olarak dönüşünün muhteşem olacağını savundu.

Kaka ve Ronaldo'yu kadrosuna katan, sıradaki transfer olarak da David Villa'yı çok büyük ihtimalle bitirecek olan Real Madrid ile ilgili olarak insanlar bu paranın nereden geldiğini sorgulamaya başlamıştı. Barcelona başkanı La Porta, Real Madrid'in gelir kaynağını açıklamasını isterken, Katalan kulübü bir futbolcuya bu kadar fazla para verilmesinin doğru olmadığını açıklamıştı.
    Konuyla ilgili olarak La Gazzetta dello Sport'a konuşan Real Madrid başkanı Florentino Perez, "Bu para benim değil, kulübün parasıdır" dedi. Perez, "Bilet satışları, banka kredileri ve kulübün ekonomik değerini geliştirerek hesabımızı daha da kabartabiliriz" dedi.
    Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Sporx

Default Benayoun: “Real Madrid’e gitmem”

Liverpool’un sürpriz golcüsü Yossi Benayoun hakkında çıkan transfer dedikoduları ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yossi Benayoun yaptığı açıklamada Liverpool’da kalmayı Real Madrid’e gitmeye tercih ettiğini belirtti.

Barcelona’nın Liverpool’un iki yıldızı Mascherano ve Benayoun ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Ancak İsrailli futbolcu kendisini Real Madrid istese bile Liverpool’da kalacağını belirtti.

The Daily Mail’e konuşan Benayoun, “Şu an Liverpool’un oyuncusuyum, sürpriz bir gelişme olmadığı takdirde de burada kalmaya devam edeceğim. Ancak İngiliz ve İspanyol takımlarından teklifler almak güzel bir duygu” dedi.

“Ancak beni Real Madrid istese bile ben Liverpool’da kalmayı tercih etmeye devam edeceğim”

Anlaşılan bu yaz Liverpool’un oyuncuları ile ilgili çıkan dedikodular son bulmayacak. Bilindiği gibi Real Madrid de Liverpool’un İspanyol orta sahası Xabi Alonso ile ilgileniyor.

Goal

Sheriff Misafir

Zaten bu takımda Robben kalırsa daha paslı oynamaya başlayacaktır. Çünkü kendisiyle aynı tipte daha fazla oyuncu olacak ve çok çalıma girmesi tepki alabilir.. Bence kalmalı. Robben, Ronaldo, Kaka hücum üçlüsü ortalığı talan eder, Villa'da ortalıkta kalan topları kaleye vursa gol kralı olur..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu nası bi oLaydır ya müthiş para gerçekten...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

real benayoun'u niye alsın ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gayet komik bi haber olmuş..

Nesil