Endüstriyel futbola lanet olsun. Artık böyle sahneler görmek istemiyorum. Haksız rekabet istemiyorum bu sahalarda...
Endüstriyel futbola lanet olsun. Artık böyle sahneler görmek istemiyorum. Haksız rekabet istemiyorum bu sahalarda...
Figo, Zidane gibi futbolcularda Madrid'e geldiğinde büyük tepkiler olmuştu. Beklentiler düşmüştü ama onlar futbollarını paşa paşa oynadılar, takdirleri topladılar. Ben yine böyle şeyler olacağını bekliyorum.
Yazık olmus paraya , bence hiç bifutbolcu için bu kadar para degmez.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
RonaLdo'nun bonservisi yarım miLyon asgari ücretLe çaLışan kişinin bir ayLık maaşLarının topLamına eşitmiş adam yarım miLyon kişiyi doyuracak paraya transfer oLdu bide bu konuştuğumuz bonservis bedeLi bunun içinde imzaLama bedeLi var menejer masrafı var maaşı var o su var bu su var, var oğLu var...
Screw you guys, I'm goin' home
perezin umrunda mı yarım milyon fakir insan![]()
94 milyon euroya Real'e transfer olan Ronaldo, Paris Hilton'la mı beraber?
Valla olayları ben anlatayım. Artık öyle mi değil mi siz karar verin.
Ronaldo bir süredir Los Angeles'ta daha önce yazmıştım. Portekizli'nin Real Madrid'e transferi 2 gündür belliydi zaten. Ronaldo da belli bunu kutlayacak. Partneri işinin ne olduğunu hala bilmediğim sadece ünlü Paris Hilton.
İkili "My House" adlı bir gece kulübüne gidiyorlar Los Angeles'ta. Eğleniyorlar, yiyip içiyorlar, Ronaldo 20 bin pound hesap ödüyor. Önce Paris çıkıyor, kardeşi Nicky Hilton'un evine gidiyor. Ardından 03:00 sularında taksiyle Ronaldo geliyor. Dışarıdan evin içi kamerayla görüntüleniyor. Ronaldo ve Paris'in halleri samimi. 05:00'te Ronaldo evden çıkıyor.
İşin ilginç yanı Paris Hilton'un henüz 2 gün önce 6 aylık sevgilisi Doug Reinhard'tan ayrılmış olmadı. Daha da ilginç yanı ise bu ayrılığı açıkladıktan sadece 2 saat sonra Ronaldo'yla buluşup geceyi onunla geçirmesi.
Yılın transferinden sonra yılın aşkına yelkenler açılıyor galiba.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
o gece neler oldu tahmin etmek hiçde zor degil![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
geçirirse geçirsin allah allah ... para var adamda istediğini yapar yahu kurcalamayın işte![]()
3-5-2 mi oynayacaklar, defans hariç 7 kişi dizmişsiniz.
Lamine Diarra tam aradıkları isimdi.Şimdi çift yönlü ofansif bir orta saha bulup Diarra´nın yanına koyarlarsa o zaman herşey tamamlanır.
Xabi Alonso´nun gidebileceğini düşünüyorum..
Nokta transfer olur aslında Xabi.
Belli ki Ribery´i de alıp sol kanata koyacaklar‚ David Villa da bitmiş gibi.
Defansta sorunları yok aslında.
Heinze - Metzelder - Pepe - Ramos
Efsane olurlar kador uyum sağlarsa.
---------------- Villa ------------------
Ribery ------- Kaka ---------- Ronaldo
--------- Xabi ---- L. Diarra --------
Heinze - Metzelder - Pepe - Ramos
--------------- Casillas ------------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada konu hariç herşeyi yazdık, Robben çok kaliteli bir oyuncu, kesinlikle göndermezler.
Robben hariç Hollandalı tayfasının Ribery karşılığında Bayern'e gitmesi de büyük olasılık.Van Gaal etkisi..
Last edited by Cengo : 12.Haziran.2009 at 04:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Portekizli yıldız Real Madrid’in resmi teklifinin ardından ilk kez konuştu.
Real Madrid’in 96 milyon avroluk teklifinin Manchester United tarafından kabul eilmesinin ardından ilk kez konuşan Cristiano Ronaldo, yapılan teklifin gururunu okşadığını belirtti.
Amerika’da tatilde bulunan yıldız oyuncu Fox Sports’a yaptığı açıklamada, dünyanın en iyi takımlarından ikisinin kendisini istemesinin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.
Ronaldo, “Teklifi ve kabul edildiğini Los Angeles’ta öğrendim. Ayrıca Madrid ekibini sağlık kurulunun beni kontrol etmek istediği söylendi” dedi. Ronaldo ayrıca her hangi bir sakatlığı bulunmadığını da belirtti.
Bir kaç gün içerisinde sonlanması beklenen transfer gerçekleştiğinde Ronaldo gelmiş geçmiş en pahalı futbolcu ünvanına erişecek.
Ronaldo son olarak yapılan teklifin tarihi bir miktar olduğunu ve 96 milyon avronun çok önemli bir meblağ olduğunu söyledi.
Goal
Magazin bizi bağlamaz.
Insallah Manchester City deliligine daha az yetenekli bi futbolcuya cok para verip su rekoru kirar. Ronaldo ne kadar iyi bi futbolcu olsada kendisini hic sevmiyorum![]()
Ronaldo somut olarak 94 milyon € değerinde olabilir ama benim gözümde Gerrard'ın,Totti'nin,Del Piero'nun yarısı bile değil.
Oyuncunun oyun zekasini gelistirmekte teknik direktore duser.
Bugun Ronaldo 80 milyon ediosa en buyuk pay sahibi Alex Fergusondur. Ilk geldiginde yetenek vardi ama kosup kosup ne gol atabiliodu cok nede asist yapiyordu. Ama pi$ti biraz Sir Alex'in takiminda ve suan dunyanin en iyilerinden biri
Bordeoux aLdı bonservisi iLe..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bende Zidane'nin yarısı kadar olmadığını ancak 30 - 40 milyon euro fazlasına transfer olmasını hayretle karşılıyorum. Büyük ihtimalle transfer gerçekleşecek ve Ronaldo rekoru kıracak. Edeceği en yüksek rakamda 65 milyon euro filandı. Ama iyi bir transfer oldu faydalı olur.. Bu para edermiydi? Orası tartışılır..
Real neden batmaz? İspanya La Liga'nın çılgın takımı Real Madrid'in başkanı Florentino Perez, transferde Kaka ve Cristiano Ronaldo'ya yaklaşık 150 milyon avro harcamalarının ardından gelen eleştirilere yanıt verdi. Perez, bu iki oyuncunun gelmesiyle Real Madrid'in finansal durumunun asla sarsılmayacağını söyledi. Florentino Perez, yapılan transferlerin uzun vadede kulübe para olarak dönüşünün muhteşem olacağını savundu.
Kaka ve Ronaldo'yu kadrosuna katan, sıradaki transfer olarak da David Villa'yı çok büyük ihtimalle bitirecek olan Real Madrid ile ilgili olarak insanlar bu paranın nereden geldiğini sorgulamaya başlamıştı. Barcelona başkanı La Porta, Real Madrid'in gelir kaynağını açıklamasını isterken, Katalan kulübü bir futbolcuya bu kadar fazla para verilmesinin doğru olmadığını açıklamıştı.
Konuyla ilgili olarak La Gazzetta dello Sport'a konuşan Real Madrid başkanı Florentino Perez, "Bu para benim değil, kulübün parasıdır" dedi. Perez, "Bilet satışları, banka kredileri ve kulübün ekonomik değerini geliştirerek hesabımızı daha da kabartabiliriz" dedi.
Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Sporx
Liverpool’un sürpriz golcüsü Yossi Benayoun hakkında çıkan transfer dedikoduları ile ilgili yorumlarda bulundu.
Yossi Benayoun yaptığı açıklamada Liverpool’da kalmayı Real Madrid’e gitmeye tercih ettiğini belirtti.
Barcelona’nın Liverpool’un iki yıldızı Mascherano ve Benayoun ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Ancak İsrailli futbolcu kendisini Real Madrid istese bile Liverpool’da kalacağını belirtti.
The Daily Mail’e konuşan Benayoun, “Şu an Liverpool’un oyuncusuyum, sürpriz bir gelişme olmadığı takdirde de burada kalmaya devam edeceğim. Ancak İngiliz ve İspanyol takımlarından teklifler almak güzel bir duygu” dedi.
“Ancak beni Real Madrid istese bile ben Liverpool’da kalmayı tercih etmeye devam edeceğim”
Anlaşılan bu yaz Liverpool’un oyuncuları ile ilgili çıkan dedikodular son bulmayacak. Bilindiği gibi Real Madrid de Liverpool’un İspanyol orta sahası Xabi Alonso ile ilgileniyor.
Goal
Zaten bu takımda Robben kalırsa daha paslı oynamaya başlayacaktır. Çünkü kendisiyle aynı tipte daha fazla oyuncu olacak ve çok çalıma girmesi tepki alabilir.. Bence kalmalı. Robben, Ronaldo, Kaka hücum üçlüsü ortalığı talan eder, Villa'da ortalıkta kalan topları kaleye vursa gol kralı olur..
Perez, "Real Madrid'in üç tane meyvesi var. Bilet satışları, televizyon gelirleri ve pazarlama. Kulübümüz bu üçünden yılda 400 milyon avro gelir elde ediyor" diyerek sözlerini tamamladı.
Bu nası bi oLaydır ya müthiş para gerçekten...
Screw you guys, I'm goin' home
real benayoun'u niye alsın ki
Gayet komik bi haber olmuş..
Benayoun'u Madrid mi istemişte gitmem demiş![]()
Foto spora guluyoruz ama masalah goal'unda asagi kalir yani yok