Koyu maviler çıkmaz buralardan![]()
Koyu maviler çıkmaz buralardan![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bugün Babam Yolda Giderken Bir Kedi Görmüş İşte kediye araba çarpmış heralde ağzından kanlar sızıyormuş ve gözleri açıkmış ve patileri havada gibiymiş
1'di 2 oldular ben aradan sıvışıyım bari...![]()
yettim sayılı nikli abim, 2'ye 2.![]()
30 Ağuston'un hafta sonu olması beni hiç rahatsız etmiyor, tatildeyim de.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok Memo bunlar kuvvetli al aşağı ederler bizi
Ayıp ayıp tatilde olanı var olamayanı var.![]()
Selamlar..
Aman aman kimler gelmiş![]()
Merhaba ....
Ya kardeşim bu yöneticilerin ofiste yokmu kafeleri![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Varda canımız burada takılmak istedi bir sorun mu var?![]()
aman muratı kızdırmayın böyle sorunmu var falan demeyin. murattan ben bile korkuyom![]()
Fikirlerim burada
Murat kedi gibi adamdır nesinden korkuyorsun yahu![]()
Aslanda bir kedi değil mi?![]()
Merhabalar.GRID'de arabam parçalandı.Direksiyonu sola çeviyorum tek teker dönüyor.Diğeri kafasına göre.
![]()
merhabalar arkadaşlar biraz ders çalışayım ilerleyen saatlerde anlatırız yine hikayeler vs![]()
Fikirlerim burada
aman abi gitmesine git de gidip de dönemezsen iş kötüanladın sen onu
olma da zaten =)) neyse sen dersini çalış abi bekliyoruz ilerleyen saatlerde bir hikaye daha![]()
Gündüz uzun bir aradan sonra kafeye mesaj yazmıştım, şimdi buraya da yazmazsam belki gücenir.![]()
İyi geceler arkadaşlar...
"YÜCE ATATÜRK"
Kuşluk gücenmese de online olup da bir merhaba demeyenlere biz güceniyoruz abi![]()
İyi geceler bu arada.
İyi Geceler ...
İyi Geceler...
İyi geceler gece guşları..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Selamun Aleyküm
Selamlar..