Sayfa 267 / 896 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
7,981 ile 8,010 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006

Daum'un tazminatı ödenemedi ve takımda kalmak zorunda kaldı, yerine bir iki suçlu bulundu ve takımda tutuldu.

Hep destek, tam destek felsefesi ölmüştür. Daum'a kesinlikle ve kesinlikle destek vermeyeceğim. Yaptığı her hamleyi kötü yönde eleştireceğim, hem burada, hem antuda, hem başka platformda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hazard demiş ya 50 bin kişinin önünde oynamak beni heyecanlandırır diye..

50 bin kişi sadece 2 derbi maçına gelir o kadar.. Geçen yıl ki gibi full dolmaz her maç

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Olan yine Büyük Fenerbahçe Taraftarına olacak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hazard demiş ya 50 bin kişinin önünde oynamak beni heyecanlandırır diye..

50 bin kişi sadece 2 derbi maçına gelir o kadar.. Geçen yıl ki gibi full dolmaz her maç
    Evim stadın yanında, 1 TL yapsınlar gene gitmem...

Şu Fenerbahçe Acıbadem'in kombineleri çıksa gidip 2-3 tane ondan alırım,aslında futbol takımına en güzel tepkiyi diğer branşların maçlarına giderek vermek lazım ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Caner Erkin Fenerbahçede. Bekliyordum bu transferi. Bence Fenerde çok iyi bir performans gösterecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006

Daum ne yapıyor böyle, Caner Erkin alınır mı? Bu adam hiçbir şeyden çakmıyor.

Nesil
    2006

Stoch transferinden kazık yedik. Tek forvet ile oynuyoruz, 90 dakika defans yapan korkak bir futbol oynuyoruz, Stoch 4-3-3 oynayan erkek gibi mücadele eden takımın oyuncuları.

Del Piero_10 Misafir

Hazard röportajı yalan gibi görünüyor.

Nesil
    2006

Daum istiyorsa, Hazard'ı zaten Hazard kötü adamdır, almamakta fayda var.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

batuhan çıldırdın sanırım.
    (/s)

Nesil
    2006

Daum'un düşündüğü her sistem yanlış olduğundan zıttını düşünüp, doğru işi yapıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Merak etme batuhan transferi aykut yaptığı için her ikisi de yerinde transfer olur.. Hatta üçü..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

daum'la tam bir hayal kırıklığı yaşasam da aklımdan geçen şey onun süründürülerek gönderileceği.

caner iyidir, candır bu arada. gerçek fenerbahçeli olduğunu bildiğim oyuncuları izlemeyi daha çok seviyorum. vederson'dan da iyidir hem.

Daum'la yola devam kararı alındı....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Caner Erkin transferi eğer doğruysa ve Caner sol açık olarak alındıysa inanılmaz faydalı olur Fenerbahçe'ye.. Ama Caner sol bek olarak takıma alındıysa Fenerbahçe sol bek'e yeni Sabri'sini aldı diyebilirim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Caner,giden vederson'un yerine alternatif olacak.Santos ve Stoch varken Caner oynayamaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Benim anliyamadigim bir durum var simdi Fenerbahce Daum'u yildirma planimi yapiyor ? tazminat odememek icin yoksa ciddi ciddi Daum'la devammi edilicek ? , ha yok yildirma plani deniyorsa peki ya Daum yilmazsa ne olucak gecen her gun Fener'in alehine isliyor , ha ben bir GS liyim benim isime gelirde boyle olmasi sadece olanlara anlam veremedim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Benim anliyamadigim bir durum var simdi Fenerbahce Daum'u yildirma planimi yapiyor ? tazminat odememek icin yoksa ciddi ciddi Daum'la devammi edilicek ? , ha yok yildirma plani deniyorsa peki ya Daum yilmazsa ne olucak gecen her gun Fener'in alehine isliyor , ha ben bir GS liyim benim isime gelirde boyle olmasi sadece olanlara anlam veremedim
    Yıldırma planı yapıyorlar heralde çünkü teknik direktörün oğlunu ve onun personelini kovduklarına göre yani yıldırma planı olmasa oğlunu kovmazlar heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer yıldırma planıysa bence bu çok büyük bir yanlış olabilir. Daum asla param sizde kalsın deyip çekip gitmez. Fenerbahçe şu ucuz adamla zaman kaybetmemeli, eğer Daum düşünülmüyorsa versinler eline tazminatını yollasınlar memlekete.. Onun seviyesine inmemeli Fenerbahçe kulübü...

Tazminatını mı verirler artık ne yaparlar,yeter ki kurtulalım şu adamdan,bir daha dönmemek üzere gitsin ülkesine.

Gitsin,ben kendi adıma düşeni yapıp kombine+en az 2 forma alırım yeter ki gitsin ya.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLLarın kurdu Daum da yedi yıLdırma pLanLarını. Sanki daha yeni yetme bir hocadan bahsediyorsunuz. Aramızda herkes herşeyi biLiyor Daum biLmiyor yani öyLemi ?

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    YıLLarın kurdu Daum da yedi yıLdırma pLanLarını. Sanki daha yeni yetme bir hocadan bahsediyorsunuz. Aramızda herkes herşeyi biLiyor Daum biLmiyor yani öyLemi ?

Aynen katılıyorum.. Fenerbahçe Daum'un seviyesine inip kesinlikle inatlaşmamalı...

Nesil
    2006

Caner'in bir açıklaması var, Sevilla maçı sırasında, kalbim yerinden çıkacaktı şeklinde, iyi bir Fenerbahçeli aldık. Altını çiziyorum, iyi bir Fenerbahçeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Tazminatını mı verirler artık ne yaparlar,yeter ki kurtulalım şu adamdan,bir daha dönmemek üzere gitsin ülkesine.

Gitsin,ben kendi adıma düşeni yapıp kombine+en az 2 forma alırım yeter ki gitsin ya.
    Güzel bi konu vardı "Daum Tribünü" diye. Onu hatırladım şimdi

Daha bu taraftar Aragonesin parasını veremedi.. Bi de Daum çıkmasın başımıza

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Caner kesin aciklandimi bi yerde? birde santos ve stoch varken nerde oyniycak caner ? sol bek e alternatif olarak dusunuluyorsa GS de gorduk nasil oynadigini ama santos da gidici diye stoch a yedek alindiysa iyi transfer kesinlikle

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Güzel bi konu vardı "Daum Tribünü" diye. Onu hatırladım şimdi

Daha bu taraftar Aragonesin parasını veremedi.. Bi de Daum çıkmasın başımıza
    Evet biliyorum okumuştum o konuyu Elimizden gelen malesef bu,bu konuda yönetimimiz sağolsun en çilekeş taraftar olduk çıktık Türkiye'de.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Caner transferi internette yayılıyor ama hiç bir haber kanalı veya sitesinde böyle bir habe ryok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Caner transferi internette yayılıyor ama hiç bir haber kanalı veya sitesinde böyle bir habe ryok.
    Starda Son Dk gelişmesi olarak söylenildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Caner bence yedek kulübesi için iyi bir alternatif olabilir.. Vederson'un bu takımda yeri olmadığını söylüyordum tıpkı o tarz bir oyuncu ama daha yetenekli.. Bence sol açıkta kullanırsak çok fayda alabileceğimiz bir alternatif olur.. Uğur-Stoch-Caner fena bir üçlü olmaz..

Bence Daum bizle dalga geçiyor.. Yani yüklü bir tazminatım var ya verirsiniz yada benim gitmeye niyetim yok diyor.. Yönetimde tazminatı ödememek için cuzi bir miktara anlaşmak istiyor ama Daum bu parasını almadan kovulur mu? Bence eninde sonunda bu adama ve yardımcılarına altı küsür milyonu vereceğiz.. Geç olmadan ödeyelimde son yediğimiz hoca kazığı olsun bari...

Mesaj Yetkileri