Hepinize hayırlı akşamlar hayırlı Ramazanlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz![]()
Hepinize hayırlı akşamlar hayırlı Ramazanlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz![]()
Türksportal Kafesi açıl bakalım nedir bu işgüzarlık yahu
Kimse mi bakmaz bu vakte kadar neyse
Herkese günaydınlar.
Ramazan dolayısıyla kapalıyız!!!
Dün ramazan yok muydu![]()
Burada yeni başladı Araplar nasıl 1 gün önce başlıyor TSİ'de de 1 gün sonra başlıyor Ramazan ayın hareketiyle alakalı bir durum şimdi ricam boşaltalım burayı.
Selam bizden Burak...![]()
Niye boşatıyomuşuz. İftara kadar okey çeviririz bizde.
Arkadaşım yok okey mokey ne okeyi...![]()
O zaman Tabu ..
Allah Allah kardeşim Türkçe konuşuyoruz anlamıyor musun?
Ne işin var senin burada yalnız başına yahu.. Nefs-i emmare mi yapıcan tek başına
![]()
Keşiş olmaya karar verdim. Kalp gözümü açacağım![]()
Emre Hoca
Hocam kariyer açıcam caizmidir![]()
Caizn't evladım.
Zinhar bir kariyer devam ederken bir diğerinin vücud bulması dinimizce caiz değildir.
.Peki hocam bir kariyer devam ederken turnuvaya katılmak nasıl olur...
Vaciptir o efenim mümkünse yapılmalıdır.![]()
Selamlar Selçuk Şahin.![]()
Bende severim kendisinin eski kız arkadaşını
Direksiyon sınavına da girdin mi?![]()
2. vitesten yukarıda çıkartmıyor zaten![]()
Bende ilk gün 2. viteste 80'i zorlayınca adamın ayağı fren pedelanı yapışık kalmıştı
Arabaya acımıştım ama yahu.![]()
Ben Albea ile aldım ehliyeti. Ama başka sürücü kurslarının arabalarıda vardı. Şahinler mi dersin kartallar mı?
Kızı şahine bindirmişler kız direksiyonu ceviremiyorki arabayı sürsün.![]()
kaç tane kaldırıma çıkan biliyorum
birde sınava girdiğim gün, tur attırdıkları yer trafiğe açık bir alan ve normal trafik işlerken sende arabayı kenardan kenardan sürüyorsun.Hafifte bir yokuş. yokuşun tam ortasında da trafik ışıkları var ama yayalar karşıya geçmek için düğmeye basmadıgı sürece kırmızı yanmıyor.
![]()
Sınav günü 3-4 tane velet oturmuşlar düğmeye basıyorlar habire kırmızı yanıyor haliyle durmak zorunda kalıyorsun ve yokuş. Arabaları kaldırabilen çok az çıkıyor al sana trafik.bu sefer dur kalk yapman gerekiyor arabaları istop ettiren ettirene.
Feci eğlenceli oluyor anlayacağın.![]()
biraz dikkatle geçilir ozaman. Zaten ehliyet almak kadar kolay birşey var mı yahu?