"ohaaa" dedim yaniDemekki Adnan baba kalan 3 adamı da alacağız derken yalan söylememiş ama üçünün de kalite olacağını dememişti yaww
![]()
"ohaaa" dedim yaniDemekki Adnan baba kalan 3 adamı da alacağız derken yalan söylememiş ama üçünün de kalite olacağını dememişti yaww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ya seviniyoruzda avrupaya gidemezsek altidore harici gelir mi diğerleri
Çok iyi oldu Elano kesin satıldı o zaman .Felaket senaryolarına gerek yok deplasmanda en az 2 gol atarız biz o takıma .
Adnan Sezgin'i sevmeye başladımama Haldun olsaydı daha erken olurdu bu transferler
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ledesma ve Altidore bence çok sağlam transferler .Rosicky bir kumardır ama tutarsa Hagi olur o kalitededir .Burada Rosicky'nin kalitesine tartışamayız da zaten .Tabi bir açıklansın önce heyecan bastı .
Defansa çözüm yok hala, bu transferler müthiş, eğer doğruluk payı varsa ama yediğimizden çok atmamız gerekecek her zaman olduğu gibi. Defans haşat.
hiçbiri gelmezyarın maçta tribüne bu 3 oyuncuyu getirsinler de sahadakilere belki gaz gelir
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transferleri çok begendim yani Altidore bence topçu mopçu değil ama diğer 2li süper.tabi söyle bi durum var eğer gs elenirse transflerde sorun çıkabilir.o yüzden perşembe oynanacak maç çok önemli.Rosicky'i izlemek istiyorum bi sorun çıkmaz umarım.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ben geçen yıllarda isimle sevinip sahadaki performanslarıyla üzüldükten sonra artık isme çok sevinmeme kararı aldım ama özellik olarak ledesma aradıgımız kan. rosicky form tutarsa çok başarılı olur ama herşeyden önce perşembe gecesini beklemek lazım. o maçın ayrı bir önemi oldu şimdi![]()
o değil de eğer turu geçersek ve bu 3 lü alınır ve buna ragmen başarısız olunursa rijkaard arkasına bile bakmasın![]()
Yahu bizde de kalp var şunları yavaş yavaş açıklasanız olmazmıydı
Şaka bi yana bunlar mükemmel haberler.Orta saha taş gibi oldu forvetlerimizde iyiler seneye ya da devre arasında defans ve kaleye takviyelerle uçmamız gerekir![]()
Dışarı çıkacaktım iptal ettim programı, tüm gün galatasaray.org'dayız .
Bu arada ilginç bi bilgi Ledesma oynadığı tüm derbilerde gol atma başarısı göstermiş Fener'e de atarmı acaba![]()
Eğer haberler doğruysa, kulüp maçtan önce açıklar.
Yahu yine durduk durduk Transferin en iyisi olduk![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
olmazsa hasan abi defansa geçicekmiş![]()
şu anda bizim kaç yabancımız oldu yavNeill, Cana, Ledesma, Rosicky, Kewell, Pino, Baros, Altidore = 8, Elano gitmezse 9, stopere bi yabancı alınabilir belki
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
5 yabancı dediler işte, Cana, Pino, Rosicky, Ledesma, Altidore (kiralık - satın alma opsiyonlu). Daha fazla bir şey beklemeyin![]()
Yabancı sayısı serbest kalsın arkadaş. Yetmiyor böyle. Puyol'u alacağız, kontenjan yok diye kaldı.![]()
Bence resmi açıklama olmadan bu kadar sevinmeyin, son dakikada problem çıkabilir. Ama haberler doğruysa gerçekten kaliteli transferler olmuş.
Doğru olmasa bile sevinmiş oluruz fena mı?![]()
Ne güzel ya açıklanmadan bayram yapmışsınız. Bizde oda yok..![]()
Orta saha alınırsa en çok Mustafa Sarp tan kurtulduğumuza sevinirim.2 metre yakınındaki adama burunla pas atan bir orta sahayla yürümez bu işler.Ledesma Rosicky gelirse Elano nun gitmesine üzülmem bile.
Haberleri duyunca sevindim fakat resmi açıklamayı bekliyorum umarım doğrudur.
3 transfer de çok iyi. G.Saray eğer bu isimleri getirirse oldukça iyi iş yapmış olacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
galatasaray Rubinhoyla ilgileniyormuş ne kadar doğru? yabancı kaleci işi olacak galiba