Santos zaten sol bekte, yeri garanti, tabi takımın nasıl oynayacağını bilmediğimiz için de net yorum yapamayız ama yedekte alternatif olarak bekleyen Uğur olacağına, Caner olsun isterim. Senede 2 maç oynayacak diye, her maç acaba bu maçta mı oynar diye beklemekten sıkıldım Uğur için.
Caner'i, Hiddink de milli takımda sol bekte oynattı ama Fenerbahçe'de düzenli forma giyemeyeceğinden, milli takımda da orada oynamayacaktır. Caner'in alınmasına sevinirim ama sol bekin alternatifi olmamalı, eğer Santos'a bir şey olursa, o bölge çok aksar.
Caner gelirse acaba Uğur ile yollar ayrılacak mı? Tabi yine nasıl bir sistemle oynanacak bilmeden yorum yapıyorum, Özer ve Mehmet, hazırlık kampında iyi olursa takımda kalacak Kazım ve olası bir kanat oyuncu transferi ile, kanatlarda fazla sıkıntı çekmeyiz.
Daum'un yardımcıları kovuldu, Daum'a danışılmadan transferler yapılıyor, Daum'un haberi olmadan sezon başı kampı ayarlanıyor ve muhtemelen yine Daum'a sormadan yardımcılarını getirecekler.
Elbette Daum da olanı, biteni görüyor ve O da haksız duruma düşmemek için gününde geldi, gelmeden önce çıkan haberler yalan açıklamasını yaptı.
Fenerbahçe Daum ile devam edecek olsa, kulüpte açıklamayı yapardı Daum, başka yere gitmezdi açıklama için.
Ve Fenerbahçe'nin açıklamasına bakarsak, Daum'dan yazılı yalanlama bekliyorlar. Daum'un elinden bu kağıdı alacaklar ki, Daum kovulduktan sonra orada burada konuşmasın diye. Ayrıca yine yapılan açıklamada, takımın tek patronunun sportif direktör olduğu ve buna bağlı işlerin yürüyeceği ve Daum'un da sözleşmesine bağlı olarak (bu niye vurgulandı anlamadım ama sözleşmede mutlaka Fenerbahçe lehine de bazı şartlar vardır) görevinde olduğu söylendi.
Hadi git dese şimdi yönetim ya da Aragones'te olduğu gibi, yeni sezon için davet göndermese, gel demese, Daum haklı konuma geçecek ve 2 senelik alacağını (olası primlerle beraber hatta) son kuruşuna kadar alacaktı. Bu gelişmelerden sonra görülüyor ki, bir orta yol bulunmaya çalışılıyor, 2 taraf da haksız duruma düşmemek için, sorun yok mesajı veriyor.