Sayfa 269 / 896 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
8,041 ile 8,070 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Daum'un takımın başında kalma-kalmama durumuyla ilgili ayrı bir başlık açılsa daha iyi olur sanırım. Sadece transferleri tartışsak bu konu altında daha doğru.

Daum ile ilgili yazayım ben de. Daum kendi açısından doğrusunu yapıyor. Buradaki herkes de aynı şeyi yapardı. Ben de altında Fenerbahçe Spor Kulübünün taahhütü bulunan 2 yıl daha 6 küsur milyon avro alacaksın diye bir sözleşmem olsa, ayrılmam daha düşük bir parayla. Yönetim sezon başında daha önce de kovup tazminat ödediği bir hocayı, bu kadar ağır sözleşme yaparak takımın başına getirmesi büyük yanlıştı zaten. 3 yıllık sözleşme yapıp, 1 yıl geçince kovmaya çalışmak da yanlış. Şimdi yönetim tazminatı daha aşağı çekmek için yıldırma taktiği uyguluyor. Bu tazminatı aşağı çekmek için doğru bir yol. Ancak takımın durumunun da düşünülmesi gerekiyor. O zaman da bu, yanlış bir uygulama halini alıyor. Yönetim böyle birşey yapıyorsa geri adım atmayacak. Eğer atarsa büyük rezalet. Bunları yapıp, yıldıramayıp, yine tazminatı ödemek, büyük rezalet olur. Artık bu hamleden sonra geri adım atmamalı yönetim. Peki Daum da geri adım atmazsa. Daha önce de yazdım. Takımın yönetim kademesinde bir savaş varken; sportif direktör ve başkan hocaya güvenmiyorken oyuncuların psikolojisi nasıl olur? Takımı Aykut Kocaman yapacaksa, Daum sadece antrenman yaptırtacaksa bile (ki böyle duyumlar var), sahada takımın başında Daum çıkmayacak mı? Önemli olan bir hocanın maç içi etkileri değil mi? Çok bıçak sırtı bir döneme girildi. Bu savaş çok riskli ve çok zarar verecek gibi gözüküyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Gerçekten utanıyorum şu anki olanlardan.10 gün sonra sezon açılışı ondan 1 ay sonra da Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları var,yönetimin şu uğraştığı işlere bak.Daha transferler yapılacak güya.Yazık gerçekten ya,2 sene önce Şampiyonlar Ligi'nde yarı finali kaçırmış bir takım nerelere geldi olan yine taraftara oldu.Şampiyon olmadan geçen bir 3 yıl ve ben açıkcası önümüzdeki sezondan da ümidim kesmeye başladım.

Daum kötü bir hoca değil bence, ha öyle ekstra bir şeyler katıyor mu takıma derseniz katmıyor, ancak bir Aragones gibi de baltalamıyordu kanımca. Ama çok yıprattılar birbirlerini yönetimle, şu satten sonra tek yok yollanması. Sonuçta basın, vs konuşur en fazla, bizim Del Bosqueyi hala konuşuyorlar, ama şampiyonlar ligine Daum-yönetim çekişmesi yüzünden kalınamazsa mesela o para gene Fenerbahçeden çıkacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Stoch'a yazık olacak.Semih kesin gider artık.Yine 1-0'lık saçma sapan maçlar izlemeye devam ederiz.

1 Sene daha berbat bir şekilde geçer.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Stoch'a yazık olacak.Semih kesin gider artık.Yine 1-0'lık saçma sapan maçlar izlemeye devam ederiz.

1 Sene daha berbat bir şekilde geçer.
    Daum kesinlikle gidecek. Kalması halinde olabilecekleri düşünüp, üzülmemek gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Daum kesinlikle gidecek. Kalması halinde olabilecekleri düşünüp, üzülmemek gerek.
    Gitmemesi halinde olacaklar yukardakiler.

Gideceğinide pek sanmıyorum.Gidecek olsa neden anlaşılsın bir kez daha ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Daum gidecek bence de. Zafer Kalaycıoğluna yapılan şimdi Dauma uygulanıyor. Bugün Ntvspordaki yorumcu söyledi. Yönetimin elinde Daumun konuştuklarıyla ilgili belgeler varsa kulübün marka değerini düşürdüğü için açıklamalarıyla sözleşme tazminatsız tek taraflı fesh edilir diyor. Ayrıca bugün ya da yarın Daumun gideceğini söyledi. Şekip Mosturoğlu kesinlikle bu işi halledecektir. Zaten şu durumda Daum kalırsa seneye neler yaşanır tahmin etmek bile istemiyorum..
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Ne kadar hakli olsan bile para kolay kazanilmiyor. O paraya bir takviye yapilsa daha iyi olmaz mi.

Birde bu acidan bakmani istiyorum;

Dogru olan oldu ve Daum takimda kaldi. Daumum takimda kalmasini tazminat odememek icin istiyorum. Cunku para kolay kazanilmiyor. O 6.6 Milyon Euro ile gayet guzel bir transfer veya transferler yapilabilir. Daumun bu sezon oynattigi futbol her ne kadar sikici olsa bile elindeki kadro ile Alexin yardimiylada yapilabileceklerin fazlasini yapti. Kuyu kazan Bilica, Anti - Gol Guiza, Alemci Kazim ile neler yapilabilirdiki.
    Daum takımda kalmadı ki. 1 hafta içinde öyle böyle gidecek. Resmi açıklamada Daumun istenilmediği açık zaten. Yönetimin amacı Daumun hata yapmasını sağlamak ve istifasını vermesi. Yani Daumun seneye takımda kalmasına ihtimal vermiyorum.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eğer illa bir hata bekleniyorsa ; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=88187 konu altındaki içerik çok mantıklı.

Bu tür bi tehdit olayının olmadığını düşünerek buyurun Daum'un antrenörlük hayatını bitirin Fenerbahçe yönetimi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ümit'in de yazdığı gibi, kulübün marka değerini düşürürse sözleşmesinin tazminatsız tek taraflı feshedilebileceği şeklinde bir madde varmış sözleşmede. Daum'dan yazılı savunma istemiş Fenerbahçe yönetimi. Bu yazılı savunmayı aldıktan sonra, basında çıkan demeçlerini de kanıt olarak sunup, bu maddeden yola çıkarak feshedebilir yönetim sözleşmeyi. Zaten dün geldi Daum. Dün yapılan açıklamada zaman geçirmek ve gözdağı vermek maksatlı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Daum takımda kalmadı ki. 1 hafta içinde öyle böyle gidecek. Resmi açıklamada Daumun istenilmediği açık zaten. Yönetimin amacı Daumun hata yapmasını sağlamak ve istifasını vermesi. Yani Daumun seneye takımda kalmasına ihtimal vermiyorum.
    Kalmadi diyon ama su an resmi olarak kulubun basindaysa kalmadi olmaz. Gittigi an gitmistir benim icin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer 6 M€ için Daum'u bırakmazlar ve takım bölünür ligde ve Avrupa'da başarı gelmezse 6 M€'den daha fazla para ve ayrıca sportif başarıyı kaybederler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Eğer 6 M€ için Daum'u bırakmazlar ve takım bölünür ligde ve Avrupa'da başarı gelmezse 6 M€'den daha fazla para ve ayrıca sportif başarıyı kaybederler.
    Yukarıda da yazdım, tam bıçak sırtı. Yönetim bir yola soktu kulübü ama umarım en az zararla atlatılır bu kriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetimin güvendiği bir şey var muhtemelen yoksa bu derece inatlaşmazlardı, Daum'un istifa etmesini beklemekten çok, en az zararla göndermeyi düşünüyorlar.

Daum'dan yazılı, imzalı yalanlama bekliyorlar, muhtemelen haberi yapanlardan da varsa ses kaydını isteyecek, Daum ben böyle şeyler demedim diye yalanladığında dedikleri karşısına sunulacak. Bunu kapalı kapılar ardında yapıp, Daum'un istifa ettiğini duyururlar ya da sözleşmede olduğu belirtilen, takımın çıkarları aleyhine açıklamalar yaptığı için ve yalan söylediği için sözleşmesi fesh edilmiştir derler.

10 güne kadar bu durum çözülür, zaten çözülmez böyle sürerse Aykut Kocaman bu şeyleri tahammül edemez ve ne haliniz varsa görün der ve bırakır.

Hala Daum ile Aykut Kocaman'ın görüşmemeiş olmasının da bir nedeni vardır. Aykut'un yerinde olsam, medem ki tüm yetki bende, giderim Daum'a, al tazminatın hadi güle güle derim, faturayı da Aziz Yıldırım'a gönderirim.

Herkes mutlu olur böylece, AYkut bir kez daha kral olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Appiah bir şekilde tekrar takıma dönse

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bu işi uzatmadan Daum'a parasını verelim. Kulübün kasasından olmasada gönüllü para toplansın cebinden eklesinler bir şekilde verelim. Çünkü şu dakikadan sonra Daumu isteseler bile bu şekilde bir beraberlikle takım sportif olarak başarılı olamaz. Transferleri Aykut Hocaya göre yapsınlar ve onun istediği birini getirsinler.. Ama Daum'u mutlaka göndersinler.. 3 ün 5 in lafını yaparsak Koca kulübün gelecek sezonki beklentilerini çöpe atarız. Ayrıca Ş.L'ne katılırsak ödediğimiz rakamı karşılarız.. Bence parayı verip yollasınlar çünkü madem bu adamı bu sezon getirdin ve başarısızlıkta kovmak niyetindesin bizim gibi ünlü bir kulübe para yüzünden böyle abest yollar yakışmıyor.. Kovacaksan kovacaksın kovamıyorsan 3 yıl neden imza attırdın..

Dediğim gibi bir hesap açılırsa 10-20 neyse yatırmazsam adam değilim... (SAçma bir fikir olsada Daum gibi bir hocanın oynattığı futbolu izlemek istemiyorum, Eğer Daum ile yola devam ederlerse Lig Tv almaktanda vazgeçeceğim..)

Ya tamam 6-7-8 Mn € her neyse artık gerçekten fazla bir tazminat ama Daum ile devam edilecek bir sezonda kaybedeceklerimiz gerçekten daha fazla.

Şu son 1-2 günde olan gelişmelerden sonra oldukça karamsarlığa düştüğümü söyleyebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Kocaman Fransa'da kimin peşinde?

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Edin Hazard'ın transferini bitirmek için Fransa'ya gitti.

Christoph Daum'un göreve devam edeceğinin açıklanmasıyla teknik direktörlük hayalleri suya düşen Aykut Kocaman'ın bu durumundan ötürü bir hayli üzgün ve tedirgin olduğu ifade ediliyor. Alman hocanın göreve devam etmesi halinde kulüpteki görevinden ayrılabileceğini yakın çevresine dile getiren Aykut Kocaman, sarı lacivertliler için transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla harikalar yaratan Edin Hazard'ın transferi için Fransa'ya giden Kocaman'ın bu oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya yeşil ışık yakması ve Fenerbahçe'nin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücade edecek olması nedeniyle fazla zorlanmayacağı da gelen haberler arasında...

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Dutcak işi yattı sanırım /:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Alamayacaklari belliydi cikarip 10 milyon euro veremediler psv'ye sanki Hazard'i 10 milyondan assagi alabilecekler en az 15 milyon euro bayilmalari lazim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hazard transferi iyi olacaktır.Fakat sezon başlangıcına kadar tüm transferler bitmeli.

Sonra transfer biterken 2 tane oyuncu getireceğiz hop direk 11e monte edeceğiz vs vs.

Daum'un takımdan kovulması en büyük transferimiz olacak ya neyse.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Hazard yerine onu istiyorum yatmaz inş.Bide stoper aldılar mı takıma iyi olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben Dzudsak'ı istemiyorum.. Oranın alternatifi bol oldu. Stoch var Uğur var hatta alınırsa caner var. Hazard daha mantıklı sağ kanat için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ben Dzudsak'ı istemiyorum.. Oranın alternatifi bol oldu. Stoch var Uğur var hatta alınırsa caner var. Hazard daha mantıklı sağ kanat için..
    Hazard yalnız sağ açık oyuncusu değil ki.. Topu atıp peşinden koşturacak bir oyuncu değil. Ya sol açıktan içeri kat ederek oynuyor ya da ofansif orta saha oynuyor.. Fenerbahçe eğer sağ açık olarak düşünüyorsa dediğiniz gibi büyük yanlış yapar ama Hazard çok büyük oyuncu olacak çok..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aykut kocaman'ın fransa'ya gittiği kesinmiş. ama hazard için değil gignac için gittiği söyleniyor.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hazard yalnız sağ açık oyuncusu değil ki.. Topu atıp peşinden koşturacak bir oyuncu değil. Ya sol açıktan içeri kat ederek oynuyor ya da ofansif orta saha oynuyor.. Fenerbahçe eğer sağ açık olarak düşünüyorsa dediğiniz gibi büyük yanlış yapar ama Hazard çok büyük oyuncu olacak çok..
    Ya işte illa sağ kanatta oynayacak diye bişi yok.. Dediğin gibi bir çok mevkide görev alabiliyo.. Bu Yüzden Hazard'dan yanayım.. Ayrıca Dzdudzsak bence balon biraz..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    aykut kocaman'ın fransa'ya gittiği kesinmiş. ama hazard için değil gignac için gittiği söyleniyor.
    Gignac gelirse harbi bu takım iş yapar avrupada.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sağ kanatta Krasic oynayacak, inşallah. Orada Kazım, Mehmet Topuz da var. Okan takımda tutulacakmış, o da oynayabiliyor. Sağ kanatta da sıkıntı olmaz. Öncelik olarak forvet ve savunmanın ortasına oyuncu almamız lazım Güiza ve tiksindiğim Bilica'nın yerine. Hatta yerli sağ ve sol bek de gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Gignac gelirse harbi bu takım iş yapar avrupada.
    Kimse gelmezse sasirmayin. Aykut Kocaman gider 1-2 gün sonra geri gelir.. daha Stoch transferi yapilali 1 hafta oldu arkasindan hemen 2. bir yabanci transferi gelmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Neden gelmesin lugano edu kejman aynı anda geldiler hep

Mesaj Yetkileri