Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 269 / 422 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
8,041 ile 8,070 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Doğru Söze Ne Denir Bu Senede Süpürecek Ortalığı Barcelona

aslında Messi'nin dediği doğru önemli olan adam gibi oynamak takım oyunu oynamak.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

o 3'lü dünyaya çok nadir gelir.

Messi Henry Eto'o 1'i gittimi uyum süreci atar 3'lü olmak çok zordur ikili olunur ama ne kadar beslenirler orası ayrı durum..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Umarım bu sezona göre daha iyi bir performans sergileriz” diye konuştu.

Bundan iyisi Şam'da kayısı Real'in transferleri çok şey değiştiricektir.Messi sezon başlayınca görür neyi değiştirip değiştirmediğini.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Barcelonada bos kalmicaktir transferlerini merakle bekliyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Barcada Xavi İniesta orta sahası olduktan sonra zor geçerler bu takımı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Messi tamam da o kadar da değil yani

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid'in Kaka ve Ronaldo transferinden sonra Barcelona'nın bu transfer için daha istekli olacağını tahmin ediyorum ama şu sıralar pek transfer hakkında haber çıkmıyor.Gerçekleşirse süper bir transfer olacaktır.Bir futbolsever olarak bu transferin gerçekleşmesini gönülden istiyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Zidane çok büyük faktör, bence buna bilerek izin veriyorlar. Doğrusuda budur bana göre. Karışsın

Zidanin demesine gerek yokki, hepimiz biliyoruz Ribery'nin firsat kacirmadigini

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kaka İspanya liginde yeteneklerini daha rahat sergileyecektir.Ayrıca Milan'dan beyaz formayada aşina kendisi.Hayırlı olması dileğiyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu transferi Ronaldo ve Real Madrid'in ne kadar çok istediği biliniyordu.Ferguson en sonunda pes edince 2 sevdalı birbirine en sonunda kavuştu.Peres 2.Galacticos projesine bu sefer daha hızlı başladı.Sırada sanırım Villa var.Barcelona'yı durdurabilmeleri adına böyle bir yoldan başka çıkış yok gözüküyordu.Fakat bu kadar yıldızı Pellegrini nasıl idare edebilecek orasını merak ediyorum.Bu kadar yıldızı idare etmek zor.Hele bu yıldızların arasında Ronaldo varsa..Real Madrid eksik bir kaç bölgesine iyi transfer daha yapıp takım olma olgusunu başarabilirse Barca'yı durdurabilir..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Default La Liga'ya çıkanlar belli oldu!

Tenerife, Xerez ve Real Zaragoza bu sezon İspanya 2. Ligi'nden La Ligaya yükselen ekipler oldular. Xerez tarihinde ilk defa La Liga'da mücadele edecek.

İspanya 2.
    Ligi'nin bitmesine 1 hafta kala La Liga'ya yükselen takımlar belli oldu!
    Tenerife, Xerez ve Real Zaragoza gelecek sezon İspanya La Liga'da mücadele edecekler, Xerez tarihinde ilk defa La Liga'da boy gösterecek.

Liin bitime 1 hafta kala Tenerife evinde konuk ettiği Girona'yı 1-0 yenerek puanını 81 yaptı, takipçisi Xerezde evinde Huesca'yı 2-1'le geçerek puanını 81'e yükseltti, Real Zaragoza'da sahasında Cordoba'yı 4-1 devirerek puanını 80 yaptı ve bu üç takımda La Liga'ya yükselmeyi garantiledi.

4.sıradaki Hercules ise Albacete'yi sahasında 4-1 mağlup etti, ancak puan olarak üstündeki üç takımın kazanmasıyla aradaki 5 puanlık farkı kapatamadı ve La Liga trenini kaçırmış oldu.

Tenerife 7 sezon aradan sonra La Liga'ya dönerken,Zaragoza ise geçen sezon veda ettiği lige geri dönmüş oldu.

Öte yandan 2001 yılının UEFA finalistti Alaves ise sahasında aldığı 1-0 'lık Alicante galibiyeti yetmedi ve İspanya 3.Ligi'ne düştü..

Kaynak: (Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Xerez'in çıkmasına sevindim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada "Momo"ya dikkat Xerez'in 11 numarası...
    Last edited by Professeur : 14.Haziran.2009 at 23:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Villa'nın Barça aşkı

Villa'nın Barça aşkı
    Barcelona kulübü başkan yardımcısı Rafael Yuste, Catalunya Radio'ya yaptığı açıklamada Valencia kulübüyle David Villa için iletişim haline geçtiklerini söyledi. Kalatan ekibinin ezeli rakibi Real Madrid, ilk olarak Villa ile yakından ilgilenirken Kaka ve Cristiano Ronaldo transferine yüklü miktarlarda bonservis ödeyen başkan Florentino Perez, David Villa'nın yüklü bonservisinden dolayı bu transferden vazgeçti.

Real Madrid transfer bombalarını bir bir patlatırken sessiz kalan Barcelona, David Villa'yı kadrosuna katarak taraftarlarını biraz da olsa sevindirmeyi planlıyor. David Villa'nın Barcelona'ya karşı ayrı bir sempatisi olduğu yakın çevresi tarafından bilinirken yıldız futbolcunun özelikle internet ortamında blog sitelerinde Barcelona formasıyla çektirdiği resimler dolaşıyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: SporX
    Last edited by E.Cartman : 15.Haziran.2009 at 03:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Villa'nın gözleri böyle yamuk muydu ya?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Alacak olsalar hertürlü parayı koyup alırlar tabi abi Ben sadece alınması kolay olur onu açıklamış oldum.

Ramos varken,Maicon'a ne gerek var acaba? demek geliyor insanın içinden.
    Ramos'u tekrar stopere çekip, Maicon'u beke koymak hedef.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default Real Madrid transfere devam edecek

İspanyol devinin sportif direktörü Jorge Valdano, yeni transferlerin kapıda olduğunu açıkladı...
    Kaka ve Ronaldo transferlerinin ardından, Real Madrid sportif direktörü Valdano, yeni isimleri Santiago Bernabeu'ya getirmeye devam edeceklerini ifade etti.
    Beyaz Şimşekler'in ismi son dönemde Zlatan Ibrahimovic ve David Villa gibi isimlerle anılıyor. Florentino Perez'in ikinci başkanlık dönemi, beklendiği gibi oldukça hızlı başladı.
    Alternatif çok
    Antena 3'e konuşan Valdano, "Bir sürü isim üzerinde çalışıyoruz. Bazılarında daha canlı gelişmeler var, bazılarında olumsuz yanıtlar aldık. Ancak alternatifimiz çok" dedi.
    Üst düzeyde iki isim aldıklarını vurgulayan Real yöneticisi, "Çalışmalara devam edeceğiz" diyerek transferi bitirmediklerini hatırlatmış oldu.
    Barcelona başkanı Laporta, Real Madrid'in transfer politikasını eleştirmişti. Valdano, bu konu hakkında tartışmaya girmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Goal

sakary Ali Misafir

Zlatan İbrahimoviç yokk artk

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ramos'u tekrar stopere çekip, Maicon'u beke koymak hedef.

Ramos en az maicon kadar iyi ofansif anlamda, ne anlamı var Maicon transferinin şimdi.

maksat transfer olsun gerisi hikaye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ibrahimovic'te geLirse bi zevki kaLmaz o Ligin takım birbirine aLışamasada mutLaka kazanır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

değişik bi gözLeri var onun şarapçıLar gibi fazLa içiyo heraLde

Maicon yerine kaliteli bir stoper daha faydalı olur.Metzelder Madride yakışmıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Fabregas : Eğer Pep beni çağırırsa seve seve giderim

Fabregas : Eğer Pep beni çağırırsa seve seve giderim

Konfederasyon kupası önecsinde Arsenal ve İspanya milli takımı ortasaha oyuncusu Francesc Fabregas Barcelona hakkındaki düşünceleriyle ilgili ve Arsenal'de ki durumu hakkında bir röportaj verdi.Barcelona alt yapısında oynamış ortasaha oyuncusu Barcelona'dan gelecek olası bir teklif hakkında konuştu.Kupa kazanmak istiyorum diyor oyuncu.Kendimi geliştirerek finallere ulaşmak istiyorum ve sonra emekliye ayrılmak.Bu kariyerin size verdiği şeydir.Kupa kazanmak istiyorum ve Arsenal'de mutluyum şu an ancak 4 yıl oldu ve herhangi bir başarı kazanmadım.Bu uzun bir zaman , oyuncu olarak herkes kupa kazanmak ister. Transfer dönemiyle ilgili olarak Barcelona'dan bir teklif gelmesi halinde bunun için çalışacağını ancak şu anda Arsenal'a odaklandığını belirtti.
    Eğer böyle bir teklif gelirse bu benim için özel olurdu.Arsenal beni sezon ortasında kaptan yaptı.Bu nedenle kulübe karşı sorumluluklarım daha da arttı.Umarım oyuncu olarak Arsenal'de kupa kaldırırm.
    Guardiola'nın oyuncu ile temasa geçtiği ile ilgili olarak böyle bir şeyin olmadığını söyledi.Fakat eğer Pep kendisini çağırırsa bunun farklı olacağını , seve seve Barcelona'ya gidebileceğini söyledi.
    Fabregas ayrıca Pep'in kendisine ne ifade ettiği ile ilgili olan soruya " O benim her zaman aynam oldu" dedi.Ben her zaman onun pozisyonunda oynadım.Ondan dolayı 4 numaralı formayı giyiyorum.Küçükken o benim futbol kahramanımdı.Benim favori oyuncum.Onu örnek alıyorum.Antrenör olarak dönüş yaparak değerini gösterdi.O benim hayatımda ki en önemli kişi" dedi.FC Barcelona ortasahasında Xavi ve Iniesta ile beraber oynama olasılığıyla ilgili olarak ise " İyi oyuncular birbirleriyle iyi anlaşırlar ve her durumda oynayabilirler.Fakat bu konu hakkında Arsenal oyuncusuyken fazla konuşmak istemiyorum" dedi.
    Henry'nin Katalan kulübüyle karika bir sezon geçirdiğini belirten Cesc : " Onunla harika bir arkadaşlığım var.Önemli şeyleri kazandığında onu kutladım.Onun bazı maçlarını izledim.Onunla 4 yıl oynadım ve o da benim için harika biriydi.Harika bir kaptandı ve soyunma odasına iyi bir arkadaş.Ben ona hayranım" dedi.Diğer eski takım arkadaşı Hleb için de konuşan oyuncu Henry'nin ilk senesinde yaşadığı durumu onunda yaşadığını ve oyuncunun hala bir çok teklif aldığını düşündüğünü söyledi : " Başka bir takımda ilk sezon her zaman zordur.Arsenal'de ki ilk sezonunda da iyi değildi fakat ikinci senesinde gayet iyiydi.Barcelona'da harika bir sezon geçiren Messi veya Henry'nin pozisyonunda oynuyor.Belki bu yüzden kendisini arka planda hissetti.Ama o harika bir oyuncu.Hleb'in önümüzde ki sezon takımda kalacağını düşündüğünü belirten Fabregas : Barcelona'yı uzun bir sezon bekliyor bu yüzden bir çok oyuncu bu zamanda oynayabilir.Hleb'de oldukça yardımcı olabilir" dedi.Son olarak Lionel Messi veya Iniesta'nın birinden hangisinin Balon D'or ödülünü alacağıyla ilgili sorulan soraya ise Fabregas diplomatik bir cevap verdi : " İki oyuncuda çok sevdiğim oyunculardan , ödülün ikisinden birine gitmesi muhtemel" dedi.
    Fabregas 15 Haziran'da Konfederasyon kupasındaki ilk maçına çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer

xavi- iniesta üstüne fabregas?? galakticos un.. neyse

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fabregas'ta geLirse ben ßarca'nın defans yapması gerekmicene inanıyorum nası oLsa topu aLamıcak Rakip takım aLsa biLe orta sahaya kadar yoLu var

Fabregas yedek kalabilir Barça'da
    asıl bomba Ribery'yi alırlarsa patlar

Real'e gider ben doğuştan Real'liyim der

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İbra'yı alacağıma Torres - Villa alırım zaten onlar her maç 2-3 tane sallar

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by canalkan34 View Post
    Fabregas yedek kalabilir Barça'da
    asıl bomba Ribery'yi alırlarsa patlar

fabregas gelirse yedek kalmaz, eğer öyle düşünceleri varsa da almazlar kesinlikle bu bir . ikicisi de ribery nin geleceğini sanmıyorum henry-messi gibi bi ikili varken yedek kalmak için gelmez bu da 2..

İbrahimoviçi alsalar süper olur ama biraz zor

Mesaj Yetkileri