iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Adam net esnaf yahu![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Unal Aysal : Şampiyonlar Lig'inde en cok karşılaşmak istediğim Takim Fenerbahçe olur.. Onların da gruplara kalmasını istiyorum. ulkemizi en iyi sekilde temsil etmek istiyoruz dedi , ve iyi hasilat oluyor dedi fenerbahçe maçlarinda.
Ünal Aysal: "Taraftarımın gitmediği derbilere benim gitmem doğru değil.
Ünal Aysal: "Kış başlamadan stadımıza rüzgara karşı cam panel yapılacak..."
Ünal Aysal'a "Ünal Başgan"ı sordular
[YOUTUBE="tVtu9Ou-vWo"]başgan[/YOUTUBE]
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaka Sag Bekmis Beyler Ahahahaha![]()
http://s7.directupload.net/images/120828/tk6h55qe.swf
Yuh artık ya şu adamlarıda basımıza spor yorumcusu diye cıkarıyorlar ya ne diyim.
bu adami zamaninda yönetici yaptilar birdeyazik türk futboluna.. reha muhtar gibi futboldan anlamayipta yönetici olan kac tane adam var kulüplere bir yararlari dokunsa bari.. hepsi kariyer pesinde..
Skorlar, transferler her şey bir yana. Takımın havası çok iyi, inşallah yönetim böyle devam eder ve tekrar dünyanın zirvesine doğru yükseliriz.
Özlemişiz...
Kura ne zaman çekiliyor?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaray bu haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilecek olmasını önemli bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.
Sarı kırmızılı takım İtalya'nın Genoa takımı ile 7 Eylül Cuma günü bir hazırlık maçı yapacak. Genoa'da oynanacak maçta teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takımlar kampında bulunan isimler dışında tüm futbolcuların İtalya'ya götürülmesi kararını aldığı öğrenildi.
Reha Muhtar bugün Vatan'daki yazısında Kaka'yı telaffuz edip zihninde Cafu'dan bahsettiğini söylemiş.
SON DAKİKA... Tahkim Kurulu Engin Baytar'a verilen 11 maçlık cezayı onadı
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
SON DAKİKA: Galatasaray'da Tomas Ujfalusi antrenmanda sakatlandı. Çapraz bağlarının koptuğundan şüphe ediliyor, MR sonucu bekleniyor.
Cok Kotu Oldu of be..
Koptuysa bağlar, futbolu bırakır.
yazık oldu ujfalusiye
Çilek stoper olur beyler.
Ujfalusi, A2 Takımıyla oynanan hazırlık maçında sakatlandı. Ön çapraz bağlarında yaralanma var MR sonucu bekleniyor.
Bağlarda en ufak bi sıkıntı bile varsa en az 2 haftadır bence
Üst düzey stoper lazım bu saatten sonra alınabilecek bir isim olarak Carvalho geldi aklıma benim ilk olarak.
Dany aratmaz yokluğunu.Yazık oldu Ujfa'ya.Umarım 2-3 ayla yırtar.
Çapraz bağları gerçekten koptuysa en en iyi ihtimal ilk yarıyı kapatır.
Ameliyat olacak yürümesi 2 ay zaten
Şanssız bir sakatlık olmuş, bence Dany asla dolduramaz yerini izlediğim maçlarda güven vermedi hiç dengesiz bir hali var.
Galatasaray çok iyi bir stoper getirmezse defansta sıkıntı yaşaması olası.Özellikle Avrupada