Galatasaray da video yapmış sıra bizimkilerde bakalım bizimkiler işi ileri boyuta taşıyıp beste falan yaparabilir.
Galatasaray da video yapmış sıra bizimkilerde bakalım bizimkiler işi ileri boyuta taşıyıp beste falan yaparabilir.
En nefret ettiğim şey şu tarz basın toplantılarıydı,bizimkiler de yaptı,aferin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
video dedin de aklima geldi. su sahne cok iyiydi. goksenin oyle yapisti ki bo'ya ikinci yarida bakin sonrasinda ne oldu
[YOUTUBE="wIkpsyaShBY"]BO[/YOUTUBE]
Bugün basketbolda kulübümüze karşı yapılan haksızlara tepkimizi koymak için İstanbul Opera ve Bale salonunda gösterimiz vardır![]()
İfade çok güzeldi, "lacivertin kırmızısı". Olaya böyle bakabilirsek aslında sıkıntı kalmaz ama sürekli sizde şöyleydi, sizde şöyleydi yahu aynı şeyler, dönüp dönüp yapılıyor. Kısır döngü sürüp gidiyor. İş taraftarda bitiyor, taraftarı da bu maçlardan mahrum edersen, hizaya gelirler. Olay mı oldu, 2 maç kapatma kardeşim, 2 sene kapat. 2 sezon boyunca Fenerbahçe Galatasaray derbisine seyirci alma, her branşta bunu uygula, dünya derbisi seyircisiz oynansın 2 sezon gör bak ilk seyircili maçta o taraftar nasıl muma dönüyor. (Dönmez de bir umut işte)
Mahmut Uslu ne güzel yoktu ortalarda yahu, yönetime ne diye girdi ki tekrar.
Yarın şampiyonluk maçı olur, Obradovic oradan kupayla gelir. Yunanistan'dan pek aşağı kalır yanı olmadığını görmüştür ligimizin, içeride zaten final oynamaması genelde sürpriz olur Fenerbahçe'nin, şampiyon olup, avrupada zirve için takımı oluşturmalı. Bu seride bile gençlere verdiği sürelerle de, bunu yapacağını gösterdi. Yarın son maç olsun, uzamasın bu iş.
"YÜCE ATATÜRK"
Mahmut Uslu: Ergin Ataman çok meraklısı ise pantolonumuzu gösteririz
http://www.3puan.com/video?id=674
Last edited by Nedvedmania : 15.Haziran.2014 at 20:21 Reason: Kural 6
Vatan Mahmut Uslu-Ergin Ataman olayıyla ilgili şu fotoğrafı paylaşmış:
![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
İlk çeyreği 24-13 önde kapattık.
iyi basladik umarim sonuda oyle biter
Bo Mccalebb akıyor yine, durduramıyoruz.
40-38 bitti devre. 2. çeyrekteki gibi leş savunma yaparsak, maçın kopması çok uzun sürmez.
40-38 bitti ilk yarı. Rezalet bir 2. çeyrek geçirdik. İkinci yarı sağlam savunma yapmak lazım.
Maç çok güzel geçiyor bence. Takımlar geri adım atmıyorlar eğer ikinci yarı hızlı hücuma devam edersek maçı alabiliriz. Bomboş şutları kaçırıyoruz, ilk yarıyı önde bitirebilecek fırsatları elde ettik ama değerlendiremedik. GS'da da el üstünden atmayanı dövüyorlar galiba, ne şutlar giriyor şampiyonluğu bırakmaya niyetleri yok. Ben açıkçası GS'ın pota altının dahaiyi olduğunu düşünüyordum ama ribauntlar dışında pek bir şey yokmuş.
gs evinde pes etmiyor, fener evinde ezerek kazaniyor. serinin basindan beri ayni durum. fakat bu macta savunmalar biraz fazla gevsek. ikinci yari savunmalar sertlesir bence.
58-60. Emir yanıyor resmen. Bo da dinlendi. Bize mucize lazım.
Maçı daha yeni actım bir baktım Preldzic 19 sayı atmıs.Kariyer rekoruna gidiyor heralde.
![]()
inceden dogramaya basliyor hakemler o geri pasi nasil goremezsin sen
obradan suphe etmeye basladim ciddi ciddi. onceki macta ispanyol daha iyi yonetti valla. bu nasil bi baslangictir. 50 kere sahadaki 5i degistirdi. benim basim dondu burada. bo'yu da fazla gec aldi. ne gerek var ki o kadar dinlenmesine.
obraya inanamiyorum, adamlar ne zaman zona gecseler cozum uretemiyoruz. elinde 50 tane sutor var hala iceriyi zorlatiyor. 1-2 atisin girse onlar da acilacak, her mac ayni sey.
2 dakka kalmis, atislara basladi bizimkiler. gec kaldiniz artik.
Fark olan maçta üst üste üçlüklerle fark 6'ya kadar indi rahat maç haram bize.![]()
galatasarayi tebrik etmek lazim, bu kadroyla seyircisiz bir mac olsa dahi kazanmasini bildiler. fenerbahcenin bu sartlarda kazanmasi gereken bir macti. obra hayal kirikligi yaratti. galatsarayin istedigi gibi oynadi ve kaybettik.
Beklediğim mucize gerçekleşti resmen, biz çok iyi başladık son çeyreğe, Fenerbahçe de arka arkaya atışları kaçırdı.
Federasyonun adeta bir tarafından element uydurur gibi bize özel yarattığı kurallara rağmen kazanmak güzel oldu.
Bugünü bekleyip Fenerbahçe'ye verilecek cezayı açıklamayan TBF bakalım şimdi ne yapacak? Muhtemelen ceza vermezler çünkü bizim yönetim basiretsiz, aciz kalıyor. Rahatlıkla para cezası ile geçiştirebilirler tepki gelmeyeceği için.
Son 13 senede TBL final serisinde Abdi İpekçi'de maç kazanmadan şampiyon olan takım yokmuş. (2000-01 sezonu finali hariç, o seride maçlar başka salonlarda oynanmış.) Bakalım bu istatistik tutacak mı yine?
Sonuçta final, ceza gelse de gelmese de ev sahibi avantajıyla Fenerbahçe favori. Şampiyonluk benim için play-off başından beri sürprizdi zaten, olursak çok şaşırırım. Umarım güzel bir final olur.
Bu arada yanlış görmediysem Ali Koç maçtaydı. Yönetici değil, kadın değil, çocuk değil. Hangi sıfatla maçı izleyebiliyor? Aklı başında denilen adamlar bile kural tanımayacaksa bu iş yaş.
5. maç ile ilgili resimler vardı zaten de, video geldi şimdi de.
http://www.youtube.com/watch?v=7p6hQ...ature=youtu.be
Yorumu siz yapın.
Last edited by uAburak89 : 17.Haziran.2014 at 01:12
Bence Obra bu takımın hocası değil. Bu şampiyonluğu bu şartlarda aldırması lazımdı. Eğer olurda kaybederse mutlaka göndermeliyiz. 3 maç oynandı 3ünüde kaybetti.
Çocuklar inandı kazandık. Şampiyonluğu büyük ihtimal veririz ama tek istediğim şu maç ilk çeyrekten kopmasın artık yeter arkadaş. Sonuna kadar mücadele ettiğinizi görelim yenilirsek bile canınız sağolsun tek istediğim bu son topa kadar savaşırız umarım son maçta.
fener ceza almaz bence, para cezasiyla gecistirilir. zaten saha kapama cezasi icin 3 anons lazim sanirim. fener seyircisi bilincli, 2. anonstan sonra kestilerfakat bu macta seyirci tribunde kalir mi bilmiyorum. rezillik cikabilir. serinin de son maci. hersey maca bagli tabi, kaybedilirse falan neler olur dusunemiyorum.
2 anons sonrası kurulun kararına kalıyor olması lazım. 3 anons olursa kesin ceza geliyor. Maçta 2. anons için maçın sonunu bekledi hakemler zaten. Bilinçten ziyade zaman kalmadı.Ceza beklenmesinin sebebi, maç sonrasında olanlar.
Biz şampiyon olursak;
http://www.youtube.com/watch?v=cKF9FgoXLqI
Bunun olması muhtemel bence.
Bu arada ceza gelmezse maça gitmeyi düşünüyorum. Maça bilet alırken Fb taraftar kartı lazım mı bilen var mı? İstanbul'da olacağım maç günü, salonu merak ediyorum da.
Final serisinden yaptığım en büyük çıkarım şu Hairston isimli arkadaş yerine başka biri olsaydı çok farklı şeyler konuşuyor olurduk, eminim. Hele bir de Gordon olsaydı çok daha farklı şeyler konuşuyorduk.
Screw you guys, I'm goin' home
Ortamı oldukça gerdi her iki tarafta, olası bir mağlubiyet ve şampiyonluğun gitmesi durumunda olaylar çıkabilir bence de....
Herkes kendi sahasında kazanmış şuana kadar, her horoz kendi çöplüğünde öter derler ya. Aslında 2 takımında eşit sayıda taraftara, tarafsız bir sahada son maça çıkması ne güzel olurdu. Ama yanlış hayal, yanlış zaman, yanlış mekan.
...