Sayfa 27 / 41 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Frexy View Post
    Adam Topal'ı Selçuk İnan'a değişmiyor , bu laftan sonra bazılarıyla futbol konuşmak olanaksız bunu anladım.
    Kulüp performansı olarak değerlendirirsen Arda Turan, Gökhan Gönül ile birlikte Selçuk İnan şu an Türkiye'nin en iyi üç yerli oyuncusundan biri. Ama milli takımdaki performansına bakarsak arkadaş pekte haksız sayılmaz. Bir kere ikisi ayrı tip oyuncular. Topal tipi başka bir orta saha oyuncumuz olmadığı için milli takımın değişilmez oyunculardan biri. Önceden kesici orta saha olarak Aurelio vardı. Şu an Topal'dan başka o tarz bir orta saha oyuncumuz yok. İleride Salih Dursun, Necip Uysal olabilir. Selçuk, Emre, Alper bunlar tipik oyun kurucu, topla oynamayı seven oyuncular. Ama Selçuk'un oynadığı maçlarda ben Galatasaray'daki gibi oyuna ağırlığını koyduğunu hiç görmedim. En kritik Macaristan maçında hiç tempo yapamadı. Emre olsaydı belki yerine maçı kazanacaktık. Hangi hoca olursa olsun Topal'ı başa yazar çünkü seçenek yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner ? Bekir ? Mevlüt ? Mehmet Ekici ? Emre ? Hele Emre sakat. Bu adamlar ne yapmışta çağırılıyor anlamıyorum. Oğuzhan ? Gökhan Töre ? Rubin Kazan'da olsa Töre direk çağırılırdı. Bu kadroyu acaba neye göre seçiyorlar gerçekten çok merak ediyorum.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@sporx: FIFA Dünya sıralamasında geçtiğimiz ay Türkiye'nin üzerine çıkan "Yeşil Burun Adaları" 13 sıra birden yükselerek 36. sıraya yerleşti.

Yesil Burun adalari eserinle gurur duy Yildirim Demiroren

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner ve Bekir , 11 için çağrılmıyor. Alternatif olarak çağrılıyor. Caner hem sol bekte hem de sol açıkta iyi yedek. Türk sıkıntısının olduğu bu dönemde kalan 17 takımda 11 oynar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

VAy be Yeşil Burun Adalarına bile geçildiysek sorun kadro seçimi değil. Sağlam bir yapılanmadır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'lı oyuncuların hiçbirisini oynatmaz umarım Abdullah Avcı.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

mevlüt,mehmet ekici,hamit,emre bu ne ya? benim merak ettigim bu kadroyu kim seciyor?ama umutlu oldugum bir baska sey fb salih ve besiktastaki muhammed den cok sey bekoiyorum insallah 2-3 seneye milli takimin degisilmezleri olacaklar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu abdullah avcı ne zaman kovulacak ?

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Şenol Güneş boştamı ? Yada Yılmaz hoca

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ne hallere dustuk, 90 larda gelen gs eksenli kusak ve onun devamindaki son halka tuncayli nihatli avrupa 3.lugu ile sona erdi. hizli ciktigimiz basamaklari ayni hizla iniyoruz simdi. bir sonraki elemelerde 3.torbadan girecez kuraya bu gidisle. artik cok daha zor olacak gruptan cikmak. ozellikle bu sezon altin tepside sunulan bu lokum gibi grubu bile firsata ceviremedikten sonra isimiz cok cok zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Lig TV'nin haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü için Fatih Terim'e bir teklif götürecek.

Şansal Büyüka: "Federasyonun teklifi bu sezon hem Galatasaray'ı hem de Milli Takımı çalıştır. Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrıl olacak."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İronik,değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fatih hoca bunu kabul mu edecekmiş?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

zaten Şenol Güneş, Mustafa Denizli boştayken Fatih Terim'e gidiliyorsa hata. Olmadı bana göre şu milli takım turnuvalarında başarı yakalayacağını düşündüğüm Aykut Kocaman'da olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Her şeyi anladım da sezon sonu Galatasaray'ı bırak nedir yahu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon sonu Galatasaray'ı bırak ne ya?Bu kadar düşme tüpçü.

Nesil
    2007

Yıldırım Demirören hem TFF başkanı hem Milli Takım teknik direktörü olsun. Sene sonu TFF başkanlığını bıraksın. Yeni gelen TFF başkanı da yabancı sınırına ayar çeksin. YD'yi kovsun ve FT'nin iki görevi de yürütmesine izin versin. Bir taşta birkaç milyon kuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu resmen ayartma olayına girmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mustafa Denizli ya da Şenol Güneş'ten birisi yeni hocamız olmalı bence. Ötesine yorumum yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ilginç olan Milli takım için isimler öne çıkıyor falan filan işte teklif bile yapılmış ve Abdullah Avcı hala orada tamam anladık TFF kovmuyor da biraz şerefli olup kendin istifa et bari.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avci ile yola devam edilir. Suanki Federasyon varken milli takimda rahat calisacak teknik adam zor

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fatih terim bu federasyonla çalışmaz bence de.
    (/s)

Sorun sadece teknik direktörde gibi davranıyoruz. Teknik direktörden malzemecisine kadar değişmeli milli takım personeli.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Sorun sadece teknik direktörde gibi davranıyoruz. Teknik direktörden malzemecisine kadar değişmeli milli takım personeli.
    federasyonu ve kadrolaşmayı da unutmamak lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Federasyon gitmeden bu işlerin düzeleceği yok. Ama yinede Terim'in şu zamanda teklifi kabul edeceğini sanmam. Bana göre Aykut Kocaman daha doğru bir tercih olabilir. Daha önceki yorumlarda bir kaç kişinin yazdığı gibi tam bir turnuva hocası. Sahadan oynanan oyun tatmin edici olmaz belki ama alınan skorlar iyi olur. Milli takım için gerekli olan bu. Avcı oynatmaya çalıştı ne oldu gerçi oynattığı bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kocaman bu kadroyu güzel de oynatır,ekstra çok fazla koşturup savunma kısmını da biraz yukarıya çeker. Yok Selçuk'u alır,5 önlibero ile sahaya çıkar gibi söylemler goygoy sadece. Troll işi yorumlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aavcı istifa etmiş.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Abdullah Avcı: Milli takımdaki görevlerimden ayrılıyorum. (Lig TV)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@altunterim: SON DAKİKA: Avcı: "Ayrılmanın en doğru karar olduğunu düşündüm!"

Giderken bile guldurdu adam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@timblnt: Demirören, 5 Temmuz'da "Avcı'yı ben getirmedim" dediğinde istifa edecekti Abdullah Avcı. Şimdi bir spekülasyon mu zoruna gitmiş? Geçelim...

Guzel bir yorum daha.

Bide Demiroren gitse Turk futbolu rahatliyacak

Sayfa 27 / 41 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri