Bu hafta ilk kez tahminleri yazdım buraya unutuyorum buraya girmeyi.İlk yazdığımda da 7/6 durumdayız.Tabelaya hızlı bir giriş yaptık.
Bu hafta ilk kez tahminleri yazdım buraya unutuyorum buraya girmeyi.İlk yazdığımda da 7/6 durumdayız.Tabelaya hızlı bir giriş yaptık.
7'de 6'yım şuan. Hadi artık bi birincilik gelsin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
7/5 Trabzon ve Akhisar yatırdı..
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Es-Es o kadar gol atmayaydı iyiydi, bende 7/6 devam ediyorum yola![]()
9'da 7 ile bitiriyoruz haftayı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
9'da 6 olarak bitiriyorum ilk tahmin yarışmamı....
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 3, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1, 0, 2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanlar otomatik olarak hesaplanıyor ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular yine otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 4. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
45 sıradan 30 puan'la giriş yapmışım))
30 point ile 11 sıra yükseldik. 7.yiz.
Sadece 1 basamak mı yükselebildim.Neyse, buna da şükür.
9'da 7 ile 24.'lükten 8.'liğe yükseldim. Kayseri 10 kişi kalmasa belki 9'da 8 olabilirdi, sağlık olsun. Gerçi bu hafta çoğu kişi yüksek oran tutturdu sürpriz sonuç az olunca. Şimdi ilk hedef gelecek hafta Cihan'ı geçmek, fazla zor olmayacaktır
Deus Dominus'a da tebrikler bu arada, 39 puan çok iyi.
Bu en arkadaş kümeye oynuyorum![]()
FM Gazetesi
Hadi be, zirvedeydim. Aynı puanla 2. yazılmışım.Zirve değişmeseydi keşle
![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Yeah baby! Es-Es o kadar gol atmayaydı daha iyiydi ama olsun1 hafta da olsa 1.lik tattım yeter bu bana.
9/7 yaparak 37 puan. 9 basamak yükselerek 5. sıradayım. Adım adım zirveye![]()
29 puanla 15 sıra yükselip 14. olduk![]()
10. sıraya girdik.Yeni hedef ilk 5 kademe kademe yükseleceğiz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Geçen sene sıkıcıydı uzun bir süre 10 haftayı gecmisti diye hatırlıyorum ilk 4 degismemisti.Paso Coskun'un pesinden kosmustum.
![]()
Coşkun seni geçemezsem seneye siteyi bırakacağım demiştin hatırlatırım.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Vay be 25 puan almışım
28 puan ile "31" gibi çok güzel bir sırayla yükselerek 12. bulunuyorum. Nick'nim hakkını vermek lazım![]()
5. haftada bir maç yanlış yazılmış Ordu Kayseri yerine İ.B.B - Ordu diye verilmiş
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nasıl anlamadım? İ.B.B.*Orduspor ile oynadı bu haftaKayserispor'da Eskişehirspor'u evinde ağırladı. Neresi yanlış?
Her hafta çeşitli faktörlerden tahminlerim kılpayı tutmuyor. Bu hafta da İBB'nin 10 kişi kalması ve Antep-BJK maçında Beşiktaş'lıların dediği gibi 500 tane vursa oraya gitmeyecekken uzatma dakikalarında gelen gol 2 maçımı yatırdı.
Ama genede Cihan'ı geçeceğimFB maçı hariç ben 8'de 5, Cihan 8'de 2 gidiyoruz. FB maçı tahminlerimiz aynı zaten.