kale mandanda 37
ismail 34
coentrao 34
nuri şahin 34
alex teixeira 34
mehmet ekici 32
serdar gürler 32
tolga ciğerci 30
25 yaş altı 21 futbolcum var
26 34 yaş arasında 13 futbolcum var
en çok da mandandaya yıllık 9 veriyo yönetim ona yanıyorum
kale mandanda 37
ismail 34
coentrao 34
nuri şahin 34
alex teixeira 34
mehmet ekici 32
serdar gürler 32
tolga ciğerci 30
25 yaş altı 21 futbolcum var
26 34 yaş arasında 13 futbolcum var
en çok da mandandaya yıllık 9 veriyo yönetim ona yanıyorum
Hey maşallah.![]()
4 gol yiyen kaleci maçın adamı, o kadar bastık adamlara
Çok ciddi antreman yapmış hakemlere konuşmamak için
![]()
şampiyonlar ligi böyle grup görmüş müdür?
![]()
Isyan edilesi bi durum![]()
Haha iyi güldürdüler sabah sabah
![]()
Kazmaspor
![]()
Kuveyt'in önemli bir kulübübirkaç yıl önce Barcelona ile maç da yapmıştılar, 1-1 bitmişti.
Ben Şu anda 2018 yılındayım ve tesislerimi inanılmaz geliştirdim. Ama işin ilginç olan tarafı bu çocuk ilk yıl çıktı ve ben ilk 2 yıl farkında olmadım bunun. Yardımcı serbest kalacakları gösterdi ve bir baktım böyle bir poacher adayı var. Soğukkanlılık sorunu vardı ( 9 ) ve ben 14'e kadar yükselttim. 2018 Golden Ball'a aday gösterildi Aralıkta ve şu an 22 yaşında dünya yıldızı. Wonderkid değildi. Karşı karşıya %95 atıyor. Bir de o kadar gol atmasının başlıca sebebi, benim takımın lig standartının bir hayli üstüne çıkması. 2 sezondur yenilmiyorum ligde ve en az 20 puan farkla bitiriyorum ligi her sene. Her gelene 4-5-6 atıyorum ve genelde 2 maçta bir hattrick yapıyor Zeki. Birazcık cılkı çıktı ligin açıkçası. Şimdi ECC'nin cılkını çıkartmaya çalışıyorum daha alamadım. UEFA alabildim bir tek![]()
FM Gazetesi
9.06 ortalama nedir ya, geçen sene Adanaspor'da Moussa Maazou'yla 10 maçta 8.90 rating falan tutturmuştum ama maç başına 1 gol 1 asistle falandı; cidden bu oyuncu aşmış![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
süper lige çıkma maçında sariyer-bozüyükspor maçı. sarıyerim ve 3-2 gerideydik. penaltı kazandı bozüyük. emre kart maçtaki 2. penaltısını kullandı top üst direkten döndü, bora kalyon topu uzaklaştırdı, mads laudrup topu kendi sahasından rakip sahaya kadar sürdü, ortasını yaptı ve muhammed demirci (kiralik), nam-ı diğer MAMO, topun gelişine vurdu : 3-3
maçın döndüğü andı resmen. Göztepe'nin de gol yediği haberi geldi, böyle biterse 2. olarak süper ligdeydik.
83. dakikada sağdan Recep Niyaz (kiralik)in ortasına, oyuna 53'de girip maçı değiştiren Laudrup kardeşimiz sert vurdu, üst direkten içeri girdi : 4-3
Sariyer lider olarak süper ligde!
FM hayatımın en güzel maçlarından biriydi valla![]()
öncesi
1 ay sonra
adamı ilk transfer ettiğimde üst üste taraftarın hayal kırıklığıyla ilgili haberler vs çıktı yönetim bile uyarı verdi 1 ay sonra herşey değişti![]()
bende de çıkmıştı daha ilk yılımda o soyadın aynısı.![]()
FM'den bir gerçekçilik daha
'Kulüp 20 milyon zarara uğratıldı, paralar şirket hesaplarına aktarıldı'
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20588846.asp
![]()
7-1 yenmiştim ama hiç bu kadar fark atmamıştım
ilginç olan ilk yarıda rakibimin beni 4-1 yenmesi ve benden bir puan önde ligde lider olması
![]()