Rusya'nın Polonya'yı yenmesi gerekiyordu.Beceremediler.Sonuç olarak Çeklerin kazanacaklarını ve Yunanlıların ölümüne saldıracağını tahmin etmeleri gerekirdi
Rusya'nın Polonya'yı yenmesi gerekiyordu.Beceremediler.Sonuç olarak Çeklerin kazanacaklarını ve Yunanlıların ölümüne saldıracağını tahmin etmeleri gerekirdi
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ruslar'a değil de Polonya'ya üzüldüm ben Rusya maçı hariç diğer 2 maçlarını seyrettim ben,ikisinde de oldukça gol kaçırdılar yazık oldu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hikmet Karaman bu turnuva da az görülen doğru tespitlerinden birini yaptı maç boyunca her pozisyonda 30 metreden şut çektiler nikopolidis kalede var sandılar
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
almanya, fransa, ispanya. bu 3 takim digerlerinden acik ara ondeler. 3unden biri sampiyon olucaktir. simdiye kadar izlediklerim arasinda sempatimi kazanan iki takim rusya ve polonya ikisi birden elendi, cok uzuldum. yunanistanin cikmasi hic hos olmadi, zerre kadar zevk vermiyor maclari. almanya-polonya eslesmesi cok daha guzel olurdu.
Almanya'ya kapansınlar bakalım öyle.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yunanistan'a bir turnuvada daha kıl oldum
Birakin adamlara sallamayi oyle boyle neredeyse her turnuvada varlar.Kupa aldilar,ust tura cikiyorlar vs vs biz onlar kadar olamiyoruz.Adamlarda oyle yada boyle bir felsefe var bizde ne var? G
Bu Yunanlarda ki bal Karakovan da yok![]()
Turnuvanın en zayıf halkası olan Yunanlar gruptan çıktıya helal olsunBirdahaki turda şanslarının oladığını düşünüyorum
![]()
adamlara balli malli diyorsunuzda her turnuvaya katilmayi basariyorlar keske bizim milli takimimizda her turnuvaya katilabilse gruplarda elenelim sorun degil yeterki her turnuvaya katilalim.. yunanlarin bile oturmus bir sistemi var bizim milli takimin maalesef yok..
Çeklerin sağ beki Selassie turnuvadan sonra %100 transfer yapar. Savunmadaki hamleleri ve hucuma çıkışları muazzam. Sivok gibi bir dengesizin açığını da iyi kapatıyor. Hübschman,Jiracek ve Pilar'da forvetsiz bir takımı gruptan lider çıkarttılar. Bu saydığım dört oyuncu hangi takımlarda oynuyor hiç bilmiyorum ama saydığım oyuncuları turnuvadan sonra hemen kaparlar. Sağ bek kıtlığı var ve Selassie mutlaka büyük bir takıma transfer olur.
Turnuva öncesi Çekleri turnuvanın en zayıf halkası olarak görüyordum. Rusya maçından sonra bu takım sıfır çeker diye düşünürken kadroda yaptıkları 1,2 değişiklik işe yaradı.
Hucumu benimsemiş ve hızlı oynayan Rusya'nın oyunu Yunanistan'ın işine yaradı. Rusya'yı durdurmasını bildiler. Yunanistan bu kadroya rağmen gruptan çıktı. Belki de katıldıkları şampiyonalarda en zayıf kadroya bu şampiyonada sahipler. Yunanistan'ın gruptan çıkmasında en büyük faktör hocaları. Oyunu çok iyi okuyor. Elindeki bu kadroyla haddini bilerek oynattı. Çok olağan şeyler olmazsa çeyrek finalde Almanya'ya karşı şansları sıfır ama Çekler Portekiz'de gelse Hollanda'da gelse ben bir sürpriz yapabileceklerini düşünüyorum. Çekler ilk maçtan sonra çok farklı bir yapıya büründü ve bunun devamı gelebilir. Sonuç olarak çoğunluk Rusya ve Polonya gruptan çıkar diye düşünürken turnuvanın en zayıf halkaları olarak gösterilen Çekler ve Yunanistan birlikte gruptan çıktı.
Last edited by Mamadou : 17.Haziran.2012 at 13:10
Turnuvada desteklediğim takımlardan olan Danimarka umarım bir sürpriz yapabilir...Portekiz alacaktır diye düşünüyorum bugün Ronaldo bu sefer şanssızlığı kırar gibi...
Sol beke İsveçli Martin Olsson, sağada Selassie, al sana mis gibi bekler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yunanistan ilginç bir takım. Ama adamlar her turnuvaya katılıyor valla.
Karagounis sarı kart gördükten sonra Zeus'a bağladı çıldırdı adam.
Şöyle iyi oranlı maç skoru oynayacağım bugünkü 2 maça. Hollanda'yı hiç sevmem ama acaba bu gece yener mi? Almanya kesin yener de ona bol gollü bol oranlı bir skor bulurum. Acaba Hollanda 3-1 alır mı ?
Bir Dost
Hellbells
Hollanda Elendi Zaten Portekiz Alir Bence 1-0 yada 2-1
1-0 ya da 2-1 az oranlar. Daha çarpıcı oran lazım. Gerçi az gol çıkar bu maçtan ama ya çıkarsa bol gol.Neyse bi şey sallarız artıkın
Bir Dost
Hellbells
Ayrıca Hollanda 2 fark atar ve Almanya da yenerse Hollanda çıkmıyor mu guruptan. Ben mi yanlış biliyorum ?
Bir Dost
Hellbells
İşin ilginci , Hollanda 1-0 kazanırsa , üçlü avaraj durumunda Danimarka ile Portekiz'in herşeyi eşit olacak.Puan , attığı , yediği yani.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Ama futbol bu işte belli mi olur.Maçın başında karambole 1 gol olur. Sonlara da 1 gol daha denk gelir aha sana 2 fark. Belli mi olur ki . Zor ama sonuçta Hollanda amaçsız olmayacak en azından.
Bir Dost
Hellbells
Hollanda'ya 0-2 ya da 1-3 skor mu oynasam acaba. Denk gelir de bir mucizeyi başarır mı ki.
Bir Dost
Hellbells
Yunanlılar 2004'te balla kazandıkları turnuvadan beri her eleme grubunda 1.torbada yer alıyor. Bu sebeple de hep kolay gruplara denk geliyorlar. Tüm organizasyonlara da bu avantajı iyi kullanıp katılmayı başarıyorlar. Ama katıldıkları turnuvalarda pek varlık gösteremiyorlar. Bu kupada da adamlar 2 pas yapamadan gruptan çıktı, buldukları tüm goller şansa yakaladıkları pozisyonlardan zaten. Geldi gıcık olma arkadaş adamlara.
Yarın İtalya'ya 3-1 4-1 skor oynanır rahat gelir...Bugünkülerin skorlarını kestirmek güç ayrıca İspanya maçı da 1-1 biter gibi geliyor...
Danimarka berabere kalır,Hollanda kazanır ve yine olaylar olaylar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hollanda 1.5 ustu atar dedim ama sadece hollanda atar dedim beyler
bu arada yarinki italya-irlanda hirvat-ispanya maçi hakkinda bilgi vereyim simdi oynadim geldim orda adamla konustum bitane o soledi banada
Hirvatistan - Ispanya Maçi 2-2 Biterse , isterse italya 10 tane gol atsin yine gruptan çikamiyormus![]()