Gerçekten iyi bir transfere benziyor. Pek bilgim yok ama Avrupa kupalarında artık oynamaya alışmış bir oyuncuymuş. Tecrübesini katabilirse Ordu'da iş yapar...
Gerçekten iyi bir transfere benziyor. Pek bilgim yok ama Avrupa kupalarında artık oynamaya alışmış bir oyuncuymuş. Tecrübesini katabilirse Ordu'da iş yapar...
Miguel Garcia Orduspor’ da Orduspor, Braga takımının stoperi Miguel Garcia ile anlaştı.
Bu sabah Bahçelievler Medical Park Hastanesi’ nde, sağlık kontrolünden geçen Garcia, kendisini 2 yıllık Ordusporlu yapan imzayı attı.Futbolcumuza Orduspor’ da başarılar diliyoruz.
Camiamıza hayırlı olsun.
Orduspor Kulübü
Sıra Belayda, Oda bugün geliyor.
Ç.Rizespor'da Çağrı Yarkın, Ercan Ünal, Ramazan Kurşunlu 1 yıl daha sözleşme imzaladı. Evren kulüple anlaşamadığı için ayrıldı.@tribundergi
Fevzi Elmas 2 Yıl Daha Orduspor’ da
Ordusporumuz’ un başarılı kalecisi Fevzi Elmas, yapılan görüşmeler sonucu Ordusporumuz’ la eniden anlaştı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen şunları söyledi:
‘’ Fevzi Elmas, Ordusporumuz’ un Süper Lig’ e çıkmasında büyük ve önemli katkıları olan, başarılı bir futbolcumuz. Kendisiyle yola devam etmek isteğimiz sonucunda, yaptığımız görüşmelerde, 2 yıl daha Orduspor forması giymesi yönünde anlaştık.
Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun‘’
Dr. Nedim Türkmen
Orduspor Kulübü Başkanı
Bir Ordu'lu olarak transferler ve politikamız beni heyecanlandırdı.Bakalım nasıl bir takım kuracağız.İlk sene zordur küme düşmeye oynamayalım yeter.11 ve 12.sıralar yeterli ilk sene için.
86. Yıl dönümümüzde Ali Gültiken 3 oyuncu ile anlaştık açıklıcaz demişti.Dün öğle saatlerinde beklenen açıklama geldi.
Bülent Bal,Şamil ve Gürcan ile anlaşma sağladık.
Bülent Bal http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=28449
Şamil Ünal http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=30&kisiID=96599
[youtube="lIlaZy88sac"]Transferler[/youtube]
Karşıyaka bizden Burak Solakel ile anlaşmış . Allah sabır versin onlara .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
birde agbetu'nun karşıyaka ile anlaştığı söylentileri var tam haber göremedim ama duyduk sadece.
Agbetu kiralik verileceginden Goztepe vazgecti ama simdi KSK bonservisiyle almis bu oyuncuyu. Istanbul klupleri gibi bizde de transferde ezeli bi rekabet var maalesef. Baska oyuncu mu kalmadi da gittiniz Agbetuyu aldiniz. Hayirlisi olsun baska diyecek biseyimiz yok.
Umarim yabanci hakkini cok iyi bi sekilde kullaniriz. Emenike orneginden sonra tum takimlar bu ise kafa yormaya basladilar. Goztepenin de umarim bu transferlerde sansi yaninda olur.
Rekabet çok fazla olmaya başladı ve ne yaparsak arkasından karşıyaka çıkıyor. Barcelona ile görüştük arkasından onlarda görüşmeye calışmışlar agbetu olayıda öyle ilginç.Ali Gültiken çok kapsamlı çalışmalar yapıyor dünde sahilde sorulduğunda her ülkeye gitmeye calışıyorum calışıyoruz alıcaz dedi.
Göztepe Barcelona B takımından birkaç oyuncu ile görüşüyordu. Bu oyuncuların isimleri belli mi? Ya da gelecekler mi Göztepe'ye.
1 2 isim geçti ama 1.ağızdan gelen isimler değil söylentiler var tam kesin bilgim olunca yazarım.Anlaşılmaya calışılıyor hemde bize yararlı olabilecek oyunculara bakıldığı söyleniyor.Şimdi Barcellona alt yapısı diye gidipte risk almaya değmez,alınan oyuncununda katkı sağlaması gerekiyor.
Tayfun Özkan, Ferhat Çulcuoğlu, Mehmet Yılmaz ve Raşit Sevindir
Bu oyuncularla yollarimizi ayirmisiz. Bu sezon cok buyuk katkilari olmustu aslinda. Yeni bastan bi takim kurucaz gorunen. Bi cok ismi gonderdik keza. Isterdim ki altyapisiyla saglam bi klup yapisiyla genclerden kurulu bi takim olalim, ancak bu yonetim anlayisiyla simdilik gorunen bulundugumuz ligin tecrubeli isimleriyle direk 1.lik hedefleniyor. O zaman superlige ciktigimizda da Mert Nobre gibi isimleri almaya calisicaz. Umarim bu sekilde devam etmez bu politika.
TRANSFER: Alaattin Tosun ve Ahmet Görkem Görk Elazığspor'da.
Tribun Dergi
TRANSFER: Gaziantep BB ile yollarını ayıran Osman Fırat Çaykur Rizespor'da.
Süper lige çıkana kadar önümüzdeki planımız bu zaten tecrübeli ve bu liglerde şampiyonluk yaşamış baskıyı kaldırabilen ve tecrübeleri olan oyuncular ile direk lig atlamak fakat alt yapıya Ali Gültiken ve Altınbaş ekibi yavaş yavaş önem vermeye başladı bu aylarda İzmirin 5 6 semtinde Göztepe spor okulları açılmaya başlandı ileriye dönük planlar bunlar ve seçmelerde yapıldı bu ay içinde.Şimdililk kulübün planı tecrübeli oyuncula ile süper lige çıkıp avrupa kupalarına katılabilcek düzeyde takım yaratmak.Başkan avrupa için herşeyi yapıcaz dedi gereken bütçe ve imkanda var yani olmaz değil bekliyip görücez.
volkan ballı orduspor'un sportif direktörlüğüne getirilmiş.
başkanın desteğini alırsa başarılı olacaktır.
(/s)
Volkan Ballı Orduspor’ da
Orduspor Sportif Direktörlüğüne, bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’ nde görev yapan Volkan Ballı getirildi.
Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’ nde idari menajer olarak görev yapan Volkan Ballı, Süper Lig’ in yeni takımlarından olan Ordusporumuz’ un Sportif Direktörlüğü’ ne getirilmiştir.
Volkan Ballı’ nın yardımcılığını, Ordusporumuz’ un şampiyonluğunda önemli katkıları olan antrenörümüz Atilla Yücel yapacaktır.
Volkan Ballı ve Atilla Yücel’ e yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Camiamıza hayırlı olsun.
Orduspor Kulüb
TRANSFER: Bucaspor'da 4 imza. http://t.co/ZfasVf6
5 dakika önce
![]()
tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER: Tavşanlı Linyitspor, Konya Torku Şekerspor ile sözleşmesi sona eren Rıdvan Sağlam'ı transfer etti.
9 dakika önce
![]()
tribundergi Tribun Dergi
TRANSFER: Karşıyaka, Ankaragücü'nden Muhammed Türkmen ile anlaştı.
Ajax gibi marka olabilsek keske, Izmirdeki potansiyeli bu takima aktarmak gerek. Cok sayida futbolcumuz var superligde ama GOZTEPE catisi altinda daha buyuk yildizlara donusebilirler eger ki elimizdeki degerlere sahip cikarsak. Dedigin yontemle ligin tecrubeli isimlerini toplayip superligdeki yerimizi saglamladiktan sonra birer birer altyapidaki yeteneklerimizi takimda gormeyi cok isterim. Misal, Izmirin potansiyel yildizi Okay Yokusluyu kadromuza katsak bankasyada 1 yillik tecrubeden sonra superligde parlayacak bi yildizimiz olur. Keza Musa Cagiran, Burak Calik gibi kaliteli genclerimiz var, keske bunlari takima kazandirabilseler. Bi de Mehmet Batdal ismi geciyodu, o ne durumda ki acaba? Gercekten ilgileniyor mu yonetim Mehmetle?
Sakaryaspor, iç transferde Levent Demiray, Gökhan Kök, Salih Dursun, Harun Avgın, Selim Çatalbaş ve Zafer Aydoğdu ile sözleşme yeniledi.
Tribündergi
Bu oyuncularda zaten pek problem olmayacaktı baya önce anlaşmıştık.Sorun şuan Berat Çetinkaya'da..Süper Ligten teklifler olduğu söyleniyor ve bir türlü imzalayamadık.
Bizim için bu sorun ortadan kalktıktan sonra transferi açıp açamayacağımız.Belediye başkanımız çok net bir şekilde transferi açacağız dedi.Bizde sabırla bekliyoruz.İnşallah açılacaktır.
Eğer transferi açarsak ilk geçen isim 3 yıl önce yine bizde oynayıp yanılmıyorsam gol kralı olan Özgürcan.Ama öncelik şu transfer sorununu çözmek.
Volkan Ballı Fenerbahçe'den kesinlikle gönderilmemeliydi. Volkan Ballı Fenerbahçe yönetimi ile taraftarları arasında önemli bir köprüydü. Ama geçen sene kulüp içinde görev verilecek denilerek bu değerli adam sessiz sedasız Fenerbahçe'den gönderildi. Volkan Ballı'ya yeni görevi hayırlı olsun. Umarım Orduspor ile önemli başarılara imza atarlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2012'de bitiyordu. 2 yıl daha uzatılmış.Selçuk Şahin İle Yola Devam
Ordusporumuz’ un başarılı futbolcularından Selçuk Şahin ile sözleşme uzatıldı.
Ordusporumuz’ un Süper Lig yolundaki başarılı isimlerinden Selçuk Şahin ile yapılan görüşmeler sonucu, kendisiyle 2 yıllık daha sözleşme imzalanmıştır.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen şunları söyledi:
‘’ Selçuk, bizim için önemli bir futbolcu. Ordusporumuz’ un Süper Lig’ e çıkmasında büyük ve önemli katkıları oldu. Kendisiyle yola devam etmek isteğimiz sonucunda, yaptığımız görüşmelerde, 2 yıl daha Orduspor forması giymesi yönünde anlaştık.
Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun‘’
Dr. Nedim Türkmen
Orduspor Kulübü Başkanı
Alparslan Erdem Bucaspor'da http://www.bucaspor.org.tr/yeni/Habe...px?HaberId=442
Tribündergi
Last edited by vego : 17.Haziran.2011 at 18:44
TRANSFER: Kabiro Imoro ve Rockson Asiamah Bucaspor'da. http://www.bucaspor.org.tr/yeni/Habe...px?HaberId=443
Tribündergi
Agbetu Karşıyaka'da
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, Nijeryalı oyuncu Akeem Oriyomi Agbetu'yu renklerine bağladı.
17 Haziran 2011 Cuma - 20:17
AA
Bonservisi Sivasspor'da olan ve geçen yıl Samsunspor'da kiralık olarak oynayan Agbetu'yu kadrosuna katmak için bir süredir uğraşan Karşıyaka, 23 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
İzmir'e bugün gelen ve sağlık kontrolünden geçen Agbetu, Türkiye'de ilk olarak 2009-2010 sezonunda Kocaelispor'da forma giymişti.