Sayfa 27 / 56 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yahu bu Lütfü Arıboğan Schalke çıksa da gülüyo Real de çıksa gülüyo sanki Malaga çektik adam Real çıkınca zevkten dört köşe olmuş bir hali vardı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yahu bu Lütfü Arıboğan Schalke çıksa da gülüyo Real de çıksa gülüyo sanki Malaga çektik adam Real çıkınca zevkten dört köşe olmuş bir hali vardı
    İddaa'da Real Madrid Şampiyonlar Ligi'ni alır demiştir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS adına çok şanssız bir kura oldu. Bu sene Galatasaray'ın nefesi buraya kadar yeter, ilerisi fazla iyimserlik olur, gerçekçi olmak lazım. Ama bu kura çekimi eminim hepimizi heyecanlandırmıştır. Az da olsa umudum var, hayırlısı olsun.

Fenerbahçe ise daha iyi bir kura çekti. Hafife almamak gerek ama Chelsea ya da Tottenham'dan iyidir. İçeride alacağı iyi bir skorla turu geçen taraf olacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin. Son olarak, Libor Kozak'a dikkat.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın şansı %20 civarlarında. (Bayern ve Barcelona için %10 civarlarında idi bana göre.)

Fenerbahçe'nin şansı %50 civarlarında. Deplasmanın seyircisiz olması avantaj olabilir ancak her şekilde içerideki maçta rahat bir konumu elde etmiş olmak gerekli. Yine de İngilizlerden biri gelmediği için şükretmek lazım. Belki çok iyi değiller ama Türk takımlarına karşı çok ters geliyor İngiltere deplasmanları.

Allah kolaylık versin diyelim!

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bence Galatasaray çekebilieceği en iyi 3 takımdan birini çekti diğerleri Malaga ve PSG.Göreceksiniz Galatasaray,Real Madrid'e sahayı dar edecek ve eğer kontra ataklarda da dikkatli olursa Gs hiç bir problem çıkmaz çünkü Real Madrid'in kontra atak ve Ronaldo dışında pek de matah bir yönü yok gibi geliyor bana.Son olarak Haydi Galatasaray!!

Lazio hakkında söylenecek çok şey yok çekilirken gelmesini istemiyordum Basel veya Benfica'nın gelmesini istiyordum olmadı ama umutsuz da değilim turun ortada olduğunu eğer konstrasyon problemi yaşamazsak iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum.Umarım Aykut hoca iyi motive eder takımı ve bu kupayı alırız haydi Fenerbahçe tam zamanı şimdi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Basur ameliyatı olan adamın psikolojik durumu ile şu an ki benim durumum aynı.İkimizde yiyeceğimizi yedik
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray'ın tur şansı çok az ancak futbol bu belli olmaz,Bizim işimiz de çok zor ama imkansız değil,umarım iki takımımızda turlar

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Galatasaray Adına Bence Çekebileceği En Dişli Rakibi Çekmiştir...

Şu Saatten Sonra İse Tur Geçilemez İse Bana Göre Birşeyler Başarıldığı İçin Hiç Kötü Sözler Söylenmeyecektir.....

Ancaaakk....

Real Madrid in Bazı Sert Yanları Varsa Bazı Yerlerde İse Yumuşak Karnı Var

Özellikle Varane Ve Sağ bek Oyuncuları....

Buraya Çok Dikkat

Varane Daha Yeni Tecrübe Kazanan Bir Stoper.... Bu Maçları Bence Kaldıramayabilir.... Sağ Bek İse Çok Değişiyor Kimi Zaman Essien kimi Zaman İse Ramos Kimi Zamansa Arbeloa Oynuyor....

sakary Ali Misafir

Bu ara tahminleri full tutturan yok herhalde.

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynuyorsan artık Real Madrid'in gelmesine üzülmeyeceksin. Ha bir Malaga ya da PSG gelebilse çok ümitli olabilirdik. Real Madrid ve Jose'nin tek hedefi bu sezon Şampiyonlar Ligi. Mourinho 3 farklı takım şampiyon olmanın peşinde. Madridli tüm oyuncularının konsantrasyonlarının Şampiyonlar Liginde olduğu da açık. Ancak yüzde yüz Galatasaray elenir denemez. Galatasaray'ın da ciddi miktarda şansı olduğunu düşünüyorum.

Hatta Fenerbahçe'nin turu geçme olasılığını Galatasaray'dan daha düşük görüyorum. Lazio karşısında işimiz çok zor. Açıkçası Fenerbahçe'nin Lazio'yu eleyecek kalitede olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Er yada gec olacakti

Reputation icin en guzel rakip geldi, Allah yardimcilari olsun.

Fenerbahce yari finalde diyebiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu ara tahminleri full tutturan yok herhalde.

Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynuyorsan artık Real Madrid'in gelmesine üzülmeyeceksin. Ha bir Malaga ya da PSG gelebilse çok ümitli olabilirdik. Real Madrid ve Jose'nin tek hedefi bu sezon Şampiyonlar Ligi. Mourinho 3 farklı takım şampiyon olmanın peşinde. Madridli tüm oyuncularının konsantrasyonlarının Şampiyonlar Liginde olduğu da açık. Ancak yüzde yüz Galatasaray elenir denemez. Galatasaray'ın da ciddi miktarda şansı olduğunu düşünüyorum.

Hatta Fenerbahçe'nin turu geçme olasılığını Galatasaray'dan daha düşük görüyorum. Lazio karşısında işimiz çok zor. Açıkçası Fenerbahçe'nin Lazio'yu eleyecek kalitede olduğunu düşünmüyorum.
    Eğer Küçümseyerek Oynarsa Fenerbahçe Lazio Cidden Feneri Eler Ben Söyleyeyim 2 Takımımızda Rakiplerini Ciddiye Almaları Lazım Yoksa Sonu hüsran olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hepsini kenara bırakırsak Nisan ayında iki tane takımımızı izlemek başarıdır bence. Her sene Nisan ayına 2şer tane takımımız kalsa keşke .

Bu saatten sonra zaten kim gelirse gelsin düşüncesi olması lazım. Büyük bir organizasyonda çeyrek finale kalmışsınız. Rakipler zaten güçlü. Real Madrid'in gelmesi kötü oldu ama en azından 2 maç oynanılıcak. Bunun zevkine bakmak lazım.

Lazio'da çok güçlü takım değil ama iyi top oynuyorlar. Dişli bir rakip. İnşlAllah Fenerbahçe'de, Galatasaray'da turu atlar diyelim ne diyelim.

Birde Steve McManaman hiç yaşlanmıyor sanırım. Çok fit, cool duruyordu.

Turu şansımız %55 bence.

14. Default

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Basur ameliyatı olan adamın psikolojik durumu ile şu an ki benim durumum aynı.İkimizde yiyeceğimizi yedik
    Ooo öyle deme usta, artık o operasyonlar çok basit. 1 saat sonra kalk yürü git evine

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Ooo öyle deme usta, artık o operasyonlar çok basit. 1 saat sonra kalk yürü git evine
    Bak bilmiyordum bunu Demek ki Madrid içinde büyük bir şansımız var

16. Default

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bak bilmiyordum bunu Demek ki Madrid içinde büyük bir şansımız var
    Tabii ki [mod on="Ömer Üründül"]İki 90 dakika sonunda Madrid'e üstünlük sağlayabilirsek turu geçeriz.[/mod]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Üzülenler tuttukları takımın Galatasaray olduğunu unutanlardır
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beni en çok hayal kırıklığına uğratan İngilizlerin birbiriyle eşleşmemesi oldu. Newcastle zaten elenir ama Chelsea, Tottenham eşleşmesi de çok güzel olurdu. 3 İngilizden kalırdı 1 tane. Pis ingilizler.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oranlar açiklandi burda real madride 1.16 galatasaraya 12 veriyor

geleceklere bilet alabilirim 1000 eurodan basliyor fiyatlarimiz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bizim oyunculara bağlı ciddiye alırlar umarım, kendileri gibi oynarlarsa işimiz zor ciddiye alırlarsa tur %70 bizim zaten meireles in cezasıda bitti üstüne lazionun cezası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by byariff View Post
    oranlar açiklandi burda real madride 1.16 galatasaraya 12 veriyor

geleceklere bilet alabilirim 1000 eurodan basliyor fiyatlarimiz
    Bence gelenler sana bilet alsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa kupalarında Türkiye'de ki maçlar için deplasman tarafından bilet alan var mı yada nasıl alınacağını bilen var mı ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Deplasman kulübü hangi ülkedense o ülkeden satılıyor diye biliyorum ben. Örneğin Fenerbahçe'nin deplasman biletlerinin Türkiyeden satılması

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Deplasman kulübü hangi ülkedense o ülkeden satılıyor diye biliyorum ben. Örneğin Fenerbahçe'nin deplasman biletlerinin Türkiyeden satılması
    Schalke maçı için şöyle birşey yazıyor resmi sitede,

"Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 ilk maçında 20 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 21.45’de, Schalke 04 ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak maçın biletleri bugün (15 Şubat 2013 Cuma) saat 11:00'den itibaren bilet.galatasaray.org resmi bilet satış sitesi üzerinden satışa çıkıyor.

Biletler, 15 Şubat Cuma günü GS Bonus kart sahiplerine yönelik olarak satışa sunulacak. 16 Şubat Cumartesi günü ise genel satışa çıkacak. GS Bonus Kart sahiplerine bilet limiti 2 adettir.

Bilet fiyatları
    Kategori 1 (VIP) 700,00 TL
    Kategori 2 (VIP) 450,00 TL
    Kategori 3 350,00 TL
    Kategori 4 250,00 TL
    Kategori 5 200,00 TL
    Kategori 6 120,00 TL
    Kategori 7 80,00 TL (Deplasman Tribünü) "
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, kurayı değerlendirdi.

Portekizli ünlü teknik adam, "Zor bir eşleşme oldu. Bu eşleşmeye kolay diyen futboldan anlamayandır. Karşımızda Drogba, Sneijder, Selçuk, Burak, Hamit ve en önemlisi Fatih Terim olacak." ifadesini kullanarak Galatasaray'ı küçümsemediklerini aksine ciddiye aldıklarını belirtti.

Ayrıca Real Madrid Dış İlişkiler Direktörü Emilio Butragueno da kurayı şöyle değerlendirdi:

"Galatasaray, mücadeleci bir takım, çok dikkatli olmalıyız" dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mourinho bize Fatih Terim ve eski oyuncuları faktörü nedeniyle aşırı derecede saygı duyan ve ciddiye alan birisi,bu yüzden işimiz çok çok zor.Tek dileğim sonuç ne olursa olsun,sahaya çıkıp aslanlar gibi oynamamız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zor kura, sonuçta Malaga dışında kim gelirse gelsin asla şansımız %51 olmayacaktı. Umarım güzel iki maç yaparız Real ile. Tahminim iki maçta 4-5 gol yeriz toplam, 2-3 tane de atabiliriz gibi. Şans bizden yana olur, sahada tam manasıyla doğruları yapabilirsek çok çok az olsa da şansımız var sonuçta futbol bu. Gruptan çıkmak başarıdır, gerisi ekstra oluyor.

Fenerbahçe de pek iyi bir kura çekmemiş, Basel gelse süper olurmuş. Tabii bize oranla şanslarının çok daha fazla olduğu ortada. Fenerbahçe turu geçerse kupa neden olmasın demek hiç de absürt olmaz. Tottenham ve Chelsea öne çıkıyorlar ama olası bir yarı finale çekilecek iyi bir kura demek bu rakiplerle finalde karşılaşmak demek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çekebilecek en iyi takımı çektik. Bir yandan bu turnuvanın ağır favorisi olan Madrid, herşeyini bu turnuvaya bağlaşmış olan yine Madrid. Tabi ki gerçekçi olmak lazım dünyanın en iyi oyuncu topluluklarının oldugu takımı elemek çok zor. Farkta yiyebiliriz hiç önemli değil nasıl olsa kimse Galatasaray niye elendi diye soramaz. Çok uçuk bir ihtimal elediğimizi düşününce final kapısı bence ardına kadar acılır o zaman.

Yinede takımıma güveniyorum, savaşacak ve mücadele edecek.

Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın en büyük avantajı, Madrid'in favori gösterildikçe gösterilmesidir. Bu kaybedecek hiçbirşeyin olmaması anlamına geliyor. Bu durum Türk takımlarının lehine oluyor genelde. Galatasaray daha rahat oynayacaktır. Kaybedecek birşeyin olmaması ve zaten kaybetse de kimsenin birşey demeyecek olmasından dolayı avantaj sayılabilir. Avantaj oluşturabilecek bir diğer durum ise - pek sanmıyorum - Madrid'in bizi küçümsemesidir. Bu durumda büyük avantaj olur bizim için. Bunların haricinde sahadaki futbola bakarsak, Madrid maçın ağır olarak favorisi gözükmektedir. Yine de umudumuzu kaybetmemek gerek.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, elenirsek beklenen gerçekleşmiş olacak, elersek olay olacak.

Sayfa 27 / 56 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri