Liorente = Traore + Lukaku![]()
Liorente = Traore + Lukaku![]()
rapidi şu kötü yedeklerle bile eleriz![]()
...
Türkiye Kupasında Yedek kadro ile mücadele ettik ve oynamayan oyuncularla gençlere şans tanıdık, 4. Turda Şekerspor, 5.Tur Malatyaspor'u yenerek gruplara kalmaya hak kazandık ve gruplarda Beşiktaş, Trabzon ve Rize ile eşleştik.
Oynanan 6 maç sonunda gruptan lider çıkarak yarı finale yükseldik ve 2 sezondur finalde karşılaştığımız Galatasaray ile eşleştik.
...
Süper Ligde 20. haftayı geride bırakırken Eskişehir'den liderliği devralıp yolumuza devam ediyoruz. Son maçlarda Salih, Alper ve Bernard formunun zirvesinde bir performans sergiliyor. Devre arasında oyuncu alımı ve satımı yapmadan devam ediyoruz, Sezon sonunda sıkı bir gençleştirme operasyonundan geçmemiz gerekecek : )
...
beşiktaş maçı fena eskişehir de yavaş yavaş düşmeye başlıyo
Rapidi eleriz,ligde güzel gidiyoruz.
Bi kaç ün giremedimRapidi çok rahat eleriz. Bernard çok farklı bi oyun oynuyo arada kaleyi cepheden görürse sert şutlarına tanık olabilirsin ama bende genelde sol kanattaki oyuncuları oyundan düşürüp pas atıyordu sende de öyledir sanırım
![]()
Genç oyuncularını beğendim. Eninde sonunda Türk kontenjanı nedeniyle ileride daha çok forma şansı bulacaklardır. Kaleci zaten ölümüne kadar yedek olabilir
Şampiyonlar ligi için bu sefer gruptan çıkamamak kötü olmuş. Umarım Avrupa ligi de bir şampiyonlar ligine dönmüş olmasın. Yani kaliteli takımlar çoğaldıysa orada da başarı zor oluyor. Zamanın finalde Barcelona falan olduğunu hatırlıyorum.
Lige zaten bakmıyorum. Son haftalarda toplarlayıp tokatlamışsın![]()
Kupada Gs'yi elersen, kupa senin...
İyi gidiyor kariyer ama artık avrupada bir kupa almanın zamanı geldi. Özellikle bu kadro ile.
Sentugo.
Es Es'in performansı muazzam böyle devam ederlerse ŞL'ye katılabilirler.
Teşekkürler.
Çok enteresan şeyler yapıyor : )
Amaç tamamen o şuan umarım en azından yarı finale kadar Üst düzey bir takımla eşleşmeyiz.
...
Süper Ligde kayıpsız bir şekilde yolumuza devam ediyoruz, Yarım saat içinde canlı yayınla Rapid Wien maçlarıyla karşınızda olacaz.
...
Geldik![]()
![]()
Erciyes ve Bursa karşısında çok iyi ve baskın bir oyun ortaya koymamıza rağmen Bursa maçında şanssız bir şekilde yenildik. Son zamanlarda Volkan fazlasıyla hatalı gol yemeye başladı, özelllikle bu dönemde sıklıkla yemesi bizim adımıza dezavantaj sezon sonuna kadar bir şekilde idare etmeye çalışacaz ancak zor olacak. Neyse ki ligde farklı bir şekilde öndeyiz.
Bol gollü geçen Wien eşleşmesinden bir üst tura çıkmayı başarıyoruz, Volkan bu maçlarda da performansıyla parmak ısıttırdı : ) Bir sonraki turda rakibimiz yeni sahipleriyle astronomik ücretlerle transfer yaparak kadrosunu güçlendiren Fransız ekibi A.S Monaco. Bizi çok zor 2 karşılaşma bekliyor olacak.
...
abi volkan ın gyandan yediği ilk golü görünce aklıma direk senin kariyerindeki performansı geldi![]()
...
Wieni iyi geçmişiz.![]()
Bence o maçlarda çok gol yenmiş.. Yenilen 4 gol üzerine düşünülmeli..
Sentugo.
Volkan nirvanaya erişmek üzereyken dayanamayıp canlı yayını kestim o derece : )
...
hahha
Volkan Demirel bazı oyunlarda harika. Adam ligte 10 golün altında falan yiyor. Çok sinir oluyorum çook![]()
Sentugo.
Aslında CM 01/02'den beri düzenli oynadığım bu ve diğer menajerlik oyunlarında ortak nokta hep şuydu, Bir kaleci yaşlandığı zaman (özellikle 33+) hata yapma lüksü inanılmaz artıyor, Volkan ilk sezon 20'nin altında gol yedi ancak bu yaş ve performansla onu rahatlıkla 5-6 maçta yiyebilir. Allahtan rakipler fazla atak yapamıyor, yaptıkları ender atakları da gol yiyerek savuşturuyor
Her zamanki gibi 30 yaşına girmemiş, Profili oturmuş bir kaleci bulmak şart, Türk olmak zorunda çünkü kontenjanı yabancıya harcayamam.
...
Maçın büyük bir bölümünü 10 kişi devam ettirdiğimiz Karabük deplasmanından 1 puan çıkarıyoruz, Az sonra Monaco maçlarının canlı yayınında olacağız.
...
o zaman bekliyoruz![]()
...
Uefa Avrupa Ligi 4. Tur Rakip Monaco, Canlı Yayın
http://tr.twitch.tv/balde_mir_07
...