Mantıklı olan o
seneye şlde karşılaşsalar al sana basına malzeme![]()
Aynen en mantıklısını yapıyor,ŞL finali Galatasaray bayrağı görecekse Galatasaray'ın oynadığı finalde görecektir inşallah,tabi bu en az 10-15 yıl boyunca mümkün gözükmüyor![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bizde finaliste elenmiş olduk, gururluyuz.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hey allahim vallahi bizden adam olmaz tartismaya bak. Bayrak acicak mi acmayacak mi ne bayragi açsın vs. Birak futbolu bizim milletin hiçbir isinden cacik olmaz arkadaş
Cüneyt Çakır finalde 4. hakem olarak görev yapacak. Maçın hakemi ise Hollanda'lı Kuipers.
Seks karşılığı final biletine ilk yanıt Türk'ten
Atletico Madrid-Real Madrid maçını izlemek için 1 saatlik sekse evet diyen çifte ilk yanıt bir Türk'ten geldi.
İsminin açıklanmasını istemeyen futbolsever elindeki bileti 1 saatlik seks karşılığında İspanyol çifte verebileceğini belirtirken, tek şartı ilandaki kadının hayat kadını olup olmadığını öğrenmek oldu. İspanyol medyasında El Turco olarak nitelendirilen futbolsever gündeme otururken, bu çağrının sonunun nereye varacağı en az final maçı kadar merak uyandırıyor.
Eurosport'un haberine göre; final maçına gitmek isteyen Atletico Madrid taraftarı bir çift, maça sadece 1 bilet bulabildi. Fakat takımlarına çok bağlı olan ve bu maça beraber gitmek isteyen sevgililer, çok tartışılacak bir teklif sundular. İspanya'daki bir sitede bilet istediklerini belirten kadın taraftar, bunun karşılığında bileti verenle 1 saat boyunca seks yapacağını yazdı.
Bu teklifin erkek arkadaşından habersiz olduğu düşünülürken dakikalar sonra erkek arkadaşından o teklife yorum geldi: "Bu finali istiyoruz, bize yardım edin."
Kaynak: Eurosport
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
İspanyadaki bir site diyor. Bunu şimdi Türkiye'den kim takip eder, İspanyolcayı kim anlar? Olsa olsa orada yaşayan bir Türk'tür. Yoksa...yoksa.........?![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
ben degilim bana bakmayin.ama haber dogrudur ispanyollar sekse duskundur
Bir insan bir saat seks için neden koskoca ŞL final bileti verir kiİspanya'da yaşıyorsun (öyle düşünüyorum) yani hiç mi kız yok
![]()
arda turan, 18 kişilik kadroda yok.
Kariyeri için büyük bir eksi olacak. Kötü oldu finale kadar gelipte oynayamaması ancak kendine bakmıyor bence Arda...
Real 2-0 Atletico... Goller = di maria - ronaldo.....
Starı internet üzerinden net bir şekilde izleyebileceğim halka açık bir adres var mıdır? Tivibu bitmiş açamıyorum
FM Gazetesi
Maç NTV'de değil mi?
Aynı sorun bendede var. Startv'nin resmi sitesi de olmak üzere hiç bi siteden izleyemiyorum. Linki olan varsa özel mesajdan yada burdan atarsa sevinirim
http://www.npo.nl/live/nederland-3
Hollanda kanali
Godin koçum benim
Atletico duble yapacak inşallah. Ntvspor'da kulübün müzesindeki Beşiktaş formasını görünce daha da arttı sempatim.![]()
Messi'yi Nou Camp'da rencide ettikten sonra simdi de Ronaldo'yu memleketinde rencide ediyorlar.
Godin çok büyük topçu ya önce Barça şimdi Madrid helal olsun sana Godin !
ne kadar kötü bi final ya çok zevksiz , cassilas balonuda sönüyo yavaş yavaş şu adamın yıllarca en iyi kaleci olarak anılmasını hiç anlayamamıştım zaten mourinho da kendisini bi güzel yedek bırakmıştı
Atleti ne savunma yapıyor öyle yahu. Ronaldo 1 metrekare boş alan bulamadı.
Ronaldo golü çok istiyor yalnız..
Burak
Atletico'yu Godin taşıdı resmen bu tarihi sezonda.
Edit: Bu arada bizim Diego'yu iki final maçında da izleyemedik.![]()
Offf bu fena oldu işte![]()
Burak
Real Madrid son dakikada atti. Ramos cok iyi seziyor pozisyonu, kafa vurusu harika.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern