Sayfa 27 / 35 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Taktiği çok seviyorsun falan da aslında gerçekten iyi değil çok riskli bir taktik değiştirmeye bak o kadar kalitesiz bir takım değilsin sen bu sonuçları almaman gerek
    Ragnarın taktiği kullanıyorum. Ama geçen senekine dönebilirim. çünkü ne yapacakları belli olmuyor.

Abi intikamını alıyorum ben çelsiden sıkıntı yok bir kaç sezon sonra 3lü bir taktik denemeye başlıcam şimdi bekleri yeni aldım 25 26ya gelince yaşları satarım 3.taktik olarak çalıştırıyorum ama kullanmadım maçlarda henüz daha değişik bir anlayışı var, lucescu tarzında biraz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ya senin taktikte ufak sıkıntı haricinde sorun yokta değiştirirsem cafe yi ne yapacağım orası sorun osm kullansam zaten orası kalabalık ki en ihtimal fellainiyi satmam gerekir. Ama hala adam iyi eğitiyor şimdi başkasını eğitiyor ve iyide oynuyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Abi umutsuzluga kapilma, hem klup bazinda hem milli takimda sana guveniyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Teşekkür ederim dostum. Klup bazında sıkıntı yok ama milli takıma ısınamadım şöyle rahat bir maç seyrettirmediler bana. Bir ışık göremiyorum o yüzden zorlamamak lazım diye düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aydını penaltı kaçırdığı için çok kızmama rağmen çıkarma nedenim bir sonraki maçta dinç kalması içindi.
    Bu iki pozisyonda Romero nasıl başardı anlamış değilim. İlk kez yavaşlatılmış şekilde maç izledim. Beni deli ettiler. Adam yanındakinden kurtuldu döndü sağ ayağı ile bir vurdu top başka yere gitti. Zaten maçın ilk dakikasında da o gördüğünüz şutu attı. Sen nasıl becerdin de o şekilde yay şeklinde taça attın.

Neyseki yenmeyi başardık. Ve belalımızda Kobenhavn ı yendi şimdi puanlar eşitlendi daha 3 maç var ama onlar belalımıza yenilirler bizde yenilirsek ve Valenciayı deplasmanda da devirirsek her şey son maça kalacak duruyor. Bugün başka paylaşım yapamam. Yorgunum ama bir maç anca yapabilirim. Onuda yarın güncellerim.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Valencia'ya dersini vermişiz hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Valencia'ya dersini vermişiz hocam
    Daha çok verirdikte bizimkiler bol keseden attılar. İnş bu şekilde bir de deplasman yaşarız.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Valenciaya çakmışız Bu gruptan çıkarız inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Valenciaya çakmışız Bu gruptan çıkarız inşallah
    Çıkacağız çıkmasınada böyle kötü şakalarda olmasa daha iyi olacak. Ne güzel sevinmiştim kaptan Linus dönüyor diye bu seferde sol bekim gitti. Yerine oynayacaklardan pek umudum yok.Aydınımı koysam oraya acaba ters ayaklı olması belki işe yarar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ben Chelsea bekliyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ben Chelsea bekliyorum

Farketmez o psikolojiyi aştım artık. ( Yerseniz. )

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Ayvayı biz deyilde başkası yedi

Bir önceki mesajımda başka güncelleme yapmayacağım demiştim. Ama bu skoru gördükten sonra dayanamadım. Ragnar hocam kusura bakma ama senin taktikten vazgeçeceğim gibi duruyor.

Cem Yılmazın bir reklamındaki gibi " Doktor Bu Ne"

Herhalde Yarasalara tarihinin en ağır mağlubiyetini tattırmışızdır. Resmen çimlere gömdük.
    Cafeyi hangi taktikte oynatabilirim diye düşünürken bu eski taktiğim aklıma geldi bende bunu bu maçta denedim ve böyle bir sonuç aldım.Zaten Fener maçında kanatları açmıştım. O kadar kaliteli kanatlarım varken kanatsız oynamak olmuyordu. Bu da kendini gösterdi.
    Artık mavilere de gözdağı vermişizdir ha ne dersiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

9-1 9-0 ı unutmadık Hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Valencia maçı sonrası bir adanalıdan diğerine mesaj..

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

9-1 9-0 ı unutmadık Hocam
    Elbet onunda intikamı alınacak.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Valencia maçı sonrası bir adanalıdan diğerine mesaj..

Efsaneden gelen mesajlara herzaman açığımdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Skora bak obaa

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Darısı Mavilere inş. Leocum

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dünya Kupası Elemeleri

Defansı sağlama alıp atak yapalım dedik. Ama gördüğünüz üzere berbat bir performans gösterdiler.

Gol atmaktan başka şansım yoktu bende Sentugonun geçen sezon kullandığım 4-4-2 yi kullandım. Ve geçen maçta bana maçı zehir edenleri almadım. Bİr çok anlarda resmen yusufladım ama Haydar kalesinde devleşti diğerleride üstün bir performans gösterince kolay galibiyet oldu. Keşke her maçta olmasa bile çoğunda böyle oynasalar ama hiç umudum yok.Maç tan önce intikamınızı alın falan dedim oda hırslandırmış olabilir.
    Arkadaşlar bir anket isteğinde bulundum. Ankete göre ve en sonda benim kararıma göre istifa edebilirim. En azından dünya kupasında takımı rezil etmemiş olurum.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Devam etmen gerek kesinlikle

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Valencia'ya ne olmuş öyle ya ŞL'yi alana kadar devam et bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Devam etmen gerek kesinlikle
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Valencia'ya ne olmuş öyle ya ŞL'yi alana kadar devam et bence.
    Zaten Adana kariyerim FM15 e kadar devam edecek. Sadece milli takımı bırakmayı düşünüyorum.

Abi o kupayı bu sefer alacaksın !

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Bırakma hocam buraya kadar gelmişken dünya kupasında iyi bir yere gelmeden bırakmak olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Abi o kupayı bu sefer alacaksın !
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Bırakma hocam buraya kadar gelmişken dünya kupasında iyi bir yere gelmeden bırakmak olmaz.
    Hiç istediğim gibi oynamıyorlar. Klup bazında çok iyi maç çıkaran oyuncular milli maça geldimi susuyorlar. Onlara güvenip alıyorum her seçim sonu medya ile kapışıyorum onu neden almadın neden bu kadar Adanasporlu aldın diye ya en dandik andorra kazakistanı bile zor yeniyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Hocam o kadar yol kat etmişin şimdi yarı yolda bırakma
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam o kadar yol kat etmişin şimdi yarı yolda bırakma
    Ya keşke dediğiniz gibi olsa. Az önce Dünya kupası grupları çekildi. Ve yine Belçika ile eşleştim. Nedir bu motorun bana kastı anlamadım. ŞL de Chelsea dan çekiyorum Milli takımda Belçikadan. Zaten Chelsea nında adamları Belçikalı.
    Medyada sordular yine Belçika ile eşleştiniz. Ne düşünüyorsunuz dediler. Direk olarak eşleşmeseydik daha iyi olacaktı dedim.
    Bu kurayı bana açıklayacak birisi varmı arkadaşlar.En son 3 grup kalınca kesin gene Belçikanın grubu gelecek dedim. Ve de geldi.Açıkcası bu kurayı görünce çok gerildim. Oyunu silmeyi bile düşündüm diyebilirim.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Hahhahahaha Dün Chelsea maçından sonra bende silmeyi düşündüm Depresyona girdim adamın kurtardığı toplardan sonra

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hahhahahaha Dün Chelsea maçından sonra bende silmeyi düşündüm Depresyona girdim adamın kurtardığı toplardan sonra
    Ya yeter ama her yerde bu Belçikalılarla karşılaşıyorum. Deli olacağım cidden. Daha yenemedim ya.

Adamlarda Samet Aybaba emekli oldu ama hala çok iyi gidiyorlar. Şu anda Şl de gruplarında liderler. Benide ligde takip ediyorlar.O golüde kornerden attılar.

Yedekleri ve 19 yaş altından bir takım oluşturup maça çıkardım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadılar. İlk yarı 2-0 bitti. Murat Aydın-Ahmet Berber ve Erhan Tıknaz' a arada kızdım kötü oynuyorsunuz diye onlarda ikinci yarı daha iyi performans sergilediler.

Bu arada 5. turdaki rakibimiz evimizde Bolu oldu.

Evimizdeki Kobenhavn ile yapacağız. Yenilmediğimiz sürece üst tura yükseleceğiz.

Sayfa 27 / 35 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri