Abi intikamını alıyorum ben çelsiden sıkıntı yokbir kaç sezon sonra 3lü bir taktik denemeye başlıcam şimdi bekleri yeni aldım 25 26ya gelince yaşları satarım 3.taktik olarak çalıştırıyorum ama kullanmadım maçlarda henüz daha değişik bir anlayışı var, lucescu tarzında biraz
Ya senin taktikte ufak sıkıntı haricinde sorun yokta değiştirirsem cafe yi ne yapacağım orası sorun osm kullansam zaten orası kalabalık ki en ihtimal fellainiyi satmam gerekir. Ama hala adam iyi eğitiyor şimdi başkasını eğitiyor ve iyide oynuyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi umutsuzluga kapilma, hem klup bazinda hem milli takimda sana guveniyoruz.![]()
Teşekkür ederim dostum. Klup bazında sıkıntı yok ama milli takıma ısınamadım şöyle rahat bir maç seyrettirmediler bana. Bir ışık göremiyorum o yüzden zorlamamak lazım diye düşünüyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
![]()
Aydını penaltı kaçırdığı için çok kızmama rağmen çıkarma nedenim bir sonraki maçta dinç kalması içindi.
Bu iki pozisyonda Romero nasıl başardı anlamış değilim. İlk kez yavaşlatılmış şekilde maç izledim. Beni deli ettiler. Adam yanındakinden kurtuldu döndü sağ ayağı ile bir vurdu top başka yere gitti. Zaten maçın ilk dakikasında da o gördüğünüz şutu attı. Sen nasıl becerdin de o şekilde yay şeklinde taça attın.
Neyseki yenmeyi başardık. Ve belalımızda Kobenhavn ı yendi şimdi puanlar eşitlendi daha 3 maç var ama onlar belalımıza yenilirler bizde yenilirsek ve Valenciayı deplasmanda da devirirsek her şey son maça kalacak duruyor. Bugün başka paylaşım yapamam. Yorgunum ama bir maç anca yapabilirim. Onuda yarın güncellerim.
Valencia'ya dersini vermişiz hocam![]()
ADANA DEMİRSPOR
Valenciaya çakmışızBu gruptan çıkarız inşallah
![]()
Ben Chelsea bekliyorum
Ayvayı biz deyilde başkası yedi
Bir önceki mesajımda başka güncelleme yapmayacağım demiştim. Ama bu skoru gördükten sonra dayanamadım. Ragnar hocam kusura bakma ama senin taktikten vazgeçeceğim gibi duruyor.
Cem Yılmazın bir reklamındaki gibi " Doktor Bu Ne"
Herhalde Yarasalara tarihinin en ağır mağlubiyetini tattırmışızdır.Resmen çimlere gömdük.
Cafeyi hangi taktikte oynatabilirim diye düşünürken bu eski taktiğim aklıma geldi bende bunu bu maçta denedim ve böyle bir sonuç aldım.Zaten Fener maçında kanatları açmıştım. O kadar kaliteli kanatlarım varken kanatsız oynamak olmuyordu. Bu da kendini gösterdi.
Artık mavilere de gözdağı vermişizdir ha ne dersiniz.
9-19-0 ı unutmadık Hocam
![]()
ADANA DEMİRSPOR
Valencia maçı sonrası bir adanalıdan diğerine mesaj..
![]()
Skora bak obaa![]()
Darısı Mavilere inş. Leocum![]()
Dünya Kupası Elemeleri
Defansı sağlama alıp atak yapalım dedik. Ama gördüğünüz üzere berbat bir performans gösterdiler.
Gol atmaktan başka şansım yoktu bende Sentugonun geçen sezon kullandığım 4-4-2 yi kullandım. Ve geçen maçta bana maçı zehir edenleri almadım. Bİr çok anlarda resmen yusufladım ama Haydar kalesinde devleşti diğerleride üstün bir performans gösterince kolay galibiyet oldu. Keşke her maçta olmasa bile çoğunda böyle oynasalar ama hiç umudum yok.Maç tan önce intikamınızı alın falan dedim oda hırslandırmış olabilir.
Arkadaşlar bir anket isteğinde bulundum. Ankete göre ve en sonda benim kararıma göre istifa edebilirim. En azından dünya kupasında takımı rezil etmemiş olurum.![]()
Devam etmen gerek kesinlikle![]()
Valencia'ya ne olmuş öyle yaŞL'yi alana kadar devam et bence.
Abi o kupayı bu sefer alacaksın !
Bırakma hocam buraya kadar gelmişken dünya kupasında iyi bir yere gelmeden bırakmak olmaz.![]()
Hiç istediğim gibi oynamıyorlar. Klup bazında çok iyi maç çıkaran oyuncular milli maça geldimi susuyorlar. Onlara güvenip alıyorum her seçim sonu medya ile kapışıyorum onu neden almadın neden bu kadar Adanasporlu aldın diye ya en dandik andorra kazakistanı bile zor yeniyorum.
Hocam o kadar yol kat etmişin şimdi yarı yolda bırakma
ADANA DEMİRSPOR
Ya keşke dediğiniz gibi olsa. Az önce Dünya kupası grupları çekildi. Ve yine Belçika ile eşleştim. Nedir bu motorun bana kastı anlamadım. ŞL de Chelsea dan çekiyorum Milli takımda Belçikadan. Zaten Chelsea nında adamları Belçikalı.
Medyada sordular yine Belçika ile eşleştiniz. Ne düşünüyorsunuz dediler. Direk olarak eşleşmeseydik daha iyi olacaktı dedim.
Bu kurayı bana açıklayacak birisi varmı arkadaşlar.En son 3 grup kalınca kesin gene Belçikanın grubu gelecek dedim. Ve de geldi.Açıkcası bu kurayı görünce çok gerildim. Oyunu silmeyi bile düşündüm diyebilirim.
HahhahahahaDün Chelsea maçından sonra bende silmeyi düşündüm
Depresyona girdim adamın kurtardığı toplardan sonra
![]()
Ya yeter ama her yerde bu Belçikalılarla karşılaşıyorum. Deli olacağım cidden. Daha yenemedim ya.
Adamlarda Samet Aybaba emekli oldu ama hala çok iyi gidiyorlar. Şu anda Şl de gruplarında liderler. Benide ligde takip ediyorlar.O golüde kornerden attılar.
Yedekleri ve 19 yaş altından bir takım oluşturup maça çıkardım. Onlarda yüzümü kara çıkarmadılar. İlk yarı 2-0 bitti. Murat Aydın-Ahmet Berber ve Erhan Tıknaz' a arada kızdım kötü oynuyorsunuz diye onlarda ikinci yarı daha iyi performans sergilediler.
Bu arada 5. turdaki rakibimiz evimizde Bolu oldu.
Evimizdeki Kobenhavn ile yapacağız. Yenilmediğimiz sürece üst tura yükseleceğiz.