herkese iyi fmler... oyun bugun itibariyle aral gameden elime ulastı... tek sormam gereken sorun betadan kalma daha baslangıcta olan (daha menejer bile eklenmemiş) oyunum var... bu oyunu oynadıgımda tam sürüme gelen güncellemeler oyuna etki edermi yoksa beta modunda mı kalır??? fikir ve tecrübe paylasırsanız sevinirim...
Bugün D&R dan aldım . Şimdi yükleniyor en merak ettiğim şey tünel röportajları ve maç motoru şuan.
çok fazla gol olduğu söyleniyor..
ben sadece 1 maç yapabildim yeni maç motoru ile.. 3-2 bitti o da![]()
Neyse gençler hele şükür yabancı kurallarını tamamladım. 4 tane alternatif yabancı kuralı bunlarla beraber 3.lig ve bal ligine kadar aktiflik şuan itibaren deneme sürecindehata alınmazsa tamamdır demek
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Arkadaşlar ben muhtemelrn oyunu bugün oynayamayacagm. Türkiye liglerinde ilerleyip lig kurallarına aykırı olan şeyleri ( yabancı oyuncu sayısı, lig yukselme düşme, turkiye kupası kuralları vs.) bunlarda sıkıntı varsa bildirebilir misiniz?
Şu artık kronikleşmiş olan 150.000tllik adama 60.000.000tl isteme sorununu çözseler hoş olacak. Genç yetenek bulduk diye seviniyoruz, gidiyor afrika takımı para avcısı çıkıyor, hoş değil hiç.
Beta versiyonunda oynadigim Fenerbahce karsilasmasi 7 - 6 bitmisti. Genel olarak cok gol atıp cok gol yeme gibi bir durum var sanirim oyunda. Birde defanslarin bireysel olarak yaptigi hatalar cok fazla.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Full Sürüm gelmesine rağmen Galatasaray Başkanı hala Ünal Aysal olarak gözükmekte..
Başımızın belasını çıktığı gibi gittik,aldık,geldik...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Oyunun boyutu ne kadar arkadaşlar bende beta vardı üstüne 60mb güncelliyor şuan az gibi geldi bana ?
Veya asagidaki guncellemeyi indirebilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121982
Geniş veritabanı ile oynayanlarda bu uçuk transfer rakamları oluyor mu acaba?
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu D&R'den aldım iki gün önce bir kod gönderildi oyunu yükledim açılmadı bende üstelemedim nasılsa iki gün sonra tam sürüm çıkacak diye fakat bugün sabahtan sonra uğraşıyorum açamıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca hayatımda hiç beta oyun yüklemedim ilk defa yükledim hatada yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Transferler Türkiyede muazzam derecede abartılı.
2. ya da 3. lig takımından adam için teklifte bulundum 1MN € talep ettiler.
Oyunu steam'den satın alıp indirdim açtım ama yükleniyor kısmında kaldı açıldıktan sonra bi kaç dilde yazıyo ya hani orda takıldık kaldık 15 dakikadır varmı çözümünü bilen ?
beyler çok hızlı bir soru personel nerden arayabilirim ben ? asistan men. gözlemci vs ?
edit : buldum![]()
Sorun sadece para değil, Futbolcunun seçeceği takımın reputationuda etkili. Yani ne kadar büyük takım teklif yaparsa, reputationu daha düşük daha fazla para verse de başka bir takım oyuncu gitmiyor. Ama şöyle bir zaafı var oyunun. FM 214te geçerliydi. Kariyerine başladığın anda daha ilerlemeden almak istediğin oyunculara hemen teklif yaparsan kabul etme durumu daha kolay oluyor.Oyunda ilerle 1 ay sonra teklif yap. O oyuncuyu alamıyorsun. Yada çok yüksek fiyat istiyorlar.(Örn:Balanta) Ayrıca Sen Fio'dan daha önce teklif yapsan alma ihtimalin daha yüksek olabilirdi. Yada onlar hiç devreye girme idi.(İlgilenmemeleride dahil)
Last edited by CoşkuN ÖzdemiR : 08.Kasım.2014 at 01:33
Bursaspor Researcher for Football Manager '07