Sayfa 27 / 64 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Oyun geldi sonunda, yemişim vizeleri
    Hep güzel olan şeyler kritik günlerde ortaya çıkar zaten sonra çelişki sonra da hüsran

Nesil
    2006
    Yer
    konya

herkese iyi fmler... oyun bugun itibariyle aral gameden elime ulastı... tek sormam gereken sorun betadan kalma daha baslangıcta olan (daha menejer bile eklenmemiş) oyunum var... bu oyunu oynadıgımda tam sürüme gelen güncellemeler oyuna etki edermi yoksa beta modunda mı kalır??? fikir ve tecrübe paylasırsanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

data etki etmez ama oynanış falan etki eder

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Quote Originally Posted by crear View Post
    Sevgili Ali,

Sende tam sürüme geçince düzelme oldu mu?

Bende hiçbir değişiklik yok. 15.0.2 'de gayet normal çalışan oyun güncelleme sonrası oynanamaz yavaşlığa düştü.
    Hocam, Betaya göre iyileşti save bile 50sn beklersen şimdi 15sn civarı yada bir yere bastım mı20 sn beklerken onlar biraz daha azaldı hocam.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Bugün D&R dan aldım . Şimdi yükleniyor en merak ettiğim şey tünel röportajları ve maç motoru şuan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kdarkig View Post
    Bugün D&R dan aldım . Şimdi yükleniyor en merak ettiğim şey tünel röportajları ve maç motoru şuan.
    maç öncesinden pek farklı değil kadro ve rakip kadrosuyla ilgili sorular soruluyor genelde
    maç motoru sanki biraz normale dönmüş

Nesil
    2006
    Yer
    konya

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    data etki etmez ama oynanış falan etki eder
    yani taktiklerdeki değişiklikleri anlayısları manasında demek istedin herhalde dostum... yani su anlık scouttan güzel bi oyundu onun için onda ısrar diyorum herhalde bi sıkıntı olmaz

8. Default

Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    herkese iyi fmler... oyun bugun itibariyle aral gameden elime ulastı... tek sormam gereken sorun betadan kalma daha baslangıcta olan (daha menejer bile eklenmemiş) oyunum var... bu oyunu oynadıgımda tam sürüme gelen güncellemeler oyuna etki edermi yoksa beta modunda mı kalır??? fikir ve tecrübe paylasırsanız sevinirim...
    Benim de ulaştı dostum. Kıymetinden acamadm

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

çok fazla gol olduğu söyleniyor..
    ben sadece 1 maç yapabildim yeni maç motoru ile.. 3-2 bitti o da

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Neyse gençler hele şükür yabancı kurallarını tamamladım. 4 tane alternatif yabancı kuralı bunlarla beraber 3.lig ve bal ligine kadar aktiflik şuan itibaren deneme sürecinde hata alınmazsa tamamdır demek
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

11. Default

Arkadaşlar ben muhtemelrn oyunu bugün oynayamayacagm. Türkiye liglerinde ilerleyip lig kurallarına aykırı olan şeyleri ( yabancı oyuncu sayısı, lig yukselme düşme, turkiye kupası kuralları vs.) bunlarda sıkıntı varsa bildirebilir misiniz?

Şu artık kronikleşmiş olan 150.000tllik adama 60.000.000tl isteme sorununu çözseler hoş olacak. Genç yetenek bulduk diye seviniyoruz, gidiyor afrika takımı para avcısı çıkıyor, hoş değil hiç.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beta versiyonunda oynadigim Fenerbahce karsilasmasi 7 - 6 bitmisti. Genel olarak cok gol atıp cok gol yeme gibi bir durum var sanirim oyunda. Birde defanslarin bireysel olarak yaptigi hatalar cok fazla.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

14. Default

Full Sürüm gelmesine rağmen Galatasaray Başkanı hala Ünal Aysal olarak gözükmekte..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by addar View Post
    Şu artık kronikleşmiş olan 150.000tllik adama 60.000.000tl isteme sorununu çözseler hoş olacak. Genç yetenek bulduk diye seviniyoruz, gidiyor afrika takımı para avcısı çıkıyor, hoş değil hiç.

Ozan Tufana teklif yaptım 12 M Euro istediler

Fiorentina 2.4 m euroya aldı :S bu nasıl iş anlamıyorum

Başımızın belasını çıktığı gibi gittik,aldık,geldik...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by asrayl View Post

O yine iyi,benim oyunumda Real Madrid'de Ozan,fiyat soruyorum direk reddediyorlar.En son 9m nakit verdim yine reddettiler

İşin komik kısmı Ancelotti oynatmıyor Ozan'ı,satmıyor da,kiralamıyor da,sözleşmesi bitiyordu,uzattılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Berkerguney View Post
    Full Sürüm gelmesine rağmen Galatasaray Başkanı hala Ünal Aysal olarak gözükmekte..
    tam sürüm ile veritabanı güncellemesi bulunmamakta, yeni bir güncelleme olması sebebiyle veritabanına yansıması mümkün olmadı, bir sonraki veritabanı kapsayan güncellemede yansıdığını görürsünüz
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Oyunun boyutu ne kadar arkadaşlar bende beta vardı üstüne 60mb güncelliyor şuan az gibi geldi bana ?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    tam sürüm ile veritabanı güncellemesi bulunmamakta, yeni bir güncelleme olması sebebiyle veritabanına yansıması mümkün olmadı, bir sonraki veritabanı kapsayan güncellemede yansıdığını görürsünüz
    Veya asagidaki guncellemeyi indirebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121982

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Geniş veritabanı ile oynayanlarda bu uçuk transfer rakamları oluyor mu acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Son dedigin cok oluyor malesef.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben oyunu D&R'den aldım iki gün önce bir kod gönderildi oyunu yükledim açılmadı bende üstelemedim nasılsa iki gün sonra tam sürüm çıkacak diye fakat bugün sabahtan sonra uğraşıyorum açamıyorum yardımcı olabilecek birisi var mı ? Ayrıca hayatımda hiç beta oyun yüklemedim ilk defa yükledim hatada yapmış olabilirim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Transferler Türkiyede muazzam derecede abartılı.

2. ya da 3. lig takımından adam için teklifte bulundum 1MN € talep ettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

betada almadım C.Dumpu iki saatte aldım

Oyunu steam'den satın alıp indirdim açtım ama yükleniyor kısmında kaldı açıldıktan sonra bi kaç dilde yazıyo ya hani orda takıldık kaldık 15 dakikadır varmı çözümünü bilen ?

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Transferler Türkiyede muazzam derecede abartılı.

2. ya da 3. lig takımından adam için teklifte bulundum 1MN € talep ettiler.
    Dostum bu gayet gerçekçi türk oyunculara gerçektede böyle abartılı rakamlar isteniyor

beyler çok hızlı bir soru personel nerden arayabilirim ben ? asistan men. gözlemci vs ?

edit : buldum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sorun sadece para değil, Futbolcunun seçeceği takımın reputationuda etkili. Yani ne kadar büyük takım teklif yaparsa, reputationu daha düşük daha fazla para verse de başka bir takım oyuncu gitmiyor. Ama şöyle bir zaafı var oyunun. FM 214te geçerliydi. Kariyerine başladığın anda daha ilerlemeden almak istediğin oyunculara hemen teklif yaparsan kabul etme durumu daha kolay oluyor.Oyunda ilerle 1 ay sonra teklif yap. O oyuncuyu alamıyorsun. Yada çok yüksek fiyat istiyorlar.(Örn:Balanta) Ayrıca Sen Fio'dan daha önce teklif yapsan alma ihtimalin daha yüksek olabilirdi. Yada onlar hiç devreye girme idi.(İlgilenmemeleride dahil)
    Last edited by CoşkuN ÖzdemiR : 08.Kasım.2014 at 01:33
    Bursaspor Researcher for Football Manager '07

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Sorun sadece para değil, Futbolcunun seçeceği takımın reputationuda etkili. Yani ne kadar büyük takım teklif yaparsa, reputationu daha düşük daha fazla para verse de başka bir takım oyuncu gitmiyor. Ama şöyle bir zaafı var oyunun. FM 214te geçerliydi. Kariyerine başladığın anda daha ilerlemeden almak istediğin oyunculara hemen teklif yaparsan kabul etme durumu daha kolay oluyor.Oyunda ilerle 1 ay sonra teklif yap. O oyuncuyu alamıyorsun. Yada çok yüksek fiyat istiyorlar.(Örn:Balanta) Ayrıca Sen Fio'dan daha önce teklif yapsan alma ihtimalin daha yüksek olabilirdi. Yada onlar hiç devreye girme idi.(İlgilenmemeleride dahil)

Peki fiorentinanın başundski biz olsaydık 2.4e bırakacaklar mıydı (sanmıyorum)

Mobil

Sayfa 27 / 64 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri