Yalnız arkadaşlar unutmamak gereken bişey var. Tamam Murat İngiltere'yi İspanya'Yı Brezilya'yi yendi bu doğru fakat şuandaki rakibim son iki senein şampiyonu! Buna da dikkat etmek gerekiyor.
Haklısıın Çağrı Abi
Yalnız arkadaşlar unutmamak gereken bişey var. Tamam Murat İngiltere'yi İspanya'Yı Brezilya'yi yendi bu doğru fakat şuandaki rakibim son iki senein şampiyonu! Buna da dikkat etmek gerekiyor.
Haklısıın Çağrı Abi
788.mesaj ...![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat abi ne zaman oynuycaksın maçı![]()
Dediğim gibi 799 falan olduğu zaman oynuycam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hadi çabuk oyna katkımız olsun
Sistemini bozma bence Murat yine son dakika golü ile kazanırsın umarım.Fransa'yı geçersin yahu Brazilya'yı eleyen sen değilmiydin.![]()
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi kurallarımızda gereksiz mesaj atmamak gibi birşey var. Murat Özdemir eğlence olsun diye mesaj sayısı 800'e ulaşınca maçı oynayacağım yazmış. Murat Özdemir'in kendisi de dahil, konu içinde içi boş mesajlar atmamaya, tavsiyeler ve destekler vermeye çalışalım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hım...
İlhan haklı...
O yüzden yarın akşam oynamaya çalışacağım![]()
Murat abi, uzun zamandır bakmıyordum. Sana finalde başarılar. İnş.Allah kupayı alırız.![]()
Yarı finaldi değil mi? Diğer eşleşme?
Yok kardeş final maçı bu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çok gzl bir Kariyer yapmışsın... Murat cım devamını bekliyoruz BaşarılaR...
Umarım france ayı yenersen birde Final maçı için elinden geldiğince tara şu ligleri oyuncuları.
Çok kontrollü oynamalısın Murat.Buna dikkat etmen lazım.Artık kupaya bir adım kaldı.
Kadrom şekillenmeye başladı yavaş yavaş...
Merak etmeyin arkadaşlar yüzünüzü kara çıkarmayacağım.Fransa'nın da her oyuncusunu inceledim tek tek.Herkesinde bildiği gibi en etkili isimleri Ribery.Bodmer ve Mavuba 'da çok etkililer.Bu yüzden orta sahada çok baskı pres yaparak.Hızlı golcülerimele gol bulmaya çalışacağım.
Bu arada çok fazla da defansif oynamayacağm.O zaman gol yeme şansınız çok artıyor.Ve yediğimizden fazlasını da atmak zor olacak.O yüzden genel taktiğim 4-4-2 klasikle oynayacağım.Ribery'nin karşısnda da Arda ve Hakan Balta olacak.En güvendiğim isimler...
Her neyse uzun lafın kısası bu gece çok güzel bir maç olacak buna eminim...
Bu maç için çok ayrıntı isteriz![]()
Bekliyoruz.........
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ne zaman yazcan murat abi akşam oldu.
Fransa'yı yenersin Murat artık kupayı istiyoruz senden...
Kupayı Taksim'de görür gibiyim....
Hatta bizim geçen buluşmada gittiğimiz Osmanlı Nargile Cafe'ye getirilmiş![]()
yen Fransayi
Bu arada arkadaşın dediği gibi tüm takımları tara iyi oyuncular bul...
Futbolcu Bilgileri
Ligleri taramanın bi faydası yok dünya kupasına girerken bir kadro belirleniyor ve sadece o kadroyla oynayabiliyorsun.
Ayrıca Tuncay'ı bir hazırlık maçına çağırmıştım gelmeyince bende milli takım biletini tamamen kestim.Ondan umudu kesin baştan söyleyeyim![]()
Vay bak sen şu Tuncay'a.Kimse Murat abimizi yarı yolda bırakamaz![]()
Valla bizde öyle.Gelmek istemedi bende tamamen Milli Takımla ilişkisini kestim.Emre Belözoğlu bile geliyor oynuyor.![]()
Merakla Kupa yi BekLiyorum
Kupayı bekliyoruz
Futbolcu Bilgileri
Yarım saat 1 saat sonra oynacağım maçı bekleyin beni![]()