bi de Galatasaray bekliyoruz senden Emre Abi 3 büyüklerin hepsini yönetmiş olursun![]()
bi de Galatasaray bekliyoruz senden Emre Abi 3 büyüklerin hepsini yönetmiş olursun![]()
Emre abi Avrupa macerası kötü bitmiş 2 tane kırmızı kart görmüşün hep bu hakemler yok mu hakemler![]()
Sen böyle adamların arkasından konuş, ondan sonra niye yenemediler de.
Şampiyonlar ligi hakkaten hüsranla bitmiş ama bu Real Madrid, ilerleyen yıllarda coşuyor ya. Anlamıyorum ki nasıl oluyor. Brezilyalı oyuncuları, oyunu açarken eklediysen Portekiz takımları ilerleyen yıllarda çok güçlü oluyor. Çünkü 18 yaş altı transfer edebiliyorlar ama Rangers'ı da geçmeliydin yani. Neyse sağlık olsun ne yapalım. Bir dahaki seneye artık. Başarılar kariyerinde...
feneri bıraktın.düştüğün hallere bak......
Emre geLecek yıL benim takımımda yardımcı antrenör oLarak görev yapacak arkadaşLar herkese duyuruLur![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
başta güzeldi de takım değiştirmen kötü oldu.
devami geliomu
..............Devam edeceğim arkadaşlar ancak haftaya finallerim başlıyor Haziran sonu gibi olur devamı sanırım bu ay offum.![]()
Galatasaraya git, kanimca
orayi da batir fenere don 10 kupa daha kazan![]()
emre abi devam devam finaller bitti .erzincanda final diye bir şey kalmadı.bu arada senin bölüm neydi;?
hakkaten.gelmiomu hala devami
Hadi Emre abi,bekliyoruz.....
Emre çok yoğun olduğu için bakamıyor, biraz sabredin..![]()
Arkadaşlar bakınız yukarıda yazıyor...
zamanin olunca yazarsin
Dostlar öyle tek tek maçları koyamayacağım ama sonuçları koyuyorum ve ligin son haftasına çok ilginç bir şekilde girdim yorumlarınızı bekliyorum ne olacağı yönünde.
İşte sonuçlar...
Buda son hafta puan durumu ve son maç Fenerbahçe ile İnönü'de.
![]()
Beşiktaş Şampi.... diyebiliriz![]()
Şampiyon olduk ama bir abimizin dediği gibi Liverpool ve Beşiktaş yönetilmesi en zor 2 takım.![]()
İlk defa averajla şampiyon oldum yahu.![]()
Emre Abi o ne öyle ya..Üçüncü,dördüncü,beşinci,altıncı UEFA Kupası,yedinci İntertoto'ya.İnşallah bunları gerçektede görmek nasip olur
Şampiyonluk için ayrıca tebrik ederim
![]()
EE fenerbahçe'yle Şampiyonlar Ligi Süper Kupa kazandım yahu bırakta olsun okadar.
Teşekkür ederim Mert.
tebrikler sampion olmussun.transferler olckmi bari guzel
Emre bu adamLarıda şampiyon yaptınya benden sonra beşiktaşı şampiyon yapabiLen tek kişi sensin herhaLdeArtık yeni sezonu bekLiyoruz senden süprizLerLe
![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Birazdan çok büyük bir süprizle karşınızda olacağım arkadaşlar.
Gözlerinize inanamayacaksınız...![]()
Merak ettim yav ..![]()
Galatasaraya geciyor
Bence Fm'yi bıraktı![]()
İşte yeni kulübüm.Burghausen.Beşiktaş ile şampiyonluk yaptıktan sonra artık Avrupa'ya yada Almanya'ya açılma vakti gelmişti diye düşündüm ve boştaki ilk kulübün başına geçtim.
Ayıptır sorması Burghausen kim ?![]()
Bundesliga'da mı ikinci ligde mi?Konu başlığı yine değişecek.Kaydıköy'den Dolmabahçe'ye Dolmabahçe'den Burghausen'e
![]()