Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Daha Başarılı Olur?

Voters
209. You may not vote on this poll
  • Murat Özdemir(Beşiktaş)

35 16.75%
  • Sekopej(Fenerbahçe)

82 39.23%
  • Eray Dengiz(Galatasaray)

71 33.97%
  • nekop(Trabzonspor)

9 4.31%
  • Jesus_FB(Kayserispor)

3 1.44%
  • Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)

7 3.35%
  • Coşkun Özdemir(Bursaspor)

2 0.96%
Sayfa 27 / 31 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 912 sonuç

Konu: Kin Nefret Şiddet 7 Takım 1 Şampiyon

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

birazdan birisi daha gelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Ben de artık kariyerdeyim..Hayırlı uğurlu olsun.."

Tarzı şeyler daha sonra olabilir...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Siz hazır takım alıyosunuz abi. Ben küme düşmeye oynayan bir takım aldım. Bak aldığımdan bri de çatır çatır top oynuyor Rize... Sen git 4. takımı al. Benim takımım 18. idi. Sen ne diyon Coşkun ?
    Yoo sen başa geçtiginde Rize 15.idi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada avatarlarımız hayırlı olsun sitede yenileme tamamlanmış galiba

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

insallah devam edersiniz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu arada avatarlarımız hayırlı olsun sitede yenileme tamamlanmış galiba

şuan en çok ilgi gören konu burası.. 10.000 görüntülemeye ulaşmış..

bu arada avatarları ekleyelim bari. güzel oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Devam ettiniz mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bari avatarlarınıza da "Kin Nefret Şiddet 7 takım 1 şampiyon" diye yazsaydınız..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

devam ederler yawwwww.heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar bilmem size ne ifade ediyor ÖSS ve FİNALLER....

Ancak bizim için çok önemli yine de birbirimizi gördüğümüz anda oynamaya çalışıyoruz.

Mümkünse devam ettiniz mi? edecek misiniz ? gibi laflar artık kullanmayalım.

Bu laflar oldukça kalp kırıcı,insanda şevk denen bir şey bırakmıyorsunuz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Ancak bizim için çok önemli yine de birbirimizi gördüğümüz anda oynamaya çalışıyoruz.

Murat'a aynen katıldığım için yorum yazmayacağım. Sadece şunu söyleyeceğim : İnsanları sık boğaz etmek inanlar daha çok sıkar ve yaptıkları şeylerden de soğurlar. Bunu UNUTMAYALIM Lütfen!

ÖSS'ye çok az kaldı.Buradaki girecek bütün abilerimize başarılar şimdiden.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anlayışın ve dileklerin için çok teşekkür ederim Ceko

Öss ye zaten şunun şurasında ne kaldı ki....Öss geçtikten sonra sezon çabuk biter gibime geliyor...bazılarının geleceğe yönelik transferleri de kariyerin tek sezonluk olmadığını gösteriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Öss'de başarılar abiler........biran önce girin ve alnınızın akıyla çıkın........

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SezaiAbi View Post
    Öss ye zaten şunun şurasında ne kaldı ki....Öss geçtikten sonra sezon çabuk biter gibime geliyor...bazılarının geleceğe yönelik transferleri de kariyerin tek sezonluk olmadığını gösteriyor...
    Vela'yla anlaşmıştım 1 sene öncesinden, onun attığı golleri görmeden bu kariyerin bitmesine izin vermem.

Haydi gençler ben son sınava girdim ve bitirdim bu dönemi. Siz de hayırlısıyla atlatın şu sınavı tam gaz devam edelim.

Bu arada ben de değişik fikirler düşüneyim daha renkli bir kariyer için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şevk ne oluyor Murat abi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

şevk istek demek Aygün

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

`Heves` daha uygun gelmez mi

istek şevk heves niyet onlarca kelime türetilebilir...ama önemli olan mesajın doğru yere ulaşması...

ooo Beşiktaş'ım Bursa'yla oynarken olay çıkar artık A.Gücü'de gelirse Murat Özdemir ne yapar tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar dilerim..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk Yarının Ardından Fenerbahçe Değerlendirmesi

İlk yarıda ligde oynadığımız 17 maçın 6’sından beraberlikle ayrılırken 11 karşılaşmada galip geldik. 11 golle en az gol yiyen takım olurken, 29 golle Galatasaray’ın ardından Bursaspor’la birlikte en fazla gol atan takım olduk.(GS 30 gol) En golcü oyuncumuz 12 golle Kezman. Kezman bu 12 golün 6’sını ligde, 6’sını da Avrupa maçlarında kaydetti.

29 resmi müsabakaya çıktığımız bu dönemde, tek yenilgimizi, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rovanş karşılaşmasında, Levski Sofya’dan aldık. Geride kalan 28 maçtan 18’ini kazanırken, 10’undan da beraberlikle ayrıldık.

Takımımızda en uzun süre alan oyuncumuz 28 maçta sahaya ilk 11’de çıkan Rüştü oldu. Rüştü’nün ardından Önder, Lugano, Ümit ve Appiah 27 maçta sahaya ilk 11’de çıktılar. Tuncay Şanlı ise 26 maçta 11’de yer aldı.

Kadromuzda bulunan, genç kaleci Necati Yılmaz, sezon sonunda Beşiktaş ile anlaşan Deniz Barış ve orta saha oyuncumuz Selçuk Şahin hiç forma şansı bulamadılar. Ayrıca Kemal Aslan sezon başıda, Olcan da kısa bir süre önce Kayserispor’a kiralandı.

Biliyorsunuz yakın arkadaşım Coşkun ÖZDEMİR Bursaspor’un başına geçti. Bursaspor’da oynayan oyuncumuz Mateus konusunda onunla da bir anlaşma yapmak üzereyiz. Kiralık oynayan oyuncumuzu bedelsiz olarak Bursaspor’a vermeyi düşünüyoruz. Böylelikle ara transfer döneminde 1 yabancı daha alabiliriz. Ayrıca yönetimle yaptığımız görüşmede devre arasında transfer yapabilmemiz için yönetim 18 Milyon YTL bütçe ayrıldığını söyledi. Yabancı oyuncunun yanında 1-2 Türk oyuncuyu da kadromuza katabiliriz.

Gelecek yabancı oyuncu defans olacak, büyük ölçüde anlaşma sağladık ama şu anda açık kontenjanımız olmadığı için transferi sizlere açıklayamıyoruz. Mateus gönderildiği anda oyuncuyu İstanbul’a getireceğiz.

Önümüzdeki sezon için Vela ile anlaştığımızı Ağustos ayında duyurmuştuk. Vela’nın yanında eski oyuncularımzdan Murat Hacıoğlu ve Ankaragücü’nden Ayhan Devran’la önümüzdeki sezon için anlaştık. Ayrıca yine önümüzdeki sezon için Zoltan Gera ile görüşmelerimiz devam ediyor.

Alex ile sözleşme yenilemeyeceğiz, şu anda satılık listesinde, eğer teklif gelirse hemen satabiliriz. Gelmezse de sezon sonunda yollarımızı ayıracağız. Vela’nın gelmesiyle birlikte Kezman’ı da göndermeyi düşünüyoruz, gelen teklifleri değerlendireceğiz. Devre arasında alacağımız defans eğer takıma uyum sağlarsa, sezon sonunda Lugano ile de yollarımızı ayıracağız.

Türk oyuncular arasında da henüz kimin gidip, kimin kalacağına karar vermedim. 2. devre sergileyecekleri performansa göre geleceklerini belli edecekler.

2. yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, daha da artan performansımızla, 100. yılımızda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Ayrıca UEFA’da da hedefimiz öncelikli olarak çeyrek final. İlerisini çeyrek finale kalırsak düşünürüz.(1.Tur’daki rakibimiz PSG, geçersek Feyenoord ya da Schalke)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bravoooo 1.Eray abi 2.Serkan abi..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    ben varken eray 1. O-LA-MAZ komik olmayın
    64 kişi Eray abiyi destekliyo abi.Neden destekliyo anlamadım ama.. 1.Sen 2.Serkan abi 3.Eray abi Böyle olur mu ?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    64 kişi Eray abiyi destekliyo abi.Neden destekliyo anlamadım ama.. 1.Sen 2.Serkan abi 3.Eray abi Böyle olur mu ?
    sen tarık abini takma aygün.. ne dediğini bilmiyor. içmeden sarhoş olmuş arkadaş..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Forza Eray Dengiz..! Gururumuzsun abi

Sayfa 27 / 31 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon

Mesaj Yetkileri