birazdan birisi daha gelir
Murat Özdemir(Beşiktaş)
Sekopej(Fenerbahçe)
Eray Dengiz(Galatasaray)
nekop(Trabzonspor)
Jesus_FB(Kayserispor)
Çağrı Zorkol(Ç.Rizespor)
Coşkun Özdemir(Bursaspor)
birazdan birisi daha gelir
"Ben de artık kariyerdeyim..Hayırlı uğurlu olsun.."
Tarzı şeyler daha sonra olabilir...![]()
arkadaşlar artık şu bu kariyer bitmez yakında 18 takım olur falan filan muabetlerini bıraksak çünkü hiç bir yararı yada bir önemi yok bu tip yorumların.
Herkes bu sıralar biraz yoğun öss var finaller var ama biz yinede vakit oldukça oynuyoruz merak etmeyin yarıda kalmaz bu kariyer
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bu arada avatarlarımız hayırlı olsun sitede yenileme tamamlanmış galiba![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
insallah devam edersiniz
şuan en çok ilgi gören konu burası.. 10.000 görüntülemeye ulaşmış..
bu arada avatarları ekleyelim bari. güzel oldu![]()
Devam ettiniz mi?
Bari avatarlarınıza da "Kin Nefret Şiddet 7 takım 1 şampiyon" diye yazsaydınız..
devam ederler yawwwww.heralde...
Arkadaşlar bilmem size ne ifade ediyor ÖSS ve FİNALLER....
Ancak bizim için çok önemli yine de birbirimizi gördüğümüz anda oynamaya çalışıyoruz.
Mümkünse devam ettiniz mi? edecek misiniz ? gibi laflar artık kullanmayalım.
Bu laflar oldukça kalp kırıcı,insanda şevk denen bir şey bırakmıyorsunuz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ÖSS'ye çok az kaldı.Buradaki girecek bütün abilerimize başarılar şimdiden.
Anlayışın ve dileklerin için çok teşekkür ederim Ceko![]()
Öss ye zaten şunun şurasında ne kaldı ki....Öss geçtikten sonra sezon çabuk biter gibime geliyor...bazılarının geleceğe yönelik transferleri de kariyerin tek sezonluk olmadığını gösteriyor...
Öss'de başarılar abiler........biran önce girin ve alnınızın akıyla çıkın........
Vela'yla anlaşmıştım 1 sene öncesinden, onun attığı golleri görmeden bu kariyerin bitmesine izin vermem.
Haydi gençler ben son sınava girdim ve bitirdim bu dönemi. Siz de hayırlısıyla atlatın şu sınavı tam gaz devam edelim.
Bu arada ben de değişik fikirler düşüneyim daha renkli bir kariyer için...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
şevk istek demek Aygün
`Heves` daha uygun gelmez mi
istek şevk heves niyet onlarca kelime türetilebilir...ama önemli olan mesajın doğru yere ulaşması...
ooo Beşiktaş'ım Bursa'yla oynarken olay çıkar artıkA.Gücü'de gelirse Murat Özdemir ne yapar
tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar dilerim..
İlk Yarının Ardından Fenerbahçe Değerlendirmesi
İlk yarıda ligde oynadığımız 17 maçın 6’sından beraberlikle ayrılırken 11 karşılaşmada galip geldik. 11 golle en az gol yiyen takım olurken, 29 golle Galatasaray’ın ardından Bursaspor’la birlikte en fazla gol atan takım olduk.(GS 30 gol) En golcü oyuncumuz 12 golle Kezman. Kezman bu 12 golün 6’sını ligde, 6’sını da Avrupa maçlarında kaydetti.
29 resmi müsabakaya çıktığımız bu dönemde, tek yenilgimizi, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Rovanş karşılaşmasında, Levski Sofya’dan aldık. Geride kalan 28 maçtan 18’ini kazanırken, 10’undan da beraberlikle ayrıldık.
Takımımızda en uzun süre alan oyuncumuz 28 maçta sahaya ilk 11’de çıkan Rüştü oldu. Rüştü’nün ardından Önder, Lugano, Ümit ve Appiah 27 maçta sahaya ilk 11’de çıktılar. Tuncay Şanlı ise 26 maçta 11’de yer aldı.
Kadromuzda bulunan, genç kaleci Necati Yılmaz, sezon sonunda Beşiktaş ile anlaşan Deniz Barış ve orta saha oyuncumuz Selçuk Şahin hiç forma şansı bulamadılar. Ayrıca Kemal Aslan sezon başıda, Olcan da kısa bir süre önce Kayserispor’a kiralandı.
Biliyorsunuz yakın arkadaşım Coşkun ÖZDEMİR Bursaspor’un başına geçti. Bursaspor’da oynayan oyuncumuz Mateus konusunda onunla da bir anlaşma yapmak üzereyiz. Kiralık oynayan oyuncumuzu bedelsiz olarak Bursaspor’a vermeyi düşünüyoruz. Böylelikle ara transfer döneminde 1 yabancı daha alabiliriz. Ayrıca yönetimle yaptığımız görüşmede devre arasında transfer yapabilmemiz için yönetim 18 Milyon YTL bütçe ayrıldığını söyledi. Yabancı oyuncunun yanında 1-2 Türk oyuncuyu da kadromuza katabiliriz.
Gelecek yabancı oyuncu defans olacak, büyük ölçüde anlaşma sağladık ama şu anda açık kontenjanımız olmadığı için transferi sizlere açıklayamıyoruz. Mateus gönderildiği anda oyuncuyu İstanbul’a getireceğiz.
Önümüzdeki sezon için Vela ile anlaştığımızı Ağustos ayında duyurmuştuk. Vela’nın yanında eski oyuncularımzdan Murat Hacıoğlu ve Ankaragücü’nden Ayhan Devran’la önümüzdeki sezon için anlaştık. Ayrıca yine önümüzdeki sezon için Zoltan Gera ile görüşmelerimiz devam ediyor.
Alex ile sözleşme yenilemeyeceğiz, şu anda satılık listesinde, eğer teklif gelirse hemen satabiliriz. Gelmezse de sezon sonunda yollarımızı ayıracağız. Vela’nın gelmesiyle birlikte Kezman’ı da göndermeyi düşünüyoruz, gelen teklifleri değerlendireceğiz. Devre arasında alacağımız defans eğer takıma uyum sağlarsa, sezon sonunda Lugano ile de yollarımızı ayıracağız.
Türk oyuncular arasında da henüz kimin gidip, kimin kalacağına karar vermedim. 2. devre sergileyecekleri performansa göre geleceklerini belli edecekler.
2. yarıya en iyi şekilde hazırlanıp, daha da artan performansımızla, 100. yılımızda şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Ayrıca UEFA’da da hedefimiz öncelikli olarak çeyrek final. İlerisini çeyrek finale kalırsak düşünürüz.(1.Tur’daki rakibimiz PSG, geçersek Feyenoord ya da Schalke)
"YÜCE ATATÜRK"
Bravoooo1.Eray abi 2.Serkan abi..
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Forza Eray Dengiz..! Gururumuzsun abi![]()