Süper bir gidişat helal sana Serkan..![]()
Süper bir gidişat helal sana Serkan..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İki forvetimizin eksikliği bu maçta bizi etkiledi. Maçta Samsunspor iyi oynayan taraftı. Bu kayıptan dolayı taraftarımızdan özür diliyorum…
İki oyuncumuzun eksikliğini bu maçta da hissettik. 5. hafta müsabakasında, Rize ile 90. dakikada bulduğumuz gol ile berabere kaldık ve puanları paylaştık.
5 hafta sonunda oluşan puan durumu:
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Haftaya lidersin demek bu..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İyi sonuçlar almışın abi Süper Lig yolunda(:
Abi güzel başlamışsın lige.
artik super lige adim adim yaklasiyosun
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bravo. abi..dardanel çok iyi takım gerçekten.....
Tebrikler abi iyi başlamışsın.
Kupa'da gruplara kalma mücadelesinde Konyaspor ile karşılaştık. Maçta, kalite farkı vardı fakat biz mücadelemizle kazanan taraf olduk. Son dakikada bulduğumuz gol bize turu getirdi.
Yalnız kurada maçta olduğumuz gibi şanslı değildik. En zor kurayı çektik, gruptan çıkmak imkansız gibi görünüyor şu anda. İmkansızı gerçekleştirebilecek miyiz, hiç sanmıyorum...
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ne biçim gruba düşmüşsün ya bjk fb kayseri falan
İstesen bu kadar zor grup gelmezdi.
bu gruptan cıkman baya bi zor hatta imkansız
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Valla ya boyle grup mu olur ya.
Sakat forvetlerimizden biri olan Umut’un iyileşmesi ve tekrar sahaya çıkması takımımıza olumlu yansıdı. Karşıyaka maçında attığı 4 golle yıldızlaştı. Çağatay Tekin’in de sakatlığı geçip aramıza katıldığında çok daha iyi olacağız.
Evimizde oynadığımız Gençlerbirliği maçı golsüz sona erdi. Üstün olan taraftık ama Gençler oyunu iyi kilitledi ve fazla pozisyon bulamadık.
Sivas deplasmanında golsüz beraberliğin acısını çıkardık. 4-1. Umut yine gollere devam ediyor. Fazla değerlenmeden Trabzon’dan bonservisini alsam çok iyi olacak.
Kupada fikstürümüz şöyle; Adana Demir(E), Beşiktaş (D), Fenerbahçe (E), Kayserispor (D). 3+0+1(belki)+1 alıp 5 puanla, en kötü 4 puanla grubu tamamlarız diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Umut Güzelses gerçekten harika bir futbolcu..
Lig harika gidiyor
süper gidiyosun tbrk
Zorlu Kocaeli deplasmanındayız. 1 puan almak beni memnun etti.
Şimdi lider Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynuyoruz. Zor maç oldu, son dakikalar çok bastırdılar ama maçı kazanmasını bildik ve liderliğe yükseldik. Umut’tan sonra, Çağatay da gol atarak sahalara döndü, Ergin Keleş de sakatlığı atlattı, 1-2 hafta sonra hazır duruma geldiğinde çok daha iyi olacağız.
Ve ligde 10 hafta sonucunda oluşan puan durumu;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ooooo iyi gidiyorsun Serkan Abi. Hadi devam![]()
serkan abi iyi gidiyorsun çıkarırsın sen bunu süperlige çıkarırsan bize dardane ton dağıt![]()
Sen yabancılarla anlaşmaya başla Serkan Abi![]()
Ertuğrul nasıl anlaşsın teklif yapamıyorsunki 2. ligde yabancılara.Serkan abi bu gidişle rahat çıkarsın Süper Lige
Kupaya galibiyetle başlamak istiyorduk ama olmadı. Umut’un sözleşmesi gereği kupa maçlarında oynayamaması bizi etkiledi.
Gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyordum ama bu beraberlikle çıkamayacağımız kesinleşti diyebilirim.
Pek iyi bir maç olmadıysa da kazanmak güzel.
Kötü bir oyun, mağlubiyet. Hak ettik.
Uzatmada yediğimiz 2 gol, bizi 2 puandan etti. Hatayspor ile puanları paylaştık.
Kupa maçında kaybettiğimiz puanların acısını çıkardık A.Demirspor’dan.
Kötü maç, kötü skor. Altay’ı tebrik ediyorum.
15 hafta sonunda oluşan puan durumu;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi süper gidiyor, devam![]()
Serkan harikasın gerçekten..
Başarıların devamını Allah'tan umut ediyorum..(:
İyi gidiyorsun Serkan Abi Başarılar...
Rahatsın..
Ama temkinli olmak daha iyidir Serkancım..(: