Güzel kariyermiş. Oyumu Man UTD için kullandım..
Güzel kariyermiş. Oyumu Man UTD için kullandım..
Muhammed abi, sana iyi bir "dana" olarak Luca Toni'yi öneriyorum. Belki iyi bir fiyata kapatabilirsin.
muhammed abi bence dana ya öküz e falan hiç gerek yok.eğer bir forvet daha alacaksan gene palacio torres tarzında al ya da hiç alma.eğer murat abi higuain i almadıysa onu al fiziği çok ii hem de hızlı.
Eğer Toniyi almak masraflıysa Caraccioloyu al ,çok güzel kafa golleri atıyor.
kaptan bence tuncay şanlı yı forvete almalısın çok iyi
Guardadoyu al Liverpoola Robbenden çok şey öğrenir
Carragher o zaman.
Gonzalo Higuain 'in bonsevisini de aldık...
Geçen sezon ortasında kiralanan Higuain Madrid kulübünden bonsevisi ile alınmıştır...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Hayırlı olsun Murat... Hıguen iyi oyuncu...
higuain guzel bir transfer shevain yerini aratmaz
FRANCESCO TOTTİ CHELSEA'DE !!!!
Transfer döneminin hızlı takımı CHELSEA...
Gago,Doyle,Riquelme,Zigiç ve Higuain ile kadrosunu genişleten MAVİLER son bomba olarakda Francesco TOTTİ ismini İngiltereye getirdi....
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu takımda kavga cıkar.
Süper transfer Murat... Gerçektende çok büyük Transfer...
İşi biliyorsun Ghonedre
RAFAEL VAN DER VAART LIVERPOOL'DA
Hamburg'un Hollandalı starı Rafael Van der Vaart 47 M YTL bonservis ücreti ile Liverpool'a transfer oldu. Rafael Van der Vaart üstün top tekniği ve sert şutları ile tanınıyor. Rafael Van der Vaart'ın gelmesi ile Inter ve Barcelona'nın istediği Rosicky'e izin çıkacağı tahmin ediliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bayağı uzun sürdü bu kariyer.İstikrar abidesi![]()
Chelsea 'ye rakip göremiyorum bu ligde...
Vaay Van Der Vaart demek hayırlı olsun![]()
1- Cech
2-Ferreira
3-A.Cole
4-Terry
5-Alex
6-Lampard
7-Totti
8-Riquelme
Tek sorun forvette...
3 kişi seçilecek ancak aday çoookkk....
Villa,Crouch,Smith,Higuain,Doyle,Drogba,Zigiç vs vs ....
Smiley nereden çıktı bende anlamadım
Sağol Karakartal.
Ömer asistler Rafael'den goller Torres'den
Murat bu sene geçen seneye benzemeyecek.
ANDRES D'ALESSANDRO MANCHESTER'DA
Geçtiğimiz sezon Zaragoza'da kiralık olarak oynayan Andres D'alessandro bugün kendini Manchester'a bağlayan imzayı attı. Transferin 30 M YTL'ye gerçekleştiği öğrenildi. Teknik patron Mehmet Topcu D'alessandro'nun sol kanat için ideal bir isim olduğunu ve muhteşem bir transfer gerçekleştirdiklerini belirtti.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bombalar ard arda patlıyor![]()
Xabi Alonso ısrarlı bir şekilde Real Madrid,Inter ve Barcelona tarafından isteniyor. Bu oyuncudan frikikler harici doğru düzgün verim alamadım. Bu oyuncuya gol görünebilir. Yerine muhteşem adaylar var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti