Sayfa 27 / 38 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1115 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri (II)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Adriano Hayalini unutun arkadaşlar hepsi sallama haberler ...olursa f.tekke olur o kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kerem doğru söylemiş kanımca..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Zaten şuan da Tekke'den başka oyuncu alamayız, alsakta yararlı olmaz

Fatih Tekke, hem Türk hem Fenerbahçe'yi biliyor hem de uyum sorunu çekmez...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu gece Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe alamadı dedi F.Tekke için.

Galiba vazgeçtiler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mehmet Yıldız büyük ölçüde, %95 gibi bir oranda Fenerbahçe'de. Hayırlı olsun.

Fatih Tekke'den daha ucuz olduğu için Mehmet Yıldız tercih ediliyor sanırım.

Fenerbahçe'nin yabancı forvet yerine yabancı kaleci alması lazım hepsinden evvel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Mehmet Yıldız büyük ölçüde, %95 gibi bir oranda Fenerbahçe'de. Hayırlı olsun.

Fatih Tekke'den daha ucuz olduğu için Mehmet Yıldız tercih ediliyor sanırım.

Fenerbahçe'nin yabancı forvet yerine yabancı kaleci alması lazım hepsinden evvel...
    Ben Mehmet Yıldız'ın da alıncağını zannetmiyorum.

Bence Transfer Fenerbahçe için kapandı.
    Eğer Mehmet Yıldız gelirse artık bu futboldan çıkar. Bu bi forvet katliamı olur. Semih'e de günah bi yerde. Hem H.Berlin gibi büyük klüp istior Satmıyosun ! Bizim evladımız diyosun. Sonrada Üstüne 3-4 tane forvet transfer ediyosun bu mu senin evlatllık anlayışın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Kendinizi kandırmayın.Adriano gündemde falan değil.Siz de biliyorsunuz ki Adriano gelmez!...Gazeteler Kaka geliyor dese ona da inancaksın artık.Buraya yazdıklarına şimdiden pişman ol benceAdriano'nun Fenerbahçe'ye gelme ihtimal %1 bile değil...
    Güzel kardeşim isteyen inanır isteyen inanmaz... Anladık inanmıyorsun Adriano haberlerine,ben inanıyorum.Fikirlerimi değiştiremezsin!Bana laf sokmayı da bırak! Dünyada olmayacak iş yok çünkü...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

M.Yıldız mı hayır istemiyorum ben.Onun yerine İlhan Parlak,Semih,Colin var oynayabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün gece Futbolig'de ekrana geldi Sivasspor Başkanı ile tel. görüşmesi yapmışlar... Başkan dedi ki:''Mehmet transfer olursa bir an evvel olsun yoksa Mehmet'in yerini dolduramayız,zorlanırız''. Resmi teklifimiz yok ama fiili olarak bir yakınlaşma var Mehmet için o da gelmek istiyor zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu saatten sonra mehmet yıldız gelirse diger gencler forma sansı hiç bulamaz..

Deivid yerine ben yabancı bir forvet bekliyorum ama oda zor gibi zico izin vermiyor galiba..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Mehmet Yıldız gereksiz olur
    o Sivasta kalsın bence
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

BOBO FENER’E

BEŞİKTAŞ’IN ele avuca sığmayan golcüsü Bobo için Fenerbahçe büyük sürpriz hazırlığında... Siyah-beyazlı yönetimin 9 milyon euroya St. Etienne’e satmadığı Brezilyalı golcü konusunda Fenerbahçeli yöneticilerin ‘el altından’ ezeli rakiplerine haber uçurdukları ve nabız yokladıkları öne sürülüyor... FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın da ikna olduğu Bobo konusunda Beşiktaşlı yöneticilerin Zurich maçını bekledikleri, Şampiyonlar Ligi’ne girilmesi halinde bu oyuncuyu satmayacakları bildirildi. Öte yandan bu haberleri öğrenen Beşiktaşlı taraftarların yönetime büyük tepki gösterdikleri de sızan bilgiler arasında.

Fotospor
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

saçma bir haber bence..Bjk boboyu kolay kolay satmaz ..hadi sattı diyelim fb ye hiç satmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yahu bu kadarda saçmalamak olmaz olacak iş mi bu

Fotospor neden Efsane oldugunu bir kez daha dosta dusmana kanitladi....

Nesil
    2007
    Yer
    34

abi çok güldüm ya
    son 20 yılda hangi büyük takım başka bir büyük takıma Bonservisli adam satmış
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Yıldız'mı Fb'yi avrupada başarıya götürcek?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Güzel kardeşim isteyen inanır isteyen inanmaz... Anladık inanmıyorsun Adriano haberlerine,ben inanıyorum.Fikirlerimi değiştiremezsin!Bana laf sokmayı da bırak! Dünyada olmayacak iş yok çünkü...
    Laf soktuğum yok!Gördüğüm kadarıyla inanan bir tek sen varsın.O yüzden sana özel söyledim..Fikrilerini değiştirmek gibi bir amacım yok.Gelmediği zaman burda sen rezil olursun ben değil...Ha gelirse ben rezil olmaya razıyım!Dünyada olmayacak işler vardır.Bu da onlardan biri
    M.Yıldız için Beşiktaş da devrede.Bence 2 takımın da ihtiyacı yok.Sivasta kalcak bence....Fatih Tekke transferinin gerçekleşme oranı da azaldı biraz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bobo haberi komedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

beyler adriano ile ilgili haberde mehmet yıldız da yalanlanmadı bence bu açıklamadan sonra fener adriano ile görüşecek ama adriano italyada kalmak istediği için parmayı tercih edecek ayrıca size güzel bir haberim var deividin sakatlığı ciddiymiş çapraz bağlarda yırtılma varmış yaşasıııınnnn daha önce hiç bir futbolcunun sakatlığına bu kadar sevinmemiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adriano müjdesi

İnter Başkanı Moratti, Fenerbahçeli yöneticileri arayarak "Adriano'yu hâlâ istiyorsanız size kiralayabiliriz" dedi. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertli yöneticiler, Adriano için dün Milano'ya uçtular. Fenerbahçe, Adriano'yu kiralık olarak kadrosuna dahil ederse, Fatih Tekke transferinden vazgeçecek

İNTER GÖZDEN ÇIKARDI
    Fenerbahçe'de rota yeniden İnter'in Brezilyalı süper golcüsü Adriano'ya çevrildi. Fatih Tekke ile prensipte anlaşan, ancak Zenit kulübünü henüz bonservis ücreti konusunda ikna edemeyen (Zenit, 7.5 milyon euro istiyor, Fenerbahçe 6 milyon euro veriyor) sarı-lacivertlilere müjdeli haber, İnter Başkanı Moratti'den geldi. Moratti, önceki gün Fenerbahçeli yöneticileri arayarak, "Eğer hâlâ Adriano'yu istiyorsanız, bu futbolcumuzu size kiralayabiliriz" teklifini sundu. Adriano konusunda yaşanan bu gelişme üzerine sarı-lacivertlilerde rota bir anda İtalya'ya çevrildi.

PARMA'YA 'HAYIR' DEDİ
    Fenerbahçe'nin transfer komitesi üyeleri, dün Adriano'nun menajeri Rinaldi ve İnter'li yöneticilerle görüşmek için Milano'ya uçtular. Fenerbahçe'nin Adriano'yu bir yıllığına kiralamak için 6 milyon euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. 25 yaşındaki Adriano, çocukluğundan beri Zico'ya olan hayranlığını her fırsatta dile getiriyor. Toplara 130 kilometre hızla vurabilen Adriano'yu Manchester City ve Parma da istiyor. Ancak Adriano, Parma'nın teklifine 'Hayır' dedi. Fenerbahçe'nin Adriano'yu renklerine katması durumunda Fatih Tekke transferinden vazgeçeceği belirtildi.

Rinaldi: Adriano F.Bahçe'yi istiyor
    ADRİANO'nun menajeri Gilmar Rinaldi 'Adriano, Fenerbahçe'ye gelir mi?' sorusuna şu cevabı verdi: "Adriano, Türkiye'ye veya Fenerbahçe'ye gitmem demiyor. Fenerbahçe ile en son 1 ay önce görüşmemiz olmuştu. Bu transfer için şimdilik beklemedeyiz."

Kaynak: FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yahu Adriano konusunde şüphelenmeye başaldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Tekke'den şok açıklamalar

Son günlerin en çok konuşulan ismi Fatih, bir birinden çarpıcı açıklamalar yaptı
    Son günlerin en çok konuşulan ismi Fatih Tekke dedikodular hakkında verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile adı anılan Fatih Tekke Ligtv'ye verdiği röportajda maliyeti nedeniyle Türkiye'ye dönmesinin kolay olmadığını söyledi.

Tekke en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini bildirirken Hertha Berlin'den teklif geldiğini duyduğunu ve Türkiye yerine Almanya'yı tercih edebileceğini söyledi. Fatih Tekke'nin röportajından bazı bölümler şöyle;

''Hocayla sorunum olmadı. Hoca beni çok seviyor. 4-5 yıl daha oynamak istiyrum. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamak istemiyrum. Türkiye'de olamayacağım kadar rahatım. Futbol oynamayı seviyorum. Saha içerisi hariç çok rahatım. Bana söz verilmşti ama sözler tutulmadı. Tam tersi oldu. Ben de kulüpten ayrılmak istediğimi söyledim. Şu an durum bu. Menajerim de geldi. Beni bırakmayı düşünmüyorlar. Bana güvenleri var. Takım arkadaşlarım da biliyorlar. Onlar da benim yanımda yer aldılar. Şampiyon olmak istiyoruz, istiyorlar. Bu yüzden beni takımda tutmak istiyorlar.

"TRABZON'LA KONUŞTUM"

Ben haberleri birebir takip edemiyorum. Transferin süreci 1.5 aydan daha fazla. 2 ay önce hocama gitmek istediğimi söyledikten sonra Trabzonspor'a bunu haberdar ettim. Trabzon camiasıyla görüştüm. 15 güne kadar hergün konuşuyorduk. Ben problemlerimi anlattım. Buraya birini göndermelerini istedim. Şuanki süreç başkan beni vermiyor. Bırakmak istemiyorlar. Real Madrid olsa bile vermeyeceğiz diyorlar. 10 aylık sürec içerisinde büyük paralar harcadılar. Onlara da hak vermek lazım"

"EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN"

"Diğer büyük kulüpler de beni istedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Benim transferim kolay değil. Maliyetim yüksek. Galatasaray istedi. Fenerbahçe daha iyi teklif getirdi. Bunları hocalarım söyledi. Adamlar tok satıcı olduklarındna dolayı çok haberdar etmiyorlar. Teklifler değerlendiriliyor. Şu an için başarı değilim. Bu açık ve net. Ama çok rahat başarılı olabileceğim yerde başarılı değilim. Benim hedeflerim var. Transfer konusunda Trabzon'a kırılamıyorum. Maliyetim çok yüksek. Ama en azından bir kişi bile gelseydi ilişkiler sağlamlaştırılsaydı bu iş olurdu. En yüksek teklif Fenerbahçe'den geldi."

"TRANSFER OLMAM ZOR"

"Bu transferin herhangi bir kulübe olması zor görünüyor. Beni bırakmak istemiyorlar ve çok para istiyorlar. Bu transfer zor bir transfer. Verdikleri parayı geri almak istiyorlar. Herhangi bir kulübe imza atmadım. Bu benim karakterime ters. Kulüpler anlaşmadan ben başka kulübe imza atamam. Önce Fenerbahçe kulüple anlaşmalı. Bu da benim gözümle zor"

"İnsanlar beni zaten biliyor. Herkes karakterimi biliyor. Ben profesyonel futbolcuyum. ekmek paramı nerede kazanıyorsam canla başla mücadelemi veririm. İşimiz futbol. Gönlümüz başka yerde olur ama profesyonellik ayrı birşey. Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel birşey. Onlarla güzel şeyler yaşadık. Orada oynayan arkadaşlar için baskı oluyor bu. Umut, Ersen Martin kaliteli futbolcular.. Bu baskılar da iyi değil. Trabzon'a transfer olmam zor görünüyor. Ben Trabzon'a dönmek için elimden geleni yaptım. Böyle davranmam gerekiyor. Ben Trabzonspor sayesinde bu hale geldim. Ben onların sevgisine göre davranmam lazım"

"BAŞKA FORMAYLA GELİRSEM BANA TEPKİ OLMAZ"

"Eğer başka takıma transfer olursam ve Trabzon'a gelirsem tepkiyle karşılanacağımı düşünmüyorum. Diğerlerine yapılanlar bana olmaz. İçim rahat. Abimin "F.Bahçe'ye giderse kardeşlikten silerim" gibi açıklamaları doğru değil. Biz de sevgi vardır. Hangi forma altında olursan ol o forma için oynamalısın. Sen gönlünden ne düşünürsen düşün. Abim Trabzon'u çok sever, ailem de çok sever. Hayırlısı neyse o olsun diyor. Öyle söyledikleri doğru değil"

"TÜRKİYE YERİNE ALMANYA'YI TERCİH EDERİM"

"Transfer sezonun biteceği 3 Eylül'e kadar beni Hertha Berlin de istiyor. Transfer olacağımı düşünmüyorum. Ama bekliyorum. Bu zaman zarfı içerisinde birşey olursa olur. Bu kafayla buraya yardımcı olmam çok zor. Eğer vermezlerse burada devam edeceğim. Türkiye yerine Almanya'yı tercih ederim. Eğer Hertha Berlin'in teklifi doğruysa... Rusya'ya gelmeden önce başka teklifler vardı İngiltere'den. O günkü şartlar onu gerektiriyordu. Keşke dememeliyiz artık. Ciddi teklifler geldi. Hiç değilse kiralık olarak gitmek istedim. En iyi yaptığım iş futbol. Ben işimi iyi yapıyorum. Severek yapıyorum. Bir insna ne kadar mutlu olursa o kadar başarılı olur. Şu an ayın 3'üne kadar bekliyorum"

"2-3 tane önemli oyuncu geldi. Kalite yükseldi. Burada G.Saray ve Fenerbahçe geçen seneye göre daha iyi görünüyor. Trabzonspor hava tutturursa peşlerini bırakmaz. Kayseri iyi geliyor. Kalite olarak 4 büyüklerin maçları kaliteli olacaklar. Diğer maçlarda çok kalite olmaz"

"BASKI FUTBOLCULARI ETKİLİYOR"

"Trabzonspor'un bu durumu üzücü. Ama bu kişilerin durumlarını tm taraftarlara mal etmemek lazım. O çocuklar baskı altındalar. Çok çabuk etkileniyorlar. Bu Trabzon'un en büyük handikapı. Önemli futbolcular rahat olurlarsa daha iyi oynarlar. Baskıyı takıma olumlu yansıtmamız lazım. Ne kadar kaliteli takım olursa olsun baskı kötü yöndeyse o kalite işe yaramaz"

CHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Şuan ciddi olarak Mehmet Yıldız, Adriano, Fatih Tekke ile alt yapı oluşturuluyor bence, yarınki maçtan sonra ne olucağı bilinmez..

Fatih Tekke işi yattı.

Adriano'da önceliğim takımda kalmak, takımda kalamazsam bonservisimi alan takıma giderim demiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

adriano olayı tam yılan hikayesi oldu inter satmam ama takımımdada tutma dio yani kiralamak adriano takımda kalmak yada bonservisle gitmek istiyo çok tezat açıklamalar

Kulubun kabul etmesi onemli tabi ama....Adriano nun Turkiye ye sicak bakacagini sanmiyorum...Fatih Tekke de zora girmis sanirsam....

adriano hollanda ligi ne bile gitmez ama fb ye gelmesini isterim,boyle topcularin ligimizde olmasi hos olurdu...

[quote=AneLKa_90;855657]Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...

Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...

Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum
    hatırlıyorumda ben bı aralar sırf fatıh sultan tekke yazınca benı senındeuyarmıstın bı arkadasta bı aralar senın sırf adrıano yazdıgını soylemıstı sende basına kandım artık basına asla guvenemem tarzında bı sey soylemıstın sımdı haberler gene basladı sende dogal olarak ınsALLAH dogrudur felen demeye basladın kım ıstemez adrıanoyu o bır dunya yıldızı ama acıkcası ınterden ayrılsa bıle gelcegı takımın fenerbahcemız olacagını hıc zannetmıyorum su durumda gozukuyokı alcagımız tek yıldız MEHMET YILDIZ olacak zıco 2 forvete doncekse bende gelmesınden yanayım ama oncelık fatıh tekke de tabıkı

.HATIRLIYORUMDA BEN BI ARLAR
    .dsgUIJHUn
    a
    as
    dfDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

[QUOTE=MORTAL FB;858957]
    Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Yakın bir arkadaşımdan öğrendim o da Fenerium'un nakliye görevlisinden duymuş...

Eğer doğruysa Adriano formalarının bir kısmı Fenerium'un Suadiye kolunda,benim gibi tüm Fenerbahçe'li kardeşlerime hayırlı olsun...

Sallamasyon çıkmaz inşallah,buraya yazdığıma pişman olmamış olurum
    hatırlıyorumda ben bı aralar sırf fatıh sultan tekke yazınca benı senındeuyarmıstın bı arkadasta bı aralar senın sırf adrıano yazdıgını soylemıstı sende basına kandım artık basına asla guvenemem tarzında bı sey soylemıstın sımdı haberler gene basladı sende dogal olarak ınsALLAH dogrudur felen demeye basladın kım ıstemez adrıanoyu o bır dunya yıldızı ama acıkcası ınterden ayrılsa bıle gelcegı takımın fenerbahcemız olacagını hıc zannetmıyorum su durumda gozukuyokı alcagımız tek yıldız MEHMET YILDIZ olacak zıco 2 forvete doncekse bende gelmesınden yanayım ama oncelık fatıh tekke de tabıkı

.HATIRLIYORUMDA BEN BI ARLAR
    .dsgUIJHUn
    a
    as
    dfDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Çok güzel söylemişsin katılıyorum

Sayfa 27 / 38 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri