Çift forvet gereksiz olur bence.
Çift forvet gereksiz olur bence.
So what?
Saike
Grafite bile manyak adam fizik gücü süper...
grafite hangi kulüpte?
Le mans'ta sanırsam.
Le mans????
Ben Le Mans'da diye biliyorum![]()
I'm back...
bence transferler pazartesı bıtcek gibime gelıyo.yanı pazartesı gelcekler.belkı cumartesı veya pazar acıklarlar.su 3 gun cok önemlı.tomasın gıtmesını ve carruscanın gıtmesını beklemıslerdır belkıde
Bir gelmeye 3 oyuncu veya 2 oyuncu gelebilir ben bekilyecem
Grafite de olursa yaygara yapmayın iyi adam.....Hafta sonu fransa ligini takip edin![]()
çok merak ettim kimler gelcek
ya kimse gelmezse?
ben derımkı pazartesıyı bekleyın içimde bir his var.hafta sonu acıklıycklar
Lincoln'den Grafite'ye övgü
Galatasaray'da golcü arayışları için çalışmalar aralıksız sürüyor.
Sarı kırmızılıların transferdeki birinci hedefi olan PSV Eindhoven takımının Gineli forveti Kone, sarı kırmızılıların teklifini kabul etmediğini açıklamasına rağmen, yönetici Haldun Üstünel'in bu işin peşini bırakmadığı ve temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Galatasaray, Kone'nin transferi için 12 milyon Euro'yu gözden çıkarırken, kulübü PSV Eindhoven ile anlaşma sağlamanın kolay olduğu, ancak futbolcu ve menajerini ikna etmek için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Bu arada sarı kırmızılı kulübün ikinci hedefi Fransa'nın Le Mans Kulübü'nde oynayan Brezilyalı Grafite olduğu ve bu futbolcunun transferini Lincoln'ün önerdiği öğrenildi. Lincoln'ün vatandaşı Grafite için sarı kırmızılı yöneticilere övgüler yağdırdığı ve "Grafite transfer edilirse artık gol sıkıntımız kalmaz" yorumunu yaptığı öğrenildi.
Geçen yıl Fransa'da başarılı bir sezon geçiren Grafite'nin, Galatasaray'ın teklfine çok olumlu baktığı ve gelmeye hazır olduğu kaydedildi.
10.08.2007
Kaynak : DHA
Kimse gelmeyecek olsa bu adamlar gönderilmezdi, mutlaka birileri gelecek.. Ama bizdeki beklentiyi karşılayacak adamları alırlar mı, o konuda çok ciddi şüphelerim var.. İnamoto'dan sonra güvenemiyor insan..
gerçekten patlayacam çok meraklıyım
ya kimse gelezse diyorum ama korkarak yazıyorum![]()
lincoln grafite yi övmüş büyük ihtimal o gelir
grafite geçen sezon fransa 1.liginde miydi 2.liginde mi?
1.ligde![]()
I'm back...
grafiteyi Ogan tarhan önerdi yüzde yüz........Çünkü fenerede önermişdi ogan tarhan.....
Grafite 28 yaşında, ne kadar doğru olur bilemiyorum...
Sadece tartışma çıkarmak için mesaj yazdığın çok belli! Yahu sanki Türkiye Ligi, Premier Lig kalitesindeymiş gibi adam beğenmiyorsun! Postiga'yı o kadar kötüledin şimdide iyi olur diyorsun. Morientes konusuna hiç değinmeyeceğim.
Sanki Mario Gomez'ler, Fred'ler, Arizmendi'ler Türkiye'ye koşa koşe geliyorda, gelecekleri istemiyorsun.
Mesajları nasıl okudun bilemiyorum ama belirteyim;
1- Postiga'yı kötüledi durdu.
2- Morientes'e yaşlı diyorlar, o zaman Lincoln'ü neden aldık? dedi!
3- Grafite'i için, 28 yaşında ve Le Mans'ta oynuyor, iyi değil dedi!
Her mesajta bir istemezük havası. Sürekli yıkıcı eleştiri.
yani geçen sezon 1.ligde mi oynadı?
Luca Toni de 30 yaşında ona bakarsan..
Grafite birinci ligde oynadı.
Bak bakalım beğenecek misin
scouttan falan da bak![]()
Forcimbom bırakalım sunları....Türkiyeye dedigin türde adam getirmek zor.Tartısma baslatma yine..Ben izledım oadamı gecen sene sakat idi ama iyilesince baya gol attı...Romaricle iyi ikili kuruyor..
biraz önce postigaya kötü diyodun şimdi 2 sene sonra iyi paraya satarız diyon .
Ulen hani beğenmiyordun Postiga'yı...