Bu Warner harbiden bomba kaleci
Bu Warner harbiden bomba kaleci
Çizgiyi geçmiş gibiydi. Fulham'ın golü yendi. Bu arada İngiliz seyirciler sinemaya gelmiş gibiler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ilk golunu de attı
Boro yendi ama bu takımdan bişey olmaz.Kümeye oynar ancak bu performansla neyseki Mido biraz toparlamış takımı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
bitti...![]()
Top çizgiyi geçmişti.Haksız bir kararın kurbanı oldu Fulham..
Tahminde yattı tabi..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İlk maçında golle tanıştı her ne kadar kalecinin büyük hatası olsada..
[SIGPIC][/SIGPIC]
İngilizler böyle.Hep seyrederler.Tabii bunun iyi bir yanıda var.Herkes maça gelebiliyor.Yaşlısından çocuğuna kadar.
hani bir deyim vardır...bundan ne köy olur,ne kasaba...bu söz tam m.boro ya uyuyor.tuncay a yazık oldu.
Menajerleri daha yeni Mahmut abi.Daha takım oturmamış gözüküyor.İleride belki düzelirler.Tuncay'ın şansızlığı bu.Geldiği takımda bir hazır bir sistem yok.
Mido çok savaşcı bir oyuncu.Umarım gollerine devam eder.Temsilcimizin takımı kötü gitmez.
Emre'nin maçı başladı ama yedek sanırım
Süper spiker yine iş başında.Geçmiş olsun..
Emre ilk 11'de değil..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carew süper vurdu uzaktan.Kaleci kornere çeldi..
Kaptan gibiydi liderlik özelliği bulunuyor orda yedek kalmaktansa burda 11 başlaması daha iyi
Aston Villa çok saglam gol kacırdı .
Emre bu takımda oynayamayacak bence...
Emre yoksa seyretmenin bir anlamı yok.![]()
Raul - R.Madrid
Totti - Roma
Sheva - Milan
ve Henry - Arsenal bu adamların yeri doldurulur belki ama bi sure bayagı ararlar ve Sheva örneginde oldugu gibi Henry'nin Sheva kadar kötü olmasa da Barca'da Arsenal'dan daha iyi oynayacagını sanmıyorum.
Carson'da süper kurtarış..
Fulham - M'BoRo maçında yediler golünü Fulham ın
ya bu fox un spikerleri yapamıyor bu işi bence.oyuncuları,iligi övmekten başka yaptıkları bişey yok.fikret engin öylemiydi?
Bazı takımlar 3.haftayı geride bıraktı.Bugün önemli maç var City-ManU ve Pool-Chelsea.City maçı kazanacak bana göre hemde zorlanmadan ve 3/3 yapacak.Belkide ligi beklemedikleri yerde bitirecekler.Liverpool-Chelsea maçı ise beraberlik maçı.Ama Liverpool tabi daha avantajlı..
İlk iki haftaya göre Newcastle,City ve Everton'ı beğendim.Reading ve Potrsmouth'ta yine ligin iyi ekiplerinden..
Kimbilir belki başka şampiyonlar çıkar bu sene..
Aman o da çok bilmişlik taslıyordu orda burda..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bugün Manu, City'î yenicek ayrıca Chelsea'da Liverpool'u yenicek.Fox tv'deki şu nike reklamına sinir olmaya başladım tam bir serbest vuruş kullanılcak çıkıyor ekrana biz o anda birşey göremiyoruz belki gol olucak
Liverpool yener. Manuda yener.
Liverpool yener,m.city-manu maçı berabere biter
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nani kaçırdı...
Güzel maç olacağı belli......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mpenza girdi...
Nani'den harika bir topuk pası.Evra kaçırdı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Goooooooooooooll.Geovanni attı![]()
Bianchi nerelerde???