Sayfa 27 / 142 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

demekki 7 ayda adam fenerli olmus

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ''EMRE, GERÇEK BİR GALATASARAY TARAFTARI''
    Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olmadığı bir dönemde gerçekleştirilen röportajda, ''Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bazen kırıcı noktalara varabiliyor. Ama bakıyoruz İngiltere'de Galatasaraylı Emre, Fenerbahçeli Tuncay'a olabildiğince destek veriyor. Aralarında mükemmel bir dostluk var. Aslında Türkiye'de de oyuncuların yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Taraftarlara örnek olması açısından bu konudan biraz söz eder misin'' denilmesi üzerine Tuncay, ''Emre gerçek bir Galatasaray taraftarı, ben de aynı ölçüde bir Fenerbahçeliyim. Ama İngiltere'de birbirimize sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Bugün gelinen noktada taraftarlar arasındaki gerginliğin de olabildiğince alt düzeylere çekildiğini görmekten sevinç duyuyorum. Bu konuda özellikle yöneticilere büyük görevler düşüyor. Rekabet olmalı, ama bu rekabetin kavgasız, gürültüsüz yaşanması gerekiyor'' şeklinde konuştu.

Ligtv
    Bu haberi buraya koymada ki amaç ne ki $imdi ?

allah allah ne amaci olabilir transferlerle ilgili tartisma konusu degil mi bu?? buda transferle ilgili haber

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Transferle ne alakası var onu anlamadım ? Bundan 7-8 ay önce ki Tuncay röportajını alıp buraya koymanla neyi anlatmaya çalışıyorsun yani ? Onu açıkla bize

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herşey planlı, o nedenle rahatım. Zico ile anlaşılamasa bile B planı hazır. Şimdi bize sadece beklemek kaldı gelişmeleri.

Emre'nin de resmen geldiğini duymuş olduk, 4 sene Fenerbahçe forması giyecek. İlaç gibi geldi, çok büyük katkısı olacak ve bunu izleyip göreceğiz.

Basında çıkmayan 2 isim kim acaba? Türk yurt dışında oynayan forvet Tekke'dir muhtemelen. Sağ bek, sol bek ve stoper alarak transfer tamamlanacak sanırım.

Bir de hala kaçan şampiyonluk için üzgün olduğunu belirtti. Zico ile de bu nedenle anlaşma gecikti sanırım, yakında onunla da sorunlar çözülür, anlaşma imzalanır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Merakla bekliyorum valla forvet oyuncularını yabancıyı bırak yerliyide merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hem haberin transferle ilgisi yok hemde ropörtaj bu kadar değil.Koyacaksan ya tamamını koyarsın yada hiç koymazsız.Cımbızla laf çekmeyelim içinden.Zira etik olmuyor.

Bence bu takıma bir sol açık gerekli.Çünkü Uğur Boral'da istikrar yok Deivid sola geçince Gökhan-Deivid uyumu bozuluyor ve Gökhan etkili olamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Son derece rahatım Yönetime güveniyorum. Aziz Yıldırım'ın konuşmaları bende 2 kat daha fazla güven sağladı yönetime. Artık gelecek olan oyuncuyu bekliyoruz. Mutlaka yüzümüz gülecek geldiğinde çünkü kendinden çok emin Aziz başkan beklemedeyiz.

1.000.000. üye konusu vardı eğer öyle birşey yapabilirse kii bunu yapacak gibi konuşuyor Fenerbahçe kulubu çok büyük yerlerde olur

roportajin diger taraflari fenerbahce nin transferiyle ilgili mi? bir tek burasi ilgili onun icin burasini koydum asil gerisini koysam sacma olurdu.. bazen gerceklerle yuzlesmek istemiyor olabilirsiniz ama ahanda gercek

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Transferle ne alakası var onu anlamadım ? Bundan 7-8 ay önce ki Tuncay röportajını alıp buraya koymanla neyi anlatmaya çalışıyorsun yani ? Onu açıkla bize
    lig tv neden koyduysa bende ondan koydum oldu mu??? Emre fenerbahcenin transferi degil mi? bu haber emre ile ilgili degil mi demekki ne oluyor bu haber transferle ilgili oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

1 hafta önce Emre'nin Fenerbahçe'ye geleceği gündemde miydi? Hayır. O zaman 6-7 ay önce söylenmiş bir gerçek, şimdi gerçekliğini yitirmiş demektir. Tuncay da dese Emre Galatasaray'lı diye birşey değişmez, Emre artık Fenerbahçe forması için ter dökecek, gerisi boş.

Servet de Galatasaray'a gitti, Fenerbahçe'de olduğundan çok daha başarılı oldu. Emre de eğer sakatlanmazsa şimdiki sistemde çok önemli bir rol alacaktır ve başarılı olacaktır.

Bir de Emre üzerine gidildikçe bizim kabullenmemiz daha çabuk olacak, bu nedenle ben Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Basında çıkmayan 2 isim kim acaba? Türk yurt dışında oynayan forvet Tekke'dir muhtemelen. Sağ bek, sol bek ve stoper alarak transfer tamamlanacak sanırım.
    Serkan abi o fatih tekke değil %80-90 Mevlüt'tür.. klüp Fatih Tekkeyi çok yalanladı ayrıca milli takım kadrosuna giremeyen ve artık perfomansında düşüş yaşayan Tekkeyi alacaklarını sanmıorum Mevlüt bence o isim..

hahaah olay Galatasaray taraftari degil lig tv haberi!!! sizde amma ilgincsiniz yahu. Ayrica Servet hicbir zaman fenerbahceli olmadi ama emre Galatasarayliyim demisti olay bu yani yani farki ortada

F.Bahçe'nin Turkcell Süper Lig’in gol krallığına ulaşan futbolcusu Semih Şentürk, Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli takıma transferini ’Çok büyük bir olay’ olarak nitelendirdi. Futbol hayatında bu kadar meziyetli bir futbolcunun gelmediğini belirten Semih, şunları söyledi: "Emre, F.Bahçe’ye transferinin kesinleşmesinden 2 gün önce Milli Takım kampında konuyu bana anlattı. Açıkçası çok şaşırdım, ’Bu iş bitti’ dediğinde inanamadım. 8 yıldır yurt dışındaydı. Yeniden Türkiye’ye döneceğini tahmin etmiyordum. İlk başta benim için çok sürpriz oldu. Ona ’Hayırlısı olsun’ dedim. Ben 9 yıldır F.Bahçe’de oynuyorum. Benim düşünceme göre, F.Bahçe’nin orta sahasına sol ayaklı ve bu kadar meziyetli bir futbolcu bu süre içinde hiç gelmedi. İyi ve yetenekli oyuncular oldu ama hepsi sağ ayaklı oluyordu. Hem koşan, hem pas atan bir sol ayağın gelmesi F.Bahçe’ye çok büyük yarar sağlayacak. Üstelik Emre öne doğru oynuyor. Ben Emre transferini ’Çok iyi bir transfer’ olarak niteliyorum."

"BANA CAMİAYI SORDU"
    F.Bahçe'ye geleceği kesinleştikten sonra oturup konuştuk. Bana ’F.Bahçe’de arkadaşlık nasıl, taraftarlar nasıl? Beni nasıl karşılarlar?’ diye sorular sordu. Ben de ona ’Hiç merak etme, F.Bahçeliler seni bağırlarına basar. İçin rahat olsun, çok büyük bir camiaya geliyorsun. G.Saray’la kıyaslanamaz. F.Bahçe’yi bildiğim için bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim’ dedim. F.Bahçe’de çok rahat oynayabileceğini söyledim. G.Saray’da oynadığı dönemde de Emre’nin F.Bahçe’yi tuttuğunu söylerlerdi. Ama bana ’Ben F.Bahçeliyim’ demedi. Yalnız ailesinin fanatik F.Bahçeli olduğunu ve onların da bu transfere çok sevindiğini biliyorum.

"G.SARAYLILAR DA KUTLADI"
    Transferin Milli Takım’da duyulmasından sonra açıkçası tüm futbolcular geldi, Emre’yi tebrik etti. Herkes, ’Bu büyük bir transfer’ yorumunu yaptı. G.Saraylı arkadaşlarımız da gelip bunu söyledi. Buradaki F.Bahçeliler olarak da biz ayrıca kendisini kutladık, ’Hoşgeldin’ dedik. Hocamız Fatih Terim de sabah kahvaltıda geldi, ’kutlarım’ dedi. Şu anda konuşulan en büyük transfer bu. F.Bahçe için de, Türk futbolu için de.”

(Ligtv- semih roportajinin emre ile ilgili kismi alinmistir diger kismi transferle ilgili olmadigi icin buraya yazma geregi duymadim ilginize)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

hahaah olay Galatasaray taraftari degil lig tv haberi!!! sizde amma ilgincsiniz yahu. Ayrica Servet hicbir zaman fenerbahceli olmadi ama emre Galatasarayliyim demisti olay bu yani yani farki ortada
    Burakcım ben sana veya burada çıkan yazılara demedim ki. Eve geldim kanalları gezerken GS TV'de geçen alt yazılara takıldım biraz, onun için yazdım bu yorumu.

Servet Fenerbahçe'li de demedim. Genelde bu şekilde takım değiştirenler başarılı olamaz yorumlarına karşı Servet örneğini verdim. Uzun uzun yazmayınca sorun olmuş demek ki.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Başkan güzel şeyler söylemişte, Emre dışında bir isim yok, herkes hala merak ediyor bişeyleri

bir haber koydum herkes bana saldirma cabasina girince direk savunmaya gectim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ağzından 1 tane isim kaçırmadı 1 dksını bile kaçırmadım yok duyamadık 1 isim ama Gazetelerin yazdığı oyuncuların hiçbiri değil dedi forvet için. Bide sonunda herşeye açıklık getirdik demezlermi yahu ben meraktan ölüyorum kim diye ne açıklığı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

haberde birsey yok herseyden nem kapmayi huy edinmissiniz..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla şahsi fikrim benim ama aşağıdaki örnekler gibi futbolcular dışındaki futbolcuların bir takımda oynayıp öbür takıma gitmesini garip karşılamıyorum çünkü o sırada sadece profesyonellik gereği göz boyama yapıyolar.

Ama mesela bir Hasan Şaş ya da Arda Fenerbahçe'ye geçse

Fenerbahçe'den Semih ya da benim için Fenerbahçe onu bırakmadıkça o Fenerbahçe'yi bırakmaz karakterdedir; Volkan Galatasaray'a geçse o zaman yazılanları çizilenleri o adam böyle değil miydi şimdi ne oldu denmesini anlarım ama gerisi sadece profesyonellik gereği yapılan teferruat.

Sheriff Misafir

haberde birsey yok herseyden nem kapmayi huy edinmissiniz..
    Senin koyduğun haber Emre'yi eleştirmeye yönelik, sen bunu çoğunlukla Fenerbahçe taraftarının takip ettiği bir yere koyarsan saldırı, tepki tabiki olur.. Sonuçta Emre artık Fenerbahçeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye tartışıyosunuzki Emre Belözoğlu artık Fenerbahçe Futbol Takımı'nın oyuncusu. İstediğiniz kadar şu bu deyin.
    Last edited by DisCo : 02.Haziran.2008 at 20:14 Reason: Renkli ve büyük yazılmasada yorumları okuyabiliyoruz ;)

emre yi elestiri nerde var Allah Allah harbi degisiksiniz ya.. orda ne diyor bence once okuma ve analiz etme durumunu bir anlayin. Icerik nedir bu haber ne uzerine burda ne yaziyor? emreye elestiri nerde var? yukarda yazdigimin arkasindayim herseyden nem kapiyorsunuz.. Tuncayin emre ile ilgili soyledigi bir sey daha guzel aciklardim ama burda olmaz. Isteyene msnde aciklarim...

Sheriff Misafir

emre yi elestiri nerde var Allah Allah harbi degisiksiniz ya.. orda ne diyor bence once okuma ve analiz etme durumunu bir anlayin. Icerik nedir bu haber ne uzerine burda ne yaziyor? emreye elestiri nerde var? yukarda yazdigimin arkasindayim herseyden nem kapiyorsunuz.. Tuncayin emre ile ilgili soyledigi bir sey daha guzel aciklardim ama burda olmaz. Isteyene msnde aciklarim...
    Pardon adaş, Emre transferine yönelik demek istedim.. Sonuçta 1 haftadır burada sürekli bu konu tepki görüyor eleştiri alıyor.. Gınna geldi artık herkese.. Tepki olduysa bu yüzden olmuştur.. Gerek yok böyle şeylere.. Geldi işte oldu bitti bukadar tartışmaya gerek yok.. Bi Emre transferi hepimizi birbirimize katacak değil ya..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Siteye Emre virüsü bulaştı,Norton bile silemiyormuş

Bu arada Fenerbahçe'ye yeni transferler hayırlı olsun.Bence Mevlüt de alınırsa iyi katkı sağlayacaktır fakat mutlaka kalıplı bir yabancı santrafor lazım .Zenith'deki çam yarması bile olur

Nesil
    2007
    Yer
    34

Mevlüt'ü Almasınlar Yazık Olacak Çocuğa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Burakcım ben sana veya burada çıkan yazılara demedim ki. Eve geldim kanalları gezerken GS TV'de geçen alt yazılara takıldım biraz, onun için yazdım bu yorumu.

Servet Fenerbahçe'li de demedim. Genelde bu şekilde takım değiştirenler başarılı olamaz yorumlarına karşı Servet örneğini verdim. Uzun uzun yazmayınca sorun olmuş demek ki.
    Oraya sms atanların %90 ı 13-14 yasındaki bebeler Arda benim, hayır benim diye kavga eden bile oluyor. Coluk cocuk onlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Mevlüt'ü Almasınlar Yazık Olacak Çocuğa..
    Niye yazık olsun ? Fenerbahçe alacağı zamanmı yazık oluyo ?

Mevlütü Sağ kanatta bile oynatabilir Zico çok yönlü ve hızlı olması Sert şutlar atması avantajı

Mesaj Yetkileri