Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
demekki 7 ayda adam fenerli olmus![]()
allah allah ne amaci olabilir transferlerle ilgili tartisma konusu degil mi bu?? buda transferle ilgili haber
Transferle ne alakası var onu anlamadım ? Bundan 7-8 ay önce ki Tuncay röportajını alıp buraya koymanla neyi anlatmaya çalışıyorsun yani ? Onu açıkla bize![]()
Herşey planlı, o nedenle rahatım. Zico ile anlaşılamasa bile B planı hazır. Şimdi bize sadece beklemek kaldı gelişmeleri.
Emre'nin de resmen geldiğini duymuş olduk, 4 sene Fenerbahçe forması giyecek. İlaç gibi geldi, çok büyük katkısı olacak ve bunu izleyip göreceğiz.
Basında çıkmayan 2 isim kim acaba? Türk yurt dışında oynayan forvet Tekke'dir muhtemelen. Sağ bek, sol bek ve stoper alarak transfer tamamlanacak sanırım.
Bir de hala kaçan şampiyonluk için üzgün olduğunu belirtti. Zico ile de bu nedenle anlaşma gecikti sanırım, yakında onunla da sorunlar çözülür, anlaşma imzalanır.
"YÜCE ATATÜRK"
Merakla bekliyorum valla forvet oyuncularını yabancıyı bırak yerliyide merak ediyorum![]()
Hem haberin transferle ilgisi yok hemde ropörtaj bu kadar değil.Koyacaksan ya tamamını koyarsın yada hiç koymazsız.Cımbızla laf çekmeyelim içinden.Zira etik olmuyor.
Bence bu takıma bir sol açık gerekli.Çünkü Uğur Boral'da istikrar yok Deivid sola geçince Gökhan-Deivid uyumu bozuluyor ve Gökhan etkili olamıyor.
Son derece rahatım Yönetime güveniyorum. Aziz Yıldırım'ın konuşmaları bende 2 kat daha fazla güven sağladı yönetime. Artık gelecek olan oyuncuyu bekliyoruz. Mutlaka yüzümüz gülecek geldiğinde çünkü kendinden çok emin Aziz başkan beklemedeyiz.
1.000.000. üye konusu vardı eğer öyle birşey yapabilirse kii bunu yapacak gibi konuşuyor Fenerbahçe kulubu çok büyük yerlerde olur
roportajin diger taraflari fenerbahce nin transferiyle ilgili mi? bir tek burasi ilgili onun icin burasini koydum asil gerisini koysam sacma olurdu.. bazen gerceklerle yuzlesmek istemiyor olabilirsiniz ama ahanda gercek
1 hafta önce Emre'nin Fenerbahçe'ye geleceği gündemde miydi? Hayır. O zaman 6-7 ay önce söylenmiş bir gerçek, şimdi gerçekliğini yitirmiş demektir. Tuncay da dese Emre Galatasaray'lı diye birşey değişmez, Emre artık Fenerbahçe forması için ter dökecek, gerisi boş.
Servet de Galatasaray'a gitti, Fenerbahçe'de olduğundan çok daha başarılı oldu. Emre de eğer sakatlanmazsa şimdiki sistemde çok önemli bir rol alacaktır ve başarılı olacaktır.
Bir de Emre üzerine gidildikçe bizim kabullenmemiz daha çabuk olacak, bu nedenle ben Galatasaray taraftarına teşekkür ediyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
hahaah olay Galatasaray taraftari degil lig tv haberi!!! sizde amma ilgincsiniz yahu. Ayrica Servet hicbir zaman fenerbahceli olmadi ama emre Galatasarayliyim demisti olay bu yani yani farki ortada
F.Bahçe'nin Turkcell Süper Lig’in gol krallığına ulaşan futbolcusu Semih Şentürk, Emre Belözoğlu’nun sarı-lacivertli takıma transferini ’Çok büyük bir olay’ olarak nitelendirdi. Futbol hayatında bu kadar meziyetli bir futbolcunun gelmediğini belirten Semih, şunları söyledi: "Emre, F.Bahçe’ye transferinin kesinleşmesinden 2 gün önce Milli Takım kampında konuyu bana anlattı. Açıkçası çok şaşırdım, ’Bu iş bitti’ dediğinde inanamadım. 8 yıldır yurt dışındaydı. Yeniden Türkiye’ye döneceğini tahmin etmiyordum. İlk başta benim için çok sürpriz oldu. Ona ’Hayırlısı olsun’ dedim. Ben 9 yıldır F.Bahçe’de oynuyorum. Benim düşünceme göre, F.Bahçe’nin orta sahasına sol ayaklı ve bu kadar meziyetli bir futbolcu bu süre içinde hiç gelmedi. İyi ve yetenekli oyuncular oldu ama hepsi sağ ayaklı oluyordu. Hem koşan, hem pas atan bir sol ayağın gelmesi F.Bahçe’ye çok büyük yarar sağlayacak. Üstelik Emre öne doğru oynuyor. Ben Emre transferini ’Çok iyi bir transfer’ olarak niteliyorum."
"BANA CAMİAYI SORDU"
F.Bahçe'ye geleceği kesinleştikten sonra oturup konuştuk. Bana ’F.Bahçe’de arkadaşlık nasıl, taraftarlar nasıl? Beni nasıl karşılarlar?’ diye sorular sordu. Ben de ona ’Hiç merak etme, F.Bahçeliler seni bağırlarına basar. İçin rahat olsun, çok büyük bir camiaya geliyorsun. G.Saray’la kıyaslanamaz. F.Bahçe’yi bildiğim için bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim’ dedim. F.Bahçe’de çok rahat oynayabileceğini söyledim. G.Saray’da oynadığı dönemde de Emre’nin F.Bahçe’yi tuttuğunu söylerlerdi. Ama bana ’Ben F.Bahçeliyim’ demedi. Yalnız ailesinin fanatik F.Bahçeli olduğunu ve onların da bu transfere çok sevindiğini biliyorum.
"G.SARAYLILAR DA KUTLADI"
Transferin Milli Takım’da duyulmasından sonra açıkçası tüm futbolcular geldi, Emre’yi tebrik etti. Herkes, ’Bu büyük bir transfer’ yorumunu yaptı. G.Saraylı arkadaşlarımız da gelip bunu söyledi. Buradaki F.Bahçeliler olarak da biz ayrıca kendisini kutladık, ’Hoşgeldin’ dedik. Hocamız Fatih Terim de sabah kahvaltıda geldi, ’kutlarım’ dedi. Şu anda konuşulan en büyük transfer bu. F.Bahçe için de, Türk futbolu için de.”
(Ligtv- semih roportajinin emre ile ilgili kismi alinmistir diger kismi transferle ilgili olmadigi icin buraya yazma geregi duymadim ilginize)
Burakcım ben sana veya burada çıkan yazılara demedim ki. Eve geldim kanalları gezerken GS TV'de geçen alt yazılara takıldım biraz, onun için yazdım bu yorumu.
Servet Fenerbahçe'li de demedim. Genelde bu şekilde takım değiştirenler başarılı olamaz yorumlarına karşı Servet örneğini verdim. Uzun uzun yazmayınca sorun olmuş demek ki.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Başkan güzel şeyler söylemişte, Emre dışında bir isim yok, herkes hala merak ediyor bişeyleri![]()
bir haber koydum herkes bana saldirma cabasina girince direk savunmaya gectim![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
haberde birsey yok herseyden nem kapmayi huy edinmissiniz..
Valla şahsi fikrim benim ama aşağıdaki örnekler gibi futbolcular dışındaki futbolcuların bir takımda oynayıp öbür takıma gitmesini garip karşılamıyorum çünkü o sırada sadece profesyonellik gereği göz boyama yapıyolar.
Ama mesela bir Hasan Şaş ya da Arda Fenerbahçe'ye geçse
Fenerbahçe'den Semih ya da benim için Fenerbahçe onu bırakmadıkça o Fenerbahçe'yi bırakmaz karakterdedir; Volkan Galatasaray'a geçse o zaman yazılanları çizilenleri o adam böyle değil miydi şimdi ne oldu denmesini anlarım ama gerisi sadece profesyonellik gereği yapılan teferruat.
emre yi elestiri nerde var Allah Allah harbi degisiksiniz ya.. orda ne diyor bence once okuma ve analiz etme durumunu bir anlayin. Icerik nedir bu haber ne uzerine burda ne yaziyor? emreye elestiri nerde var? yukarda yazdigimin arkasindayim herseyden nem kapiyorsunuz.. Tuncayin emre ile ilgili soyledigi bir sey daha guzel aciklardim ama burda olmaz. Isteyene msnde aciklarim...
Pardon adaş, Emre transferine yönelik demek istedim.. Sonuçta 1 haftadır burada sürekli bu konu tepki görüyor eleştiri alıyor.. Gınna geldi artık herkese.. Tepki olduysa bu yüzden olmuştur.. Gerek yok böyle şeylere.. Geldi işte oldu bitti bukadar tartışmaya gerek yok.. Bi Emre transferi hepimizi birbirimize katacak değil ya..
Siteye Emre virüsü bulaştı,Norton bile silemiyormuş
Bu arada Fenerbahçe'ye yeni transferler hayırlı olsun.Bence Mevlüt de alınırsa iyi katkı sağlayacaktır fakat mutlaka kalıplı bir yabancı santrafor lazım .Zenith'deki çam yarması bile olur
Mevlüt'ü Almasınlar Yazık Olacak Çocuğa..