Sayfa 27 / 48 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
781 ile 810 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Benim buyuk takimlara veya liglerden birine giderse yukselir derken kastim suydu aslinda mesela diyelim Arda sezon sonu Barcelona'ya seneye transfer oldu ve CA atiyorum bu sezon sonu 155 olmustu orada oynadigi bi sezonun sonu Barcelona'nin Messi ile birlikte diyelim en onemli ismi oldu ve Arda 2 sene icersinde muthis bi gelisme yasayarak CA cikti 168-170'e ama yasi daha 23 yani CA ve PA arasinda hala 15 puan farkin olabilicegi bi yas. Yani o zaman arastirmanin vermesi gereken karar acaba Arda zirvesine erken mi ulasti yoksa daha gelisim yasayabilicek mi? Zaten 23-24 yasindan sonra oyuncularin artik mental ozellikleri gelisiyor daha cok... Yani sirf buyuk takima gitmesi degil TSL'den daha ust seviyede olan bi ligin onemli isimlerinden birisi olur ise ve ogle bi profil hak edicek performans gosterir ise CA de ona gore artar ise PA de daha henuz zirve yasina ulasmadigindan artabilir.

Bir önceki mesajdada yazdığım gibi olayın mantığı doğru.Ancak kulüp ismi önemli değil.Barcelona'da da olabilir bu gelişim,Galatasaray'da da,Portsmouth'ta da.Yeter ki Arda o gelişimi göstersin.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

omer abı bısey dıcem....arda sankı eskısı kadar ıyı top suremıyo bu sene o rakıbı karsısındakını felc eden arda gıttı sankı yerıne daha basıt oynayan top ayagındayken cok rahat fakat topla ılerı gıtmeyı eskısı kadar dusunmeyen bı arda geldı....yanı dıcem su teknıgın 1 puan artırılıp drıblıngının 1 puan dusmesı yerınde olmazmı ?

bence bu taktikle alakalı bir olay, sivas maçında 3 kişinin içinden geçtiğini hatırlıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

arda gerets donemındekı gıbı top suremıyo bunda rakıplerın onu tanımasınında bı etkısı varr tabıkı...fakat 2 yılda yaptıgı calımların hıc bırını yapmadı bu sezon cok nadır....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den herhangi bir futbolcu Galatasaray'a gelmezken Galatasaray'da ölürüm Kadıköy'e sadece deplasman maçı için gelirim diyen Arda Turan nedense Fenerbahçeye geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Evet bu durumda şikayetçiyim Ömer abi , Arda kulübümüze çok sadık , Volkan,Gökhan herhangi böyle açıklama yapmasken , Arda bas bas bagırırken , Arda'nın oyunda Fener'e gelmesi ilginç bir durum , Volkan ve Gökhan gelimiyorlar .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003

Arda'nin Fenerbahce'ye gitmesi konusunda...

9.0.2 mi oynuyorsunuz?

4 yıldır oynadığım oyundan sonunda bıkmak üzereyim. şuanda tsl'nin en çok atan takımı olan galatasaray'ın fm 09'da bu kadar gol özürlü olması beni artık çileden çıkartıyor. nedir bu anlayamıyorum. nonda,baros,ümit,yaser. bu dört forvetin yıl boyu atabildiği gol sayısı 22. 46 golle şampiyon olmayı başardık. diğer 3 forvet neysede şu baros'un halini anlayabilmiş değilim. bu adamın bitiricilik neden 13'tür. bunu bir türlü çözemedim. adam şuan tsl gol krallığında lider. oyunu neden bu kadar dengesizdir. şutları alakasız yerlerden auta gidiyor. bir ümit bir nondada ondan farksız. ama bir güiza oyunda ortalığı yıkıyor. yazdıklarım içinde yanlışlar olabilir. sinirli bir durumda yazıyorum bunları. cidden oyundan bıkmış durumdayım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by salomonis View Post
    4 yıldır oynadığım oyundan sonunda bıkmak üzereyim. şuanda tsl'nin en çok atan takımı olan galatasaray'ın fm 09'da bu kadar gol özürlü olması beni artık çileden çıkartıyor. nedir bu anlayamıyorum. nonda,baros,ümit,yaser. bu dört forvetin yıl boyu atabildiği gol sayısı 22. 46 golle şampiyon olmayı başardık. diğer 3 forvet neysede şu baros'un halini anlayabilmiş değilim. bu adamın bitiricilik neden 13'tür. bunu bir türlü çözemedim. adam şuan tsl gol krallığında lider. oyunu neden bu kadar dengesizdir. şutları alakasız yerlerden auta gidiyor. bir ümit bir nondada ondan farksız. ama bir güiza oyunda ortalığı yıkıyor. yazdıklarım içinde yanlışlar olabilir. sinirli bir durumda yazıyorum bunları. cidden oyundan bıkmış durumdayım.
    Farkli stiller ile oynamayi deneyin.

Genel konular basliginda biraz yazmistim konu hakkinda oyun ilk ciktiginda.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Peki abi Baros'ta nasıl değişiklikler olacak 9.03 de. Gol özürlü olması giderilecek mi ? Adam gercekte atıyor ama oyunda onunla gol atmak çok zor. 4-5 Galatasaray kariyeri yaptım. Sadece suan oynadıgım oyunda verim alıyorum.
    Ligde 6( 2) mac 2 gol 2 asist, FTK da 1( 1) 2 gol 2 asist, avrupada 2( 3) 3 gol. şuanki istatistigi bu. En fazla verim aldıgım oyun bu oldu şimdilik. Diger oyunlarımda 7-8 golü aştığı cok nadir oldu.

sevgili perpetua;

sabit kalan tek yer 4lü defansımdı onun dışında oyuncuları hangi mevkilerde oynatmadımki. farklı farklı taktiklerle çıktım maçlara. sırf bunların gol atacağı taktiği bulabilmek için fazladan 2-3 hazırlık maçı yaptığımı biliyorum. başka oyuncu almak gibi bir şansımız var ama ben bu oyunu gerçek hayattan esintiler yer aldığı için oynuyorum bu nedenle kariyerlerimde kadroları çok fazla değiştirmem. mevcut fm serilerinde galatasarayı gerçekten bu kadar uzak ilk defa görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Orkun'un Aykut'tan daha iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum şef. Bunu bu sayfalarda üye arkadaşlarında katılımıyla tartışalım uygun bir zamanında.
    İlk sen başla hangi özellikleri iyi nasıl ca yı yükseltir
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

barosu 10 golun ustune cıkarmak ımkansızz sadece balotellının yanında oynatmıstım bı sezon 47 mac 14 gol.....

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baros konusunda hepimiz hemfikiriz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 8 maçta 11 gol attırdım... Geçiniz
    Bu yılki kadar gol atmasını istiyorsanız bu yılki sisteme yakın oynayınız. Atıyorum 3 amc tıkıştırın önüne de baroş u salın. 3 üne de arapası yaptırtın sık sık. Yaratıcılıkları bol olsun kısa pas yapsınlar.

Kısacası Skibbe'yi izleyin. Skibbe ne yapıyor. Sizde onu yapabilirseniz bal gibi goller atıyor.
    Fikirlerim burada

milan baros'a run with ball seçeneğini sık sık yap derseniz farkı görürsünüz..

kaleciyi geçip,bütün defansı darmadğın edip goller attığını göreceksiniz..e tabi birazda oyun stilinzlede alakalı bu durum..Barostan orta kafa gol bekleyemezsiniz..bu adam hızlı bi oyuncu doğal olarak ya önüne boş alan bıraktıracaksınız ya da top sür diyeceksiniz ki hızyla rakiplerini egale edip gol atsın..

bir çok maçta beni ipten alan isim milan barostur..

9.0.2yi beğendim.GS gerçeğe biraz daha yaklaşmış fakat barış her maç sarı kart görüo,bunu anlayamadım..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baros bence şu anki Baros değil, hafif düzeltmeler olması lazım diye düşünüyorum.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Baros'un top kontrolü biraz düşürülebilir diye düşünüyorum. Top kontrolü gerçektende zayıf. Bitiriciliği de iyi değil bence arttırılabilir Baros'un ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ayrıca M.Topal'ın uzun şutları arttırılabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun şut meselesi tartışıldı.. Adam gol mü atıyor ki 15 yapılsın.. 13 yeterlidir..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Barosun hızlanmasını beğeniyorum ankara deplasmanında linclnün denizlidede ardanın paslarında çok çabuk ve ani hızlanması ve yaptığı koşusuyla golle buluşuyor..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topal'ın uzun şut degeri bence de şimdiki gibi kalmalı. Zaten oyunda long shot'u often yapmasanız bile kaleyi sık sık yokluyor. Gercekteki gibi bazen müthiş vuruş da yapıyor; bazen daga taşa da vuruyor. Şuanki değeri bence iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Shoots with power PPM'i olduğu için çok sağlam şutlar çıkarabiliyor.

Milan Baros'un bitiriciliğinin artması taraftarıyım bende.

Eskişehirspor da,Denizlide attığı goller 12bitiricilikle atılacak goller değil,kalecinin kapattığı köşeden ikiside..

long shot değeri arttırılabilir,ceza sahası yakınlarından çektiği bütün şutlar ya kaleyi buluyor yada direğe max.yarım metre uzaklıktan geçiyor

hızlanması 1puan arttırılabilir ama 15de yeterli bi değerdir.

---
    bitiricilikle ilgili olarak

www.ligtv.com.tr/videolig/

adresinden söylediğim goller incelendiğinde bitiricilik olarak 12den fazla hakettiğini göreceksiniz.

*4.hafta kocaelispor karşılaşmasında attığı 2.gol(finishing+composure)

*5.hafta konyaspor karşılaşmasında attığı ilk gol(long shot)
    ikinci gol (finishing+composure+pace,acceleration)

*8.hafta eskişehir deplasmanı attığı şaibeli gol.elle kontrol etti fakat bitiricilik üst düzey.(Türkiyedeki birçok forvet onu kalecinn üstüne nişanlar!!...)

*13.hafta hacettepeye atılan ilk gol(kaleciden seken topu kaleci ve defansın arasından kaleye yollamak kolay iş olsa gerek..)

*14.hafta-ankaragücü ne atılan ilk gol(yine kalecinin kapattığı köşe)

*15.hafta-gençlerbirliğine atılan ikinci gol.(izleyin ve bitiricilik görün-Güiza'nın 18lik bitirciliği bunu yapabilrmiydi sizce.yorum sizin)

*16.hafta GS-BJK maçı.GS'ın 3 Milan Baros'un 2.golü
    (Anticipation-acceleration-finishing-composure)-ve yine kapatılan köşe ne ilginç..

Milan Barosun attığı gollere bakılırsa çok rahat bir şekilde -bence- 16lık bir finishing hakediyor. ama 12 haketmediği kesinlikle kesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by baristayfur View Post
    Milan Baros'un bitiriciliğinin artması taraftarıyım bende.

Eskişehirspor da,Denizlide attığı goller 12bitiricilikle atılacak goller değil,kalecinin kapattığı köşeden ikiside..

long shot değeri arttırılabilir,ceza sahası yakınlarından çektiği bütün şutlar ya kaleyi buluyor yada direğe max.yarım metre uzaklıktan geçiyor

hızlanması 1puan arttırılabilir ama 15de yeterli bi değerdir.

---
    bitiricilikle ilgili olarak

www.ligtv.com.tr/videolig/

adresinden söylediğim goller incelendiğinde bitiricilik olarak 12den fazla hakettiğini göreceksiniz.

*4.hafta kocaelispor karşılaşmasında attığı 2.gol(finishing+composure)

*5.hafta konyaspor karşılaşmasında attığı ilk gol(long shot)
    ikinci gol (finishing+composure+pace,acceleration)

*8.hafta eskişehir deplasmanı attığı şaibeli gol.elle kontrol etti fakat bitiricilik üst düzey.(Türkiyedeki birçok forvet onu kalecinn üstüne nişanlar!!...)

*13.hafta hacettepeye atılan ilk gol(kaleciden seken topu kaleci ve defansın arasından kaleye yollamak kolay iş olsa gerek..)

*14.hafta-ankaragücü ne atılan ilk gol(yine kalecinin kapattığı köşe)

*15.hafta-gençlerbirliğine atılan ikinci gol.(izleyin ve bitiricilik görün-Güiza'nın 18lik bitirciliği bunu yapabilrmiydi sizce.yorum sizin)

*16.hafta GS-BJK maçı.GS'ın 3 Milan Baros'un 2.golü
    (Anticipation-acceleration-finishing-composure)-ve yine kapatılan köşe ne ilginç..

Milan Barosun attığı gollere bakılırsa çok rahat bir şekilde -bence- 16lık bir finishing hakediyor. ama 12 haketmediği kesinlikle kesin

Çok güzel yazmışsın ellerine sağlık... Zaten Baros şu anda başka bi lige transfer olsa Bitiriciliğini 18-19 bile yaparlar ama en doğrusu gerçekten 16 yeterlidir.Ayrıca Penaltıda 16 ya çıkabilir ve PA sında yükseliş bekliyorum Baros 150 PA yı haketmiyor.Ayrıca Ümit ve Nonda da Hız ve Hızlanmaları düşebilir yaşları ilerledikçe tekniksel özelliklerini kulanmaya başladılar eskisi gibi topla dribling yaparken hızlı değiller ve top sürme değerleri de 1-2 azaltılarbilir.Ayhan ın pas ı 15-16 olabilir çünkü isabetli paslarla oynuyor ve söz geçirme özelliği 10 buda yükselebilir.Ve birkaç şey sorucam Lincoln ün Natural Fitness kaç olucak ve Servet in Heading kaç olucak ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

16 Finishing de bence fazla olur. 14 ideal, 15 de verilebilir; ama 16 olmaz bence. Benim görüşüm bu yönde. Yalnız 12 finishingde kesinlikle olmayacagına da katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    16 Finishing de bence fazla olur. 14 ideal, 15 de verilebilir; ama 16 olmaz bence. Benim görüşüm bu yönde. Yalnız 12 finishingde kesinlikle olmayacagına da katılıyorum.
    Güiza'nın bitiriciliği 2 veya 3 yapılırsa Baroş'a verilen 12 veya 14-15 gibi değer mantıklı olur.
    Lincoln fiziksel olarak biraz aşırıya kaçabilecek şekilde düşürlmüş çok çabuk oyundan düşüyor ve çabuk sakatlanıyor.Bu sene bunu görmedik.Erken bir düşürülme oldu bana göre.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 03Gs1905 View Post
    Güiza'nın bitiriciliği 2 veya 3 yapılırsa Baroş'a verilen 12 veya 14-15 gibi değer mantıklı olur.
    Lincoln fiziksel olarak biraz aşırıya kaçabilecek şekilde düşürlmüş çok çabuk oyundan düşüyor ve çabuk sakatlanıyor.Bu sene bunu görmedik.Erken bir düşürülme oldu bana göre.
    Kusura bakmayın ama şu bakışınız tamamen fanatiklik.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kusura bakmayın ama şu bakışınız tamamen fanatiklik.
    yaptığım yorum fanatikliğin dik alası hatta.Ama 4 gol atmış güiza'nın bitiriciliğinin hala 18'de kalmasında ısrar etmek ne oluyor bende onu çözemiyorum.Bari Lugano'ya da 18 bitiricilik verinde tam olsun ne de olsa attıkları gol sayıları aynı.Oynayabileceğim bir Galatasaray'ı oyunda görmek ve istemek en doğal hakkım.Çok çabuk sakatlanan Lincoln ve Kewell,bir türlü gerçek performansına ulaşamayan sözleşmesi bittiğinde serbest bırakırsam ortada kalan bir Arda,istikrarsız barış,mehmet topal orta sahası,35'lik carlos eski günlerinden resitaller sunarken süper profyosonel Emre Aşık 2. lig topçusundan farksız.

Ben fanatik bakışımla mutluyum peki ya siz?

Sayfa 27 / 48 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Mesaj Yetkileri