Iglesias'ın sözleşmesi zaten Mayıs'ta bitiyordu sanırım.
İsa'da beklenen patlamayı yapamadı, A2'de fena değildi ama.
Iglesias'ın sözleşmesi zaten Mayıs'ta bitiyordu sanırım.
İsa'da beklenen patlamayı yapamadı, A2'de fena değildi ama.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ivan Ergiç'de sorunlu bir kişiydi. Hatta raporu var deniyordu. Ama geçen sene müthiş oynadı. Bu yeni ArjantinLi de böyle olabilir.
Ne olursa olsun sorunlu kişileri almak risktir. Gerçi Ertuğrul Sağlam aldıysa bir planı vardır.
hadi hayırlısı..
Sentugo.
yani o zaman bu kalecinin iyi olabilmesi tamamen kendisine bağlı.
Sentugo.
Salcido es pretendido por el Bursaspor de Turquía
http://www.record.com.mx/2010-07-06/salcido-es-pretendido-por-el-bursaspor-de-turquia
Meksika basınında bugün böyle bir haber çıkmış. . .
http://www.milliyet.com.tr/saglam-ki...38/default.htm
Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları.. Linkte çok daha fazlasını bulcaksınız
Bursaspor'un yıldız oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek'in transferi ile ilgili de açıklamaları yapan Ertuğrul Sağlam, "Ne Sercan, ne Volkan ne de Ozan İpek ile ilgili bize hiçbir kulüpten resmi teklif gelmedi. Sadece başkanımız İbrahim Yazıcı Galatasaray ile görüştü ve Beşiktaş'ın yüzeysel bir teklifi oldu. Ciddi anlamda bir teklif gelmedi. Biz bu transferlerin olabilirliği ile alakalı şartlarımızı belirttik. Bizim şartlarımızdan dolayı birçok takım bu transferlere yanaşamıyor. Transfere bakış açımız bu. Bu tarnfsferin olabilmesi için nasıl durumun olması başkan da bende söyledik" dedi. Sağlam, Holosko ve Zapotocny'nin Bursaspor'a transfer olacağı yönündeki söylentiler için ise şunları söyledi: "Holosko ve Zapo benim eski öğrencim. Elbette ki takımda olmalarını isterim. İkisini de çok istiyorum. Ama böyle bir girişimimiz olmadı."
Sentugo.
Bursaspor cok kaliteli bi kadro ile gelecek anlasilan onumuzdeki sezon. Citayi yukselttiler artik. Elinde varolan kadro zaten superlig icin kaliteliydi, takviyelerle avrupada neler olur hic kestiremiyorum.
Superkupa maci aciklaninca Bursanin sampiyonlugunu hatirladim gene. Ne cabuk unutuyoruz gecmisiGercekten de dendigi gibi sezon biter bitmez yine Isyanbul takimlarinin transferleri gundeme oturur, Bursanin sampiyonlugu mazide kalir gerceklesiyor. Bizim medyamiz iflah olmaz. Ne var ne yoksa hep fb-gs-bjk, cok sinir bozucu.
Forvet ve defans bölgesine yapılacak olan transferin Avusturya kampına hala daha katılamaması düşündürücü. . .
Altidore ile ilgili Amerikan futbol liginin resmi sitesinde haber çıkmış.
http://www.mlssoccer.com/news/articl...tions-altidore
Bir anda Türk üye sayısı 4-5 kat artmıştır o siteninbütün yorumlar Türklerden
Bonservisini almak mümkün değil, kiralık olarak ta takımımızı tercih edeceğini hiç sanmam, hele ki onu izleyen Ajax, Celtic gibi takımlarda varken.
üyelik gerekmiyor ya.
Facebook'un açık ise oradan yorum atabiliyorsun..![]()
Timsah, Balta'nın peşinde
Ertuğrul Sağlam savunmaya takviye yapılmasını istedi, yönetim harekete geçti. Yeşil-Beyazlılar Galatasaray'ın başarılı sol beki Hakan Balta'yı kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı.
Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birbirinden zorlu kulvarlarda mücadele edecek olan Bursaspor transferde durmak bilmiyor. Gol bölgesinin ardından defansa da takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine Yeşil-Beyazlı yöneticiler harekete geçti. Galatasaray’ın başarılı sol beki Hakan Balta için çalışmalara başlandığı belirtilirken, Sağlam’ın yardımcısı Mutlu Topçu ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da Hollanda’ya gitti. Galatasaray ile 2013 yılına kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki Hakan Balta’nın transferinin iki kulüp başkanının önümüzdeki günlerde yapacağı görüşmenin ardından netleşeceği ifade edildi.
Fanatik
Rijkaard hayatta satmazAyağı top yapan adam lazım.
Football is simple,but Football Manager is not
Hakan Balta Frank Rijkaard'ın gözde oyuncularından.Galatasaray'ın Bursaspor çok uçuk bir teklifle gelmedikçe bu transfere izin vereceğini sanmıyorum.
5 milyon euro ya birakir GS balta'yi
Valla şu an en çok transfere Bursa'nın ihtiyacı var bence ŞL için..Ama hala pek ses yok..Balta'nın gideceğini sanmıyorum en iyi oyuncularımızdan birisi..
Bursaspor ŞL'de 0 çekmek istiyor sanırım.Bu oyuncularla nasıl o rakiplerle mücadele edecekler anlamıyorum.Çok daha kaliteli isimler alınmalı.
Bursaspor'un kadrosunun okadar da kötü olduğuna inanmıyorum. Kontra ataklarla çok başarılı olacaklardır. Stoper ve sol bek eksiklikleri var.
Steinert transferi dışında alabileceği en iyi isimleri aldı bence Bursaspor.Bunun dışında gelecek yabancı oyuncu transferinde belli bir kalitesi,yeterliliği olan ancak kariyeri düşüşte olduğu için yeni bir çıkış arayan tercihler yapmalılar.En azından Şampiyonlar Ligi'nde 0 çekmemek için.
Şampiyonlar liginde oynıyacak bi takım için yeterli olduğunu düşünmüyorum..
Ali Tandoğan oyunu 2 yönüyle oynuyabilen bir bek. Fakat Vederson öyle bi bek değil ama derseniz ki şampiyonlar liginde zaten defansif gerek diye ozaman haklısınız.
Vederson şu şartlarda Bursaspor'un alabileceği en iyi isimlerdendi.Bedavaya gelmiş olması tercih edilmesinde en önemli faktör oldu.
iyi bir stoperle Şampiyonlar Ligi'nde iş yapar Bursaspor. Çok kötü kura çekmediği sürece en kötü olasılık 3-4 puanla bitirmesi olurki bence grubu 3. sırada bitirebilir.
Bence Vederson idare edebilir CL'de Bursa'nın sol bekini..
Şimdi söyleyeceğim söz genel olacak sadece bu bir örnek anlatmak istediğim şeye. Bazı Bursasporlu kardeşlerimiz bizim eleştirilerimizi saldırı olarak anlıyorlar. Belki de insanlar onların başarısını çekemiyor sanıyorlar sebebini pek bilmiyorum ama bazı eleştirilere karşı öyle tepkiler veriliyor ki sanki Bursaspor'u kötüleyip duruyoruz. Bursaspor Türk Futbolunun rengidir. Herkes de bu kulübe saygı ve sempatiyle yaklaşıyor artık. Sivasspor da bu hataya düştü ve öyle bir tavır takındılar ki artık son zamanlarda Sivasspor'u Sivaslılardan başka hiçkimse sevmiyordu. Demek istediğim şu ki kimse Bursaspor'un kötülüğünü istemiyor burada. Bursa bizi bu sene ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek hemde büyük bir devrim yapmış olarak. Bunun keyfini yaşayın yahu siz Bursa'nın, bu ülkenin şanslı nesillerisiniz her kula nasip olmaz bu günleri görüp, bu büyük sevinci yaşayabilmek. Umarım yanlış anlaşılmam söylediklerimde. Alıntı yaptığım kardeşim de alınmasın sadece bunu örnek olarak verdim.
Sol bek için Vederson alındı yetmez mi sözü için de 1-2 lafım olacak. Vederson form düzeyi çok istikrarlı bir oyuncu değil. O mevkii için ortalama bir oyuncu. Aslında yetmez ama yerlilere bakınca şuan alınabilecek 2 oyuncu vardı Çağlar ve Vederson. Bu yüzden iyi bir tercih olabilir. Stopere de bence mutlaka takviye yapmalı Bursaspor, forvete de. Yırtıcı iyi bir forvet Bursaspor'a çok ama çok büyük güç katacaktır. Ama daha Şampiyonlar Ligi maçlarına çok var bunun için ince eleyip sık dokuyorlardır bence. Herkes ne yapacağının bilincinde gözüküyor.
Bursaspor bu cimriliğiyle devam ederse seneye UEFA kupasına katılacak pozisyonu zor görür. Beşiktaş Quaresma ve belkide Guti'yi almışken Fenerbahçe ve Galatasaray muhtemelen ligimize göre iyi futbolcular getirecekken Bursaspor'un Steinert gibi Wederson gibi vasat transferler yapması düşündürücü. Ha Insua alındı diyorsunuzda Bursaspor'un o mevkiide sıkıntısı yoktu zaten. Batalla ve oynatılırsa Ergic o pozisyonda oynardı. Şampiyonlar Liginde Real Madridle ve Barcelona gibi takımlarla oynamak istiyorlar. Bence sağlam bir stoper ve forvet almadan fazla istemesinler 8-0'ı geçebilir çünkü skor.
Yok artik 8-0 mi? Kuzey Kore bile kupanin favorisine 2-1 yanildi sadece. Konuyu abartmamak gerekir. Ne olursa olsun Superligi sampiyon bitirmis bir kadro kendi evinde kimseye kolay teslim olmaz, korkma sen.