Sağolasın Hayrocum, eyvallah canım abisi.
Arada genç değilsin lafını ayrıca konuşuruz senle,ben sorun etmem bilirsin
Bu arada İlhancım hayırlı olsun canım abisi, dilerim bu istediğin her şey için bir başlangıç olur ve burdan güzel bir geleceğe doğru ilerlersin.
Abi görüyorsun demi sen, ben yıLLarca çaLışaLım anca bu noktaLara geLeLim, Adam okuLdan çıkıyor hop neymiş Proje Mühendisiymiş. YerLer öyLe Proje mühendisini.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abi sen yersinAma yemeden önce birkaç proje yapalım beraber.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Neler oluyor öyle tarihi bir buluşmaya imza atacağız galiba
21 Mart'ta Kadıkköy'deyim.20 Mart'ta bulusma olursa dadından yenmez vallahi![]()
Köfte mi yiyecen canım abisi, İnegöl deyince ve karnım da aç olunca aklıma başka bir sey gelmedi![]()
İyi hadi bakalım canım abisi çok sevindim.![]()
Abi bırak ya her sehirden bi tane buluyor denizci sanki![]()
Last edited by scar face : 09.Mart.2010 at 00:06
En iyisini yapıyor valla,böyle devam![]()
Arkadaşlar şimdi buluşma tarihi 20 Mart Cumartesi midir? Kaan abi o zaman mı geleceksin?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Evet canım abisi ben 20 Mart cumartesi günü sabahtan feribotla geleceğim.
Tamam 20 Mart Cumartesi günü kimLer geLiyor beLirtsinLer madem.
Şu anda;
Aydoğan
Baba Hamdi
eXcitinG
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eren'i de ikna ederiz artık,biraz dinlensin bir kafayı boşaltsın öyle her gün çalış her gün çalış o da kötü![]()
Ben kesin durumu ilerleyen günlerde belirteceğim.![]()
Bart gelmiyor beyler.
Bilmem ,ben sığacağı takım cantasını da hazırladım, feribotta aşağı koyarım,Mudanya'dan da siz bir el atarsınız artık
Saat kaç olarak düşünüyosunuz abilerim ?
Hayır kardeşim ben bile görüşemiyorsam senle görüşemez![]()
bende ihsaniye merkezMopaş Alışveriş Merkezi var bilirmisinz
oralardayım bende .
Bilmez miyimPaket servis bile yapıyorum oralara
![]()
Bensiz olmaz zaten Kaplıkaya dan her türlü her yere her saat katılım sağlarız![]()
Bu arada Burakcım sende o imza kalmaya devam ederse Bursa'ya geldiğimde kulaklarını bayağı bir uzatacağım abisi ona göreSonra deme neden çektin diye
![]()