Maçı hangi kanal vericek?
Maçı hangi kanal vericek?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
euro futbol (d-smart)
taraftar fenerium'lara akın etmiş.
(/s)
Fenerıum'lar yıkılmış bugün![]()
Fenerium'a gidemeyenler de internet üzerinden akın ettiBen de epey etmişim, ipin ucunu kaçırdık.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bugün Fenerbahçeli olduğum için bir kez daha gurur duyduğum günlerden birisiydi
Şimdi Liege maçını izlemeye koyulabiliriz artık![]()
Fenerbahçe şike olayını bile finansal olarak başarıya dönüştürebildi, helal olsun valla.
Tam açtım maçı golü yedik1-1 Fenerbahçe'nin golü Güiza'dan gelmiş.
Güiza'dan bende burdayım sinyali bu.![]()
Güiza müthiş bi gol attıAma en dikkat çeken isim Dia, çok güçlü çok seri.
Yine Dia yine Dia
Cristian'ın oyunu umut veriyor 2-1.
cristian acayip güçlenmiş. kondüsyon %100 izlenimi verdi. keza selçuk ile beraber pas alış-verişlerde pek hata da yapmıyor.
dia'ya nazar değmesin inşallah.
bu arada güiza'nın golünü seyredemeyenler için,
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizadan-mukemmel-bir-vole-|-fenerbahce-1SXTVQ25217SXQ?cstwit=1
(/s)
Golü izledim harikaymış. Birde golü izlerken gözüme Twente maçı çarptı onada baktım. Caner yine aynı Caner hiç değişmemiş onu farkettim.![]()
Şu Dia sakatlanmadan sezonu geçirebilse çok farklı bir takım oluruz da zor bizim ligimizi sakatlamadan tamamlaması.Umarım uzun süreli sakatlıklar yaşamaz bu sezon ona çok ihtiyaç var,özellikle avrupada.
Dia ve Cristian'ı oldukça güçlenmiş gördüm bu maçta,epey sevindirdi bu durum açıkcasıŞampiyonlar Ligi'nde Dia'nın,Stoch'un performansları önemli olacak.
gökhan gönül 7 numara giyiyor. niang?![]()
(/s)
Semih Şentürk 3-1Dia 3 asistle maçın yıldızıydı şüphesiz.
Orhan'ın golü hazırlarken risk aldı,kötü bir topa girdi.İnşallah ciddi bir sakatlık değildir.
Turnuvanın şampiyonu Fenerbahçe oldu.Birazdan kupa töreni olacak.
gördüğüm kadarıyla orhan'da birşey yok. sapasağlam çok şükür.
selçuk belçika güzelinden kupayı aldı
takım 24.00'dan önce türkiye'ye doğru yola çıkacak.
(/s)
Dia'nın 3 asist yapması çok sevindirici. Umarım geçen seneki gibi sakatlıklarla boğuşmaz. Ben ligden çok Şampiyonlar Ligi'nde Dia'yı merak ediyorum ve Şampiyonlar Ligi'nde daha etkili olacağını düşünüyorum.
Orhan Şam: Taraftarından malzemecisine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hayatım boyunca görmediğim bir dayanaışma gördüm.
(/s)
Çubuklu tam Champions League forması olmuş![]()
helal olsun şu selçuk'a ya bu kadar kötü futbolla yıllardır fenerbahçe'de ve milli takımda en sonunda hazırlık adınada olsa düzenlenmiş bir turnuva sonucunda kaptanlık pazubandıyla kupayı kaldırdı.. bu adam başlı başına azmin zaferidir kimler qeldi kimler qitti o ortasahaya bir selçuk kaldı. bravo selçuk bulunmaz hint kumaşı qibisin. qooqle'de azimle hoplayan betonu delermiş diye qrafiklerden aratınca bu üstteki fotoğraf çıkmalı benceböle bir yeteğene senden sonra baya bir hasretlik çekebiliriz -inşallah- (:
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
ekşisözlük'ten bir yorum.
tüyler diken...
16.11 civarı evden çıkıyorum bugün. fenerium´lardan alışveriş günü. bende 20 lira var‚ o da yemek parası evden gelene kadar. 3 kuruşun hesabını yapmak lazım istanbul´da. malum; gurbette öğrenciyiz.
maraton tribününün altındaki fenerium´un önünde buluşuyoruz arkadaşlarla. içeriye giriyoruz. arkadaşlar bir şeyler alıyorlar. ben de fotoğraf çekiyorum. içerisi çok sıcak. terliyorum‚ fotoğraf çekmeyi bırakıp dışarıya çıkıyorum. merdivenlere oturup bir sigara yakıyor ve çektiğim fotoğraflara bakmaya başlıyorum. tam o esnada ilkokul öğrencisi 7 - 8 çocuk toplanıyor önümde. bir tanesi içeri giriyor. 2 - 3 dakika sonra dışarıya çıkıp "top 20 liraymış. herkes verebildiği kadar para versin." diyor. pürdikkat izliyorum. hepsi cebinden paraları çıkartıyor. 7 - 8 lira civarı bir para topluyorlar. topu alamayacaklar. tam o sırada ufak tefek bir tanesi "takımımıza destek olmamız lazım‚ hepimiz eve gidip ailelerimizden para isteyelim." diyor.
o an doluyor gözlerim. çağırıyorum o ufaklığı‚ çıkarıp cebimdeki parayı veriyorum. diğer çocuklar da geliyor yanıma. "gidin‚ alın topu." diyorum. ilk başta kabul etmiyorlar. ben ısrar edince aralarından birisini yollayıp topu alıyorlar.
ufaklık topladıkları parayı avuçlarına doldurmuş‚ bana uzatıyor. almıyorum. "al abi bu parayı." diyor. "almayacağım." diyorum. ben parayı almayınca yanıma merdivenin üstüne döküyor tüm parayı. "alın bu parayı‚ yoksa burda bırakacağım." diyorum. zar zor alıyorlar. teşekkür edip yanımdan ayrılıyorlar.
4 - 5 metre uzaklaşıyorlar. bir tanesi dönüp "fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz dimi abi?" diyor. "yeneceğiz tabii." diyorum. uzaklaşıyorlar.
2 damla yaş akıyor gözlerimden arkalarından bakarken. üzüntüden değil ama.
mutluluktan.
çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin mutluluğundan.
(/s)
Çok fena bir olay sevgimize hiçbirşey engel olamaz gelde duygulanma
Umut abi çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten tüyleri diken diken eden bir yazı. Twitter'da da linkini paylaştım.
32 binin üzerinde bir kombine satışı gerçekleşmiş.. Kalan Kombine sayısı 2-3 bin arası.. Alacak olan varsa elini çabuk tutsun..
Harkulâde bir hadise. Gerçekten ''çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin'' mutluluğunu bende hissettim şuan.
yarın giyin formaları sokaklara akın![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yarın formaları alıyoruz heyecan dorukta![]()