Sayfa 270 / 492 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    11729-15555-Dikey
    Eyvallah sağolasın...
    I'm back...

anlayamadım yahu Cech ile İngiltere Milli Takımının ne alakası var ? :S

Del Piero_10 Misafir

İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Lampard dahil bazı oyuncuların kendi seyircileri tarafından yuhalanmasını eleştirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Manchester City; West Ham karşısında 3-0 önde.

5. Default

Yazik oluyor Spurs'e. Herkes tarafindan boyle bi' pohpohlaniyordu takim, yok sampiyonluga oynar, yok ilk 4'e girer falan. O defansla zor biraz. Tabii daha ligin ilk 2 haftasi ama yine de Spurs'un hedefi herhalde ilk 4'ten ilk 6'ya kaymistir simdiden.

Nesil
    2006

City'den beklemediğim galibiyetti. Üst üste kaybettiği iki maç ile taraftarını üzmüştü ama; bugün rakibini farklı geçerek iyi günlere merhaba dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Liverpool son 6 dakikada almış maçı.

Yalnız Tuncay'ın bir pozisyonu var harika bir hareket yapıp topu önüne alıyor ama vuruşu çok kötü. İyi vurup golü yapsa süper bir gol olacaktı.

Arsenal'de Fulham'a yenildi 1-0

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Deco ve CheaLse sezona muhteşem başLadıLar. Everton ise bu sefer depLasmanda gaLip geLmesini biLdi.

CheaLse böyLe giderse süpürecek bu sezon.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Deco insanlık dışı bir gol attı frikikten.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Evet, gerçekten çok güzeLdi. Ama eğer Tuncay yaptığı o hareketi goL iLe süsLeseydi, Berkamp gibi unutuLmazLar arasında yer aLabiLirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zaten Tuncay son vuruşlarda biraz daha iyi olsa Boro yerine Chelsea'da oynardı abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deco'ya Chelsea forması yakışmış.

http://www.ntvspor.net/modules/pl/
    Last edited by TR.CaPTaiN : 25.Ağustos.2008 at 13:07
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Zidanenin yeri dolmaz zaten nasride ayrı bir süper zaten

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

belki arsenal'in yeni pires i olabilir tabi daha çok yolu var henüz çok genç.zidane ise imkansız,merak etme nasri sana zidane diyen yok fransız medyasının benzetmesi sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tuncay ne yapmış öyle yahu.Süper dönmüş gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Zidane yeşil sahalardan geçmiş en iyi 10 isimden biridir bence. Nasri yerinde olsam burnum havadan inmezdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Matterazzi'ye kafa atsın o zaman Zidane'a benzetirim. Tarzı Zidane'a benzemiyor ama.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

daha çok yolu var zidane olmak kolay değil . zaten boyle ülkelerde kim çıksa benzeticek birini bulurlar . bence zidane'a benzeme kendin ol zidane olunmaz tabi o da ayrı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben hiç bi zaman Nasri'yi sevmedim.. Yani oyun tarzını sevmedim ve oyun içinde çok fazla etkin olduğunu düşünmüyorum.. Buna binaen diyorum ki bu adam zizou'nun yanına yaklaşamaz bence..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Rus yıldız'ı Tottenham kaptı

Golcüsü Berbatov'u kadro dışı bırakan ve yolları ayırmaya hazırlanan Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'un, Euro 2008'in en dikkat çeken oyuncularından olan Rus Milli golcü Roman Pavlyuchenko'nun transferini bitirdiği açıklandı.

Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, Uefa'nın Rus internet sayfası uefa.ru'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Moskova'ya geri döndüm ancak Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'le oynanacak maçta yer almayacağım. Tottenham'a gideceğimi doğruluyorum. Herşey çok hızlı gelişti ve Spartak'taki takım arkadaşlarıma elveda deme zamanını bile bulamadım. Umarım, Kiev'den döndükleri zaman bu isteğimi gerçekleştirebilirim. Şu an vize işlemlerinin bitmesini bekliyorum ve gerekli prosedürler tamamlandığında İngiltere'ye gidip resmi sözleşmeyi imzalayacağım. Henüz teknik direktör Juande Ramos'la görüşmedim ancak en yakın zamanda beni arayacaktır. Benimle ilgilendiğine çok eminim.İngilizce öğrenmek için özel bir öğretmen tutacağım ve zaten eşim az da olsa bu dili konuşmayı biliyor. Benim için fazla bir problem olmaz."

Spartak Moskova kulübü basın sözcüsü Eduard Nisenboim ise yaptığı açıklamada, "Şu anda transferin bitmesine çok yakınız demeyi tercih ederim. Şu an için resmi imzalar atılmadı ve sadece İngiliz kulüple prensipte anlaşma sağladık" dedi.

Bu arada, Bulgar yıldız Berbatov'u Manchester United'a satmaya hazırlanan Tottenham'ın, Pavlyuchenko'nun bonservisi için Rus kulübe 12 Milyon Pound'luk bir ödeme yapacağı iddia edildi.

Euro 2008'in flaş takımlarından olan ve yarı finale kadar yürüyen Rusya Milli takımının en dikkat çeken oyuncularından olan Pavlyuchenko, turnuvadaki 5 maçta da görev almış ve 3 gol atmayı başarmıştı.2003 yılından beri Moskova temsilcisinin formasını giyen Pavlyuchenko, 2006 yılında kaydettiği 18 golle Rusya Premier Lig'i gol kralı olarak tamamlarken, ertesi sezonda da 14 kez fileleri havalandırarak, FC Moskova'lı Roman Adamov'la birlikte zirveyi paylaşmıştı.Spartak'ta toplamda ise 145 maçta 75 gol sevinci yaşayan Pavlyuchenko, Milli takım forması altında ise 21 maçta sahaya çıkmış ve 9 gol atmıştı.

maçkolik.com
    Last edited by Del Piero_10 : 28.Ağustos.2008 at 14:16

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bomba transfer gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berbatov'un performansını yakalayamaz Tottenham büyük kumar oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İyi transfer gibi gözüküyor. Rus ligi ve İngiltere ligi benziyor birbirine, çok uyum sorunu yaşamaz...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten futboL stiLLeri oLarak hemen hemen Berbatov iLe aynı gibiLer. Roman sadece Berbatov un biraz daha hızLı versiyonu diyebiLiriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kesinlikle Keane'i aratmayacak, hatta ondan kesinlikle daha etkili olacak bir oyuncu. Çok uzun, topsuz alanda çok hareketli, üstüne bir de hızı çok iyi. Tottenham bence yılın en iyi santrafor transferini gerçekleştirdi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

çok güzel transfer.Berbatov ile iyi ikili olabilirlerdi ama güzel fiyata o da satılsın gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok iyi bir transferde Berbatov'un yerine olmasaydı daha iyi olurdu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Shaun Wright-Phillips City'de

Shaun Wright-Phillips açıklanmayan bir bedelle City'e geri döndü. Oyuncu 4 yıllık kontrat imzaladı.

İngiliz milli oyuncusu, Robinho'nun takıma katılmasıyla eski takımına geri döndü. Wright-Phillips ile sabahleyin yapılan sağlık kontrolünden sonra 4 yıllık sözleşme yapıldı. Futbolcunun ücreti konusunda bir açıklama yapılmadı.

Wright-Phillips 3 yıl önce 30 milyon avroya Stamford Bridge'e gelmişti. Takımın resmi sitesine konuşan oyuncu, “Açıkçası geri döndüğüm için mutluyum. Yeniden başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Menajer Mark Hughes da oyuncunun gelişinden son derece memnun.

“Onu oldukça beğeniyordum. Takıma geldiğimden beri onu istiyordum. Eminim taraftarlarımızda en az benim kadar heyecanlıdırlar”

Wright-Phillips yarın basın toplantısına çıkacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bi sn Robinho CheLsea mi gitti :S

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

PES'te az gol atmazdım Wright'la City iyi bir transfer yapmış.

Mesaj Yetkileri