Ben bunlara kötü topcu demedim , eksilerini söyledim ha Rosicky muhtesem transfer olur ,iş yapar ama skatlk geçirdikten sora biraz bocalama dönemine girdi inşAllah tutar , altidore'a gelince yedek olacaksa iyi bir transfer olur , sonucta yasıda genç ama o zaman seneye baros sözleşme yenilemez gibime geliyor.
Ledesma'ya gelince bu adam Lazio'da banko oynadı ben mi yanlıs hatırlıyorum , kaptanlıkta yaptı galiba iyi bir transfe olur ama işte bilemiyoruz Cana'da Ledesma'da bana kalırsa aynı tipte ledesma'nın tek avantajı teknigi .
Elano yu satıp kaynak yaratıcagız o zaman bu oyuncuların bonservisleri en azından 14-20 Milyon € olur , Elano'yu da 15 e satıcaklar o zaman tabi talib varsa.
Ya ne olursa olsun inşAllah gelecek oyuncular takıma katkı yapar kim olursa olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok heyecanlıyım ama dur bi soluklan yeğenim diyor beynimhele fazla heyecanlanmayalım dozunda bırakalım ki olmazsa hüsran yaşamayalım. (Adnan Sezgin çünkü bu belli olmaz İnamoto iniverir uçaktan vallahi transferin son günü
)
Kesin bi bilgi gelmeden uçmayacağım havalara ..
Baros'la 2 yil sözlesme yenilendi sanirim
ben inanmıyorum bu adamların geleceğine. kulübe yakın bir arkadaşımla da forma iddiasına girdim hatta. rosicky bitti diyor adam. ama ben org'da görmeden inanmam.
Ledesma , Rosicky ve Altidore biten transferler olarak gozukuyor su anda ama yinede resmi aciklama gelmeden hic bir yorum yapmiycagim transferler hakkinda![]()
baros'la sözleşme yenilenme aşamasında.
kiralık alınan genç bir oyuncuya güvenerek takımın en büyük yıldızını riske atmak deli saçması olur.
cana ile ledesma aynı tip dersen ben birşey diyemem artık. ledesma çok daha yaratıcı çok daha iyi pas dağıtan ofansı çok daha iyi olan bir "mc" . cana ön libero. uzaktan yakından alakaları yok. evet ledesma banko idi lazio'da. çok iyi bir ofans oyuncusu olabilmesinin ve müthiş şutları olmasının yanı sıra sert bir oyunla da iyi bir savunmacı olabiliyor kendisi.
fcn'ye göre iki transferin bonservis bedelleri toplamı 13 milyon euro.
kaynak hesaplaması mali işler vs. kimse onları düşünmesin. klübün gelirleri oyuncu satıp para kazanmaktan ibaret değil unutmayın. onlarca sponsor geliriydi forma geliriydi bilet geliriydi vs. vs. gelir kalemi var.
Adnan Polat satılan oyunculardan 16 milyon euro kazandığımızı söylemişti..
Pino+Cana (yerli oyunculara bi para verilmedi yanlış bilmiyorsam) : 8 milyon euro yapıyor ee zaten hali hazırda kullanabileceğimiz 8 milyon euro var üstüne bir de Elano'yu 10 milyon euro civarlarında satarsak bu transferlerin üstüne paramız bile kalır..
Eyv kanka![]()
Yerli oyunculardan bi Musa ile Caglara verildi galiba bonservis
musa 1 trilyon Çağlar da 1 m dolardı galiba
ScoutGS'yi pek bilmeyen veya takip etmeyenlere soyliyim kendileri kesin birsey olmadan yani imzalar atilmadan artik isim vermiyorlar. Ledesma ve Rosicky diyorlarsa bu transferler bitmis demektir mactan sorna aciklanir en gec hafta sonuna kadar. Altidore hakkinda su anda kesin birsey yok ScoutGS boyle biri isim aciklamadi haberiniz olsun. FCN ise neredeyse tum haberlerini ScoutGS'den calan yalancinin teki simdi haberlerinin sonuna "ScoutGS ekibine tessekur" gibi seyler ekleyip sirin gozukme cabalarinda. Ciddiye alinicak ve saygi duyulucak tek bir kaynak var o da ScoutGS digerleri hep reklam ve un pesindeler.
Ekleme: ScoutGS Baros ile sozlesmesinin 2 yil daha uzatilicagini da duyardu haberiniz olsun.
şöyle bi olay var zaten FCN Altidore transferine kesin bitti demedi
20 yaşındaki 1.85 boyundaki forvet oyuncusunun transferinin yakın bir zamanda bitmesi bekleniyor. Amerikalı forvet çok büyük bir olasılıkla 2010-2011 sezonunda Galatasaray'da satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giyecek. Bizden söylemesi, gelişmeler, detaylar bu yönde. Transferin sonuçlanması bir kaç günü alır.
ayrıca FCN'in senin düşündüğün gibi bir site olmadığını düşünüyorum ki bayan ve erkek basketbol, voleybol şubelerindeki transfer haberlerini gördük ben ScoutGS'de futboldan başka branş üzerine transfer haberi görmedim ikisininde alanları çok farklı ayrıca haber kaynaklarınında aynı olabiliceği ya da ScoutGS haberi onlardan önce duyurduğu ve FCN'inden kendi kaynaklarından soruşturup onaylamış olduğu ve ScoutGS'ye teşekkür etmeleri şirinlik göstergesi değil emeğe saygıdır çünkü hiçbir medya kuruluşu bu iki blogdan haberleri aynen alıp kaynak bile göstermiyor...
Screw you guys, I'm goin' home
Bilmiyorsun sanirim olaylari... Daha once ScoutGS forumlarinda Yasin Pehlivan ile ilgili konusulan bir konuyu kelime kelimesine kopyala yapistir yapip hatda orada bir uyenin yayinladigi askerlik resimini alip calinti haberine koyup altina FCN ozel haberidir izinsiz yayinlanamaz yapmisligi da var FCN'in. ScoutGS forumlarinda cokca elestirildikden sonra kendisi yeni bir strateji cizdi artik haberlerin sonunda tessekur ediyor onlara. Emege saygi duyan bir site olsalardi daha once bu tur seyler yapmazlardi. FCN'nin de kendi kaynaklari vardir yoktur bilemem ama saygi hak eden bir site olmadigi apacik ortada ve futbol ile ilgili bir cok iddiasi da tutmadi cunklu isler resmiyete dokulmadan konusuyor reklam yapma pesinde oldugu icin.
Rosicky'i biz hep sakat bilmemize rağmen Arsenal'da bir sezonda en az forma giydiği maç sayısı 18. Ve kendisi özellikle bu sezonki Arsenal'in hazırlık maçlarında bana göre ÜST DÜZEY performans sergiledi(ve Wilshere).
Gelirse Baros'u beslemekle kalmaz orta sahaya dinamizm getirebilir.
Bence Türkiye'ye gelen Doğu Avrupa oyuncuları çok çabuk uyum sağlıyor ve Rosicky'de bunlardan biri olacaktır..
Ledesma bu sezon 12-13 maçta forma giydi.Önceki 3 sezonda cezaları hariç Lazio'da hiç maç kaçırmadı nerdeyse. Lecce'dede aynı şekildeydi Hem ofans hemde defans olarak artısı yüksek oyuncu. Fakat dediğine katılmıyorum. Cana ile Ledesma arasında uçurum denebilicek kadar fark var.
Cana tamamen defansif bir oyuncu , fakat Ledesma ileriye çıkıp asistte yapabilen bir oyun yapısına sahip.(Geldiği ilk sene 8 asisst)
Hani diyoruz ya Xavi - Iniesta - Busquets orta sahası diye. Benzer oyuncuları toplamış olur Galatasaray.
Sınıflandırıcak olursak ;
Xavi = Ledesma
Iniesta = Arda (Kewell solda , Pino sağda oynar diye düşünüyorum)
Busquets = Cana
Altidore'u ise Milli Takım hariç hiç bir maçta izleyemedim malesef. Ama yapılan yorumlara göre sanırım etkili ve fiziğini kullanabilen bir oyuncu.
Bende böyle bir yorum yazıyım dedim.
Kendi kadromu kurucak olursam (Varsayılan transferler)
-----------------------Ufuk---------------------------------
Ali ------Neill----------------------Servet-------Hakan
--------------------------Cana---------------------------
-----------------Ledesma ----------------------------------
--------------------------------Arda------------------------
Pino------------------------------------------Kewell
------------------------Baros-----------------------------
Şu turu geçelim Elano da satılsın, bütün oyuncular açıklanır bence.. Tur önemli de olmayabilir belki Elano'nun satılması bekleniyordur.
Turu geçersek hazır olun beyler. Turu geçtiğimiz takdirde Ledesma bu gece yada yarın açıklanabilir.![]()
Rijkaard çok iddialı konuşmuş ve gerçekten maça çok motive gözüküyor. Düşündüğümün aksine bu akşam şov yapsak ne olur yahu![]()
Hele bit turu geçelim. gelecek olan oyuncularla ligde işler iyi gider .Savunmada Neill toparlar. önlşerinde Cana ve Ledesma oldıgı sürece zaten çok da poziyon yemeyiz... Hakan Balta iyi kötü görevini yerine getiriyor. Sabri de hızıyla hatalarını örtüyor. Tek sıkıntımız kaledeki isimin hala netleşmemesi ve güven vermemesi, bir de Neill2in partneri kim olacak. Bence illa pas yapmasına gerek yok.Servet varını yogunu ortaya koyarak oynuyor. Açıklarını arkadaşları kapattıgı sürece sorun olmaz.Sanki UEFA'yı aldıgımız seneki kadroda bülent Korkmaz'ın teknik ve mental olarak Servet'ten çok mu fazlası var dı ? onu da popescu toparlıyordu. Bence Savunma ön liberodaki adamlar kaliteli olursa sırıtmaz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
aLtidore geLirse neden Tek santrafor oynayaLım ki ?? SaçmaLık oLmaz mı ?
Baros-ALtidore biri fizikLi öteki çabuk daha iyi bi ikili olurmu ?
Eğer 4-4-2 oynarsak hallaç pamuğuna döner ortasahamız. Rosicky sürekli ileri oynayacak Cana tek kalacak. Ledesma yedekte oturacak. Cana tek başına topu ileri aktarmada güçlük çeker. Cana-Ledesma-Rosicky 3lüsünü bulmuşken 4-4-2ye dönmek delilik olur
Yedeğimiz BatdaL oLsun 4-3-3'te niye aLtidore'yi alıyoruz ki o zaman?
Arkadaşlar turu rahat geçeriz inanın. Biz transferleri konuşalım.![]()