Sayfa 270 / 896 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano ve Kezman'la ,"Dutçak"la Hazard'ın durumu çok farklı.. Lugano Avrupa'da oynamıyordu büyük vitrini yoktu kendini göstermek için Kezman'sa artık eski günlerini aratan düşüşte olan kaliteli futbolculardandı.. Bu iki oyuncuyu almakla,geleceği çok açık 2 Avrupa futbolcusunu almak arasında dağlar kadar fark var onun için Fenerbahçe taraftarı bence sabretmeli bu konularda..

Krasic'e gelince de, Krasic çok büyük bir ihtimal seneye Juve forması giyecek.. Birkaç gün önce Juve'de oynamak istiyorum diye de bir açıklama yapmıştı sanırım NTVSpor'da duymuştum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir defa şu Daum sendromu halledilmedikçe herşey bir kandırmacadan ibaret kalacak... Transfere filan gerek yok... Messi gelse bu şartlarda başarı hayal... Aşağılanan ve "itilmiş-kakılmış" muamelesi gören ve işin daha acısı alacağı para uğruna bu muameleyi "YaRabbi şükür" diye karşılayacak kadar kendisine saygısını yitirmiş köylü kurnazı bir hoca... Hangi futbolcu bu saatten sonra onu adam yerine koyup ter döker?

Bu sorunun halledildiğini varsayıp, takımın ihtiyaçlarına bir göz atacak olursak:

-Volkan'a alternatif olacak ve formayı kapmak için onun formsuzluğunu bekleyecek iyi bir kaleci...

-Bilica'nın yerine sağlam, kademe kültürü yerinde, nisbeten hızlı bir stoper... Doğrudan ilk 11'e girecek kapasitede ve yabancı... (Bekir'le forma yarışında olacak.)

-Gökhan Gönül'e alternatif gerçek bir sağbek... (Gökhan'ın yedeği...)

-Santos'a alternatif gerçek bir sol bek... (Santos'un yedeği...)

-En azında Stephan Appiah kalitesinde ortasahanın göbeğine ve Emre'nin yanına bir yıldız... (Aurello bile büyük hedefler için bu bölgede yetersizken, şimdi kimlere kaldık? Neyse ki, Josiko ve Maldonado rezaletlerinden kurtulduk ama Baroni ve Selçuk ikilisi de öyle sezon boyu güvenilecek standartta oyuncular değil... Aradan dört yıl geçti, her sene takımın üstüne koymak gerekirken, Appiah ve Aurello'dan sonra kimlere kaldık? Daha iyilerini getirmek gerekirken, en azından standartı korumak zorundayken, bugün Josiko-Maldonado'yu standart alıp, Baroni-Selçuk ikilisine şükrediyoruz.)

-Guiza'nın bu takımın kapısından bile geçmemesi gerektiği malum... Onun bu saatten sonra yedek kulübesinde oturmaya bile hakkı yok. Onun yerine icabında Alex'siz bir sistemde de verimli olabilecek ve ikinci bir santrforla yanyana oynayabilecek klas ve kafa hakimiyeti olan bir golcü...

Deivid kesinlikle gönderilmeli... O bölgeye Kazım'ın durumuna göre ikinci bir yabancı düşünülebilir.

Bunlar başarı ve üstdüzey bir kadro için hava ve su kadar elzem öncelikli ihtiyaçlar... Tarih diyor ki; ya bu zaaflarını örtersin, ya sürünmeye devam edersin!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bu Daum cok uyanik bir adam.. Saglik kontrolüne Acibadem hastanesinde degil Nisantasinda kendi gittigi özel bir hastenede girmis.. demekki adam birseyden süphelendi kesin madde bagimlisidir bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Bu Daum cok uyanik bir adam.. Saglik kontrolüne Acibadem hastanesinde degil Nisantasinda kendi gittigi özel bir hastenede girmis.. demekki adam birseyden süphelendi kesin madde bagimlisidir bu.
    Daha dune kadar savunulan Daum'un bu kadar basit zan altinda birakmak uyusturucu bagimlisi oldugunu soylemek en kolayi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

alexis sanchez diyolla.

Default Fener'e çok yakın!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Şilili genç bir yetenekle anlaşmaya çok yakın !.. Lig TV'nin beğeniyle takip edilen programı Transfer Dosyası'nın haberine göre sarı lacivertlilerin hedefi, 19 aralık 1988 doğumlu Şilili oyuncu Alexis Sanchez !..

Peki Sanchez kimdir? 22 yaşındaki yetenek, futbol hayatına Cobreloa takımında başladı. Cobreloa'da oynadığı iki sezonda 40 lig maçına çıkan Sanchez 9 da gole imza attı. 2006 yılında Şili'nin Colo Colo takımına transfer olan Sanchez, oynadığı 27 lig maçında 5 gol attı ve dünyanın dikkat çeken genç yeteneklerinden biri olarak gösterildi. Sonrasında da 2007-2008 sezonunda İtalya'nın Udinese takımına transfer oldu.

Udinese'deki ilk yılında Arjanti'nin River Plate takımına kiralanan Sanchez, burada 28 lig maçında 4 gole imza atarken 2008-2009 sezonunun başında tekrar İtalya'ya geri döndü. Son iki sezonda İtalya'da 64 lig maçına çıkan Sanchez toplam 8 gole imza atarken geride bıraktığımız sezonu ise 38 maç, 8 gol, 6 asistle tamamladı.

Şili milli takımıyla Güney Afrika'da da mücadele eden Alexis Sanchez, Honduras maçındaki etkili oyunuyla Soccernet tarafından maçın adamı seçilmiş ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Tempolu oyun tarzı ve dripling yeteneğiyle dikkat çeken 1.68 boyunda ve 22 yaşındaki Alexis Sanchez, forvet arkasının yanı sıra her iki kanatta da görev alabiliyor. 28 kez Şili milli takımının formasını giyen Sanchez, milli forma altında 11 de gole imza attı.

Ligtv

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

antuda anlaştığımız duyumu geldi. KaYuS'tan

demek ki girişimimiz var.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Kayus kesin LigTv'de çalışıyo yada bağlantılı, onun duyumları ilk hep orada çıkıyo, yada önce. %50'lik tutturma payı var duyumlarında. Bakalım Ronaldinho tutmadı belki bu tutar (=

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

kaYus kesin Lig Tv'den.

Alexis olursa takımlar çıkmasın. Alexis - Hazard - Stoch pehhh önlerinde ben oynasam 20 gol rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Dünya Kupası performansından etkilenip maksat ortaya yeni isim atılsın şeklinde haber yapmışlardır. Bu Transfer Dosyası programına Loran'ın etkisi varsa o zaman haber ciddi olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ligtv artik ne haber yapacagini sasirdi Bir Ronaldinho diyorlar sonra Hazard diyorlar simdi Sanchez diyorlar hangisi dogru hangisine inanalim kime inanalim biz adam gibi dogru dürüst haber yapan yok su koskoca basinda..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Daha dune kadar savunulan Daum'un bu kadar basit zan altinda birakmak uyusturucu bagimlisi oldugunu soylemek en kolayi
    Ben söylemiyorumki adam zaten kendisi 2001 yilinda kabul etti kokain kullandigini almanca basin toplantisi var anliyorsan almanca veriyim linki bak.. ayrica kendisi sac örnegini verdi kokain cikincada bir yanlislik oldu böyle olacagini tahmin etmemistim dedi sonrada evet uyusturucu bagimlisiydim kokain kullandim dedi hapise girecekken bir miktar para ödeyerek davayi iptal ettirdi sonra bizim ülkemiz bu adama kucak acti kimse sormuyor daum neden bundesligada takim yönetmiyor diye? adami bundesligada hicbir takim istemiyor sadece Köln'e geri gidebildi simdi Köln'de onu istemiyecek gecen sene birakip gitti diye.. adam birazda bu yüzden fenerde kalmakta israr ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

cris diyolla.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bir Defoe ismi dolaşıyor gazetelerde vs vs..

İnşAllah doğruluğu vardır bu transferin (:

Hazard da geldiği takdirde mükemmel bir hücum organizasyonu olur.

Hazard - Stoch - Defoe
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsi bir arada gelmesi bana göre imkansız Kaldı ki Defoe'nin Türkiye'ye uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Hepsi bir arada gelmesi bana göre imkansız Kaldı ki Defoe'nin Türkiye'ye uyum sağlayabileceğini düşünmüyorum.

Serkan imkansız yokdur (: biraz uçucu bir hedef ama olursada tadındın yenmez hani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Defoe'nun geçen seneki performansından sonra geleceği yer TSL olmaz,gelirse şimdiye kadarki en iyi transferlerimizden biri olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

ABD'li Altidore'u FB'ye önermişler..! Bence 20 gol atar..

http://twitter.com/okay_karacan
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    ABD'li Altidore'u FB'ye önermişler..! Bence 20 gol atar..

http://twitter.com/okay_karacan
    twitterdan soralım altidore'a (=

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yap pazarlığı, getir Altidore'u Mistaa :}

Metin Şen: Daum'un takımda kalması imkansız. Başkanla görüştüm, gerekirse cebinden verir. TV8
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

daum fenerbahçenin başındayken bir futbol izleyicisi olarak hiç zevk alacağımı düşünmüyorum galatasaraylı olmamı bir kenara bırakırsam daum kesinlikle kalmamalı fenerbahçelilerinde kalmasını istediğini düşünmüyorum zaten.

altidore mükemmel bir yetenek çok güçlü dengeli teknik biri topa vurmayıda öğrenirse drogbanın veliahtı olabilecek biri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Metin Şen: '' Başkanla görüştüm, Daum gidecek. Gerekirse tazminatını cebinden verecek. ''
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum'u göndermek için bir plan buldum

Hazırlık maçı yapalım Saraçoğlunda Daum takımın başında olsun bilet ücretsiz olsun maç ctesi olsun bakın bakalım Daum nasılda topluyor bavulunu kaçıyor Alamanyalara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yap pazarlığı, getir Altidore'u Mistaa :}

Metin Şen: Daum'un takımda kalması imkansız. Başkanla görüştüm, gerekirse cebinden verir. TV8
    Sordum Altidore'a (=
    Bakalım herhangi bir cevap verecek mi (= Bir ara mesajlaşmıştık twitter ustunde sora unfollow etmişitm uzun bir süre twit atmayınca (=

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum: Tazminat olarak 2.4 m € istedim ama yönetim bedelsiz göndermeye çalışıyor. Fox
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum: Tazminat olarak 2.4 m € istedim ama yönetim bedelsiz göndermeye çalışıyor. Fox
    Eğer doğruysa ayıp yönetime. Yaptığı hatanın bedelini ödemesi gerekiyor, yok öyle yağma. Sonuna kadar haklı Daum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

karşılıklı fesihe yanaşmıyor, deniyordu.

2.4 m € vermeyip bedelsiz göndermeye çalışıyorlarsa ayıp gerçekten.Anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını yönetimin.Bu belirsizlik çok ciddi canımı sıkmaya başladı.Benim umudum yavaş yavaş azalmaya başladı bu sene için.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kanaltürk'te de Fenerbahçe 4 m €'ya kadar çıktı ancak Daum kabul etmedi deniliyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Güiza gidiyor mu?

Geçtiğimiz sezon kaçırdığı gollerle Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisini çeken Daniel Güiza, sarı lacivertli ekipten ayrılıyor mu? Daha önce Fenerbahçe'den ayrılmayacağının altını çizen İspanyol oyuncu hakkında ortaya atılan son iddiayı Lig TV'nin beğenilen takip edilen programı Transfer Dosyası açıkladı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74063

Mesaj Yetkileri