Sayfa 270 / 569 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370 ... SonSon
8,071 ile 8,100 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Terim' in tip çok hoş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Yönetimi, Süper Kupa Finali'nde hakem Cüneyt Çakır'a saldıran Engin Baytar'a ağır fatura çıkardı.
    Sarı kırmızılı yönetim, Tahkim Kurulu'nun cezasını indirmediği Engin'e 100 bin Euro ceza verdi. Böylece Engin Baytar maç başına 15 bin Euro kazandığı sarı kırmızılı kulüpten, kaçırdığı 11 maç yüzünden 165 bin Euro kaybının yanısıra, yönetimin verdiği ceza sonrasında da toplam 265 bin Euro geliri kaybetmiş oldu.
    Engin Baytar, Fatih Terim'in görev vermesi halinde Şampiyonlar Ligi maçlarında yer alabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

165 bin yuro ceza verildi diyenler demekki sallamışlar
    iyi bi ceza ama bu cezalar her kulüpte ve bu hareketi yapan her futbolcu için standartlaşmalı ki bir daha kime cesaret edemesin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Man Utd maçı D-Smart platformunda Ne diyeyim ki ben ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Twitter'da çarşamba gününün en çok konuşulan
    ismi, Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak'tı. Yeni sezonla birlikte müthiş bir grafik ortaya
    koyan ve performansıyla parmak ısırtan 21
    yaşındaki futbolcu, bu kez yeşil çimlerden uzak
    bir konuyla gündeme geldi. Eğlendiği kulüpte siyahi bir kadınla görüntülenen
    Emre Çolak'ın internete düşen bu fotoğrafı, üst
    üste atılan binlerce mesajla giderek yayıldı ve gün
    boyunca twitter'ın en çok konuşulan ilk 10
    konusu arasında yer aldı. Bir grup Emre'nin de herkes gibi eğlenmeye
    hakkı olduğunu savunurken, yine bu fikre karşı
    çıkan ciddi bir kalabalığın varlığı dikkat çekti.

sporx

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu konunun tartışılması orada ki bayanın siyahi olması ile ilgili mi ? Yoksa orada bir bayanla olması ile ilgili mi ? Öte yandan eğlenmeye gitmesiyle ilgili mi ? Bu adamlar hiç mi eğlenmeyecek ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu konunun tartışılması orada ki bayanın siyahi olması ile ilgili mi ? Yoksa orada bir bayanla olması ile ilgili mi ? Öte yandan eğlenmeye gitmesiyle ilgili mi ? Bu adamlar hiç mi eğlenmeyecek ?
    Sorun şurada Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapınca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

Ama bu haber'i hiçbir yerde göremedim ben ?

O bir kısımın derdi bu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sorun þurada Fenerbahçe,Beþiktaþ,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapýnca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

O bir kýsýmýn derdi bu
    Birkac tane ornek gostetsene tepesine binilwn oyunculara.olaylar olaylar oluyormus ornek ver bakalim.olaylari sadece size oluyormus gibi gosteripte aglama duvarina cevirme burayi.Arda Turan'a neler yapildi?

Haber degeri olan birsey degil ki bu.adamin esek yukuyle parasi var arkadaslariyla toplanip pes mi oynayacak evde?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sorun şurada Fenerbahçe,Beşiktaş,Trabzon her neyse onlardan birisinin oyuncusu yapınca ''Auvv'' medya direk tepesine biniyor.Olaylar olaylar...

O bir kısımın derdi bu
    Basının hepsini aldık olm haberin yok mu ? Hürriyet bile bizim yanımızda artık
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çünkü adamın bir şey yaptığı yok.Bir şey yapmadan haber mi olacak ? Twitter'da uğraşıp duruyorlar sanki fotoğraf da çok müstehcen bir şey varmış gibi sanki eğlencenin dozunu kaçırmış gibi.

''Dinime küfreden Müslüman olsa'' hesabı onların ki de

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çünkü adamın bir şey yaptığı yok.Bir şey yapmadan haber mi olacak ? Twitter'da uğraşıp duruyorlar sanki fotoğraf da çok müstehcen bir şey varmış gibi sanki eğlencenin dozunu kaçırmış gibi.

''Dinime küfreden Müslüman olsa'' hesabı onların ki de
    Diğer oyuncular sanki +18 pozisyonlarda mı yakalanıyor Oğuzhan

Bana göre de normal ancak eğer diğerlerine sıkı tutuyorsan işi bunada yapmalısın birine yapıp birine yapmamak kayırmak hesabına girer..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana göre de normal ancak eğer diğerlerine sıkı tutuyorsan işi bunada yapmalısın birine yapıp birine yapmamak kayırmak hesabına girer..

Hangi digerleri?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Hangi digerleri?
    Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.

Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.

Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.

Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.

Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..
    Google kim?Fenerbahce'de mi oynuyor?

De ki bana Mehmt Topuz gece suraya cikmisti ortalik ayaga kaldirildi.Ornek olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hiç birimiz eglenmiyoruz zaten. Hepimiz odun gibi yaşıyoruz. Adam istedigini yapar eglenir. Sahada iyi performans verdikten sonra özel hayatını eleştirmeye kimsenin hakkı yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.
    Abi ayni muamele yapilmayan oyuncu kim?ayni muamele yapilmiyor demek kolay.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Abi ayni muamele yapilmayan oyuncu kim?ayni muamele yapilmiyor demek kolay.
    Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.

Şimdilik aklıma gelenler.

Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.

Şimdilik aklıma gelenler.

Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .
    Yahu neden söylüyorsun ki

Kendi soruyorsa girsin baksın, en yakın örneği kendi takımında aslında ama olayı direk Fener'e yorduğundan düşünmüyor bile..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizde oynadýðý dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapýlmýþtý burada haberler adam Atletico'da olmasýna raðmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanýyor deniyordu.

Þimdilik aklýma gelenler.

Ben de karþýyým bu duruma.Yani basýn hakikaten iyi iþ yapýyor, Emre'yi yolladýlar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kýzgýnlýðýmýn asýl sebepleri bunlar açýkçasý, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuþtu bundan adým gibi eminim.Burada size bir laf söylemiþ olmuyorum.Yine tekrarlayayým da basýna kýzdýðýmý .
    He abi Arda ile ilgili haber yapildi diyorsun.kayirma nerede burada?adama seks yuzunden sakatlandi dediler yahu.
    Turk medyasi boyle.Bizden de Arda'yi kopardilar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olum ben diğer oyunculardan örnek vermedim ki,Twitter'da Emre'yi eleştirenlerin çoğunun Emre'den daha beter kafa yapısına sahip olduğunu belirttim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son 2 sezondur tersine döndü benim derdim o. Bizden yana olsunlar demiyorum , eşitlik istiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
    İşte bende bunu diyorum ama medya susmuyor.

Madem susmuyorsun eşit davranacaksın.Ona yapıyorsan buna da yapacaksın.Tabii bana kalsa kime ne yapılmasın bile böyle haberler

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.

Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.
    Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Başkasının ne istediğini bilme konusunda uzman bir çocuğa benziyorsun.Ya da en azından kendini öyle sanıyorsun.İnsan gibi söyledik. Anlamamakta ısrarlıysan senin sorunun.Suç bende , kaale alıp cevapladım sorunu.
    Ben sana diyorum olum.Ön yargı var işin içinde ben cevap verdim mi ?

Ne dersen o yine Fenerbahçe,Galatasaray'a çekecek işi gözü fanatiklikten kör çünkü.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Katılıyorum Özgür.

Bu haber olay yapılmadı, herhangi bir futbolcumuzla ilgili böyle bir haber yapılsın olay çıkartırım artık

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...
    İşin içinde Kazım'da vardı iftira değildir o yapar Kazım reyiz
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri