Terim' in tip çok hoş![]()
Terim' in tip çok hoş![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Galatasaray Yönetimi, Süper Kupa Finali'nde hakem Cüneyt Çakır'a saldıran Engin Baytar'a ağır fatura çıkardı.
Sarı kırmızılı yönetim, Tahkim Kurulu'nun cezasını indirmediği Engin'e 100 bin Euro ceza verdi. Böylece Engin Baytar maç başına 15 bin Euro kazandığı sarı kırmızılı kulüpten, kaçırdığı 11 maç yüzünden 165 bin Euro kaybının yanısıra, yönetimin verdiği ceza sonrasında da toplam 265 bin Euro geliri kaybetmiş oldu.
Engin Baytar, Fatih Terim'in görev vermesi halinde Şampiyonlar Ligi maçlarında yer alabilecek.
165 bin yuro ceza verildi diyenler demekki sallamışlar
iyi bi ceza ama bu cezalar her kulüpte ve bu hareketi yapan her futbolcu için standartlaşmalı ki bir daha kime cesaret edemesin.
Man Utd maçı D-Smart platformundaNe diyeyim ki ben ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
![]()
Twitter'da çarşamba gününün en çok konuşulan
ismi, Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak'tı. Yeni sezonla birlikte müthiş bir grafik ortaya
koyan ve performansıyla parmak ısırtan 21
yaşındaki futbolcu, bu kez yeşil çimlerden uzak
bir konuyla gündeme geldi. Eğlendiği kulüpte siyahi bir kadınla görüntülenen
Emre Çolak'ın internete düşen bu fotoğrafı, üst
üste atılan binlerce mesajla giderek yayıldı ve gün
boyunca twitter'ın en çok konuşulan ilk 10
konusu arasında yer aldı. Bir grup Emre'nin de herkes gibi eğlenmeye
hakkı olduğunu savunurken, yine bu fikre karşı
çıkan ciddi bir kalabalığın varlığı dikkat çekti.
sporx
Bu konunun tartışılması orada ki bayanın siyahi olması ile ilgili mi ? Yoksa orada bir bayanla olması ile ilgili mi ? Öte yandan eğlenmeye gitmesiyle ilgili mi ? Bu adamlar hiç mi eğlenmeyecek ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Birkac tane ornek gostetsene tepesine binilwn oyunculara.olaylar olaylar oluyormus ornek ver bakalim.olaylari sadece size oluyormus gibi gosteripte aglama duvarina cevirme burayi.Arda Turan'a neler yapildi?
Haber degeri olan birsey degil ki bu.adamin esek yukuyle parasi var arkadaslariyla toplanip pes mi oynayacak evde?
Çünkü adamın bir şey yaptığı yok.Bir şey yapmadan haber mi olacak ? Twitter'da uğraşıp duruyorlar sanki fotoğraf da çok müstehcen bir şey varmış gibi sanki eğlencenin dozunu kaçırmış gibi.
''Dinime küfreden Müslüman olsa'' hesabı onların ki de
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Önyargını bırakıp açıp ''Google'' yazarsan görürsün.
Burada kimse Emre Çolak'a bişey demiyor.Ben burada medyaya söylüyorum lafımı birine yapıp birine yapmamakla saçmalıyorlar.
Bana kalırsa böyle şeyler sorun değil yani olan şeyler bunlar ama bizim ülkemizde abartılıyor yoksa kime ne Emre'nin özel hayatından..
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Hiç birimiz eglenmiyoruz zaten. Hepimiz odun gibi yaşıyoruz. Adam istedigini yapar eglenir. Sahada iyi performans verdikten sonra özel hayatını eleştirmeye kimsenin hakkı yok.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burada sorun Emre Çolak'ın eleştirildiğini sanıp savunmaya geçmeniz. Basın eleştiriliyor, her futbolcuya aynı şekilde haber yapmadığı için. Yoksa Emre eğlenmiş kime ne.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bizde oynadığı dönemde Roberto Carlos mesela. Batuhan çok akla gelebilir.Serdar Özkan, Arda ile ilgili de yapılmıştı burada haberler adam Atletico'da olmasına rağmen, hatta sakat ama gece kulüplerinde dolanıyor deniyordu.
Şimdilik aklıma gelenler.
Ben de karşıyım bu duruma.Yani basın hakikaten iyi iş yapıyor, Emre'yi yolladılar, Alex'i bitiriyorlar.Benim onlara kızgınlığımın asıl sebepleri bunlar açıkçası, bizim bir futbolcumuz yapsa olay olmuştu bundan adım gibi eminim.Burada size bir laf söylemiş olmuyorum.Yine tekrarlayayım da basına kızdığımı .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Son 2 sezondur tersine döndü benim derdim o. Bizden yana olsunlar demiyorum , eşitlik istiyorum![]()
Futbolcular ülke ekonomisine göre oldukça fazla kazanıyorlar en azından 3 büyüklerdekiler. Bu parayı kazanıp eğlenmeleri bazılarının zoruna gidiyor demek ki. Artık bu haberleri böyle algılıyorum ben. Sizene arkadaşım 20-25 yaşında gençlerin nereye gidip ne yaptığından. Performansında, sağlığında bir sorun yaratmadığı sürece naparsa yapsın ne karışıyosunuz.
Screw you guys, I'm goin' home
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Aykut Kocaman gibi guc dengeleri degisti diyorsunuz yani.
Kusura bakmayin ama bence siz eşitlik istemiyorsunuz.Siz herkesten daha eşit olmak istiyorsunuz.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Katılıyorum Özgür.
Bu haber olay yapılmadı, herhangi bir futbolcumuzla ilgili böyle bir haber yapılsın olay çıkartırım artık![]()
Guti'ye yapilanlarida unutmamak lazim.. Ayrica Andre Santos ve Roberto Carlos'a da iftira atilmisti kelepceli seks felan filan hatirlayanlar vardir...