Sayfa 271 / 439 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
8,101 ile 8,130 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu durumda Deivid ve Appiah takımdan ayrılır.Yabancı bir forvet alınır bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

appiahı bırakmayabilr fb ama deivid gitmeli bencede

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben sanmyorm bu transferin gerçekleşecegini..bana göre bjk nın alması gereken adam navarrodur bgnünü kurtarmaya bakmalıdr bjk ...ztn gelecekde faydalanabilecegi genç stoperler kadroda mevcut...navarro çk saglam bi defans bence bjk bu transferi bitrmeli

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tomasın bu saatten sonra takımda yeri yok bence.Gitmesi daha iyi olur.Carrusca genç olduğu için kalabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

carrusca kesin kalmalı ama dedigin gibi tomasın işi yok artk bu takmda

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Alex yokken Nobre vardi hatirlatirim.
    Alex'i getirmeye zemin hazırlıyorlardı...

10'u istiyorum
    İnternet sitesinin adresinde bile '10'u kullanan sambacı, bu konuda kararlı. Kaptanlık içinse Alex-Carlos çekişiyor.

YA YENİ GOLCÜ İSTERSE?
    F.Bahçe'de Tuncay ve Ümit'in gidişiyle boşa çıkan pazubant ve 10 numaralı formanın yeni sahibi hâlâ belirsiz. Tuncay'ın 10 numaralı forması için Alex'in çok istekli olduğu belirtiliyor. İnternet adresinde bile 10'u kullanan sambacıya tek rakip alınacak golcü. O istemezse '10' Alex'e verilecek.

YILDIRIM, R. CARLOS'CU
    Bu arada yeni kaptanın kim olacağı da ayrı bir merak konusu. Zico'nun pazubantı Alex'e vermek istediği belirtilirken, başkan Yıldırım'ın Roberto Carlos'u düşündüğü söyleniyor. Carlos kaptan olursa, Schumacher ve Revivo'dan sonra ilk yılında pazubantı takan 3. yabancı olacak.

FotoMaç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

10 numara yakışır Alex'e. Zaten genellikle oyun kurucular 10 numara olur. Ayrıca takımımızda 7 numara da boş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Alex'ten başka 10 yokki..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    10 numara yakışır Alex'e. Zaten genellikle oyun kurucular 10 numara olur. Ayrıca takımımızda 7 numara da boş.

7 numara Ali Bilgin'in..
    (/s)

Ali Bilgin 7 numarayı alır büyük ihtimalle, sağ kanat oyuncusu, Antalyaspor'da 17 giyiyordu ama 17 Can'da.

Lugano'ya 5 numarayı vermeleri lazım, Sao Paulo'da 5 giyiyordu, Ümit'ten boşaldı 5 numara.

Edu'ya da 2 numara verilmeli.

Edu ve Lugano'nun 35 ve 36 numaraları güzel durmuyor, büyük rakamlar görünümü güzel tutmuyor, bu yüzden Lugano'ya 5, Edu'ya da 2 verilirse daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

10 numara Alex geldiğinde kimdeydi Egemen hatırlıyormusun? Sanki ben isteyerek 20 numarayı aldığını hatırlıyorum..Alex kaç numarayı giyeceğini düşünmeyi bıraksında,nasıl Avrupa'da takımıma fayda sağlarım cümlesyle aklını yorsun..!

Yaşa bakılırsa Carlos'u kaptan yapmaları ihtimal dahilinde,tek dezavantajı Türkçe bilmemesi..Ya da Aurelio ve Alexden biri olur..

Peki şimdilik gündemimizde herhangi bir oyuncu var mı?Hayret ortalık duruldu,asparagas bile nadir artık
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Quote Originally Posted by physicist87 View Post
    10 numara Alex geldiğinde kimdeydi Egemen hatırlıyormusun? Sanki ben isteyerek 20 numarayı aldığını hatırlıyorum..Alex kaç numarayı giyeceğini düşünmeyi bıraksında,nasıl Avrupa'da takımıma fayda sağlarım cümlesyle aklını yorsun..!

Yaşa bakılırsa Carlos'u kaptan yapmaları ihtimal dahilinde,tek dezavantajı Türkçe bilmemesi..Ya da Aurelio ve Alexden biri olur..

Peki şimdilik gündemimizde herhangi bir oyuncu var mı?Hayret ortalık duruldu,asparagas bile nadir artık
    Alex geldiğinde 10 birine aitti ama kime aitti hatırlayamıyorum, dolu olduğu için de 20'yi aldı diye hatırlıyorum sanki, emin de değilim, senin dediğin de olabilir.

Alex ve kaptanlık konusunda söylediklerine katılıyorum. Aurelio veya Önder'in kaptan olmasından yanayım, alternatifler ise Appiah ve R.Carlos.

Gündemimizde Cicinho varmış, FotoMaç'ın son haberi ama ben inanmıyorum, kontenjan kararı verilsin ona göre davranılır.

Nesil
    2006
    Yer

E federasyonun bu kararı tam net olmamakla beraber açıkladığını yazmış Emrahh, bakalım napacaz..Deivid o zaman kesin giderr yaa, hala elimizden çıkarmadığımız hata..Bugün sanırım top başı yapacağız,bakalım konuşurlarsa tv ye ağzında bir bakla var mı,kalıp kalmama knusunda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Deivid yüzsüzdür kendini zorla takımda bile tutturabilir. Zico abisi de var zaten.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer

Yok yahu yüzsüz diye nitelendimeyelim..İstenmediği yerde bence durmaz,açık açık söyleriz böyle böyle diye yllarımız ayrılır..Nasıl Lucianoya dediyse yönetim ona da der,gerçi onda sakatlığı bahane etmişlerdi ama neyseee

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şu yazıdan sonra tekrar düşün

Fenerbahçe'nin kesin olarak göndermeyi düşündüğü Deivid, Brezilya'da çıktığı canlı yayında teknik direktör Zico'yu yaylım ateşine tuttu. Sambacı, "Hocam beni hiç korumadı. Sistemin kurbanı oldum. Yoksa Türkiye'de kral olurdum" dedi.

BAŞKAN KARŞI

Deivid, başkan Aziz Yıldırım'ın da kendisini hiçbir zaman istemediğini ifade etti. Brezilyalı forvet sözlerini şöyle tamamladı: "İstenmediğim yerde duramam ama şartları belirleyecek kişi tabii ki benim. Aksi halde kimse beni zorla gönderemez."

Fotomaç
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer

Tekrar düşüneyim de haberin kaynağını görünce bir daha düşündüm

Bu tarzda Zico'yu eleştireceğini sanmıyorum,hele Aziz başkana bunları söyleyebilceğini hiç..Keşke bu yazılanları o demiş olsa..Biizmde hiç olmazsa gönderme sebebimiz olur.. Adam tabiki hemen gitmem diyecek bu yüzsüzlükten değill,geleceğini düşündüğünden yoksa gideceğini adım gbii o da biliyor ama giderken bişeyler götürmesi için biraz pusuya yatması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Helal olsun Deivid'e..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zico nasıl kendisini korumamış??? Sene sonunda kalsın diye ısrar eden Zico. Bıkmadan usanmadan ilk yarı onu maçlarda oynatan Zico. Onu riskli Avrupa maçlarına çıkaran Zico!!! Adam daha ne yapsın senin için Deivid? Yuh artık! Zico'nun tek eksiği sana bol gol attıracak bir forveti yanına koymamış olmasıydı. Kezman'la ikiniz beleşçisiniz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Alex geldiğinde 10 birine aitti ama kime aitti hatırlayamıyorum, dolu olduğu için de 20'yi aldı diye hatırlıyorum sanki, emin de değilim, senin dediğin de olabilir.

Alex ve kaptanlık konusunda söylediklerine katılıyorum. Aurelio veya Önder'in kaptan olmasından yanayım, alternatifler ise Appiah ve R.Carlos.

Gündemimizde Cicinho varmış, FotoMaç'ın son haberi ama ben inanmıyorum, kontenjan kararı verilsin ona göre davranılır.
    Tuncay desem 10 numara Tuncay'ındı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Alexandre Song'un mevkisine adam aldık zaten. GS'li Song 40 yaşında. Onu almayalım lütfen!
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Beyler haberin başlığına bakın:

Saviola gel yola

Forvete de dünya yıldızı almayı planlayan Galatasaray'ın Arjantinli ile flörtü sürüyor Saviola'ya son olarak 2.5 milyon önerildi.

Ümit Karan ve Necati Ateş'e gelen teklifler Galatasaray'ın forvet arayışlarını hızlandırdı. Ümit Karan ve Necati Ateş'ten birisinin gitme ihtimali ve gol bakımından kısır bir sezon geçmesi nedeniyle forveti mutlaka güçlendirmek isteyen Cimbom'un Saviola'yı takibi devam ediyor. Lincoln'den sonra bir dünya yıldızı daha kadrosuna katmak isteyen sarı- kırmızılılır,
    Arjantinli golcüye yeni bir teklif sundu.

Savyola gel yola

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kartal'da rota yine Yepes

Beşiktaş, bir savunmacı alarak, yabancı transfere nokta koymak istiyor. Sevilla’lı Navarro ile Juventus’lu Boumsong’dan haber bekleyen Siyah-Beyazlılar, olumsuz bir gelişme halinde rotayı Mario Yepes’e çevirecek. Navarro’nun maliyeti, Boumsong’un Çizme’de kalmak istemesi, Kartal’ı zor durumda bırakıyor. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, yöneticilere talimat vererek, transferin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi.

Fanatik

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Harbiden Song gibi adamı ne yapıcaz ya.Zaten artık performansı da bitti.Ee tabi 40 oLunca insan zorLanıyor.Navarro bitiriLmeLi bence.Eğer onuda aLamayacaksak forvet hattına yöneLinmeLi..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bence bjk defansa takviye yapmalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelsin yola ..Gs forması da yakışmış hee ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Defansa takviye yapmaLı ama yapamıyorsada bi tane hücum oyuncusu buLmaLı..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu gs sağ beke neden adam arıyor uğur uçarı koysa ya canavar gibi valla

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ya numaraı napacanız adam oynasın yeter

Mesaj Yetkileri