Sayfa 271 / 896 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
8,101 ile 8,130 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Altidore'u alırsak harika olur. Santa Cruz çok formsuz, çok kaliteli bir futbolcu olmasına rağmen formda olan bir isim değil. Formda olan Güiza bile eleştiri oklarına hedef olduysa Santa Cruz için söylenmedik laf kalmaz. En isabetli seçim Altidore olur. Sol kanat için de başka transfere gerek yok, Stoch o kanatta çok iş yapar. Ön libero arayışımız yok gibi, Emana'yı alsak aslında harika olur, hem defansif hem ofansif.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

altidore'un ne isi var adam gibi forvet lazim altidore bu takimin forveti olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Daumun gideceğini bildiğim için rahattım. Yarın açıklanmasını bekliyorum yolların ayrıldığını. Beni Daumun gidip gitmemesi değil de kulübün bu durumlara düşmesi ve Aykut Hocanın bu olaylardan sonra istifa etmek istemesi düşündürüyor.
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ha daum ha aykut aynı şey ya elalemin takımının başında dünya yıldızı hocalar var offf

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milos Krasic'in menajeri Vlado Borozan, Juventus'a transferi suya düşen Sırp yıldızın hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Fenerbahçe 'nin transfer listesinde yer alan Krasic'in, kendisine talip olan Manchester City'ye sıcak bakmadığını belirten Borozan, "Juventus'a katılamadığı için çok üzgün. CSKA Moskova, Krasic'in transferine izin vereceğini açıklamıştı, ancak sadece fiyatını artırdılar. Manchester City'ye gitmesi de zor görünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra durumu belli olacak" dedi.

Bu gelişmenin üzerine tekrar Krasic'in transferi için girişimlere başlayan Fenerbahçe, gelen haberle morallenirken yönetim, bu transfer için fedakarlıktan kaçırnmayacaklarını belirtti.
    Diyorlar, bakalım bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum'u yalancı durumuna düşürmek hedef, yapacağı yalanlama bekleniyor, onu verdikten sonra gönderecekler, gönderildikten sonra çamur atmaya başlayacağı için, şimdiden o yazılı yalanlamayı alarak, ileride söyleyeceklerinin önüne geçmiş olacak yönetim, Aykut takımın başına geçerse daha rahat edecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu cadı kazanında Aykut'un harcanmasını istemiyorum. Onu her şart altında TAM YETKİYLE futbol takımının menejeri olarak görmek istiyorum. Yetersiz kalacağı için değil... Ama bu takıma daha uzuuuun yıllar hizmet etmesini istediğim için... Özellikle BU SEZON... Aykut teknik adamlık görevini asla ama asla üstlenmemeli... Olacakları ve konuşulacakları tahmin edebiliyorum.

Aykut... Yeni hocayı kendin seç ve bulunduğun yerde kal... Daha aktif olarak...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Ha daum ha aykut aynı şey ya elalemin takımının başında dünya yıldızı hocalar var offf
    Var ama sonuç ?

Dünya Yıldızı hocalar olsa kaç yazıyor ..

Baknz Ertuğrul Sağlam Dünya yıldızımıydı ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Altidore gol atabilme dışında her şeyü üst düzey olan bir oyuncu , gelirse iyi olur çünkü genç ve gol atabilme özelliğini de geliştirebilir zamanla.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

altidore gelirse bence mukemmel bir transfer yapmis olur Fenerbahce , bu adam surekli oynarsa bu fizigi bu hiziyla son vuruslarinida bir sure sonra gelistirmeye baslayarak Turkiye'ye gelmis en iyi yabanci forvet olur cok iddaaliyim bu konuda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Altidore'a gerek yok bence onun yaptığını Kazım da yapabilir.Gol yüzdesi yüksek bir golcü lazım Fenerbahçeye.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Daum: "Alacağımın yüzde kırkına razıydım"

Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği teknik direktör Christoph Daum, oğlu Jean Paul'un doğum gününde Kandilli'deki villasının kapısını Fox Tv'de yayınlanan ''GÜNDEM FUTBOL'' programına açtı.

Her hareketinin takip edildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, samimi ve çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte Daum'un Fox Tv'den Elvan Arat'a yaptığı çarpıcı açıklamalar.....YÜZDE KIRKINA RAZIYDIM
    Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle defalarca konuştum. Benim için her fırsatta paragöz yakıştırmasında bulundular fakat ben alacağımın yüzde kırkı olan 2.4 milyon euro'yu vermeleri halinde ayrılabileceğimi söyledim. Aziz Yıldırım teklifimi reddetti çünkü beni bedelsiz göndermek istiyorlardı.
    KOLUMU KANADIMI KIRDILAR
    Yardımcılarımdan Ayhan Tumani ve Holgher Gerke'nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Her ikisi de Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koydu. Yapılanlar çok büyük bir saygısızlık.

BAŞ ANTRENÖR AYKUT KOCAMAN'DIR.
    Evet kabul ettim. Fenerbahçe'nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman'dır. Ama hem ben hem Aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. İlk günden beri söylüyorum Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.
    YALNIZCA FB ZARAR GÖRÜYOR
    Aziz Yıldırım ile yaşadığımız bu süreçte Avrupa'daki dostlarımdan birçok telefon aldım. Fenerbahçe'de neler olup bittiğini sordular. Açıkçası Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Bu karmaşalar ne bana, ne Aykut'a ne de Aziz Yıldırım'a zarar veriyor. Zararlı çıkan tek taraf var o da Fenerbahçe.
    STOCH 3. SINIF BİR OYUNCU
    Stoch'u Aykut Kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. Fakat Stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. Mesela alınmasını istediğim Eden Hazard. Bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle birlikte Paris'te tam 8 saat Aykut Kocaman'dan telefon beklediler. Kendisini aradık ama cevap vermedi. Dolayısı ile Hazard'ı Chelsea kaptı.
    KOKAİN TESTİ YAPTIRMADIM
    Çok güvendiğim doktorum Nişantaşı'nda. Bu yüzden kulübün anlaşmalı hastanesine gitmedim. genel bir kontrolden geçtim. Hiçbir sorunum yok. Benden kokain testi istemediler. Alman basını da beni arayıp olan biteni sordu, yalanladım. Zaten sonrasında kulüpten telefon geldi resmi siteden yalanlama yapılacağı söylendi.

Kaynak: Elvan Arat / Fox TV

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Daum ve "samimi" olmak... Drakula ve merhamet kelimeleri kadar birbirine uzak iki kavram...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tencere yuvarlandı seninki benden kara.

Hadi bakalım Daum'u yollamak için bir haber daha.

Yahu arkadaş bu adam bu aralar konuşamaz.Hangi aklınızla bu haberleri yayınlıyorsunuz ? ( Lafım Gazetecilere )

Bırakın artık bu işleri.

Stoch z sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde

Stoch b sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde olmadığı zaman

Hazard'ı istemiş sen istesen istesen Güiza'nı yanına Güiza gibi bir partner istersin Sir Daum !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum'a benden bir şarkı hani demiş ya ; '' KOLUMU KANADIMI KIRDILAR '' diye

O zaman Ceza'dan Kanadımı kurdular uçamadım anne şarkısını dinlesin.Birde Esrarlı gözler diye bir şarkı var onuda dinleyebilir.Gerçi kendisi Türkçe biliyor o şarkıyıda kesin biliyordur

Nesil
    2006
    Yer
    11

F.BAHÇE'NİN GÖZDESİ EMANA

Hem forvet arkasında hem orta alanın her bölgesinde görev alabilen 28 yaşındaki oyuncu için kulübü Real Betis ile pazarlıkların yapıldığı öğrenildi. Emana'nın gönderilmesi hesaplanan Christian'ın yerine düşünüldüğü kaydedildi. İspanya 2. Ligi'nin son haftasında La Liga'ya yükselme fırsatını Hercules'e kaptıran Yeşil-Beyazlılar'ın maliyeti yüksek ve aynı zamanda piyasası olan yıldızlarını satarak, finansal darboğazı aşmayı planladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bonservisine 5-6 milyon Euro ödemeyi hedeflediği Kamerunlu yıldız için İspanyollar 8 milyon Euro talep ediyor. Milli Takım'da 10 numaralı formayı giyen Achille Emana'nın kulübüyle 2013 yılına kadar sürüyor. Takımının 2. Lig'de kalması nedeniyle Emana'nın da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe'nin formasını giymeye sıcak baktığı, Aurelio'dan sürekli bilgi aldığı ifade edildi.

FANATİK

Bu adamı hiç canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bildiğim kadarıyla çift yönlü bir oyuncu.Bence yeni oluşumumuz içinde bize çift yönlü değil, tek yönlü bir oyuncu lazım.Örn: Diarra gibi.Eğer bir ön libero 2 orta saha ile oynayacaksak Emre-Topuz ikilisi ileriye yeteri kadar destek olur.Onların arkasına "Çapa" diye tabir edilen savaşçı bir oyuncu gerekir.Emana'da tam bu tarz bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Transferlerde ve takımın yeni patronunun kim olacağı konusunda geç kalınan her günün bize çok büyük zararı var.Ben şimdiden Şampiyonlar Liginden umudu kestim açıkcası.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum kalırsa ben Lig'den bile ümidi keserim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Lisandro Lopez'in ismi de geçiyordu son zamanlarda. Az önce Lig Tv'de de adının Fenerbahçe için geçtiği yönünde haber verildi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Lyon Lopez'i çok yükseğe bırakır , yanlış hatırlamıyorsam 25 milyon €'ye getirmişlerdi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Lim10 View Post

Bu adamı hiç canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bildiğim kadarıyla çift yönlü bir oyuncu.Bence yeni oluşumumuz içinde bize çift yönlü değil, tek yönlü bir oyuncu lazım.Örn: Diarra gibi.Eğer bir ön libero 2 orta saha ile oynayacaksak Emre-Topuz ikilisi ileriye yeteri kadar destek olur.Onların arkasına "Çapa" diye tabir edilen savaşçı bir oyuncu gerekir.Emana'da tam bu tarz bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Transferlerde ve takımın yeni patronunun kim olacağı konusunda geç kalınan her günün bize çok büyük zararı var.Ben şimdiden Şampiyonlar Liginden umudu kestim açıkcası.

emana eski emana degil betis gecen sene 2. lige düstügünde 1 tane bile talibi yoktu yine yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lopez imkansız gibi bir durumda bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Teknik Direktör Belli değil , Semih'in durumu belli değil , Güiza'nın durumu belli değil , Türk oyuncular gidiyor alınabilecek Türk oyuncular gündemde hala yok , sorunlu yabancı oyuncularımızın durumu belli değil .. Off ki ne off Çok umutsuz gidiyoruz

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hoca belli olmasa da Daum'un olmayacağı belli. Bugün yarın gönderilir Daum. Onunla ilişiğimiz kesilince de gerekli transferler yapılacak. Semih'in, Güiza'nın, yeni transferlerin, gidenlerin yerine geleceklerin hepsi Daum'un gidişinden sonra halledilir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Daum giderse ki öyle ümit ediyoruz.Takım'ın başına Aykut Gelecekdir.

Aykut gelirse ki öyle ümit ediyoruz.Semih kesin kalacakdır.

Biraz mantıklı düşünmek istiyorum.Daum eğer takımın başında kalacak olsa Stoch hakkında o açıklamayı yapmaz.Buradan kesinlikle gideceğini anlayıp rahatlıyorum.Ama yine de bir belirsizlik hakim,bu beni çıldırtıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman teknik direktör olursa, yeni bir sportif direktör mü gelecek yoksa bu kavram kalkacak mı ?

Yeni bir sportif direktör gelirse burdan şu sonuç çıkar, sportif direktör = yedek teknik direktör, ikinci durum olursa da şahsen olumlu bulduğum bu atılım yok olmuş olur.

Bence yeni bir ismin teknik direktör olması daha mantıklı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben de sportif direktör olayının devam etmesi taraftarıyım. ama gelen haberler aykut kocaman'ın teknik direktör olacağı yönünde. üzerine bir sportif direktör gelirse bunun rıdvan dilmen olması taraftarıyım. hayırlısı...

bu arada alexis sanchez ile anlaşıldığı da gelen haberler arasında.
    (/s)

Bu saatten sonra, yani artık Temmuz geliyor, ön eleme maçına az bir süre kalmış, yeni bir teknik direktör getirilmez. Hoca belli, Aykut Kocaman. Yeni bir ismin gelmesi demek, adaptasyon sorunu ve başarısızlık demek. Yeni hoca gelse şimdiye kadar gelirdi, bu kadar zaman kaybedilmezdi.

Sportif Direktörlük için Volkan Ballı getirilse aslında iyi olur, teknik direktör de Aykut Kocaman. En ideal seçim bu şu an için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lisandro Lopez çok zor, Lyon geçen sezon onu 24 milyon €'ya aldı. Ki çok iyi bir sezon geçirdi Lopez, zarar ederek satmazlar.

Nesil
    2006

İngiliz sistemi, yani FM sistemi Aykut'a tam yetki.

Mesaj Yetkileri