savcının şikeli dediği 13 maç içinde manisaspor maçınında olduğunu ve davada 1 tane bile manisasporlu oyuncu olmadığını biliyomuydunuz ?
savcının şikeli dediği 13 maç içinde manisaspor maçınında olduğunu ve davada 1 tane bile manisasporlu oyuncu olmadığını biliyomuydunuz ?
mehmet yıldız tapelerinde de var para geldi diye söylemiyor kimden geldiğini karıştırma orasını boşver diyor tapeleri okuduysan bilirdin
Bizle ilgili kisim kisa, ona ragmen okumadim. Mehmet Yildizin ifadesine bakmistim diye hatirliyorum ama onuda unutmusum.
Bugun artik saliverilsinler, kac ay etti orgut baglantisida yok. Sike davasi ile baglantisi olanlar hep saliverildi.
trabzon zaten son ay dinlenmiş pek tapeleri yok olanlarda zaten çok iyi bi şekilde hasıraltı edildi
Örnek veriyorum aziz yıldırımın tarlayı sürdük demesi şike şifresi oluyor ama nevzat şakarın sivaslılara balıkları verdiniz dimi devamıda var demesi suç teşkil etmiyor
bi örnek daha yine nevzat şakar karabük maçında çelikleri verdinizmi diyor
bi örnek daha sadri şener melih gökçeğe fenerden puan al gabriç varya gabriç köpeğin olsun diyor
Ben burda bunlar şike konuşmalarıdır demiyorum sadece çifte standartı belirtmek istedim aziz yıldırım tarla diyince suç diğerleri diyince duymamazlıktan gelmiş savcı bunun gibi daha 3 4 tane daha var
Savcı tutukluluklarının devam etmesini istemiş.
Ne yapacak bu adam birileri gibi avrupaya mı kaçacak? Olmayan delillerinimizi karartacak?
Yazık ben artık hiçbir şey demiyorum. Küme düşelim başkan çıksın. Tek isteğim bu. Umrumda değil hiç bir başarı, yeter ki Aziz Yıldırım çıksın şuradan.
AKP kelimesinin geçtiği tapeler iddianameye alınmadı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada videoyu izlerken farkettim, Süper Kupa oynanmadı bu sezon değil mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
yok yalan oldu o kupa.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yahu oynansa iyiydi, belki Beşiktaş sezonu kupayla kapatırdı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şike davasının 12. duruşmasında savcı, bütün sanıkların tutukluluklarının devamı yönünde mütalaa verdi.
savcıdan beklenen hareket ...
grip yüzünden gidemedim cağlayanada
6 kişi daha tahliye olmuş, herhalde bu gidişle tek başına örgüt kurmak ve şike/teşvik yapmakla ceza alacak Aziz Yıldırım, tarihe geçecek.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'den kimse çıkmamış sanırım.
SON DAKİKA / Abdullah Eker, Abdullah Karakuz, Talat Emre Koçak, Abdullah Başak, H.Karaahmet ve Selim Kımıl tahliye edildi.
Bir sonraki duruşma 30 Nisan'da olacakmış.
Olaylar çıkmış Çağlayan'da.Bakalım bu polisler yine ne vukuat işleyecekler.
1 ay boyunca, UEFA korkusu pompalanacak yine, gerekçeli kararda her şeyi söyleyin demişti Aziz Yıldırım, umarım açıklamışlardır gerekçede, açık şekilde.
"YÜCE ATATÜRK"
Süreyi uzata uzata en son Aziz Yıldırım tek başına şike ve örgütten kalcak heralde.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Aziz Yildirim bugün de sarsamadi ülkeyi heralde.
Tek başına yapmış işte daha nasıl sarssın.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yetenek ister tek başına şike yapmak örgüt kurmak . Ah bir çıksa ah .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bugünkü tahliyelerle birlikte 93 sanıklı davada tutuklu 10 isim kaldı..
SON DAKİKA: TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile eski TFF Başkan Mahmut Özgener ifadeye çağrıldı.
Giresun'a olduğu gibi Fenerbahçede de Aziz yıldırım kalcak içerde sanırımEn son Olgun Peker'le Aziz Yıldırım'a biraz ceza verilir olay kapanır.
Aziz Yıldırım'ın tahliyesine ret gerekçesi: ''Kuvvetli suç şüphesi ve sanık beyanları''
Savunmayla yerle bir edilen iddianamedeki saçmasapan delilleri karartma gerekçesiyle tahliyeler reddedilmiş.
(/s)
Aziz Yıldırım'ın, beni niye tutuksuz yargılamıyorsunuz, eğer tutukluluk halim devam edecekse lütfen gerekçeli kararda buna neden karar verdiğinizi açıklayın, suçumu bileyim demişti ama yok yine açıklamadılar ve genel söylemlerle devamına karar vermişler.
Hala delilleri karartma durumu varmış, nasıl bir delillerdir 8 aydır hala ortaya çıkamadı, hala karartılma şüphesi var, ayrıca tanıkların dinlenememesi de var, tanıkları mahkeme çağırmadıysa sonra nasıl tanıklar dinlenmedi diyor mahkeme garip.
Neyse 1 ay sonraki davada çok kişi çağrılmış, dinlenecekler ve ilerleme kaydedilecektir. Ama görüyoruz ki, ara uzayıp, celse sayısı düşürülüyor, uzattıkça uzatacaklar bu gidişle.
"YÜCE ATATÜRK"