Adanaspor başkanı da kıvırma operasyonuna başLadı.
Bu arada Fenerbahçe Yobo dan vazgeçmiş. Tez eLden aLınmaLı asLında. Gerekirse Sivok biLe gözden çıkarıLmaLı.
Adanaspor başkanı da kıvırma operasyonuna başLadı.
Bu arada Fenerbahçe Yobo dan vazgeçmiş. Tez eLden aLınmaLı asLında. Gerekirse Sivok biLe gözden çıkarıLmaLı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
En büyük transfer Nobre'nin gitmesidir.
Bir F.BahçeLi olarak ben bile sinir oluyorum hiç birşey yapmadan bu kadar para almasına![]()
Yobo yu Fenerbahçe bile almıyorsa, biz kesinlikle almamalıyız. Lugano ile gayet uyumlular, bize gelse ne olacağı meçhul ve muhtemelen bonservisi tuzlu biraz.
Bu arada yukarıdaki Fanatik haberi nasıl bir sallamadır AllahımAdamlar haber doğru çıksın diye İbrahim Öztürk ü 2 yaş küçük gösteriyorlar
![]()
nobre nobre nobre nobree marciooo nobrevalla pek özleyeceğimi sanmıyorum ama en çok özleyeceğim özelliği topu ezmesi ve kendine has topun sağına ve soluna vurarak atamadığı çalımını izlemek olacak
![]()
eto'o bitmiş.
![]()
hehe(forza'dan alinti)
nobreeee daha hiç bi skıntısını duymadım bu adamın yıllardır gerçi o paraya ne sıkıntısı yaşayacak ki
eto'o bitmiş.
Reyes in adı geçmeye başladı... Güzel şeyler bunlar...
yav adı geçmiyor ama kevin gameiro'nun gelmesini çok isterim.
2008/2009 sezonu: 37 maç 11 gol 10 asist
2009/2010 sezonu: 35 maç 17 gol 8 asist
2010/2011 sezonu: 36 maç 22 gol 5 asist
adam bildiğin gol makinesi. istikrarlı forvet. fransız liginin gol kısırlığını iddaacı arkadaşlarda bilirler. umarım bu adamı transfer ederiz.
Kendisi bir hayli tuzlu kardeşim![]()
![]()
![]()
Ersan beraber direnelim mi hacı
![]()
Orduspor Sivok,Fink ve Tabata'yı istiyor. AZ SONRA HABER1903'DE
Sivok kalsın yahu.
Bize uzun stoper lazımSivok gitmeyecek yalnız yönetim açıklamıştı...
Yanliz Ferrari'nin kapi gibi sözlesmesi var bu yüzden Ferrari kalirsa ve Sivok giderse sasirmam
Ben Ferrari'yi beğeniyorum hala. Bu sene hiç oynamayıp birden oynatılınca, Lugano'nun gazabına uğradı biraz. Geçen sene gayet iyi performansı vardı. Düzenli oynatılırsa bence faydalı olur.
RT @Muratozen1903: 2012-2013 / 2013-2014 ve 2014-2015 sezonları için ise sezon başına 400.000.Euro garanti ücret ve 15.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
RT @Muratozen1903: 2011-2012 sezonu için 600.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti,
RT @Muratozen1903: yuncu Veli Kavlak'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir. .
RT @Muratozen1903: yuncu Burak Kaplan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
RT @Muratozen1903: Anlaşmaya istinaden futbolcuya yıllık 350.000.Euro garanti ücret ve 11.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir
RT @Muratozen1903: Oyuncu Tanju Kayhan'ın transferi konusunda 4 yıllık (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır.
Bende eski günlerini özlüyorum açıkcası Ferrari nin... Eski hali olsa bize yeter, yabancı stopere de gerek kalmaz ama zor gibi... Aynı şekilde Toraman ın da sağ bekte eski performansı çok iyi gelir bize.
Kartal'a yeni Robinho!
Beşiktaş'ta ilk hedef 18’lik Sambacı Lucas...
Siyah- Beyazlılar’ın uzun süredir takip ettiği Brezilyalı futbolcu Lucas'ın menajerleriyle görüşmek için İspanya'ya gittikleri öğrenildi. Kartal’ın eski futbolcusu Zago’nun alınmasını ısrarla tavsiye ettiği Lucas için Hugo Almeida transferindeki gibi ‘fon’ sisteminin devreye sokulacağı belirtildi. 18 yaşındaki orta saha Lucas. Forvet arkası mevkisinde oynayan ve ‘Yeni Robinho’ olarak tanınan genç yıldızın bonservisi 8 milyon Euro. Bu transferi tamamlamak için Kartal yoğun çaba sarf edecek.
1903haber
Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
A Milli Takımımız'da Belçika maçıyla ilk kez aday kadroya çağrılan Chelsea'nin genç yeteneği Gökhan Töre, açıklamalarda bulundu.
Töre yaptığı açıklamada;
“Türkiye’de tuttuğum takım Beşiktaş. Siyah-Beyazlı renklere hastalık derecesinde aşığım. Beşiktaş’ı kalpten yaşıyorum. Eski takım arkadaşım Burak Kaplan da öyleydi. O tercihini Türkiye’ye dönmekten yana kullandı. Bunu yapmadan benimle de konuştu. En yakın arkadaşımın tuttuğum takım Beşiktaş’a gitmesine çok sevindim. Çok yetenekli ve Türkiye’de başarılı olacağını düşünüyorum.”
HABER1903
Bu tür açıklamalarda çoğaldı ya![]()
Hazır Pektemek e 4 vermişken Lucas a da varsın 8 verelim...