Sayfa 274 / 492 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
8,191 ile 8,220 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Genç bir oyuncu ancak ada futbolu'nun yükünü kaldırabilecek mi bakalım?
    Last edited by El Barto : 02.Eylül.2008 at 10:29

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLecek vaad eden isimLerden ama Everton un orta aLanda yaşadığı sıkıntıya çözüm oLacakmı hep beraber göreceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Zabaleta ve sonra da Robinho.. 2 son dk bombası City'den. Tebrikler. UEFA da oynayabilecek mi acaba??

Olimpiyatlarda izledim. Sezon içindeki performansından çok uzaktı. Bakalım Ada'da neler yapacak.

Manchester United deal

The Club can announce that it has reached agreement with Manchester United for the permanent transfer of Dimitar Berbatov for a fee of £30.75m. As part of the settlement the Club has agreed not to pursue its official complaint to the Premier League.

The deal sees Fraizer Campbell coming the other way on a season long loan. Campbell, 20, spent last season on loan at Hull City where his goals played a pivotal role in the Tiger's promotion to the Premier League.

tottenhamhotspur.com

30,75 Milyon Sterlini bulan bir anlaşma. Ayrıca Fraizer Campbell da bu sezon kiralık olarak Tottenham'a verilmiş. Bonservisini alma maddesi de var sanırım.
    Çok para kazandı Tottenham çoook..

Riera Liverpool'da.. Kısa sürede ilk 11 olur gibime geliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok para veriLmiş.

Tevez iLe beraber iLeri uçta rahat oynar. Zaten Rooney uzun zamandır forvette oynamıyor. Bir sağda, bir soLda, bir orta sahada, adam forvet harici her yerde oynuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

85 Trilyona Yakın Bir Ücret Ödenmiş Berbatov'a biraz fazla olmuş.. Neyse iyi futbolcu umarım başarılı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 Metre boyuyla DC-DMC-MC-AMC-FC-ST oynayabilecek bir oyuncu. Everton çok para vermiş ama oyunun sıkıştığı anlarda kafa toplarıyla etkili olabilir

Del Piero_10 Misafir

Yabancı sermaye artık Premier Ligi tamamen ele geçirmiş durumda.Maçların İngiltere'de oynanması dışında İngiltere ile hiçbir bağları kalmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yeni bir Abramoviç vakası sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yuh be.Ne transferler yaptılar Zabaletada sonra Robinhoayrıca müthiş bir para vermişler helal olsun.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yılın transferi man. city seneye şampiyonlar ligine gidebilir.robinho bu hamlesi maradonayı anımsattı bana.

real başkanı robinho reali para için sattı demiş:S

sakary Ali Misafir

Helal olsun Citye be bu transferler süper çok iyi kadro kurdular bu sene iyi yerlere gelemezlerse artık yuh yani

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Son yılların en flaş ve beklenmedik transferi.Tebrik etmek lazım City'yi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berbatov bence ManU'luk oyuncu değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

nolcak şimdi rooney ve tevezden kimi kesecek rooney takımdan kesmek çok zor tevez son zamanlarda rooneyden daha iyi oynuyor köpek gibi koşuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Kompany'i aldılar Corluka'nın yerine zaten. Açıkçası gideceği belliydi...
    Haklısın Mustafa unutmuşum .. zaten Micah ve Dunne da var savunma baya sağlam oldu desene..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

müthiş bir para ödemişler..

bu arada ManU taraftarları kızgınmış bu transfere bu kadar para ödenmesine..?? ee pek de haksız değiller hani..

sakary Ali Misafir

Bana gereksiz gibi geldi Rooney,Tevez,Ronaldo,Scholes gibi hücüm hatt varken Berbatov'u almak ve o kadar para vermek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sağda Onuoda oynayacak sanırım City'de veya Micah ilk oynadığı yere döner Micah-Kompany-Dunne-Garrido olur 4'lü

Tottenhamda hazırlık maçlarında çok iyiydi ama ligde olmamıştı iyi transfer yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

süper transfer ama çok fazla transfer yaptılar bu sezon m.city ne yapıcak çok merak ediyorum . çok büyük fiyasko da olabilir müthiş bir başarı da gelebilir .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben Haim'de var arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ilk bakışta bu kadar para verilmesi hataymış gibi geliyor ama üstad alın dediyse bi bildiği vardır . fergusonun önünde boynumuz kıldan ince

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    ilk bakışta bu kadar para verilmesi hataymış gibi geliyor ama üstad alın dediyse bi bildiği vardır . fergusonun önünde boynumuz kıldan ince
    wenger o paraya takım kurar be.

andersonda 32 milyon euroya geldi hala bir numarasını göremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    wenger o paraya takım kurar be.

andersonda 32 milyon euroya geldi hala bir numarasını göremedim.
    bence de wenger'in yaptığı daha iyi ama şimdi çıkar 25 gol atar berbatov ya da anderson çıkar 15-20 asist yapar deriz ki ferguson harbi büyük adammış onun için bole kurt adamların neyi amaçladığını kestirmek zor oluyo

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Liverpool ne zaman şöyle Torres gibi flaş isimler almaya başlayacak merak ediyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hiç seyretmedim ama fm den baktım ilginç özellikleri var.Hayırlı olsun..

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Başlığı ilk gördüğümde Chelsea almıştır herhalde diye düşündüm ama bir çok kişi gibi City'e transfer olduğunu öğrendiğimde şaşırdım.Son dakika bombası diye buna denir.Ben Robinho'yu beğeniyorum.Çok iyi bir transfer yaptı City..

Anlaşılan Chelsea Real'in istediği parayı vermek istemedi.Nede olsa oyuncu bize gelmek istiyor.Bugün olmazsa yarın alırız diye düşündüler herhalde.City'nin bu hamlesi Chelsea içinde şok olsa gerek..

Robinho'nun son açıklamalarından sonra Real'de kalması hata olurdu zaten.Evet City R.Madrid'ten daha küçük bir takım ama şu ortamda City'e gitmesi onun için daha iyi oldu.İngiltere ligindede kendisini gösterecektir.Yaşı genç olduğu için daha büyük takımlarda oynama potansiyeli yüksek..

R.Madrid'te Chelsea'ye satmayarak akıllılık yaptı.Gerçi böyle bir oyuncuyu ellerinden çıkarmak zorunda olmaları kötü ama mevcut şartlar içerisinde en karlı şeyi yaptı Madrid yönetimi..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

85 milyon Ytl demek.Valla iyi paraymış.Bu sene İngiltere'de transfer için kulüpler bolca para saçtılar.Dünya'nın en çok gelir elde eden ligi için normal bir durum aslında.

Sir,Berbatov'u aldığına göre bu sene sistemde değişikliğe gidecek anlaşılan..İyi transfer ama çok pahalı gerçekten..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri