Genç bir oyuncu ancak ada futbolu'nun yükünü kaldırabilecek mi bakalım?
Genç bir oyuncu ancak ada futbolu'nun yükünü kaldırabilecek mi bakalım?
Last edited by El Barto : 02.Eylül.2008 at 10:29
GeLecek vaad eden isimLerden ama Everton un orta aLanda yaşadığı sıkıntıya çözüm oLacakmı hep beraber göreceğiz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Zabaleta ve sonra da Robinho.. 2 son dk bombası City'den. Tebrikler. UEFA da oynayabilecek mi acaba??
Olimpiyatlarda izledim. Sezon içindeki performansından çok uzaktı. Bakalım Ada'da neler yapacak.
Manchester United deal
The Club can announce that it has reached agreement with Manchester United for the permanent transfer of Dimitar Berbatov for a fee of £30.75m. As part of the settlement the Club has agreed not to pursue its official complaint to the Premier League.
The deal sees Fraizer Campbell coming the other way on a season long loan. Campbell, 20, spent last season on loan at Hull City where his goals played a pivotal role in the Tiger's promotion to the Premier League.
tottenhamhotspur.com
30,75 Milyon Sterlini bulan bir anlaşma. Ayrıca Fraizer Campbell da bu sezon kiralık olarak Tottenham'a verilmiş. Bonservisini alma maddesi de var sanırım.
Çok para kazandı Tottenham çoook..
Riera Liverpool'da.. Kısa sürede ilk 11 olur gibime geliyor.
Çok para veriLmiş.
Tevez iLe beraber iLeri uçta rahat oynar. Zaten Rooney uzun zamandır forvette oynamıyor. Bir sağda, bir soLda, bir orta sahada, adam forvet harici her yerde oynuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
85 Trilyona Yakın Bir Ücret Ödenmiş Berbatov'a biraz fazla olmuş.. Neyse iyi futbolcu umarım başarılı olur
Yabancı sermaye artık Premier Ligi tamamen ele geçirmiş durumda.Maçların İngiltere'de oynanması dışında İngiltere ile hiçbir bağları kalmadı.
Yeni bir Abramoviç vakası sanırım.![]()
Yuh be.Ne transferler yaptılar Zabaletada sonra Robinhoayrıca müthiş bir para vermişler helal olsun.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yılın transferi man. city seneye şampiyonlar ligine gidebilir.robinho bu hamlesi maradonayı anımsattı bana.
real başkanı robinho reali para için sattı demiş:S
Helal olsun Citye be bu transferler süper çok iyi kadro kurdular bu sene iyi yerlere gelemezlerse artık yuh yani
Son yılların en flaş ve beklenmedik transferi.Tebrik etmek lazım City'yi...
Berbatov bence ManU'luk oyuncu değil.
nolcak şimdi rooney ve tevezden kimi kesecek rooney takımdan kesmek çok zor tevez son zamanlarda rooneyden daha iyi oynuyor köpek gibi koşuyor.
müthiş bir para ödemişler..
bu arada ManU taraftarları kızgınmış bu transfere bu kadar para ödenmesine..?? ee pek de haksız değiller hani..
Bana gereksiz gibi geldi Rooney,Tevez,Ronaldo,Scholes gibi hücüm hatt varken Berbatov'u almak ve o kadar para vermek
süper transfer ama çok fazla transfer yaptılar bu sezon m.city ne yapıcak çok merak ediyorum . çok büyük fiyasko da olabilir müthiş bir başarı da gelebilir .
ilk bakışta bu kadar para verilmesi hataymış gibi geliyor ama üstad alın dediyse bi bildiği vardır . fergusonun önünde boynumuz kıldan ince![]()
Liverpool ne zaman şöyle Torres gibi flaş isimler almaya başlayacak merak ediyorum.
So what?
Saike
Hiç seyretmedim ama fm den baktım ilginç özellikleri var.Hayırlı olsun..
![]()
So what?
Saike
Başlığı ilk gördüğümde Chelsea almıştır herhalde diye düşündüm ama bir çok kişi gibi City'e transfer olduğunu öğrendiğimde şaşırdım.Son dakika bombası diye buna denir.Ben Robinho'yu beğeniyorum.Çok iyi bir transfer yaptı City..
Anlaşılan Chelsea Real'in istediği parayı vermek istemedi.Nede olsa oyuncu bize gelmek istiyor.Bugün olmazsa yarın alırız diye düşündüler herhalde.City'nin bu hamlesi Chelsea içinde şok olsa gerek..
Robinho'nun son açıklamalarından sonra Real'de kalması hata olurdu zaten.Evet City R.Madrid'ten daha küçük bir takım ama şu ortamda City'e gitmesi onun için daha iyi oldu.İngiltere ligindede kendisini gösterecektir.Yaşı genç olduğu için daha büyük takımlarda oynama potansiyeli yüksek..
R.Madrid'te Chelsea'ye satmayarak akıllılık yaptı.Gerçi böyle bir oyuncuyu ellerinden çıkarmak zorunda olmaları kötü ama mevcut şartlar içerisinde en karlı şeyi yaptı Madrid yönetimi..
So what?
Saike
85 milyon Ytl demek.Valla iyi paraymış.Bu sene İngiltere'de transfer için kulüpler bolca para saçtılar.Dünya'nın en çok gelir elde eden ligi için normal bir durum aslında.
Sir,Berbatov'u aldığına göre bu sene sistemde değişikliğe gidecek anlaşılan..İyi transfer ama çok pahalı gerçekten..
So what?
Saike