Barca'dan antrenör yönetici futbolcu herkes realin transferleri hakkında konuşuyor bişey olmaz falan diye . baya düşünüyorlar sanırım . bu transferlerle bir şey olmasa bile korkusu yetti sanırım :/
Barca'dan antrenör yönetici futbolcu herkes realin transferleri hakkında konuşuyor bişey olmaz falan diye . baya düşünüyorlar sanırım . bu transferlerle bir şey olmasa bile korkusu yetti sanırım :/
Göriciiz değiştirirmi değiştirmezmiRonaldo, Kaka, Robben bide Villa'yı alırlarsa kise tutamaz Reali. Teknik direktörsüz oynasalar yine dağıtırlar. Böyle bir hücum hattı yok şu anda dünyada.
barça ibrahimoviçi alır etoyu satarsa messi için dünyanını en iyi forveti kim olurdu acaba
bence barçanın bi sol bek - bi defansın ortası - bi defansif orta saha - birde ibrahimoviç alırsa iyi olur derim![]()
Vah Sneijder vah!
La Liga takımlarından Real Madrid'den kopma noktasında olan Wesley Sneijder, Madrid'den ayrılmak istemediğini söyledi.
Tottenham ve Arsenal'in yakından ilgilendiği Hollandalı oyuncu, "Ben, Real Madrid'de kalmak istiyorum ancak benimle şu ana kadar kimse konuşmadı. Yeni sezon öncesi ben de ne yapacağımı bilirsem, herkes için çok daha iyi olur." şekline bir açıklama yaparak Real Madrid'e olan kızgınlığını dile getirdi.
KAKA VE RONALDO İLE OYNAMAK İSTİYOR
Kaka ve Ronaldo ile oynamanın kendisine gurur vereceğini ifade eden Sneijder, "Real Madrid, bu sezon Perez ile birlikte çok iddialı bir kadro kuruyor. Kaka ve Ronaldo transfer edildi. Belki de bir kaç hafta içerisinde Ribery de Madrid'e gelecek. Bu oyuncularla aynı takımda oynamak her futbolcuya keyif verir." dedi.
Öte yandan Wesley Sneijder'ın menajeri de Hollanda basınına yaptığı açıklamada Hollandalı yıldızın Real Madrid'den ayrılmak için görüşmediğini ve böyle bir şeyi düşünmediklerini belirtti.
PEREZ, HOLLANDALI İSTEMİYOR
Milan'dan Kaka'yı ve Manchester United'dan da Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan ve bu iki oyuncu için yaklaşık 250 milyon Euro harcayan Real Madrid'de başkan Florentina Perez'in takımdaki Hollandalı egemenliğine son vermek için önemli yıldızlarını da satmak konusunda kararlı olduğunu söyleniyor.
İspanya basını Wesley Sneijder'in yanı sıra Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Klass-Jan Huntelaar, Wesley Rafael van der Vaart ve Ryston Drenthe gibi Hollandalı futbolcuların da Florentina Perez tarafından satışa koyulacağını ileri sürdü.
TOPLAM 108 MILYON AVRO
Real Madrid'e gelmeden önce Avrupa transfer piyasasının yıldızları olan Hollandalı oyuncular, şu anda adeta bir köşeye atımış gibi. Arjen Robben'e 36 milyon avro, Wesley Sneijder'e 25 milyon avo, Klass Jun Huntelaar'a 20 milyon avro, Van der Vaart'a 13 milyon avro ve Ryston Drenthe'ye 14 milyon avro veren Real Madrid, bu beş oyuncuya toplamda 108 milyon avro ödedi.
21.06.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Tamam işte Reijkaard hepsini toplasın bize![]()
Roma’da bekleneni vermeyen Brezilyalı oyuncu Julio Baptista’nın gelecek yıl Atletico Madrid’e transfer olacağı öne sürülüyor.
Roma’da forma giyen Brezilyalı hücum oyuncusu Julio Baptista’nın İspanyol temsilcisi Atletico Madrid’e transfer olacağı iddia edildi.
İspanyol basınının iddiasına göre, başkent temsilcisinde beklenen performansı sergilemeyen Sambacının gönderilmesine karar verildiği ifade edildi.
Roma’nın Real Madrid’e ödediği 12 milyon avronun altında bir teklife sıcak bakmayacağı belirtiliyor.
Atletico Madrid’in Baptista’ya yıllık 2 milyon avroluk bir sözleşme önereceği iddia ediliyor. İşadamı Vinicio Fioranelli’nin takımı satın alması halinde büyük revizyona gitmeyi düşündüğüne inanılıyor.
Goal
Espanyol, Chelseali Ben Sahar ile dört senelik kontrat imzaladığını resmen duyurdu.
2006 yılında Chelsea’ye katılan oyuncu, forma şansı bulamayınca kiralık olarak takımdan ayrılmıştı.
Geçtiğimiz sezonu Hollanda’nın De Graafschap takımının formasını giyen Sahar, bugün resmen Espanyol’a transfer oldu.
Yapılan açıklamada oyuncunun Hollanda’dan da teklif aldığı ama La Liga’da forma giymek istemesi nedeniyle Espanyol’u tercih ettiği belirtiliyor.
19 yaşındaki genç oyuncu, şüphesiz potansiyeli olan bir oyuncu. Sahar ayrıca İsrail milli takım formasını da 15 kere giymeyi başardı. Geçen sezon Hollanda'da ise 24 maçta 6 gol atmayı başardı.
Espanyol’un ayrıca önümüzdeki dönemde Shunsuke Nakamura ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Goal
R.Madrid sandım ya![]()
At.Madrid alırsa iyi iş yapmış olur.
Bende R. Madrid Sandım. Girip Sövcektim Baptistaya![]()
Liverpool’da forma giyen Alvaro Arbeloa’nın menajerinin Real Madrid ile transfer görüşmelerine başladığı ifade edidi.
Portsmouth’ta forma giyen Glen Johnson’u transfer eden Liverpol’un, İspanyol savunma oyuncusu Alvaro Arbeloa’nın gönderilmesine sıcak baktığı ifade ediliyor.
Liverpool ile bir yıllık sözleşmesi kalan oyuncunun, bedelsiz kaybedilmemesi için satılmasının gündeme alındığı belirtildi.
Marca’nın haberine göre, Ruen De La Red ve Alvaro Arbeloa’nın menajerliğini yapan Manuel Garcia’nın, Real Madrid yöneticileriyle transfer görüşmelerine başladığı ifade edildi.
Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Arbeloa’nın, Geln Johnson’un gelişiyle takımda kalmasının zor olduğu iddia ediliyor. 2006 yılında Real Madrid’den Deportivo’ya transfer olan savunma oyuncusu, eski takımına dönmeye hazır olduğu söyleniyor.
Aynı şekil bende Real Madrid sandım , hangisinden sövmeye başlasam diye düşünüyordum![]()
Ronaldo ve Kaka'yı alan Real Baptista'yı alır mı diye düşündüm
Atletico için iyi transfer olur...
İnş. Madrid bizi Arbeloa çilesinden kurtarır![]()
Roma da bekleneni veremedi mi baptista?
Ara sıra parladı. Bazen süper goller attı bazen tamamen kayboldu, ortası yok.
R.Madrid neden sattı neden alıyo diye düşündüm![]()
Goal'de habere ilk girdigimde Real sandim bende![]()
Espanyol Kulübü, Nakamura'yla resmen anlaştıklarını ve oyuncunun Temmuz ayında Barcelona'ya giderek, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacağını duyurdu.
30 yaşındaki futbolcu, bonservis bedeli elindeki oyuncular arasındaydı.
Katalan ekibinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Daha önce Celtic'te forma giyen Shunsuke Nakamura artık RCD Espanyol'un futbolcusudur. Kendisi sağlık kontrolünden geçtikten sonra, iki senelik sözleşme imzalanacaktır" denildi.
Chelsea'den Ben Sahar'ı transfer eden Espanyol, bu şekilde ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.
Goal
İyi frikikçidir ha.İyi transfer gibi
![]()
Bonservisi elindeymiş. Nasıl kaçırırız böyle adamı
Fm nedeniyle sevdiğim bir oyuncu.Keşke bize gelseydi..Bonservisi elinde olan oyuncuları alıyoruz hep nasıl kaçırdık Nakamura'yı![]()
Aygün'e malesef katılıyorum, hiç sevmem Aygüne katılmayı.![]()
Fransız oyuncu Julien Faubert’in Real Madrid rüyası çok kısa sürdü. Başarılı oyuncu bu yaz takımından ayrılmak istiyor. Sezon ortasında West Ham'dan Real'e kiralanan Faubert, İspanyol devinde haksız yere yedek tutulduğunu söyledi.
Julien Faubert, giderayak Real Madrid'e ateş püskürdü. Real'in bu sezon West Ham'dan kiraladığı Fransız sağ kanat oyuncusu, başarısızlığın sorumlusu olarak gösterilmekten duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
France Football derbgisine yaptığı açıklamada, Real'de günah keçisi ilân edildiğini anlatan Faubert, "Real Madrid’de niye yedek kaldığım konusunda bana herhangi bir açıklama yapılmadı. Ben sabırla beklemeye çalıştım. Ancak bu, onların beni günah keçisi olarak görmesine neden oldu" diye konuştu.
Real'e kiralanmasından bu yana yalnızca iki karşılaşmada forma giyme şansı bulabilen Faubert, "Artık kadroya giremeyeceğim bir takımda bulunmak istemiyorum. Yeterince yedek bekledim. Artık daha fazl vakit kaybederek, bir süredir yok olan futbol tutkumun geri gelmesini beklemeyeceğim" dedi.
Goal
Oynamayan adam başarısızlığın nasıl sorumlusu olabilir ki![]()
nakamura süper topçu. hiçbirşey yapmasa frikik atar, sert şut çekerdi. bonservisi elindeymiş, vay be.
hayırlı olsun.
Barcelona’nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile transfer konusunda bir görüşme yapmasının imkânsız olduğunu ifade etti.
Barcelona’nın İspanyol orta saha oyuncusu Xavi, Real Madrid’e transfer olacağı söylentilerini, Real Madrid’le hafifçe dalga geçerek yalanladı. Barcelona altyapısından gelen ve bugüne dek başka bir takımda forma giymeyen Xavi, Barcelona forması dışında birformayı tahayyül bile edemiyor.
Real Madrid’e transferinin mümkün olmayacağını belirten Xavi, “Florentino Perez’den gelecek bir telefona dahi cevap vermem. Madrid’de mutlu olamayacağımı biliyorum. Bana bir teklif yapmak istediklerini duydum. Sadece telefon faturalarını arttırmış olurlar” diye konuştu.
"Transferler rekabeti arttırıyor"
Real Madrid’in yaptığı transferlerin rekabeti arttıracağını belirten orta saha oyuncusu, “Gelen önemli oyuncular, İspanyol futbolunun kalitesini arttıracaktır. Real Madrid ile Barcelona arasındaki rekabetin artması güzel bir gelişme olur” dedi.
Barcelona’nın transfer edeceği iddia edilen Ribery ve David Villa’nın, gelmeleri durumunda takıma kolay uyum sağlayacağını belirten Xavi, “Hem Ribery hem de Villa çok yetenekli oyuncular. Gelmeleri halinde takıma kolaylıkla uyum sağlarlar. Ama transfer yapılmasa da kadromuzda çok önemli isimler var” dedi.
Goal