Alex toplantısıyla bir kez daha anladık ki öyle futbol 4-4-2yle iyi oyuncu kötü oyuncuyla yani kısacası dışardan atıp tutmakla olmuyormuş. İnsan bunlar insan. Kimbilir daha neler yaşandı Alex haricinde de biz bilmiyoruz.
elinde tiwit![]()
Aziz Yıldırım'a inceden gönderme var sanki.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bende gönderme var diye düşündüm![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Krasiç milli takıma çağrılmasına rağmen hocasından hazır olmadığı için izin isteyip İstanbul'da kalmış.Takım izindeyken bile antrenman yapmış.Helal olsun , inşallah tam hazır hale gelir o zaman bu sistemde fırtına gibi eser işte
Krasiç sahada ruh gibi dolaşıyordu. Milli maç arası ona iyi gelir umarım
Krasic geçen sene doğru düzgün top oynamadı. Bu senede 1 ay sakatlık yaşadı. Zamana ihtiyacı var.
İyi gelecektir bu milli maç arası Krasiç'e. Memo'nun da dediği gibi biraz daha zaman lazım. Caner de çok formdayken, ilk 11'e zorlamanın bir anlamı yok.
Meireles de Milli Takım kampında bir uyluk sakatlığı geçirmiş, çok ciddi birşey yoktur umarım. Bursa'ya tam kadro gitmeli takım.
A2 takımımız geçen gün geçen sezonun şampiyonu Kartalspor'la Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde 0-0 berabere kalmıştı. Bugün ise deplasmanda karşılaştığı Akhisar Bld.'yi Beykan Şimşek'in attığı golüyle 2-0 yendi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Adam sahada basmadık yer bırakmıyor resmen, son yıllarda Fenerbahçe'nin yaptığı en iyi transfer diyebiliriz Meireles için. Sakatlığı Fenerbahçe adına kötü olur.
Canım FEDA olsun sana !
A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım.
Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.
Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
Emre Özcan @parmamaniac
Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.
Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.
Bekir'e gündoğdu yine.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Serdar Kesimal takımla çalışmalara başladı. Umarım forma şansını Serdar eline geçirir ve iyi değerlendirir. Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok parlak performans ortaya koydu keza Newcastle maçında sahanın yıldızıydı ama geçen sene olduğu gibi bu sene de sezon başında sakatlandı. Şansızlığın bu kadarı... Ben olsam Bekir yerine onu tercih ederim. En azından geriden topla çıkmadan Bekir'e göre kat kat iyi. Eksik olan yanı Sert savunma yapmıyor olması onu da Egemen kapatır zaten.
...
Sezer vardı Sezer ne oldu acep?
Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.