Sayfa 274 / 447 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
8,191 ile 8,220 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bu Alex Türkçe bilmiyor mu? Sorulan soruları bile çeviriyor çevirmen. Nasıl iş anlamadım ben.
    Emin olmak istiyor yanlış birşey söylemekten kaçınıyor.Doğrusu da bu bence.

Alex toplantısıyla bir kez daha anladık ki öyle futbol 4-4-2yle iyi oyuncu kötü oyuncuyla yani kısacası dışardan atıp tutmakla olmuyormuş. İnsan bunlar insan. Kimbilir daha neler yaşandı Alex haricinde de biz bilmiyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Halılar klasik türk halısı

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Halılar klasik türk halısı

aziz baskanin karsisinda da boyle oturuyomus alex

ben simdiden ozlemeye basladim alexi, cok ilginc. sanki sonsuza kadar fenerbahcede oynayacakmis gibi geliyordu. huzunlendim bak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

elinde tiwit

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Foto şop dil dimi samet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'a inceden gönderme var sanki.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende gönderme var diye düşündüm
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Krasiç milli takıma çağrılmasına rağmen hocasından hazır olmadığı için izin isteyip İstanbul'da kalmış.Takım izindeyken bile antrenman yapmış.Helal olsun , inşallah tam hazır hale gelir o zaman bu sistemde fırtına gibi eser işte

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Krasiç sahada ruh gibi dolaşıyordu. Milli maç arası ona iyi gelir umarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Krasic geçen sene doğru düzgün top oynamadı. Bu senede 1 ay sakatlık yaşadı. Zamana ihtiyacı var.

İyi gelecektir bu milli maç arası Krasiç'e. Memo'nun da dediği gibi biraz daha zaman lazım. Caner de çok formdayken, ilk 11'e zorlamanın bir anlamı yok.

Meireles de Milli Takım kampında bir uyluk sakatlığı geçirmiş, çok ciddi birşey yoktur umarım. Bursa'ya tam kadro gitmeli takım.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

A2 takımımız geçen gün geçen sezonun şampiyonu Kartalspor'la Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde 0-0 berabere kalmıştı. Bugün ise deplasmanda karşılaştığı Akhisar Bld.'yi Beykan Şimşek'in attığı golüyle 2-0 yendi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam sahada basmadık yer bırakmıyor resmen, son yıllarda Fenerbahçe'nin yaptığı en iyi transfer diyebiliriz Meireles için. Sakatlığı Fenerbahçe adına kötü olur.
    Canım FEDA olsun sana !

A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım.

Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım.

Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.
    İleride adından fazlaca söz ettirecek bir gencimiz daha var. Forvet oynuyor, A2 takımına bu sezon çıktı. 1996 doğumlu, Aziz Ceylan. Henüz 16 yaşında, A2 liginde 3 maçta 2 golü var bu sezon.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
    Emre Özcan ‏@parmamaniac
    Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.

Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
    Emre Özcan ‏@parmamaniac
    Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.

Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.
    Torn cruciate ligament ise Fenerbahçe'nin savunması evlere şenlik hale gelir. Bizim savunmadan pek bir farkı kalmaz. Umarım değildir, Yobo'yu severim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bekir'e gündoğdu yine.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Kesimal takımla çalışmalara başladı. Umarım forma şansını Serdar eline geçirir ve iyi değerlendirir. Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok parlak performans ortaya koydu keza Newcastle maçında sahanın yıldızıydı ama geçen sene olduğu gibi bu sene de sezon başında sakatlandı. Şansızlığın bu kadarı... Ben olsam Bekir yerine onu tercih ederim. En azından geriden topla çıkmadan Bekir'e göre kat kat iyi. Eksik olan yanı Sert savunma yapmıyor olması onu da Egemen kapatır zaten.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006

Sezer vardı Sezer ne oldu acep?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Universal View Post
    o adam bundan sonra anca fm'de oynar. oynatırız yani
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Tam anlamıyla iyileşmiş ama maç eksiliği varmış kendisi söyledi bunu .. Muhtemelen 2-3 haftaya kadroya girer ..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Tam anlamıyla iyileşmiş ama maç eksiliği varmış kendisi söyledi bunu .. Muhtemelen 2-3 haftaya kadroya girer ..
    O mevkilerde cok alternatif var.Besiktastaki Burak Kaplan Tanju Kayhan ve Mehmet Akyuz gibi goruyorum kaderini.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    O mevkilerde cok alternatif var.Besiktastaki Burak Kaplan Tanju Kayhan ve Mehmet Akyuz gibi goruyorum kaderini.
    Bende tam tersini düşünüyorum. Meireless ve istikrarsız bir Cristian var önünde sadece. Fizik olarak yeterli seviyeye gelirse forma şansı bulur.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bende tam tersini düşünüyorum. Meireless ve istikrarsız bir Cristian var önünde sadece. Fizik olarak yeterli seviyeye gelirse forma şansı bulur.
    Selcuk var orda Selcugu kesmek her babayigidin harci degil

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İleride adından fazlaca söz ettirecek bir gencimiz daha var. Forvet oynuyor, A2 takımına bu sezon çıktı. 1996 doğumlu, Aziz Ceylan. Henüz 16 yaşında, A2 liginde 3 maçta 2 golü var bu sezon.
    Evet, Aziz Ceylan'ı da unutmuşum. 24 Ekim'de de PSG ile oynayacakmışız sanırım İstanbul'da. Vakit bulabilirsem o maçı da izlemek istiyorum tribünde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Topal meirales sakatlandı umarım ciddi değildir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.
    Seneye yabancı sayısı 5'e düşecekse bu oyunculara gerçekden ihtiyacımız olacak. İnşallah Sezer gibi oda iyi çalışırda formayı Cristian'dan alırlar ..

Mesaj Yetkileri