Aziz Yıldırım zaten yaklaşık 1 senedir içeride. Ne ceza alırsa alsın yattığı süre göz önüne alınıp para cezasına çevirilir. Ha yakınlarda bir ihale falan varsa daha çok bekleriz![]()
Aziz Yıldırım zaten yaklaşık 1 senedir içeride. Ne ceza alırsa alsın yattığı süre göz önüne alınıp para cezasına çevirilir. Ha yakınlarda bir ihale falan varsa daha çok bekleriz![]()
Geçen akşam Etik Kurulu'nun raporunu TFF'ye teslim etmesinden sonra özellikle bu soruşturma sürecinde yaptıkları haberler ve konuşmalarla birilerinin güdümünde olduğu ve amaçları belli olan kişilerin yaptıklarını manidar buluyorum ben. Yanlış olabilir ama benim düşüncem; daha önceden başladıkları, toplumda "Fenerbahçe suçlu ama kollanacak" algısı yaratma çalışmalarının ürünü son yaşananlar. Bu kişilerin kimler olduğu, neler yaptıkları, amaçlarının ne olduğu, kimlerin güdümünde hareket ettikleri, bugüne kadar söyledikleri ama gerçek olmadığı ortaya çıkan şeyler de ortadadır.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Çok ilginç şeyler dönüyor.Bu hamleyle kazanmış da olabiliriz ya da bu hamleyi zaten kaybetmişken hasarı hafifletmek için yapmış da olabiliriz.Yapılacak tek şey 2-3 gün beklemek bence.
Size göre Fenerbahçe'nin suçsuz ve haklı olduğu yönünde herşey ortada, bize göre ise suçlu ve haksız olduğu ortada dersek kimin doğru ,kimin yanlış, ya da kimin haklı,kimin haksız olduğuna kim ve nasıl karar verecek ?Bu şike işlerinin ayyuka çıktıgı ilk günden beri cevaplanması en zor soru bu bence
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
o zaman ben de cevaplanması en zor soruyu " biz şike yok diye düşünüyoruz,siz nasıl düşünmezsiniz?" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığıdır.
diye değiştirip sonsuza yollarım bu cümleni
ben senin yazdıgın mesaja istinadn yazmamıştım o yorumu zaten.genel anlamda bir şey yazdım.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bence cevaplanması en zor soru "biz şike var diye düşünüyoruz siz nasıl düşünmezsiniz" diye ikna yoluna gitmenin gerekli olup olmadığı.
yani herkesin inanacağı ve tatmin olacağı bir son görünmüyor ufukta![]()
kim neye inanmak istiyorsa ona inanır olur biter![]()
Salvio bile işin mantığını artık kaptı ve konunun ciddiyetten uzaklaştığının ve esprilerle yumuşatılınca tartışmanın bize düşen kısmının daha normal halde seyredeceğinin farkına vardı ama MeMo'da bir gelişme gözlenmiyorAmacım tartışma değil genç. Herkes zaten istediğine inandığı ve bunu karşıdakine de kabul ettirmeye çalıştığı için bu başlık şu anda binlerce kere görüntülendi ve cevaplandı.
Olayın yaşandığı dönemde çözüm için kimse ortak paydada buluşmak istemedi. Herkesin dilinde gezen olayı yaşatırsan yani sulandırırsan mana üstüne mana çıkar.
Olay Fenerbahçe'yi bitirme olarak görülüyordu. Durum sulandırılmasaydı da sadece Fenerbahçe'yi bitirme olarak algılasaydık. Şimdi ne oldu? Fenerbahçe'yi kurtarma günlerini yaşattılar. Ee baştaki algının yanına yeni birisini de oluşturdun artık.
İki algı oluşturursan üstüne üstlük yıllardan beri gelen devlete, adalete güvensizlik algıları da eklenirse eder sana 3 algı. Hadi bakayım kime neyi inandırıyorsun. Güvenle, samimiyetle...
Herkesin inanması ancak şu şekilde olabilir. Şike çıkar ve kesin kanıtları sunarlar böylece de herkes inanır ama zor.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
TFF bugün açıklama yapacak deniyor. Artık karar açıklansa ve kim ne yaptı açıklasa çok iyi olacak. Harbiden taraftar artık gerilmiş durumda. Her maç öncesi bir haber çıkması da takımı olumsuz etkiliyor.
TariboWest
Mehmet Ali Aydınlar: Benim için 'Fenerbahçe'ye zarar verdi' demişlerdi. CAS davasını geri çektiklerine göre bazı şeyleri kabul ediyorlar.
Mehmet Ali Aydınlar: Ben bu kulübün üyesi olarak şimdi diyorum ki, 45 milyon euroyu bu yönetim Fenerbahçe'nin kasasına koymak zorunda.
Mehmet Ali Aydınlar: Hani CAS davası namus meselesiydi? Suçun olmadığına inanıyorsan neden vazgeçtin diye adama sormazlar mı?
Yönetim suskun oldukça muhalif sesler yükselecektir.
...
Taraftarı "bu bizim namus meselemizdir,onurumuzdur,asla vazgeçmeyiz" diyip gaza getirirsen sonunda bunların olması normal.Aziz yıldırım "benim haberim yok" diyormuş.ya da "ben karar vermedim" gibisinden birşeyler dolanıyor ortalıkt.siz inanıyormusunuz gerçekten bu süreçte kendi başına karar verme yeteneğinin olup olmadığı kanıtlanan bu yönetimin böylesine hassas ve önemli bir konuda Aziz Yıldırım'ın direktifi dışında karar alabileceğine?![]()
yönetim ne karar verdiyse fenerbahçenin çıkarınadır biz verilen tüm kararların arkasındayız.
Bu dava olmasaydı dönen oyunlardan kimsenin haberi olmucaktı siz ne kadarda kabul etmeseniz tüm türkiye gördü fenerbahçenin haklı olduğunu ve bu davada amacına ulaşılmış oldu
Onlar bu işin 24 saat içinde. Başbakanla UEFA ile TFF ile daha nice güçler ile kontak halindeler. Onlar böyle büyük bir adım atıyorsa bildikleri vardır. Söylemlerdeki amaç budur. Padişahım neylerse güzel eyler mantığı değil.
CAS davası geri çekilirken Mevcut hükümetle, UEFA ile TFF ile onlarca hatta yüzlerce görüşme olmadadığını mı sanıyorsun?
"Dava namusumuzdur" geyiğidir dönüyor. Ali Koç'un bunu dediğine dair kanıt istedim bana haber sitesi linki verdi bir arkadaş. Böyle böyle demiş yazıyor haberde de
Hata yapar. Artniyet olmadıktan sonra destekleriz. Cas davasının amacı nedir? Maddi zararı karşılamak + prestij. Eğer 45 Milyon ödenirse bize zaten amacımıza ulaşmış oluruz. Prestij ise bu para ödendikten sonra sağlanır zaten. Fenerbahçe haksız olsa sonuna kadar gidin derler. Nasıl olsa bir şey çıkmaz derler. Bu kadar üstüne düşülüyorsa hatta UEFA başkanı gelip Başbakan ile görüşüyorsa o zaman bir şeyler var bu davada![]()
başkan ya da yönetim yarın tekrar dava açıyoruz dese siz " yönetim diyorsa dogrudur,dava namusumuzdur" diyip sarılacaksınız. diyecek birşey yok o yüzden
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
CAS davasından vazgeçmekle Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü düşünmüyorum. Yönetim bu işi yaptıysa Fenerbahçe'nin çıkarları için yapmıştır. Aksini düşünmek 3 Temmuz yaratıcılarının amaçlarına hizmet eder.
Biz ne büyük sözler duyduk. Şimdi yazıcam da mesajım silinecekBu milletin duygusallık yapısında var. Ayrıca Fenerbahçe'nin CAS davasında çok "dik duruşlu" olduğunu kamuoyuna açıklaması TFF veya UEFA ile oturulacak masadan eli güçlü şekilde ayrılmayı da beraberinde getirir. Sonuçta bir kaostur bir hengamedir gidiyor.
3 Temmuz'dan beri bir gelişmeyle ilgili ' detaylar bilinmeden atıp tutma furyası ' söz konusu , bu tongaya bizler de düştük , rakip takım taraftarları da . Ancak hala akıllanamadık , çıkar kokusu ortaya yakında , bekleyip görelim işin aslını .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.